Banka Şubesi

Banka Şubesi

Son dakika Banka şubesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Banka şubesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Banka şubesi haber sayfamızda...

Banka Şubesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.105 banka şubesi haberi bulunmuştur.
Selçuk İnan’ın ifade vereceği tarih belli oldu
Selçuk İnan’ın ifade vereceği tarih belli oldu Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu toplan 21 kişinin dolandırıldığı fon vurgununda Selçuk İnan'ın ifade vereceği belli oldu.
4.04.2024 Gündem
Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! 'Bir bakmışsın banka şubesi çökmüş'
Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! 'Bir bakmışsın banka şubesi çökmüş' Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazanan ama konservatuvarı tercih eden Nurseli İdiz, "Büyük meblağlarda paralar kaybettim" dedi. Usta oyuncu, yüksek kar vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan ve 252 yıla kadar hapsi istenen banka müdürü Seçil Erzan'a esprili bir göndermede bulundu.
2.04.2024 Cadde
EFT Saatleri 2024: Bankalar Arası 7/24 EFT ve Havale Para Transferi Saat Kaça Kadar Yapılır? Bankaların EFT ve Havale Saatleri
EFT Saatleri 2024: Bankalar Arası 7/24 EFT ve Havale Para Transferi Saat Kaça Kadar Yapılır? Bankaların EFT ve Havale Saatleri EFT, Elektronik Fon Transferinin kısaltılmasına denir. Bankalar arası yapılan para gönderme işlemi EFT olarak adlandırılır. Hesaplar arası yapılan para transferine ise havale denir. Havalede başka bankaya para gönderme işlemi yapılmaz. EFT işlemi hafta içi yapılabilir ve ancak her bankanın EFT saatleri ile ücreti değişiklik gösterir. Hafta sonu ve resmi tatillerde EFT işlemi yapılmaz. EFT sadece bankaların faaliyette olduğu saatlerde yapılır. Ancak Merkez Bankası’nın 2021 yılı itibari ile hizmete soktuğu FAST işlemi ile 7/24 1000 TL’ye kadar EFT yapılabilir. Bankalar arası 7/24 EFT ve havale saat kaça kadar yapılır? diyorsanız “EFT Saatleri 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi
Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi Kentin en önemli yaya arterlerinden biri olan İstiklal Caddesi üzerinde, iki pasaj ve bir çıkmaz arasında konumlanan Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi binası; Teğet Mimarlık tarafından, yapının yüz yılı aşkın zamana yayılan üç farklı hayatının sorumluluğunu üstlenen ve bu katmanlı potansiyeli kullanmak üzerine biçimlenen bir yaklaşımla yenilendi.
1.01.2024 Mimarlık
İsrail gece boyu Beyt Hanun'da 80'den fazla noktayı vurdu
İsrail gece boyu Beyt Hanun'da 80'den fazla noktayı vurdu İsrail ordusu gece boyu Gazze Şeridi'ndeki Bayt Hanun'da 80'den fazla noktayı vurdu. İsrail'in Gazze Şeridi'ne gerçekleştirdiği saldırılarda can kaybı 950'ye yükseldi. Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyonu (OCHA), İsrail'in aralıksız saldırıları nedeniyle 263 bin 934'ten fazla kişinin yerinden edildiğini açıkladı.
11.10.2023 Haberler
Türkiye sigorta üçüncü yılını kutluyor
Türkiye sigorta üçüncü yılını kutluyor Sigorta ve emeklilik sektörünün önde gelen şirketlerinden Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik üçüncü yılını kutluyor.
5.09.2023 Sigorta
İstanbul'da başladı, Kocaeli'de bitti! Her şeyi çaldı ama işçinin parasına dokunmadı
İstanbul'da başladı, Kocaeli'de bitti! Her şeyi çaldı ama işçinin parasına dokunmadı Konya'da hayata gözlerini açtığında ailesi yokluk içinde yaşıyordu. Necdet de hep zenginliğin ve şatafatın hayalini kuruyordu. 12 yaşında evden kaçıp İstanbul'a geldiğinde ise onu Türkiye'de bir yapacak hikayesi başladı. Tarih 18 Ağustos 1961'i gösterirken elinde silahla bir banka şubesine girdi ve "Bu bir soygundur" dedi. Türkiye'nin ilk gangsteri işte o gün bir efsane oldu! Son durağı ise Kocaeli’ydi.
21.07.2023 Gündem
Depremzedeyi dolandıran 6 kişi yakalandı
Depremzedeyi dolandıran 6 kişi yakalandı Kendilerini GSM operatörü gibi tanıtarak aradıkları depremzedeye yardım etme bahanesiyle banka bilgilerini ele geçiren dolandırıcılar, hesaptan 37 bin lira çekti. Polis tarafından yakalanan 6 dolandırıcı adliyeye sevk edilirken, depremzedenin parasının iade edildiği öğrenildi.
11.02.2023 Gündem
Bahçelievler'de dehşet dakikaları! 7 defa bıçakladı, kafasında şişe kırdı
Bahçelievler'de dehşet dakikaları! 7 defa bıçakladı, kafasında şişe kırdı İstanbul Bahçelievler'de iddiaya göre, tekel bayisine gelen Ahmet K. ve Selçuk K. daha önce haraç almak için tehdit ettikleri dükkan sahibi Nurettin Aydın'ı (59) 7 defa bıçaklayıp kafasında şişe kırarak ağır yaraladı.
24.01.2023 Gündem
TOKİ'den dolandırıcılık uyarısı!
TOKİ'den dolandırıcılık uyarısı! Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ), TOKİ ismi kullanılarak sahte iletişim numaraları aracılığıyla sahtekarlık ve dolandırıcılık yapanlara karşı uyarıda bulundu
2.12.2022 Ekonomi
Dijital bankacılık metaverse evreninde
Dijital bankacılık metaverse evreninde Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Dijital teknolojilerin en yeni safhalarının başında metaverse gelmektedir. Türkiye’nin yüzyılında başkalarının açtığı sanal evrenlerde yer almaya çalışmadan, kendi evrenimizi kurmayı hedefledik. Metaverse stratejimizi adım adım uygulamak için ve metaverse ve web 3.0 dönüşümü stratejimizi başlattık. Bu stratejinin ilk adımı olarak şubemizi açıyoruz” dedi.
9.11.2022 Ekonomi
Emekli icra müdürüne 'kredi' şoku! 0850'li hatla gelen 100 bin TL'lik borç
Emekli icra müdürüne 'kredi' şoku! 0850'li hatla gelen 100 bin TL'lik borç Kocaeli'de emekli icra müdürü Yusuf Aydın, banka işlemleri için '0850' hatlı numarayı aradıktan 1 ay sonra büyük şok yaşadı.
29.10.2022 Gündem
3 kamu bankasından promosyon adımı! Bakanlığa teklif sunuldu
3 kamu bankasından promosyon adımı! Bakanlığa teklif sunuldu Özel bankaların emeklilere ödedikleri maaş promosyon tutarlarını 7 bin 500 liraya kadar yükseltmesiyle birlikte kamu bankalarından maaş alan birçok emekli özel bankanın yolunu tutmuştu. Şimdi o yarışa kamu bankaları da girdi. Peki kamu bankaları ne kadar maaş promosyonu verecek? İşte beklentiler...
9.10.2022 Ekonomi
TOKİ'den dolandırıcılık uyarısı!
TOKİ'den dolandırıcılık uyarısı! Toplu Konut İdaresi, sosyal konut projesine ilişkin dolandırıcılık faaliyeti içinde bulunanların olduğunun tespit edildiğini ve kurumsal hesap, yetkili bankalar dışında kimseye itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.
4.10.2022 Ekonomi
Promosyonda 'son gün' kuyruğu!
Promosyonda 'son gün' kuyruğu! Emekli promosyon kampanyalarına henüz başvurmamış ve emekli maaşını farklı bir bankaya taşımamış olanlar için bugün son gün! Bazı bölgelerde son günü bekleyen vatandaşlar bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
30.09.2022 Haberler
Promosyonda 'son gün' kuyruğu!
Promosyonda 'son gün' kuyruğu! Emekli promosyon kampanyalarına henüz başvurmamış ve emekli maaşını farklı bir bankaya taşımamış olanlar için bugün son gün! Bazı bölgelerde son günü bekleyen vatandaşlar bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
30.09.2022 Ekonomi
Promosyon yarışında son günler! Bankalar tekliflerini değiştirdi
Promosyon yarışında son günler! Bankalar tekliflerini değiştirdi Emekli promosyon kampanyalarına henüz başvurmamış ve emekli maaşını farklı bir bankaya taşımamış olanlar için bazı bankalarda son tarih yaklaşıyor. Peki bankaların promosyon ödemelerinde bir artış oldu mu? İşte detaylar...
28.09.2022 Ekonomi
TOKİ, dolandırıcılara karşı vatandaşı uyardı
TOKİ, dolandırıcılara karşı vatandaşı uyardı TOKİ, “İlk Evim İlk İşyerim” adlı yeni sosyal konut projesinde, kurumun isminin kullanılarak, kuralarda öncelik sağlayacaklarını belirtip para talep eden dolandırıcılara itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.
21.09.2022 Ekonomi
TOKi'den dolandırıcılara karşı uyarı
TOKi'den dolandırıcılara karşı uyarı   Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut dolandırıcılığı ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.
20.09.2022 Ekonomi
Rehine krizinin perde arkası!  'Hesabına 2 milyon lira havale yaptırmak istedi'
Rehine krizinin perde arkası! 'Hesabına 2 milyon lira havale yaptırmak istedi' Antalya'nın Kepez ilçesinde, bankanın şube müdürünü, etkisiz hale getirdiği güvenliğe ait tabancayla rehin alan Mehmet Reşit D.'nin (36) sebze- meyve ticareti ile uğraştığı, işleri kötü gidince borca girdiği ortaya çıktı. Mehmet Reşit D. ifadesinde; "Ne yapacağımı bilmiyordum. Bankanın şubesine gidip, hesabıma 2 milyon lira havale ettirmek istedim. Bir anda her şey kontrolden çıktı. Böyle olacağını düşünmüyordum" dedi.
13.08.2022 Gündem
Antalya'da bankada rehine krizi! Yeni detaylar geldi
Antalya'da bankada rehine krizi! Yeni detaylar geldi Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki bir bankada hareketli dakikalar yaşandı. Meydana gelen rehine krizinde yeni detaylar da ortaya çıktı.
12.08.2022 Gündem
Sel yardımı başvurusu nasıl, nereye yapılır? 2022 Sel yardımı ne kadar? İşte sorgulama
Sel yardımı başvurusu nasıl, nereye yapılır? 2022 Sel yardımı ne kadar? İşte sorgulama Şiddetli yağış sonrasında evi ve ya iş yeri olumsuz etkilenen vatandaşlara sel yardımı yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Vatandaşlar ise Sel yardımı başvurusu nasıl, nereye yapılır? Sel yardımı ne kadar? sorularına cevap aramaya başladı.
11.07.2022 Bilgi Rehberi
Bu görüntüler İstanbul'dan! Uyarılar peş peşe geldi...
Bu görüntüler İstanbul'dan! Uyarılar peş peşe geldi... İstanbul'un birçok bölgesinde gök gürültülü sağanak etkili oldu. Bayramın 1. günü akşam saatlerinde aralıklı olarak başlayan sağanak, gece saatlerinde şiddetini artırarak etkisini gösterdi. Sağanak ile birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Bölgeye giden İçişleri Bakanı Soylu'dan da nakdi destek açıklaması geldi. Öte yandan İstanbul Valiliği, '18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü' açıklamasında bulundu.
10.07.2022 Gündem
Bakan Yanık açıkladı! Selden etkilenen vatandaşlara 3 bin lira nakdi destek
Bakan Yanık açıkladı! Selden etkilenen vatandaşlara 3 bin lira nakdi destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstanbul'daki bazı bölgelerde yaşanan sel baskınlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
10.07.2022 Ekonomi
İstanbul'da evleri su basana 5 bin, iş yerlerini su basana 10 bin lira verilecek
İstanbul'da evleri su basana 5 bin, iş yerlerini su basana 10 bin lira verilecek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki şiddetli yağışla ilgili, "Ev ve iş yerlerini su basan vatandaşlarımız yalnız kalmayacak. İlk etapta evleri su basanlara 5 bin, iş yerleri su basana 10 bin nakit elden verilecek" dedi.
10.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Banka Şubesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.