Ayşe Altuntaş

Ayşe Altuntaş

Son dakika ayşe altuntaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ayşe altuntaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ayşe altuntaş haber sayfamızda...

Ayşe Altuntaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 88 ayşe altuntaş haberi bulunmuştur.
Kadını öldürüp çukura gömmüştü! Olay yerinde keşif yapılacak
Kadını öldürüp çukura gömmüştü! Olay yerinde keşif yapılacak İstanbul’da 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'ı (43) buluştukları ormanlık alanda silahla vurarak öldürdükten sonra çukura gömdüğü iddiasıyla "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılan ancak Yargıtay'ın "tasarlama yok" diyerek lehine kararı bozduğu Mehmet Taşdelen'in yeniden yargılanmasına başlandı. Mahkeme, Yargıtay'ın bozma ilamına uyarak olay mahallinde keşif yapılmasına karar verdi.
15.12.2022 Haberler
Kadını öldürüp çukura gömmüştü! Olay yerinde keşif yapılacak
Kadını öldürüp çukura gömmüştü! Olay yerinde keşif yapılacak İstanbul’da 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'ı (43) buluştukları ormanlık alanda silahla vurarak öldürdükten sonra çukura gömdüğü iddiasıyla "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılan ancak Yargıtay'ın "tasarlama yok" diyerek lehine kararı bozduğu Mehmet Taşdelen'in yeniden yargılanmasına başlandı. Mahkeme, Yargıtay'ın bozma ilamına uyarak olay mahallinde keşif yapılmasına karar verdi.
15.12.2022 Gündem
11 yıl önceki hurdacı cinayetinde katil patron çıktı
11 yıl önceki hurdacı cinayetinde katil patron çıktı Mersin'de 11 yıl önce öldürülen hurdacı Mehmet Tekin'in (30) cinayet şüphelisi olarak hurda işinde patronu olan S.Y (41) yakalandı.
13.10.2022 Gündem
4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş cinayetinde yeni gelişme!
4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş cinayetinde yeni gelişme! İstanbul’da gönül ilişkisi yaşadığı ve aynı zamanda akrabası olan 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'ı (43) buluştukları ormanda silahla vurarak öldürdükten sonra çukura gömdüğü iddiasıyla "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılan Mehmet Taşdelen hakkındaki karar, Yargıtay'da bozuldu.
13.10.2022 Gündem
Cinayeti itiraf etti ama ‘indirim’ aldı
Cinayeti itiraf etti ama ‘indirim’ aldı Mehmet Taşdelen’e kuzeni Ayşe Altuntaş’ı öldürdüğünü itiraf etmesine rağmen ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan iyi hal indirimi uygulandı. Taşdelen, müebbet hapse çarptırıldı.
9.09.2021 Gündem
4 çocuk annesi kadını öldürüp, gömen sanığa  müebbet hapis
4 çocuk annesi kadını öldürüp, gömen sanığa müebbet hapis İstanbul’da gönül ilişkisi yaşadığı ve aynı zamanda akrabası olan 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'ı (43) buluştukları ormanlık alanda silahla vurarak öldürdükten sonra çukura gömen Mehmet Taşdelen "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
8.09.2021 Gündem
Eşiyle ilişki yaşadığı iddiasıyla öldürdü!
Eşiyle ilişki yaşadığı iddiasıyla öldürdü! Nevşehir’de Hacı T. (28), eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği İbrahim Atıcı’yı (26) bıçaklayarak öldürdü. Hacı T. Cinayetin ardından polis merkezine giderek suç aletiyle birlikte teslim oldu.
19.05.2021 Gündem
Son dakika... Ayşe Altuntaş cinayetinde flaş gelişme!
Son dakika... Ayşe Altuntaş cinayetinde flaş gelişme! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan ve sevgilisi Mehmet Taşdelen tarafından İstanbul Sultangazi'de katledilip gömüldüğü ortaya çıkan Ayşe Altuntaş cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Tutuklu sanık Taşdelen hakkında kasten öldürme suçundan devam eden davada savcı mütalaa verdi.
19.05.2021 Gündem
Son dakika! Ormanda ilişkiye girdiği kuzenini... Her şeyi bir bir itiraf etti!
Son dakika! Ormanda ilişkiye girdiği kuzenini... Her şeyi bir bir itiraf etti! Gelen bir son dakika haberine göre; Ormanlık alanda ilişkiye girdiği kuzeni tarafından öldürülen Ayşe Altundaş olayında katil zanlısı emniyetteki ifadesinde "Ayşe, eşimden boşanmamı, dediğini yapmazsam beni öldüreceğini söyledi. Kavga ettik, yanımdaki silahla Ayşe'yi vurup oraya gömdüm" dedi.
22.06.2020 Gündem
Kuzeniyle ormanda ilişkiye giren zanlı cinayeti anlattı!
Kuzeniyle ormanda ilişkiye giren zanlı cinayeti anlattı! Son dakika haberine göre Müge Anlı'nın aydınlattığı olayda, ormanlık alanda ilişkiye girdiği kuzeni tarafından öldürülen Ayşe Altundaş olayında katil zanlısı Mehmet Taşdelen emniyette verdiği ifadede "Ayşe, eşimden boşanmamı, dediğini yapmazsam beni öldüreceğini söyledi. Kavga ettik, yanımdaki silahla Ayşe'yi vurup oraya gömdüm" sözlerini sarfetti.
22.06.2020 Televizyon
Kuzenini öldürüp domuz kuyusuna attı
Kuzenini öldürüp domuz kuyusuna attı İstanbul’da 1 yıldır kayıp olan 49 yaşındaki Ayşe Altuntaş’ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.
20.06.2020 Gündem
Müge Anlı yayında duyurdu! Kayıp Ayşe Altuntaş olayında yeni gelişme
Müge Anlı yayında duyurdu! Kayıp Ayşe Altuntaş olayında yeni gelişme Son dakika haberi... Yaklaşık bir yıldır kayıp olarak aranan Ayşe Altuntaş ile Müge Anlı, canlı yayında yaptığı açıklama olayla ilgili emniyet güçlerinin 3 kişiyi gözaltına aldığını duyurdu.
16.06.2020 Gündem
Ayşe sır oldu! Canlı yayında anlattı... Yeğeniyle ormanda yaşadıkları şoke etti
Ayşe sır oldu! Canlı yayında anlattı... Yeğeniyle ormanda yaşadıkları şoke etti Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akılalmaz bir olay yaşandı. 40 gündür kayıp olan Ayşe Altuntaş, Temmuz ayında gece 5'de evden çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Program ekibi, Ayşe Altuntaş ile son görüşen kişi olan Mehmet isimli kişiye ulaştı. Mehmet adlı kişi, canlı yayınında bulunduğu itiraflarla herkesi şoke etti. Teyzesinin torunu hakkında canlı yayında konuşan kişi, Ayşe Altuntaş ile parayla birlikte olduklarını itiraf edince izleyenler çileden çıktı.
4.09.2019 Gündem
İstanbul'da balkon çöktü: 1 yaralı
İstanbul'da balkon çöktü: 1 yaralı İstanbul Kartal’da 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı.
9.04.2024 Haberler
İstanbul'da balkon çöktü: 1 yaralı
İstanbul'da balkon çöktü: 1 yaralı İstanbul Kartal’da 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı.
9.04.2024 Gündem
Nefes kesen düelloda Anadolu Efes, Galatasaray Ekmas'ı devirdi: 92-95
Nefes kesen düelloda Anadolu Efes, Galatasaray Ekmas'ı devirdi: 92-95 Basketbol Süper Ligi'nde müthiş çekişmeye sahne olan maçta Anadolu Efes, Galatasaray Ekmas'ı 95-92 mağlup etti.
Adana'da navigasyon faciası! Yanlış yolu gösterdi, 4 kişi hayatını kaybetti
Adana'da navigasyon faciası! Yanlış yolu gösterdi, 4 kişi hayatını kaybetti Navigasyonun yanlış yönlendirmesi sonucu kullanılmayan yola giren ve karşılarına çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan araç, uçurumdan düştü. Kazada 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.
26.08.2023 Gündem
Erdoğan'dan kritik atama kararları! Tamer Karadağlı'ya yeni görev
Erdoğan'dan kritik atama kararları! Tamer Karadağlı'ya yeni görev Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla kritik atamalar gerçekleşti. Yeni isimlerin atandığı kurumlar içinde AFAD, SGK ve İŞKUR da bulunuyor. İşte detaylar...
12.08.2023 Gündem
Akıllar ve gönüller Ege’de kaldı
Akıllar ve gönüller Ege’de kaldı Halikarnas Balıkçısı’na selam duran “Merhaba” sergisi, Bodrum Belediyesi Kent Müzesi’nde ziyarete açıldı. Heykel, resim, enstalasyon ve video işlerinin yer aldığı karma sergi burada yaşayan ve ilhamını Ege’den alan sanatçıların gözünden Bodrum’u anlatıyor.
22.06.2023 Kültür Sanat
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Kılıçdaroğlu'na yumruk atan sanığa 3 yıl 10 ay hapis talebi
Kılıçdaroğlu'na yumruk atan sanığa 3 yıl 10 ay hapis talebi Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyla ilgili 67 kişinin yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Kılıçdaroğlu'na yumruk atan sanık Osman Sarıgün'ün 'kamu görevlisine karşı görevinden dolayı alenen hakaret' ve 'kişiyi yerine getirdiği kamu görevinden dolayı basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şeklinde kasten yaralama' suçlarından 3 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. 1 sanığın dosyası ayrılırken diğer 65 sanık için de 1 yıl ile 26,5 yıl arasında değişen sürelerde hapis cezası talep edildi.
10.03.2022 Gündem
Sadakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı, neden yok? Bahar'ı oynayan Yeliz Kuvancı kimdir, yaşı kaç, diziden neden ayrıldı?
Sadakatsiz Bahar diziden ayrıldı mı, neden yok? Bahar'ı oynayan Yeliz Kuvancı kimdir, yaşı kaç, diziden neden ayrıldı? Sadakatsiz dizisinde Yeliz Kuvancı'nın hayat verdiği Bahar karakteri izleyen tarafından çok sevildi. Ancak Sadakatsiz dizisinin yeni bölümlerinde Yeliz Kuvancı'ın dizi kadrosundan ayrılacağı öne sürülmüştü. Peki, Sadakatsiz Bahar neden diziden ayrılıyor?
16.02.2022 Cadde
'Sen Çal Kapımı' kadrosuna yeni isim
'Sen Çal Kapımı' kadrosuna yeni isim Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı 'Sen Çal Kapımı' dizisinin yeni sezon tanıtımı geçen hafta izleyiciyle buluştu.
17.05.2021 Cadde
MHP’nin stratejik 5 hedefi
MHP’nin stratejik 5 hedefi MHP kurultayında genel başkanlık için tek aday olarak yarışan ve bin 277 delegenin oyu ile liderliğini tazeleyen Bahçeli konuşmasında partisinin 2023 hedeflerini açıkladı... Bahçeli hedefleri “Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne sahip çıkmak, yeni anayasa, milli ekonomik sistem inşası, terörle mücadele, küresel ve bölgesel diyalog” olarak sıraladı...
19.03.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Altuntaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.