Boğazı

Boğazı

Son dakika boğazı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boğazı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boğazı haber sayfamızda...

Boğazı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.257 boğazı haberi bulunmuştur.
Avrupa'da doğal gaz fiyatları geriledi
Avrupa'da doğal gaz fiyatları geriledi Avrupa'da doğal gaz fiyatları İsrail'in İran'ı vurduğu haberleriyle yaşanan yükselişin ardından geri geldi.
19.04.2024 Uzmanpara
Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı!
Melisa Döngel'den Barış Alper Yılmaz ve 'aşk' cevabı! Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Melisa Döngel (24), Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'a karşı 4-0 kazandığı karşılaşmaya attığı iki golle damga vuran milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'la (23) adının aşk iddialarına karışması hakkında açıklama yaptı.
17.04.2024 Cadde
‘Eleştiriler işin cilvesi’
‘Eleştiriler işin cilvesi’ Bayramda İstanbul Boğazı’nda denize girdiği görüntüleriyle sosyal medyada gündem olan Melisa Döngel, kötü yorumları kafasına takmadığını söyledi.
17.04.2024 Cadde
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı...
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı... Petrol Latincede taş (yani petra) ve yağ (yani oleum) sözcüklerinden oluşan bir kelime. Taşın yağı anlamına geliyor. Bugünlerde dünyada yine taşın yağı konuşuluyor.
16.04.2024 Ekonomi
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti
Ramazan Bayramı tatilinde otoyollardan 11,2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi.
15.04.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Ekonomi
İran’dan Hürmüz Boğazı'nda İsrail’le bağlantılı ticari gemiye baskın
İran’dan Hürmüz Boğazı'nda İsrail’le bağlantılı ticari gemiye baskın İran Devrim Muhafızları Ordusu, Hürmüz Boğazı yakınlarında İsrail ile bağlantılı bir ticari gemiye helikopterle baskın gerçekleştirdi.
13.04.2024 Haberler
Tatilciler dönüş yolunda
Tatilciler dönüş yolunda Bayram tatilini memleketleri ya da tatil kentlerinde geçirenlerin bir kısmı yola çıkmaya başladı. İstanbul’a dönenlerin kullandığı Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde zaman zaman akıcı yoğunluk yaşandı. Sürücülere hız uyarısı yapıldı.
13.04.2024 Gündem
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı
30 yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı İstanbul Boğazı'nda nesli tükenmekte olan Yelkovan kuşlarının üreme kolonilerinin ve göç yollarının belirlenerek koruma altına alınmasını hedefleyen proje kapsamında, 30 Yelkovan kuşuna uydu vericisi takıldı.
12.04.2024 Gündem
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz'
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz' ABD Başkanı Joe Biden, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos Jr Beyaz Saray’da üçlü bir zirve gerçekleştirdi. Liderler tarafından yayınlanan ortak bildiride Çin’in Güney Çin Denizi'ndeki tehlikeli ve saldırgan tutumundan ve hukuka aykırı hak iddialarından “ciddi endişe duyulduğu” vurgulandı.
12.04.2024 Dünya
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, İran ve vekillerinden gelen tehditlere karşı İsrail’e desteklerinin tam olduğunu belirterek, “İsrail'in güvenliğini korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
11.04.2024 Dünya
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Haberler
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Dünya
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı!
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! İstanbul Boğazı'nda hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alındı. İkinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Haberler
Çanakkale Boğazı'nda kargo gemisi makine arızası yaptı
Çanakkale Boğazı'nda kargo gemisi makine arızası yaptı Çanakkale Boğazı’ndan geçen 88 metre uzunluğundaki ‘Sare İmamoğlu’ isimli genel kargo gemisi makine arızası yaptı.
6.04.2024 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı!
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı! İstanbul Boğazı'nda hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alındı. İkinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
Aysu Türkoğlu'nu Bodrum'da ailesi karşıladı!
Aysu Türkoğlu'nu Bodrum'da ailesi karşıladı! Türk yüzme tarihinde önemli başarılara imza atan Aysu Türkoğlu, Cook Boğazı'nda kırdığı rekorun ardından Bodrum'a geri döndü.
5.04.2024 Su Sporları
Hastanede vahşi cinayet: Refakatçi olarak yanında kalan oğlu annesini öldürdü
Hastanede vahşi cinayet: Refakatçi olarak yanında kalan oğlu annesini öldürdü Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından vahşice öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken şüpheli M.Y.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürüldü.
4.04.2024 Gündem
Havaların ısınmasını fırsat bilen Aleyna Tilki Boğaz'da denize girdi
Havaların ısınmasını fırsat bilen Aleyna Tilki Boğaz'da denize girdi Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ve arkadaşı Serel Yereli İstanbul Boğazı'nda denize girdi. Yereli, 'Boğaz'ın suyu buz' dedi.
3.04.2024 Cadde
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek Ukrayna İHA ve insansız deniz araçları tarafından defalarca vurulan Kerç Köprüsü'nü yok edecekleri tarihi duyurdu. Haziran ayını işaret eden yetkililer Rusya ve Kırım arasındaki tek bağlantı noktasını çökertmek istiyor.
3.04.2024 Dünya
Afyonkarahisar'da korkunç olay: Sürücü koltuğunda boğazı kesilmiş ceset
Afyonkarahisar'da korkunç olay: Sürücü koltuğunda boğazı kesilmiş ceset Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde park halindeki otomobilin sürücü koltuğunda Arif Koçer'in (43) boğazı kesilerek öldürülmüş cansız bedeni bulundu.
3.04.2024 Gündem
ABD Başkanı Biden ile Çin Devlet Başkanı telefonda görüştü
ABD Başkanı Biden ile Çin Devlet Başkanı telefonda görüştü ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Xi Jinping telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Beyaz Saray tarafından görüşmelerin detayları açıklandı.
2.04.2024 Dünya
Marmara Denizi alarm veriyor: Müsilaj geri gelecek!
Marmara Denizi alarm veriyor: Müsilaj geri gelecek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi’ndeki renk değişimi ile ilgili durumunun deniz suyu sıcaklıklarına bağlı olarak çoğalan algler ile ilgili olduğunu belirtti.
2.04.2024 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü kapatılmıştı! Dümen arızası giderildi
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü kapatılmıştı! Dümen arızası giderildi  İstanbul Boğazı'nda Sea Turtle isimli kargo gemisinde meydana gelen dümen arızası giderildi.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boğazı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.