Avrupa Voleybol Şampiyonası

Avrupa Voleybol Şampiyonası

Son dakika Avrupa Voleybol Şampiyonası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Avrupa Voleybol Şampiyonası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Avrupa Voleybol Şampiyonası haber sayfamızda...

Avrupa Voleybol Şampiyonası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.017 avrupa voleybol şampiyonası haberi bulunmuştur.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
U20 Kadın Voleybol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası finallerinde!
U20 Kadın Voleybol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası finallerinde! 20 Yaş Altı Kadın Milli Voletbol Takımı, Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkı elde etti.
27.01.2024 Voleybol
20 yıl önce kalpleri paramparçaydı ama gümüş kazandılar! 'Filenin Sultanları'nın başarısının sırrı 2003'te başladı
20 yıl önce kalpleri paramparçaydı ama gümüş kazandılar! 'Filenin Sultanları'nın başarısının sırrı 2003'te başladı Cumhuriyet'in 100'üncü yılında tüm Türkiye'nin gururu 'Filenin Sultanları’nın başarısının temelleri aslında tam 20 yıl önce atılmıştı. Bugün 100’üncü yılda gelen 3 büyük kupa, 2003 yılında finalistlikte kalan bir başlangıçtı. Üstelik bu öyle bir başlangıçtı ki hem acı hem de gurur doluydu. İşte 'Filenin Sultanları'nın 2003 yılında gümüş madalyada kalan ama aslında bugünkü 1 numara olma başarısını da başlatan o acı gerçek.
14.12.2023 Yaşam
İtalya'dan Filenin Sultanları'na gönderme! Egonu cevabı
İtalya'dan Filenin Sultanları'na gönderme! Egonu cevabı İtalya'nın yeni başantrenörü Julio Velasco, isim vermeden Filenin Sultanları hakkında örnek verdi. Egonu ve Antropova sorularına cevap verdi.
22.11.2023 Voleybol
Voleybolda tarih yazan Sultanlar!
Voleybolda tarih yazan Sultanlar! İlk uluslararası maçına 1957’de çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında tarih yazdı. 2003 yılındaki Avrupa ikinciliğinin ardından bu yıl önce Milletler Ligi’nde kupayı kaldıran, ardından da Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan Filenin Sultanları, Türk halkının gururu oldu.
27.10.2023 Voleybol
Voleybol oynadıkları için mi boyları uzun? Filenin Sultanları'nın aile sırrı
Voleybol oynadıkları için mi boyları uzun? Filenin Sultanları'nın aile sırrı Ebrar Karakurt, Melissa Vargas, Zehra Güneş... Başarıdan başarıya imza atarak dünya sıralamasında 1 numaraya yükselen 'Filenin Sultanları' elde ettikleri zaferler kadar uzun boylarıyla da gündemde. Peki voleybol ya da basketbol oynamak boyun uzamasını sağlıyor mu yoksa işin sırrı ailede mi? Prof. Dr. Korkut Ulucan'a sorduk.
26.10.2023 Genel Sağlık
20 yıl önce kalpleri paramparçaydı ama gümüş kazandılar! 'Filenin Sultanları'nın başarısının sırrı 2003'te başladı
20 yıl önce kalpleri paramparçaydı ama gümüş kazandılar! 'Filenin Sultanları'nın başarısının sırrı 2003'te başladı Cumhuriyet'in 100'üncü yılında tüm Türkiye'nin gururu 'Filenin Sultanları’nın başarısının temelleri aslında tam 20 yıl önce atılmıştı. Bugün 100’üncü yılda gelen 3 büyük kupa, 2003 yılında finalistlikte kalan bir başlangıçtı. Üstelik bu öyle bir başlangıçtı ki hem acı hem de gurur doluydu. İşte 'Filenin Sultanları'nın 2003 yılında gümüş madalyada kalan ama aslında bugünkü 1 numara olma başarısını da başlatan o acı gerçek.
25.10.2023 Spor
İtalya Başbakan yardımcısına 'Egonu' göndermesi
İtalya Başbakan yardımcısına 'Egonu' göndermesi Egonu hakkında sarf ettiği sözleri hatırlatıp başbakan yardımcısına 'salak' diyen yarışmacının sesi kısılsa da sözleri yayına yansıdı, yaşananlar İtalya'da skandal olarak nitelendirildi.
18.10.2023 Voleybol
Paola Egonu'dan Türkiye itirafı: Zorlukları seviyorum
Paola Egonu'dan Türkiye itirafı: Zorlukları seviyorum İtalya'nın Vero Volley Milano takımında forma giyen Paola Egonu, VakıfBank'a transfer olma sürecini anlattı. Egonu, "Türkiye'ye transfer oldum çünkü zorlukları seviyorum." dedi.
15.10.2023 Voleybol
Milli voleybolcu Zehra Güneş, platonik aşkını açıkladı
Milli voleybolcu Zehra Güneş, platonik aşkını açıkladı Filenin Sultanları'nın yıldız oyuncusu Zehra Güneş, katıldığı bir programda geçmişte hayranlık duyduğu ismi açıkladı.
4.10.2023 Voleybol
Ebrar Karakurt yeni takımına katılıyor! Filenin Sultanları'nda şov yapmıştı
Ebrar Karakurt yeni takımına katılıyor! Filenin Sultanları'nda şov yapmıştı A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden Ebrar Karakurt yeni takımına katılmak için geri sayıma geçti. Filenin Sultanları'yla birlikte inanılmaz bir yazı geride bırakan tecrübeli voleybolcunun bugün Rusya'da olacağı öğrenildi.
1.10.2023 Voleybol
Milli voleybolcu Bedirhan Bülbül'e büyük onur! Avrupa'da "Rüya Takım"a seçildi
Milli voleybolcu Bedirhan Bülbül'e büyük onur! Avrupa'da "Rüya Takım"a seçildi Milli Takım'ın başarılı voleybolcusu Bedirhan Bülbül'e büyük onur. Bülbül, 2023 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın rüya takımına seçildi.
26.09.2023 Voleybol
Ozan Çağı Sarıkaya'ya büyük görev!
Ozan Çağı Sarıkaya'ya büyük görev! İtalya ile Polonya arasındaki Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası'nın final maçını Ozan Çağı Sarıkaya yönetecek.
15.09.2023 Voleybol
Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin ana sponsoru KFC oldu!
Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin ana sponsoru KFC oldu! Türkiye voleybolunun önemli liglerinden biri olan Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin ana sponsoru, İŞ Gıda çatısı altında yer alan KFC Türkiye oldu. Yapılan anlaşmayla Kadınlar Voleybol 1. Ligi, 2023 – 2024 sezonunda KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi olarak anılacak.
5.09.2023 Voleybol
Filenin Efeleri, Portekiz'e mağlup oldu
Filenin Efeleri, Portekiz'e mağlup oldu 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımı, D Grubu’ndaki dördüncü maçında Portekiz’e 3-2 mağlup oldu
4.09.2023 Voleybol
THY'den Filenin Sultanları'na tatil hediyesi
THY'den Filenin Sultanları'na tatil hediyesi Filenin Sultanları, Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek tarihi bir başarıya imza attı. Türk Hava Yolları da Filenin Sultanları'na bir haftalık tatil hediye etti.
4.09.2023 Voleybol
Dünya, Filenin Sultanları'nı böyle gördü: Eşi benzeri görülmemiş şampiyonluk
Dünya, Filenin Sultanları'nı böyle gördü: Eşi benzeri görülmemiş şampiyonluk A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Dünya basını Filenin Sultanları'nın başarısına geniş yer ayırdı.
4.09.2023 Voleybol
Erdoğan'dan Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik
Erdoğan'dan Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik mesajı paylaştı. Filenin Sultanları'na peş peşe tebrik mesajı geldi.
3.09.2023 Gündem
Beşiktaş'tan maç sonrası voleybol anonsu! Dev ekrandan Filenin Sultanları'na destek
Beşiktaş'tan maç sonrası voleybol anonsu! Dev ekrandan Filenin Sultanları'na destek Beşiktaş'ın Sivasspor ile oynadığı Süper Lig maçı sırasında A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, Sırbistan ile oynayacağı Avrupa Voleybol Şampiyonası finali için yapılan anons dikkat çekti.
3.09.2023 Voleybol
Tarihi finalde kalplerimiz Filenin Sultanları ile birlikte! Guidetti favorisini açıkladı
Tarihi finalde kalplerimiz Filenin Sultanları ile birlikte! Guidetti favorisini açıkladı A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan karşısına çıkıyor. Ay-yıldızlılar Brüksel’deki tarihi maçta, Milletler Ligi’nin ardından kıtanın da en büyüğü olarak koleksiyonundaki eksik parçayı tamamlamak istiyor.
3.09.2023 Voleybol
Filenin Efeleri, Yunanistan'ı geriden gelerek devirdi!
Filenin Efeleri, Yunanistan'ı geriden gelerek devirdi! 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası D Grubu’nda mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımı, 3. maçında Yunanistan’ı mağlup etmeyi başardı.
2.09.2023 Voleybol
Eda Erdem: Vargas'ı idmanda durdurmayı deniyoruz
Eda Erdem: Vargas'ı idmanda durdurmayı deniyoruz Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda namağlup finale yükseldi. Sırbistan ile şampiyonluk için maça çıkacak A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda kaptan Eda Erdem hem İtalya maçı hem de Vargas hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
2.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın olimpiyat elemeleri kadrosu belli oldu!
Filenin Sultanları'nın olimpiyat elemeleri kadrosu belli oldu! VNL'de şampiyonluğa ulaşan ve Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselen Filenin Sultanları'nın olimpiyat elemlerindeki geniş kadrosu belli oldu. Kadroda genç isme yer verildi.
2.09.2023 Voleybol
Filenin Efeleri, Romanya'ya 3-2 mağlup oldu
Filenin Efeleri, Romanya'ya 3-2 mağlup oldu 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımımız grubundaki ikinci maçında Romanya'ya 3-2 mağlup oldu.
2.09.2023 Voleybol
Polonya ve İtalya Vargas'ı konuştu: Doğal afet gibi bir voleybolcu
Polonya ve İtalya Vargas'ı konuştu: Doğal afet gibi bir voleybolcu Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde resital sunan Melissa Vargas için Polonya’da ‘Doğal afet gibi bir voleybolcu, karşısında durulamıyor’ denirken, yarı finaldeki rakibin ülkesinden ‘İtalya’nın önündeki engel Vargas’ sesleri yükseldi.
1.09.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Voleybol Şampiyonası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.