Gündem Erdoğan'dan Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik

Erdoğan'dan Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik

03.09.2023 - 23:44 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'na tebrik mesajı paylaştı. Filenin Sultanları'na peş peşe tebrik mesajı geldi.

Erdoğandan Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanlarına tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı, Filenin Sultanları’nı canıgönülden tebrik ediyorum.

Haberin Devamı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş: Tebrikler Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum.

Emine Erdoğan: Milli gururumuz Filenin Sultanları! 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final karşılaşmasında tarihi bir zafere imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Türk kadınının mücadeleci ruhunu tüm dünyaya gösterdiniz. Şampiyonluk size çok yakışıyor, zaferleriniz daim olsun.

Erdoğandan Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanlarına tebrik

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçında Sırbistan’ı 3-2 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımımızı tebrik ediyorum. Tebrikler Filenin Sultanları

Haberin Devamı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: CEV 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı yenerek şampiyon olan Milli Takımımızı tebrik ediyorum. Milletimize yaşattıkları bu gurur ve mutluluk için teşekkürler.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Harikasınız Filenin Sultanları Sizlerle ne kadar gurur duysak az. Milletler Ligi’nden sonra 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı, teknik ekibi ve yöneticilerini yürekten tebrik ediyorum.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Avrupa’nın en büyüğü Filenin Sultanları. 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Sırbistan’ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında ŞAMPİYON TÜRKİYE.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Sizinle gurur duyuyoruz. Sırbistan'ı yenerek Avrupa Voleybol Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı tebrik ediyorum. Şampiyonluk Türkiye'ye çok yakıştı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Türk kadınının gücü Tebrikler Filenin Sultanları

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum. Bizlere bu mutluluğu ve heyecanı yaşattığınız için teşekkürler… Sizinle gurur duyuyoruz

Haberin Devamı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türk kadınının azim ve kararlılığını bir kez daha gösterdiniz! Şampiyonluk yine size çok yakıştı! Türkiye'nin millî gururları; Filenin Sultanları