Berna Gözbaşı

Berna Gözbaşı

Son dakika Berna Gözbaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Berna Gözbaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Berna Gözbaşı haber sayfamızda...

Berna Gözbaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 322 berna gözbaşı haberi bulunmuştur.
YENİ SURVIVOR 2024 KADROSU (MAVİ-KIRMIZI TAKIM🔵🔴) Survivor yarışmacıları kimler? Survivor hangi gün?
YENİ SURVIVOR 2024 KADROSU (MAVİ-KIRMIZI TAKIM🔵🔴) Survivor yarışmacıları kimler? Survivor hangi gün? Survivor All Star heyecanının başlamasına kısa bir süre kaldı. 2024 Survivor kadrosu netleşti ve mavi ile kırmızı takım kadroları belli oldu. 2024 Survivor All Star'ın başlayacağı tarih açıklandı. Peki 2024 Survivor yarışmacıları kimler ve ne zaman başlayacak?
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Berna Gözbaşı’ya 'kalleş' söylemi hakaret sayılmadı!
Berna Gözbaşı’ya 'kalleş' söylemi hakaret sayılmadı! Cafer Ö., eski Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'ya sosyal medya hesabından hakaret etmişti. Hakim, davaya konu sözlerin, kaba, rahatsız edici ve nezaket dışı bir söylem tarzı olduğu gerekçesiyle sanığın beraatine karar verdi.
28.11.2023 Kayserispor
Doğan Alemdar: Montella hocamız orada bulunma ve o hisleri yaşama fırsatı tanıdı
Doğan Alemdar: Montella hocamız orada bulunma ve o hisleri yaşama fırsatı tanıdı Rennes'den sezon başında Fransa Ligue 2 ekibi Troyes'a kiralanan 21 yaşındaki milli kaleci Doğan Alemdar, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
14.11.2023 Dünyadan Futbol
Şansal Büyüka'dan Erden Timur'a çağrı: Elinizdeki belgeleri hemen açıklayın
Şansal Büyüka'dan Erden Timur'a çağrı: Elinizdeki belgeleri hemen açıklayın Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftası geride kaldı. Galatasaray zorlu maçta Adana Demirspor'u son dakikalarda bulduğu gollerle mağlup etti. Fenerbahçe ise evinde ezeli rakibi Beşiktaş'a 4-2 mağlup oldu. Şansal Büyüka, haftanın olaylarını 'Dobra Dobra'da değerlendirdi.
4.04.2023 Fenerbahçe
Berna Gözbaşı’ya 'çirkin kadın' söylemi hakaret sayılmadı
Berna Gözbaşı’ya 'çirkin kadın' söylemi hakaret sayılmadı Kayserispor eski Başkanı Berna Gözbaşı'ya sosyal medya hesabından 'Çirkin kadın' diyerek hakaret ettiği iddiasıyla Kemal Y.'nin beraatine karar verildi.
15.03.2023 Kayserispor
Kayserispor eski başkanı Gözbaşı'ya küfür eden sanığa 1740 TL para cezası
Kayserispor eski başkanı Gözbaşı'ya küfür eden sanığa 1740 TL para cezası Kayserispor eski başkanı Berna Gözbaşı'ya sosyal medya hesabından küfür ederek hakaret ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan Aykut A. 87 gün karşılığı 1740 TL para cezasına çarptıırıldı.
23.02.2023 Kayserispor
Çağdaş Atan: Aynı mantalitede çalışmaya devam edeceğiz
Çağdaş Atan: Aynı mantalitede çalışmaya devam edeceğiz Spor Toto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, takımının antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
19.12.2022 Kayserispor
Kayserispor’un yeni başkanı Ali Çamlı oldu
Kayserispor’un yeni başkanı Ali Çamlı oldu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un olağanüstü genel kuruluna tek aday giren Ali Çamlı yeni başkan oldu.
17.12.2022 Futbol
Kayserispor’un yeni başkanı Ali Çamlı oldu
Kayserispor’un yeni başkanı Ali Çamlı oldu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un olağanüstü genel kuruluna tek aday giren Ali Çamlı yeni başkan oldu.
17.12.2022 Kayserispor
Kayserispor'da kriz! Üç oyuncu için kritik karar
Kayserispor'da kriz! Üç oyuncu için kritik karar Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla adeta bir başarı hikayesi yazan Kayserispor'da üç oyuncuyla ilgili kriz yaşanıyor. İşte detaylar...
1.12.2022 Kayserispor
Ali Çamlı: Berna başkan Kayserispor'dan kopamaz
Ali Çamlı: Berna başkan Kayserispor'dan kopamaz Yukatel Kayserispor Başkan Adayı Ali Çamlı, "Berna başkan Kayserispor'dan kopamaz" dedi.
25.11.2022 Kayserispor
Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı
Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı Yukatel Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul kararı alındı. Mevcut başkan Berna Gözbaşı veda edecek, eski yöneticilerden Ali Çamlı ise tek liste ile genel kurula katılacak.
24.11.2022 Kayserispor
Ne yaptın Cornelius! Dünya Kupası'nda şaşırtan olay
Ne yaptın Cornelius! Dünya Kupası'nda şaşırtan olay FIFA 2022 Dünya Kupası D Grubu ilk maç gününde Danimarka ile Tunus karşı karşıya geldi. Eski Trabzonsporlu Cornelius maça damga vurdu. Pozisyonla ilgili Simon Kjaer, "Cornelius, o golü nasıl atamadı çok merak ediyorum." dedi.
23.11.2022 Dünya Kupası
Şansal Büyüka: Jesus‘un ısrarla iki takviye istediğini duydum
Şansal Büyüka: Jesus‘un ısrarla iki takviye istediğini duydum Milliyet Gazetesi'nin duayen ismi Şansal Büyüka, Dünya Kupası'nı değerlendirdi. Öte yandan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in futbolcularla yaptığı konuşmaya değinen Büyüka, bazı oyuncularına ültimatom verdiğini belirtti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile ilgili kulis bilgilerini paylaşan Büyüka transfer tüyosunu açıkladı.
23.11.2022 Futbol
Ercan Güven: Ronaldo patladı, Berna Gözbaşı pes etti!
Ercan Güven: Ronaldo patladı, Berna Gözbaşı pes etti! Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven, bu haftaki köşesinde küresel krizle birlikte futbol sektöründe mali anlamda yaşanan kötü tabloya değindi ve çarpıcı güncel örnekler verdi. İşte o yazı...
22.11.2022 Kayserispor
Şansal Büyüka: Kalite, rüzgârı G.Saray’a döndürdü
Şansal Büyüka: Kalite, rüzgârı G.Saray’a döndürdü Milliyet'in duayen yazarı Şansal Büyüka, "Şampiyonluk yarışında haftalardır Fenerbahçe için esen rüzgâr, son iki haftada Galatasaray’a döndü. Daha doğrusu G.Saray’daki “kadro kalitesi”, antrenmanı yiyip hazır hale geldikçe, şampiyonluk rüzgârını kontrol etmeye başladı" dedi.
15.11.2022 Süper Lig
Berna Gözbaşı: Şehrin önde gelenlerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum
Berna Gözbaşı: Şehrin önde gelenlerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Ben artık şehrin önde gelenlerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum. Lige verilen 45 günlük arada bu şehrin bu kulübe sahip çıkması gerekiyor" dedi.
14.11.2022 Futbol
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: Affımı istediğimi duyurmak istiyorum
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: Affımı istediğimi duyurmak istiyorum Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Ben artık şehrin önde gelenlerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum. Lige verilen 45 günlük arada bu şehrin bu kulübe sahip çıkması gerekiyor" dedi.
13.11.2022 Kayserispor
Şansal Büyüka'dan Galatasaray'ın yıldızına olay benzetme! 'Beşiktaş maçına kadar sahada dublörü vardı'
Şansal Büyüka'dan Galatasaray'ın yıldızına olay benzetme! 'Beşiktaş maçına kadar sahada dublörü vardı' Spor Toto Süper Lig'de 13'üncü hafta maçları tamamlandı. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin 10 kişi kalmasına rağmen 3 puanla kapattığı haftanın öne çıkan maçında Galatasaray, Beşiktaş'ı mağlup etti. Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka, haftanın maçlarını 'Dobra Dobra' köşesinde değerlendirdi. Büyüka, sarı-kırmızılıların yıldızının derbi performansını överken önceki haftalar için 'sahada dublörü vardı' yorumunda bulundu.
9.11.2022 Galatasaray
Çağdaş Atan: Konyaspor maçı bizim için final gibi bir maç
Çağdaş Atan: Konyaspor maçı bizim için final gibi bir maç Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Süper Lig'in 14'üncü haftasında Konyaspor ile oynayacakları maçla ilgili "Konyaspor maçı bizim için final gibi bir maç. Futbolcularla amacımız Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek araya ikinci sırada girmek" dedi.
8.11.2022 Kayserispor
Berna Gözbaşı ve Murat Sancak'tan beraberlik vurgusu
Berna Gözbaşı ve Murat Sancak'tan beraberlik vurgusu Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 2-2 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Takım mücadeleyi hiç bırakmadı, önemli olan bu. Kaliteli bir kadromuz var” dedi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise "Skor 2-1 olunca ‘bu maç kesin berabere biter’ dedim. Hayırlısı olsun. Önümüze bakacağız" ifadelerine yer verdi.
30.10.2022 Futbol
Berna Gözbaşı ve Murat Sancak'tan beraberlik vurgusu
Berna Gözbaşı ve Murat Sancak'tan beraberlik vurgusu Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 2-2 berabere kaldıkları Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Takım mücadeleyi hiç bırakmadı, önemli olan bu. Kaliteli bir kadromuz var” dedi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise "Skor 2-1 olunca ‘bu maç kesin berabere biter’ dedim. Hayırlısı olsun. Önümüze bakacağız" ifadelerine yer verdi.
30.10.2022 Kayserispor
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: Galibiyet moral oldu
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: Galibiyet moral oldu Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamada vefat edenlere başsağlığı dileyen Berna Gözbaşı, "Ülkemizin bu tür kazaları yaşamamasını temenni ediyorum. Bu maç bizim yerimizi belli edecek dönüm noktasından biriydi. Tüm takımımızı bu oyunu kurgulayan teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Galibiyetimizi tüm şehrimiz adına kutluyorum. Bu galibiyet moral oldu. Biz de iç sahada hiç yenilmiyorduk. Bir önceki iç saha maçında kaza yaşadık. İç sahada yenilmeme adına ülkemizin önemli takımlarından Galatasaray'a yendik. Bütün Anadolu takımlarında olduğu gibi zorluklar yaşıyoruz. Bu zorluklara ve imkansızlıklara rağmen bu mücadeleyi bırakmayan Çağdaş hocamızı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarımız muhteşemdi. Stadımızın ve taraftarımızın enerjisi takıma yansıdı. İnşallah her maç çıkışı bu sevinci yaşarız" açıklamasında bulundu.
16.10.2022 Futbol
Berna Gözbaşı: Dönüm noktası olan maçlardan biriydi
Berna Gözbaşı: Dönüm noktası olan maçlardan biriydi Yukatel Kayserispor’un Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Dönüm noktası olan maçlardan biriydi” dedi.
16.10.2022 Kayserispor
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: Maç kazandık diye havaya girmesinler
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: Maç kazandık diye havaya girmesinler Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Maç zorla bir yerden bir yere taşınıyor. Maç kazandık diye havaya girmesinler" dedi.
1.10.2022 Kayserispor

Benzer Haber Etiketleri

Berna Gözbaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.