Atkı

Atkı

Son dakika atkı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan atkı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan atkı haber sayfamızda...

Atkı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.199 atkı haberi bulunmuştur.
Fatih Erbakan: 6 ayda yüzde 80 büyüdük
Fatih Erbakan: 6 ayda yüzde 80 büyüdük Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, 265 bin parti üyesi sayısının 6 ay içerisinde 455 bine çıktığını belirterek, 6 ayda yüzde 80 büyüdüklerini söyledi.
3.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Fatih Karagümrük'e ziyaret!
Murat Kurum'dan Fatih Karagümrük'e ziyaret! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü ziyaret etti.
16.02.2024 Karagümrükspor
Galatasaray, Samsunspor deplasmanında kazandı! Maç fazlasıyla lider
Galatasaray, Samsunspor deplasmanında kazandı! Maç fazlasıyla lider Süper Lig'in 24'üncü haftasında Galatasaray, Samsunspor deplasmanında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
2.02.2024 Samsunspor
İzmir’den Gazze’ye insanı yardım TIR’ı
İzmir’den Gazze’ye insanı yardım TIR’ı İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gazze’de yaşayan ve İsrail ablukası altında zorlu şartlarla mücadele eden kadın ve çocuklara yönelik önemli bir insani yardım kampanyasına imza atıyor.
27.01.2024 Ege
Samsunspor'dan anlamlı kampanya: Bu Kan Seni Unutur mu?
Samsunspor'dan anlamlı kampanya: Bu Kan Seni Unutur mu? Samsun'da 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirenler anısına kan bağışı kampanyası düzenledi.
20.01.2024 Samsunspor
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, İstanbul'a geldi!
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, İstanbul'a geldi! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, İstanbul'a geldi.
9.01.2024 Beşiktaş
2024 Örgü Modelleri Örnekleri - Yeni Başlayanlar İçin Kolay Örgü Modelleri (Yelek, Atkı, Lif, Patik)
2024 Örgü Modelleri Örnekleri - Yeni Başlayanlar İçin Kolay Örgü Modelleri (Yelek, Atkı, Lif, Patik) Daha önce örgü örmemiş kişiler, kolay örgü modelleri ile örgü örmeye başlamak istemektedir. Kıyafetlerin yanı sıra evdeki eşyalar için de örgü örmek mümkündür. Kolay örgülerden başlayarak kısa süre içerisinde zor örgüler yapmak, sanıldığı kadar zorlayıcı olmamaktadır. Peki, 2024 örgü modelleri örnekleri nelerdir? Yeni başlayanlar için kolay örgü modelleri (yelek, atkı, lif) nelerdir?
5.01.2024 Moda
Kızılay’dan depremzedelere kış yardımı
Kızılay’dan depremzedelere kış yardımı Türk Kızılay deprem bölgesinde 1 milyon 200 bin depremzedeye kış yardımı dağıttı. İhtiyaç sahibi depremzede kadınlara ise kişisel bakım ve hijyen malzemelerinden oluşan 40 bin paket ulaştırıldı. Depremzedelerin barındığı konteyner kentlerde ise öğrencilerin ders çalışması için “sessiz ev” sloganıyla kütüphaneler kuruldu. Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, yardım çalışmalarına katıldı.
23.12.2023 Gündem
Pınar Karşıyaka, Samsunspor deplasmanında galip!
Pınar Karşıyaka, Samsunspor deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 12'nci haftasında Pınar Karşıyaka, Samsunspor deplasmanında 82-80'lik skorla kazandı.
Stephane Bahoken'den Trabzonspor mesajı! 'Kazanmak için gideceğiz'
Stephane Bahoken'den Trabzonspor mesajı! 'Kazanmak için gideceğiz' Kayserispor'un yıldızı Stephane Bahoken ve Aylton Boa Morte, öğrencilerle bir araya geldi. Staphane Bahoken, Trabzonspor maçını kazanmak istediklerini dile getirdi.
30.11.2023 Kayserispor
Galatasaray-Bayern Münih maçında skandal! Bileti olmayanları ücret karşılığı maça sokarken yakalandı
Galatasaray-Bayern Münih maçında skandal! Bileti olmayanları ücret karşılığı maça sokarken yakalandı Geçtiğimiz gün oynanan Galatasaray-Bayern Münih futbol maçında bir şahsın, yetkisiz olarak elinde bulundurduğu passolig kartıyla bileti olmayan birçok kişiyi ücret karşılığında stadyuma sokmaya çalıştığı tespit edildi. Tespitin ardından yakalanan şahıs, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
26.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Lampedusa’ya göçmen ‘aktı’ yetkililer çaresiz kaldı
Lampedusa’ya göçmen ‘aktı’ yetkililer çaresiz kaldı İtalya’nın güneyindeki Lampedusa adası, küçük teknelerle akın akın gelen göçmenler nedeniyle zor zamanlar yaşıyor.
16.09.2023 Dünya
Selçuklu’dan Hatay’a 52 TIR yardım malzemesi gönderildi
Selçuklu’dan Hatay’a 52 TIR yardım malzemesi gönderildi Konya’da Selçuklu Belediyesi’nin koordinesinde merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6’lık deprem sonrası toplam 52 TIR dolusu yardım malzemesi Hatay’daki depremzedelere ulaştırılmak üzere bölgeye gönderildi.
6.08.2023 Gündem
Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi, İstanbul'a geldi!
Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi, İstanbul'a geldi! Galatasaray'ın prensipte anlaşma sağladığı Mauro Icardi, İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılı taraftarların karşıladağı Arjantinli santrfor, "Burada olduğum için çok mutluyum" diye konuştu. Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, kendisine gösterilen ilgi sonrası havaalanından taraftara teşekkür ederek ayrıldı.
29.07.2023 Galatasaray
Tenis, şıklığını Lenglen’e borçlu
Tenis, şıklığını Lenglen’e borçlu Yarın başlayacak Wimbledon Tenis Turnuvası kortlardaki şıklığı da gündeme taşırken, bu spordaki moda stiline 1920’lerde Fransız tenisçi Suzanne Lenglen damga vurmuştu.
2.07.2023 Dünya
Onur Arı, Eskişehirspor'dan ayrıldığını duyurdu
Onur Arı, Eskişehirspor'dan ayrıldığını duyurdu Eskişehirspor’un golcü oyuncusu Onur Arı, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla takımdan ayrıldığını duyurdu.
24.06.2023 Futbol
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası şok olay! Yol kesip forma kontrolü yaptılar
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası şok olay! Yol kesip forma kontrolü yaptılar Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından bir grup taraftar, stad çevresinde yoldan geçen araçların içerisine bakıp, Galatasaray formalı ve atkılı taraftar kontrolü yaptı.
9.05.2023 Haberler
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası şok olay! Yol kesip forma kontrolü yaptılar
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası şok olay! Yol kesip forma kontrolü yaptılar Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından bir grup taraftar, stad çevresinde yoldan geçen araçların içerisine bakıp, Galatasaray formalı ve atkılı taraftar kontrolü yaptı.
9.05.2023 Gündem
Finlandiya partiden sıkıldı
Finlandiya partiden sıkıldı Finlandiya’yı bu hafta gündeme taşıyan konu seçimler. Dünyanın en mutlu ülkesinde seçim sonuçları insanların hayatlarında büyük değişikliklere sebep olacak mı?
9.04.2023 Pazar
Beşiktaş, depremzede çocukları ağırladı
Beşiktaş, depremzede çocukları ağırladı Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Siyah-beyazlı futbolcular, antrenmanı takip eden depremzede çocuklarla yakından ilgilendi.
14.03.2023 Beşiktaş
‘Çocuklar biraz unutabilsin diye’
‘Çocuklar biraz unutabilsin diye’ UNICEF’in kurduğu oyun alanına giden Tuba Büyüküstün, “Çocukların yaşadığı travmayı unutabilmeleri için herkes çalışıyor” dedi.
6.03.2023 Cadde
Dayanışma seferberliği!
Dayanışma seferberliği! Maraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için canla başla çalışan Çiğli’de Başkan Gümrükçü “Kimseyi kaderine terk etmeyeceğiz” dedi.
27.02.2023 Ege
Avrupa, Beşiktaş taraftarının sahaya 'peluş oyuncak' atmasını konuşuyor
Avrupa, Beşiktaş taraftarının sahaya 'peluş oyuncak' atmasını konuşuyor Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasında dakikalar 04:17'yi gösterdiğinde siyah-beyazlı taraftarlar depremden etkilenen çocuklar için sahaya 'peluş oyuncaklar' attı. Duygu yüklü anların yaşandığı görüntüler Avrupa basında da geniş yankı buldu.
27.02.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Atkı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.