Boşanma Sebebi

Boşanma Sebebi

Son dakika boşanma sebebi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boşanma sebebi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boşanma sebebi haber sayfamızda...

Boşanma Sebebi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 432 boşanma sebebi haberi bulunmuştur.
Boşanmada yeni dönem: 3 yıllık bekleme iptal edildi
Boşanmada yeni dönem: 3 yıllık bekleme iptal edildi Anayasa Mahkemesi (AYM), boşanma davası reddinin kesinleşmesinden sonra 3 yıl boyunca ortak hayatı yeniden kuramayan çiftlerin, "evlilik birliğinin temelden sarsıldığı" kabulüyle boşanma davası açabilmesini öngören kuralı, taraflara katlanamayacakları bir külfet yüklediği gerekçesiyle iptal etti. Yeni düzenlemeye kadar kanun boşluğu olacağını belirten hukukçular değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
15.05.2024 Gündem
75 yıllık 'mutluluk' deneyi! Zengin-fakir fark etmedi, 724 erkeğin cevabı noktayı koydu
75 yıllık 'mutluluk' deneyi! Zengin-fakir fark etmedi, 724 erkeğin cevabı noktayı koydu Harvard Üniversitesi'ndeki araştırmacılar 1938 yılında, tarihin en uzun deneyini gerçekleştirmek için ilk adımını attı. Hem okuldan hem de çevre bölgelerden topladıkları erkek denekler üzerinde onlarca yıl inceleme yaptılar. Sonunda ise ulaştıkları 5 kritik sonuç oldu! Peki, bu insanlar 75 yıl boyunca hangi sorunun cevabını aradı?
11.05.2024 Yaşam
Eşinin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi saydı
Eşinin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi saydı Yargıtay 2'nci Hukuk Dairesi, maddi istekleri bitmediği ve cebinden habersiz para aldığı gerekçesiyle eşine karşı boşanma davası açan kocayı haklı buldu.
1.05.2024 Gündem
İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum!
İbrahim Kutluay: Korumalarımla geziyorum! Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, oğlu Ömer Kutluay ve Anadolu Efes’in genç basketbolcuları ile Bebek’te bir araya geldi. Sahilde yürüyüşe çıkan grup, objektiflere poz verirken Kutluay'dan espri gecikmedi.
25.03.2024 Cadde
Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim!
Demet Şener: Bir genç kız hayal et deselerdi bu kadarını tahmin edemezdim! İbrahim Kutluay ile 13 yıl evli kalan ve bir erkek bir kız çocuğu dünyaya getiren Demet Şener, sosyal medya hesabında ilk göz ağrısı İrem Kutluay'ı paylaştı. Lise son sınıfta okuyan kızının birinci sınıftaki fotoğrafı ve şimdiki halini takipçilerinin beğenisine sunan Şener'in paylaşımına beğeni yağdı.
13.03.2024 Cadde
Eşi Meksika'ya tatile gitti, dönmedi! Türk babanın 'çocuk' mücadelesi
Eşi Meksika'ya tatile gitti, dönmedi! Türk babanın 'çocuk' mücadelesi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Alper Sancaktar (44), eşi Yeni Antonia Rodriguez Gallegos'un (38), 11 ve 5 yaşlarındaki çocuklarıyla tatile gittiği memleketi Meksika'dan dönmediğini belirtti.
22.02.2024 Gündem
Yargıtay'dan çok konuşulacak karar! “Alo” demek boşanma sebebi sayıldı
Yargıtay'dan çok konuşulacak karar! “Alo” demek boşanma sebebi sayıldı Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal olacak bir karar çıktı. Buna göre eşlerin birbirlerine “Alo” demesi boşanma sebebi sayılabilecek. Kararı değerlendiren Av. Fatih Karamercan, “Şaka amaçlı ‘Alo’ demenin boşanma sebebi olacağını düşünmüyorum. Bunun bir süreklilik arz etmesi ve üçüncü şahısların da bunu duyup eşin buna karşı küçük düşürülmesi gerekiyor” dedi. Kararı şaşkınlıkla karşılayan bir vatandaş ise, “Graham Bell bunu duysa icattan vazgeçerdi” şeklinde ilginç bir tepki verdi.
22.02.2024 Haberler
Yargıtay'dan çok konuşulacak karar: 'Alo' demek boşanma sebebi sayıldı
Yargıtay'dan çok konuşulacak karar: 'Alo' demek boşanma sebebi sayıldı Yargıtay’dan boşanma davalarında emsal olacak bir karar çıktı. Buna göre eşlerin birbirlerine “Alo” demesi boşanma sebebi sayılabilecek. Kararı şaşkınlıkla karşılayan bir vatandaş ise, “Graham Bell bunu duysa icattan vazgeçerdi” şeklinde ilginç bir tepki verdi.
22.02.2024 Gündem
Gece 03.00'te eşini uyandırdı, sonrası büyük pişmanlık... Kripto para kararı: Boşanma sebebi
Gece 03.00'te eşini uyandırdı, sonrası büyük pişmanlık... Kripto para kararı: Boşanma sebebi Konya'da Esma K., kolundaki 8 adet bileziği zorla alarak, kripto para borsasında yatırım yapıp kaybettiğini ileri sürdüğü eşi Davut K.'dan boşanmak için dava açtı. Mahkemeden emsal bir karar çıktı.
3.01.2024 Gündem
Teknoloji ve sosyal medya ilişkileri nasıl etkiledi? ‘Aldatma kolaylaştı boşanmalar arttı’
Teknoloji ve sosyal medya ilişkileri nasıl etkiledi? ‘Aldatma kolaylaştı boşanmalar arttı’ Teknoloji, sosyal medya platformları ve internetin daha sık kullanılması sosyal ilişkileri zayıflattı, ilişkiler yeniden şekillendi. Uzmanlar, bunun çiftler arasında aldatmayı ve boşanmayı artırdığı görüşünde.
18.12.2023 Gündem
Şiddetin adını koyun
Şiddetin adını koyun Kadınlar şiddete maruz kaldığında yaşadığı şeyin şiddet olduğunu her zaman fark edemeyebiliyor, çünkü şiddet sadece fiziksel değil, psikolojik, ekonomik, cinsel veya dijital yollarla gerçekleşebiliyor. Oysa şiddetle mücadele edebilmenin yolu kadına yönelik şiddetin farklı yüzlerini tanımaktan geçiyor...
27.11.2023 Gündem
Ece Erken: Oğluma bıraktıklarıma çökecekler var!
Ece Erken: Oğluma bıraktıklarıma çökecekler var! Ece Erken, 2014'te Serkan Uçar'le hayatını birleştirmiş, Nisan 2015'te Eymen ismini verdikleri oğlunun doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Aynı yıl boşanan Erken, velayeti kendisinde olan çocuğuna yıllardır kendisinin baktığını söylüyor. "Eymen'in masraflarını hep ben karşıladım" diyen ünlü isim, eski eşine göndermede bulunmayı da ihmal etmedi.
8.11.2023 Cadde
Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a: İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır!
Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a: İnsan bununla ilgili gazeteye çıkmaya utanır! Demet Şener, 13 yıllık evliliğin ardından 2018'de olaylı şekilde boşandığı İbrahim Kutluay’ı canlı yayında hedef aldı. Eski eşinin çocuklarının ihtiyaçlarıyla ilgilenmediğini iddia eden Şener, "Çocuklar hep bende kalıyor. Ömer’in diş telini bile yaptırmadı" dedi.
8.11.2023 Cadde
İş yerinde dedikodu yapan çalışana büyük şok! Emsal tazminat kararı
İş yerinde dedikodu yapan çalışana büyük şok! Emsal tazminat kararı Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, mesai arkadaşlarına iftira atıp, dedikodu yapan işçiye yönelik önemli bir karara imza attı.
16.10.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan emsal karar! Eşinin ailesi ile aynı evde yaşaması boşanma sebebi sayıldı
Yargıtay'dan emsal karar! Eşinin ailesi ile aynı evde yaşaması boşanma sebebi sayıldı Yargıtay, boşanma davaları ile ilgili emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Erkek eşin bağımsız konut sağlamaması ve kadın eşi ailesinin yanına bırakması eylemleri kadının kişilik haklarına saldırı teşkil etmez" dedi.
15.10.2023 Gündem
Demet Şener'den yıllar sonra gelen Demet Akalın itirafı! 'Olaylar anlatıldığı gibi değil'
Demet Şener'den yıllar sonra gelen Demet Akalın itirafı! 'Olaylar anlatıldığı gibi değil' Eski manken Demet Şener, katıldığı bir programda 2000'li yıllara damga vuran aşk üçgeniyle ilgili konuştu. Ünlü isim, Demet Akalın ile İbrahim Kutluay'ı ayırdığına yönelik iddialarla ilgili açıklama yaptı.
5.10.2023 Cadde
Yargıtay'dan 'kaynana' kararı! Nafaka kararı bozuldu
Yargıtay'dan 'kaynana' kararı! Nafaka kararı bozuldu Yargıtay 2. Hukuk Dairesi’nin, bir boşanma davasında kadına nafaka bağlanmasına yönelik mahkeme kararını, “kadının kaynanasına hakaret ettiği” gerekçesiyle bozduğu ortaya çıktı.
24.09.2023 Gündem
Yargıtay'dan emsal karar! Eşinden habersiz ev satan adama kötü haber
Yargıtay'dan emsal karar! Eşinden habersiz ev satan adama kötü haber Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, erkeğin kendi adına kayıtlı taşınmazı eşinin görüşünü almadan satmasını boşanma sebebi saydı. Eşin rızası olmadan yapılan ev satışının 'güven sarsıcı' olay olarak nitelendiren Yüksek mahkeme, bu tür durumlarda kişilik haklarına saldırıda bulunulan mağdur kadına manevi tazminat ödenmesi gerektiğine hükmetti.
15.09.2023 Ekonomi
'Evlilikleri bitiriyor' diyerek açıkladı! 'Horlamanın bir çözümü var'
'Evlilikleri bitiriyor' diyerek açıkladı! 'Horlamanın bir çözümü var' Çeşitli sağlık sorunları beraberinde farklı rahatsızlıklara da sebebiyet vererek hayat kalitesinde ciddi düşüşlere neden olabiliyor. Bunlardan birisi de birçok nedene bağlı olarak gelişebilen horlama. Uzmanlara göre horlama, evlilikleri bile bitirebilecek bir sebep olabiliyor. Ancak iyi haber: Çözümsüz değil!
17.08.2023 Genel Sağlık
Oğuzhan Koç'tan kafa karıştıran 'aşk' açıklaması! 'Belki de siz göremiyorsunuz'
Oğuzhan Koç'tan kafa karıştıran 'aşk' açıklaması! 'Belki de siz göremiyorsunuz' Şarkıcı Oğuzhan Koç (38) ile oyuncu Demet Özdemir (31), 8 Mayıs'ta Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşanmıştı. Jolly Joker Vadi İstanbul'da sahne alan şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü isim, ''Hayatınızda birisi var mı?'' sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.
19.06.2023 Cadde
Ivana Sert: Ayrılırken medeni olmak lazım!
Ivana Sert: Ayrılırken medeni olmak lazım! Modacı Ivana Sert, önceki gün Burçin Göksu'nun 'Görmenin Paikolojisi' isimli sergisine katıldı. Sert, Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un 27 yıllık evliliklerine nokta koyması ile ilgili konuştu.
8.06.2023 Cadde
Demet Özdemir'le evliliği sekiz ayda bitti! Oğuzhan Koç'tan boşanma itirafı
Demet Özdemir'le evliliği sekiz ayda bitti! Oğuzhan Koç'tan boşanma itirafı Geçtiğimiz ağustos ayında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Oğuzhan Koç (38) ile Demet Özdemir (31), 8 Mayıs'ta Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Son olarak Suadiye'de görüntülenen ünlü şarkıcı, basın mensuplarına tepki gösterirken, "Demet Hanım'la boşanma sebebi PR çalışması mı?” sorusunu cevapladı.
2.06.2023 Cadde
Adana’da gözü dönen eski damat katliam yaptı
Adana’da gözü dönen eski damat katliam yaptı Adana’da bir kişi, kayınvalidesi ve baldızını öldürüp, kayınbiraderinin eşini de yaraladıktan sonra silahla kafasına ateş ederek intihar etti.
1.05.2023 Haberler
Adana’da gözü dönen eski damat katliam yaptı!
Adana’da gözü dönen eski damat katliam yaptı! Adana’da bir kişi, kayınvalidesi ve baldızını öldürüp, kayınbiraderinin eşini de yaraladıktan sonra silahla kafasına ateş ederek intihar etti.
1.05.2023 Gündem
Ya Eski Mezopotamya’da Doğsaydınız?
Ya Eski Mezopotamya’da Doğsaydınız? Eski Mezopotamya’da çocuklar, soyun devamının sağlanması açısından çok önemliydi. Yaşadığı çevreye faydalı olacak bireyler olarak yetiştirilmek istenen çocukların eğitimi “tablet evi” olarak isimlendirilen okullarda gerçekleşiyordu. Aileleri tarafından tanrıların hizmetine sunulabilen çocukların, borç karşılığında rehin alınması, kiralanması ya da satılması da mümkündü.
24.04.2023 Arkeoloji

Benzer Haber Etiketleri

Boşanma Sebebi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.