Beşiktai

Beşiktai

Son dakika beşiktai haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beşiktai gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beşiktai haber sayfamızda...

Beşiktai

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20 beşiktai haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Ghezzal'dan opsiyon isteği! 'Herkes için daha iyi olur'
Beşiktaş'ta Ghezzal'dan opsiyon isteği! 'Herkes için daha iyi olur' Cezayirli oyuncunun sözleşmesindeki 1 yıllık uzatma opsiyonunun kaldırılmasını kendisinin istediği belirlendi. Ghezzal’ın Samet Aybaba ile yaptığı görüşmede, “Maddeyi iptal etmek herkes için daha iyi olur. Kalan maçlarda takıma katkı yapmak istiyorum” dediği öğrenildi.
26.03.2024 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: Beşiktaş’ın başkanıyım TFF’yi düşünmüyorum
Ahmet Nur Çebi: Beşiktaş’ın başkanıyım TFF’yi düşünmüyorum Ahmet Nur Çebi, TFF başkanlığına aday olacağı iddialarına yanıt verdi, “Kafamda TFF başkanlığı için bir düşünce yok. Ben Beşiktaş’ın başkanıyım ve sağlığım izin verdiği sürece görev yapmaya talibim” diye konuştu.
30.05.2023 Beşiktaş
Kadınlar basketbol derbisinde kazanan Galatasaray!
Kadınlar basketbol derbisinde kazanan Galatasaray! Galatasaray Çağdaş Faktoring, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16'ncı haftasında Beşiktaş'a konuk oldu. Maçı Galatasaray Çağdaş Faktoring 81-65 kazandı.
Canlı yayında açıkladı! Beşiktaş yönetiminden 'yabancı teknik direktör' kararı: "Prensip anlaşmasına varıldığını duydum"
Canlı yayında açıkladı! Beşiktaş yönetiminden 'yabancı teknik direktör' kararı: "Prensip anlaşmasına varıldığını duydum" Milliyet gazetesi Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Siyah Beyazlıların gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Sarıdağ, gelecek sezon için Beşiktaş yönetiminin yeni teknik direktör konusunda karar verdiğini duyurdu. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
3.03.2022 Beşiktaş
Beşiktaş için Alex Teixeira iddiası! Teklif geldi
Beşiktaş için Alex Teixeira iddiası! Teklif geldi Süper Lig devine sezon başında katılan Alex Teixeira için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılma ihtimali olan yıldız isme Çin'den teklif geldi.
18.02.2022 Beşiktaş
Beşiktaş, Adana’ya geldi
Beşiktaş, Adana’ya geldi Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta karşılamasında Adana Demirspor ile oynayacağı maç için Adana’ya geldi. Siyah-beyazlı kafileyi yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu karşıladı.
13.02.2022 Futbol
Beşiktaş elendi mi? UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu puan durumu
Beşiktaş elendi mi? UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu puan durumu UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları sürüyor. Lig'de 6. hafta grup maçları gerçekleşiyor. C grubundaki Beşiktaş, 7 Aralık Salı günü Borussia Dortmund ile karşılaştı ve maç 5-0 siyah beyazlıların mağlubiyeti ile sonlandı. Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, grubunda son sırada yer alıyor. Peki, Beşiktaş kaçıncı sırada, grupta yükseldi mi?
7.12.2021 Skorer
Ahmet Nur Çebi: Kendimize çekidüzen vermekten başka çaremiz yok
Ahmet Nur Çebi: Kendimize çekidüzen vermekten başka çaremiz yok Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Herkesin yaptığı tek bir şey var; şampiyon olayım, büyük başkan diye alkışlanayım, benden sonra gelen de ne yaparsa yapsın. Alkış isteyen başkan ve yöneticilerin oluşturduğu kötü durumun tartışmasını yapıyoruz. Kendimize çekidüzen vermekten başka çaremiz yok" dedi.
26.11.2020 Beşiktaş
Antalyaspor, Beşiktaş maçına hazır
Antalyaspor, Beşiktaş maçına hazır Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 2. haftasında 19 Eylül Cumartesi günü Beşiktaş ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
18.09.2020 Futbol
Murat Şahin: "Haklı bir galibiyet aldık."
Murat Şahin: "Haklı bir galibiyet aldık." Beşiktaş Antrenörü Murat Şahin ise galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bugün maçın tamamına yakın bölümde galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyoruz. Haklı bir galibiyet aldık." dedi.
14.09.2020 Futbol
Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig'in yeni sezonun ilk haftasında muhteşem bir derbi futbolseveleri bekliyor. Trabzonspor kendi evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Bu heyecan dolu mücadeleyi kaçırmak istemeyenler Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? diye soruyor.
12.09.2020 Skorer
Değnekçiler birbirlerine girdi! Polis şüpheliyi arıyor
Değnekçiler birbirlerine girdi! Polis şüpheliyi arıyor Beşikaş'ta korsan otoparkçılık, değnekçilik yaptıkları iddia edilen iki kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında üzerinde bulunan silahı çıkaran kişi diğerini vurarak yaraladı. Silahlı saldırgan taksiye binerek kaçtı.
12.08.2020 Gündem
Beşiktaş, Elneny için teklifte bulunacak
Beşiktaş, Elneny için teklifte bulunacak Beşiktaş yönetimi, Muhammed Elneny için Arsenal'e bir yıl daha 'Bedelsiz kiralama' teklifinde bulunacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Galatasaray - Beşiktaş derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen
Galatasaray - Beşiktaş derbisinin hakemi Abdulkadir Bitigen Süper Lig'de bu hafta Pazar günü Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbiyi Abdülkadir Bitigen yönetecek.
1.07.2020 Futbol
Galatasaray - Beşiktaş: 2-0
Galatasaray - Beşiktaş: 2-0 Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren derbi maçta Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek zirveye oturdu.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta polis ve sağlık ekibinin zor anları
Beşiktaş'ta polis ve sağlık ekibinin zor anları Beşiktaş'ta kendisi için gelen sağlık ekibine saldıran bir kişi, polis aracının da yolunu kesti. Polis ve sağlık ekibinin zor anları kameraya yansıdı.İstanbul Beşiktaş'ta Hakkı Yeten Caddesi'nde dün öğle saatlerinde devriye gezen polis ekibi yerde hareketsiz yatan bir kişi gördü. Polis ekibi, sağlık ekibi çağırdı. Bir süre sonra gelen sağlık ekibi yerde yatan ve adının Yaşar olduğu öğrenilen kişiye ilk müdahalede bulunmak istedi. Bu sırada kendine gelen 50 yaşlarındaki kişi, sağlık personeline saldırdı. "Senin için geldik" diyen sağlık personeline "Geldin ama beni öldürmeye geldin galiba" diyen adamı araya giren polisler sakinleştirmeye çalıştı. Bu kişi, sağlık ekibine "Bana vurdunuz" deyince polis "Sana vurmadılar senin için geldiler" diyerek uzaklaştırmak istedi. SAĞLIK EKİBİNE TÜKÜRDÜ, POLİSİN YOLUNU KESTİ Bir türlü sakinleşmeyen kişi, sağlık personeline tükürdü. Bunun üzerine sağlık ekibi ambulansa binerek buradan ayrıldı. Polis ekibi de araca binerek gideceği sırada, adam polis aracının önünü kesti. Polis aracı manevra yaparak bu kişiden kurtulup yoluna devam etti.
11.09.2019 Yaşam
Silahını belinden çıkarıp sokak ortasında ateş açtı
Silahını belinden çıkarıp sokak ortasında ateş açtı Beşiktaş'ta iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda emekli polis memuru İsmet K., yüzüne aldığı darbeler sonucu yaralanırken, olayı gerçekleştiren kişi ise kayıplara karıştı. Olay Beşiktaş Cihannüma Mahallesi, Bostancı Veli Sokak saat 13.00 sıralarında Beşiktaş İlçe Sağlık Merkezi yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş İlçe Sağlık Merkezi'nde çalıştığı öğrenilen emekli polis memuru İsmet K., ile ismi henüz bilinmeyen bir kişi arasında tartışma yaşandı. SOKAK İÇERİSİNDE ÇEVREYE ATEŞ ETTİ Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İsmet K.'nın belinden çıkardığı silahı, sokak içerisinde çevreye ateş açması sonucu, saldırgan olay yerinden uzaklaşırken, silahtan çıkan mermi bir işyerinin kapısını delerek o sırada masada oturan Selahattin Himmet'in masasına isabet etti. Selahattin Himmet şans eseri yara almazken, olayın ardından çevredeki vatandaşlar elinde silah olan İsmet K.'yı etkisiz hale getirdi. O anlar ise iş yerindeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Aldığı darbeler sonucunda yaralanan İsmet K.'ya ilk müdahale çalıştığı hastanede yapıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede delil araştırması yaptı. İsmet K., ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Gece kulübündeki çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı!
Gece kulübündeki çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı! Beşiktaş'ta bir gece kulübünün önünde 1 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan silahlı kavgayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Yaşanan silahlı kavga ve güvenlik görevlisinin öldürülme anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Sezer Öztürk:"Özür dilemeyeceğim"
Sezer Öztürk:"Özür dilemeyeceğim" Beşiktaş'ta yaşanan kavganın ardından olayın kahramanlarından İbrahim Toraman'dan sonra bu kez Sezer Öztürk konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
21.10.2013 Futbol
Kritik toplantı yarına ertelendi
Kritik toplantı yarına ertelendi Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in bugün yönetimle yapacağı kritik toplantı, Başkan Fikret Orman’ın tatilden dönmemesi nedeniyle yarına ertelendi.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktai ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.