Belgesel

Belgesel

Son dakika Belgesel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Belgesel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Belgesel haber sayfamızda...

Belgesel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.681 belgesel haberi bulunmuştur.
‘İstanbul’um benim’
‘İstanbul’um benim’ İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin süreli sergisi “İstanbul’un Resmi”, şehrin manzaralarını ve simgelerini Türk resminin en özel ressamlarıyla ölümsüzleştiriyor.
12.05.2024 Kültür Sanat
Sen uçuşu hatırla!
Sen uçuşu hatırla! Bu yıl 27. kez havalanan Uçan Süpürge tüm olumsuzluklara karşın yılmadan, yorulmadan, umutsuzluğa kapılmadan verilen kadın mücadelesini hatırlatıyor.
12.05.2024 Kültür Sanat
“Baladın” belgeseli Red Bull TV’de vizyona girdi
“Baladın” belgeseli Red Bull TV’de vizyona girdi Kadın voleybolunun yıldız isimlerinden Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli Red Bull TV’de izleyicinin beğenisine sunuldu. Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine değinen yapımda, başarılı sporcunun yanı sıra Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızları Tijana Boskovic ve Simge Aköz de yer alıyor.
10.05.2024 Diğer Sporlar
Galaya damga vurdu! Başkan Üstündağ: 'Hande Baladın'ın tırnağını eleştireceğinize yaşattığı gururu konuşun'
Galaya damga vurdu! Başkan Üstündağ: 'Hande Baladın'ın tırnağını eleştireceğinize yaşattığı gururu konuşun' Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı'ndan Hande Baladın'ın kariyerini anlatan belgeselin galasında şıklık yarışı yaşandı. Öte yandan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın konuşması büyük ilgi topladı.
10.05.2024 Voleybol
Filenin Sultanları'nın yıldızı Hande Baladın'dan Milletler Ligi cevabı! 'Yapacağımıza inanıyoruz'
Filenin Sultanları'nın yıldızı Hande Baladın'dan Milletler Ligi cevabı! 'Yapacağımıza inanıyoruz' Filenin Sultanları'nın yıldızlarından Hande Baladın, "Baladın" belgeselinin galasında açıklamalarda bulundu. Hande Baladın, Milletler Ligi'ne dair konuştu.
9.05.2024 Voleybol
Sinop Cezaevi’nde film gösterimleri
Sinop Cezaevi’nde film gösterimleri Bu yıl üçüncü kez düzenlenen Ayancık Film Festivali, 9-12 Mayıs’ta sinemaseverlerle buluşacak.
9.05.2024 Kültür Sanat
Hande Baladın: Benim için unutulmaz bir tecrübe
Hande Baladın: Benim için unutulmaz bir tecrübe Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli yarın Red Bull TV’de yayına giriyor. Merakla beklenen belgesel başarılı sporcunun kariyerindeki değişimlere odaklanıyor. Yıldız oyuncu Hande Baladın, “Baladın belgeseli gibi harika bir işin odağında olduğum için çok mutluyum. Belgeselin yayınlanmasını ve izleyicilerin tepkilerini heyecanla bekliyorum.” dedi.
8.05.2024 Voleybol
Yaren leyleğin 4 yavrusu oldu
Yaren leyleğin 4 yavrusu oldu 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leylek ile eşi Nazlı’nın bu yıl 4 yavrusu oldu. Yaren ile Nazlı’nın, yumurtadan çıkan yavrularını, soğuktan ve yağmurdan korumak için gösterdiği çaba kameraya yansıdı.
5.05.2024 Haberler
Yaren leyleğin 4 yavrusu oldu
Yaren leyleğin 4 yavrusu oldu 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leylek ile eşi Nazlı’nın bu yıl 4 yavrusu oldu. Yaren ile Nazlı’nın, yumurtadan çıkan yavrularını, soğuktan ve yağmurdan korumak için gösterdiği çaba kameraya yansıdı.
5.05.2024 Gündem
Resmin şiiriyle geçen 60 yıl
Resmin şiiriyle geçen 60 yıl Devrim Erbil’in eşsiz İstanbul tablolarını, ipek halı, mozaik ve seramik işlerini buluşturan “Inspirations” sergisi sanatçının 60 yıllık serüvenini hikâyeleştiriyor.
5.05.2024 Kültür Sanat
Turan Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
Turan Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu Uluslararası Turan Film Festivali Ödül Töreni, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu’nda yapıldı.
4.05.2024 Ege
Spacey’nin hikâyesi ‘maskesiz’
Spacey’nin hikâyesi ‘maskesiz’ Hakkında açılan cinsel saldırı davasından geçen yıl beraat eden Kevin Spacey’nin yaşamını konu alan belgesel tamamlandı.
3.05.2024 Kültür Sanat
Hande Baladın belgeseli için geri sayım! Boskovic sürprizi
Hande Baladın belgeseli için geri sayım! Boskovic sürprizi Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli 9 Mayıs Perşembe günü gösterime giriyor. Belgesel, kariyeri boyunca farklı pozisyonlarda oynayan yetenekli sporcu Hande Baladın’ın yoğun temposu içindeki rutinlerine yoğunlaşıyor.
2.05.2024 Voleybol
İstanbul ‘Yurt’u seçti
İstanbul ‘Yurt’u seçti 43. İstanbul Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. En İyi Film Ödülü’nü yurt dışında da ilgi gören “Yurt” kazanırken En İyi Yönetmen Ödülü “Tereddüt Çizgisi” ile Selman Nacar’ın oldu.
30.04.2024 Kültür Sanat
Oscar ödüllü 'Mariupol'de 20 Gün' isimli belgesel Ankara'da gösterildi
Oscar ödüllü 'Mariupol'de 20 Gün' isimli belgesel Ankara'da gösterildi Oscar ödüllü 'Mariupol'de 20 Gün' isimli Ukrayna yapımı savaş belgeseli, Ukrayna ve Almanya’nın Ankara büyükelçiliklerinin ortaklığında Goethe Enstitüsü’nde gösterildi. Gösterime; Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Almanya Federal Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, basın mensupları ve davetliler katıldı.
29.04.2024 Kültür Sanat
Seren Serengil'den Mustafa Rahman Tohma cevabı! 'Aynı çatı altındayız'
Seren Serengil'den Mustafa Rahman Tohma cevabı! 'Aynı çatı altındayız' Geçtiğimiz nisan ayında kendisini aldattığını ima ettiği Mustafa Rahman Tohma ile ilişkisini noktalayan Seren Serengil, ayrılığa uzun süre dayanamamış ve günler sonra sevgilisine geri dönmüştü. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Serengil, sosyal medya hesabından sevgilisiyle ilgili soru soran bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.
30.04.2024 Cadde
Yıldız yağmuru
Yıldız yağmuru  Sanatın tüm renkleri İş Sanat sahnesinde bir araya geliyor. Sezonun sürprizi ise Türkiye İş Bankası’nın bir asırlık tarihini Plácido Domingo, Murat Karahan ve Elena Stikhina’nın aynı sahneyi paylaşacağı gala konseri ile kutlaması.
28.04.2024 Kültür Sanat
İzinsiz drone çekimine 153 bin TL ceza
İzinsiz drone çekimine 153 bin TL ceza Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Gölü ve Yedigöller Milli Parkları ile Gölcük Tabiat Parkı’nda, ticari amaçlı izinsiz drone çekimi yapanların tespit edilmesi halinde 153 bin 850 TL ceza kesiliyor.
26.04.2024 Gündem
Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi
Yaban keçisi sürüsü fotokapanla görüntülendi Erzincan’da sürü halinde yaban keçileri, fotokapanla görüntülendi.
25.04.2024 Haberler
Yer: Erzincan! Gündüz saatlerinde sürü halinde fotokapana yakalandılar
Yer: Erzincan! Gündüz saatlerinde sürü halinde fotokapana yakalandılar Erzincan’da sürü halinde yaban keçileri, gündüz saatlerinde Munzur Dağı'nın otlaklarında fotokapanla görüntülendi.
25.04.2024 Gündem
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak Bilim insanı, 8 aylık macerası boyunca balıkçılık ve adacıktaki bitki kaynakları sayesinde besin ihtiyacını karşılayacak.
19.04.2024 Dünya
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Gülçin ya da içimizden biri kabul etmedi, ikna edemedim!
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Gülçin ya da içimizden biri kabul etmedi, ikna edemedim! Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, Kuruçeşme'de bir davete katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Hepsi grubunun belgesel projesiyle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
19.04.2024 Cadde
Doğayı yaşat ki insan yaşasın
Doğayı yaşat ki insan yaşasın Engin Altan Düzyatan, yeni belgeseli “Sen De Fark Et”te dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunlara dikkat çekiyor.
18.04.2024 Kültür Sanat
'40 yıldır dökülen çöplerden şehrin girişinde dağ oluşmuş!'
'40 yıldır dökülen çöplerden şehrin girişinde dağ oluşmuş!' Engin Altan Düzyatan, doğal kaynakların hızlı tüketimi ve plastik kullanımının aşırı yaygınlaştırılmasına tepki çekmek amacıyla 'Sen de Fark Et' isimli bir belgesel çekti. Tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen oyuncu, belgeselin hazırlık ve çekim aşamasında ilginç bir görüntüyle karşılaştığını dile getirdi.
18.04.2024 Cadde
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Belgesel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.