Ayşe Nazlı

Ayşe Nazlı

Son dakika Ayşe Nazlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayşe Nazlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayşe Nazlı haber sayfamızda...

Ayşe Nazlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 491 ayşe nazlı haberi bulunmuştur.
Nilüfer: Koronavirüse yakalandım
Nilüfer: Koronavirüse yakalandım Türk Pop müziğinin eşsiz seslerinden Nilüfer, bugün hayranlarını üzen haberi sosyal medyadan paylaştı. Ünlü şarkıcı Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını duyurdu.
20.09.2023 Cadde
Nilüfer: Ben 25 yaşındayım! Yaşlanmaya hiç niyetim yok
Nilüfer: Ben 25 yaşındayım! Yaşlanmaya hiç niyetim yok Nilüfer, önceki gün Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu. Usta sanatçı, sarkılarının yanı sıra seyircisi ile yaptığı sohbetle de keyifli dakikalara imza attı.
3.08.2023 Cadde
Nilüfer'den kızına doğum günü sürprizi! 'İyi ki doğdun Ayşe Nazlı'
Nilüfer'den kızına doğum günü sürprizi! 'İyi ki doğdun Ayşe Nazlı' Pop müziğin usta isimlerinden Nilüfer, Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro'da sahne aldı. Unutulmaz şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti sunan 68 yaşındaki sanatçıyı izlemeye gelenler arasında kızı Ayşe Nazlı Yumlu da vardı.
25.07.2023 Cadde
Depremin 20. saniyesinde çöktü! Oyun tutkusu aileyi hayatta tuttu
Depremin 20. saniyesinde çöktü! Oyun tutkusu aileyi hayatta tuttu Adana’da depremin 20. saniyesinde yıkılan ve 90 kişiye mezar olan İhsan Bayram Apartmanı'ndan kurtulan 4 kişilik aile, 2 yaşındaki Mustafa Yiğit'in oyun tutkusu sayesinde hayatta kaldı.
3.03.2023 Haberler
Depremin 20. saniyesinde çöktü! Oyun tutkusu aileyi hayatta tuttu
Depremin 20. saniyesinde çöktü! Oyun tutkusu aileyi hayatta tuttu Adana’da depremin 20. saniyesinde yıkılan ve 90 kişiye mezar olan İhsan Bayram Apartmanı'ndan kurtulan 4 kişilik aile, 2 yaşındaki Mustafa Yiğit'in oyun tutkusu sayesinde hayatta kaldı.
3.03.2023 Gündem
Nilüfer: Otobiyografim ölünce yayınlansın
Nilüfer: Otobiyografim ölünce yayınlansın 'Dünya Dönüyor' 45'liği ile 1973 yılında başarılı bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Nilüfer, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan sanatçı, son dönemde yapılan otobiyografik yapımları beğendiğini söyleyerek; "Proje gelirse değerlendiririm" dedi.
28.01.2023 Cadde
'Pusulam sadece kalbim olsaydı tökezlerdim'
'Pusulam sadece kalbim olsaydı tökezlerdim' 17 yaşındaki ufak tefek, şelale sesli kızın “Kalbim bir pusula” diyerek hayatımıza girmesinin üzerinden tamı tamına 50 yıl geçmiş. 2022 yılını beş şarkılık bir EP ve bolca konserle geçiren Nilüfer ile hiç hız kesmeden geçen yarım asırlık serüveni konuştuk.
6.11.2022 Pazar
Nilüfer’den TikTok açıklaması! 'Takipçim az'
Nilüfer’den TikTok açıklaması! 'Takipçim az' Uzun süredir konser vermeyen Nilüfer, Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu. İki ay aradan sonra yeniden Bursa’da sahne almaktan dolayı mutluluğunu dile getiren 67 yaşındaki şarkıcı, TikTok hesabında az takipçi olmasından yakındı. Nilüfer, bir dinleyicisine "Ta Uzak Yollarda şarkısını istemesini biliyorsun, insan bir takip eder" dedi.
10.09.2022 Cadde
İstinaftan Ayşe Nazlı'yı öldüren sanığın cezasına onama
İstinaftan Ayşe Nazlı'yı öldüren sanığın cezasına onama İzmir'in Menderes ilçesinde Ayşe Nazlı Kınacı'ya (20) cinsel saldırıda bulunup öldürdükten sonra cesedini battaniyeye sarıp ormana atan Taylan Özgür İmal'a verilen ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 21 yıl hapis cezası, İstinaf Mahkemesi’nce onandı.
8.06.2022 Gündem
Nilüfer: Sanatçı niye örnek olsun ki?
Nilüfer: Sanatçı niye örnek olsun ki? Türk Pop Müziği'nin ünlü ismi Nilüfer, doğum gününde aralarında şarkıcı Asya'nın da bulunduğu arkadaşlarıyla Nişantaşı'ndaydı. 67 yaşındaki sanatçı, kadın meslektaşlarının iddialı sahne kostümleri hakkında magazin gündeminden düşmeyen polemiği değerlendirdi.
19.07.2022 Cadde
Ayşe Nazlı annesi Nilüfer'in doğum gününü böyle kutladı
Ayşe Nazlı annesi Nilüfer'in doğum gününü böyle kutladı Türk pop müziğinin başarılı ismi Nilüfer, 67 yaşına bastı. Ünlü şarkıcının 1999 senesinde Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan evlatlık olarak aldığı ve “En yakın arkadaşım” dediği kızı Ayşe Nazlı da annesinin doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı.
1.06.2022 Cadde
Nilüfer: Pop müzik geriledi ama bitmez!
Nilüfer: Pop müzik geriledi ama bitmez! 'Dünya Dönüyor', 'Başıma Gelenler', 'Boşver', 'Kim Arar Seni', 'Mavilim', 'Çok Uzaklarda' ve 'Namussuz Akşamlar' şarkıları Türk popunun klasikleri arasına giren Nilüfer, önceki gün kızı Ayşe Nazlı ile görüntülendi. Son yıllarda rap müziğin öne çıktığını belirten sanatçı, "Pop geride kaldı ama hiçbir zaman bitmez" dedi.
13.04.2022 Cadde
Ayşe Nazlı cinayetinde karar açıklandı
Ayşe Nazlı cinayetinde karar açıklandı İzmir'de, cesedi ormanda battaniyeye sarılı bulunan Ayşe Nazlı Kınacı'yı (20) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Taylan Özgür İmal hakkında karar çıktı. İmal, 'nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 15, 'nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.02.2022 Gündem
Ayşe Nazlı’nın katiline ağırlaştırılmış müebbet ve 22.5 yıl hapis cezası istendi
Ayşe Nazlı’nın katiline ağırlaştırılmış müebbet ve 22.5 yıl hapis cezası istendi İzmir’de, cesedi ormanda battaniyeye sarılı bulunan Ayşe Nazlı Kınacı'yı (20) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Taylan Özgür İmal için savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, İmal için ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 22,5 yıl hapis cezası istedi.
22.12.2021 Gündem
Kızı koronavirüse yakalanan Nilüfer yaşadıkları süreci anlattı
Kızı koronavirüse yakalanan Nilüfer yaşadıkları süreci anlattı Türk pop müziğinin başarılı ismi Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı'nın doğum gününü kutlarken; koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Usta sanatçı, yayınladığı yeni videoda da yaşadıkları süreci takipçileriyle paylaştı.
24.07.2021 Magazin
Kızı koronavirüse yakalanan Nilüfer yaşadıkları süreci anlattı
Kızı koronavirüse yakalanan Nilüfer yaşadıkları süreci anlattı Türk pop müziğinin başarılı ismi Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı'nın doğum gününü kutlarken; koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Usta sanatçı, yayınladığı yeni videoda da yaşadıkları süreci takipçileriyle paylaştı.
24.07.2021 Cadde
Karantinada kutlama
Karantinada kutlama Nilüfer, 21 yaşına giren kızı Ayşe Nazlı’nın Kovid-19’a yakalandığını duyurdu.
24.07.2021 Cadde
Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı koronavirüse yakalandı!
Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı koronavirüse yakalandı! Türk pop müziğinin başarılı ismi Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı Uyumlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Ünlü şarkıcı, bu özel günde kızının koronavirüse yakalandığı haberini verdi.
23.07.2021 Cadde
Ayşe Nazlı'yı boğarak öldüren sanık: Pişman olup suni teneffüs yaptım
Ayşe Nazlı'yı boğarak öldüren sanık: Pişman olup suni teneffüs yaptım İzmir’de, cesedi ormanda battaniyeye sarılı halde bulunan Ayşe Nazlı Kınacı'yı (20) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Taylan Özgür İmal, hakim karşısına çıkarıldı. İmal, Kınacı'nın 6-7 dakika boğazını sıktığını belirterek, "Pişman olup, suni teneffüs yaptım ancak ölmüştü. Cesedi arabadaki battaniyeye sarıp, ormana attım" dedi.
5.07.2021 Gündem
Nilüfer ile Ayşe Nazlı'dan tatil pozu
Nilüfer ile Ayşe Nazlı'dan tatil pozu Nilüfer’in eğitim hayatına İngiltere’de devam eden kızı Ayşe Nazlı, yurda döndü. Kızıyla tatile giden şarkıcı, birlikte verdikleri pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
24.06.2021 Cadde
“Hayatımda hep bir kedim oldu”
“Hayatımda hep bir kedim oldu” İlk kedisini 17 yaşındayken edinen Nilüfer’in bugün tam 14 kedisi var. Sahipsiz kedilerin yaşadıklarına dayanamadığını belirten sanatçı açtığı kedibalim_honeycat adlı Instagram hesabıyla kedi sahiplendiriyor
28.03.2021 Pazar
Ölüm yolunda son mesajlar!  "Beni al, korkuyorum"
Ölüm yolunda son mesajlar! "Beni al, korkuyorum" İzmir Menderes ilçesinde Taylan Özgür İmal tarafında boğularak öldürüldükten sonra cansız bedeni battaniyeye sarılı halde ormanlık alanda bulunan Ayşe Nazlı Kınacı'nın, arkadaşı Özlem Ö.'ye, kendisini kurtarmaları için çok sayıda mesaj ve ses kaydı ile konum gönderdiği ortaya çıktı. Genç kızın babası Altan Kınacı, katil zanlısının kızını kayıp olarak ararken soğukkanlılıkla yardım ediyor gibi göründüğünü anlatarak,  "Neredeyse yardımlar için cebine para koyacaktım" dedi.
25.02.2021 Gündem
Boğularak öldürülen Ayşe Nazlı'dan geriye dans ettiği görüntüler kaldı
Boğularak öldürülen Ayşe Nazlı'dan geriye dans ettiği görüntüler kaldı İzmir'in Menderes ilçesinde, parkta tanıştığı bir kişi tarafından boğularak öldürülen ve ormanlık alana battaniyeye sarılı şekilde cansız bedeni bulunan Ayşe Nazlı Kınacı'dan (20) geriye görüntüleri kaldı.
25.02.2021 Haberler
Son dakika... Son telefon Ayşe Nazlı'nın katilinin kimliğini ele verdi!
Son dakika... Son telefon Ayşe Nazlı'nın katilinin kimliğini ele verdi! İzmir Alsancak’taki evinden 14 Şubat’ta ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Ayşe Nazlı’nın (20) cesedi, Gümüldür’de ormanlık alanda cesedi bulundu. Katil zanlısını öldürmeden önce arkadaşını araması için genç kıza telefonunu vermesi yakalattı.
21.02.2021 Gündem
İzmir'de vahşet! Boğarak öldürdü, ifadesi ortaya çıktı
İzmir'de vahşet! Boğarak öldürdü, ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Menderes ilçesinde 15 Şubat'tan bu yana kayıp olarak aranan Ayşe Nazlı Kınacı'nın ormanlık alanda battaniyeye sarılı cansız bedeni bulundu. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli T.Ö.İ., "Rızasıyla birlikte oldum. Tecavüz etmedim. Daha sonra tartışmaya başladık ve ellerimle boğdum. Cesedi battaniyeye sarıp, ormanlık alana attım" dediği öğrenildi.
20.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Nazlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.