Bulut

Bulut

Son dakika bulut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bulut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bulut haber sayfamızda...

Bulut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.602 bulut haberi bulunmuştur.
Tan Kesler açıkladı! Hull City'de ilk teknik direktör adayı belli oldu
Tan Kesler açıkladı! Hull City'de ilk teknik direktör adayı belli oldu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de play-off bileti alınamamasının ardından Liam Rosenior ile yollar ayrılmıştı. Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kesler, Championship ekibinin ilk teknik direktör adayını duyurdu.
13.05.2024 Dünyadan Futbol
Microsoft, Fransa'ya yatırım yapacak
Microsoft, Fransa'ya yatırım yapacak Microsoft, Fransa'da veri merkezleri geliştirmek için dört milyar euroluk yatırım yapacağını açıklayarak, ülkenin teknoloji altyapısına taahhütte bulunan diğer ABD'li dev Amazon'a katıldı.
13.05.2024 Uzmanpara
Alanyaspor ve Beşiktaş puanları paylaştı!
Alanyaspor ve Beşiktaş puanları paylaştı! Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş yenişemedi: 1-1.
12.05.2024 Alanyaspor
Milli sporcu Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu oldu
Milli sporcu Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu oldu Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Avrupa Şampiyonası Klasik Yay Erkekler finalinde Sloven Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalya kazandı. Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda milli karatecilerimiz, 10 madalya birden aldı ve takım halinde birinci oldu.
12.05.2024 Diğer
Aras Bulut İynemli'ye Buse Meral sorusu!
Aras Bulut İynemli'ye Buse Meral sorusu! Bige Önal ile yedi yıllık birlikteliği Aralık 2022'te sona eren Aras Bulut İynemli'ye (33), bir diğer meslektaşı Buse Meral (24) ile adının aşk dedikodularına karışması hakkında soru yöneltildi.
11.05.2024 Cadde
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılacağı tarihi duyurdular!
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılacağı tarihi duyurdular! Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor. Yunan medyası, tecrübeli teknik direktörle yolların ayrılacağı tarihi duyurdu.
11.05.2024 Dünyadan Futbol
Çocuklar Duymasın'ın Zero Tuna'sı Volkan Severcan'dan samimi açıklamalar! 'Bunu yazmaya can mı dayanır'
Çocuklar Duymasın'ın Zero Tuna'sı Volkan Severcan'dan samimi açıklamalar! 'Bunu yazmaya can mı dayanır' Volkan Severcan, Nişantaşı City's'de görüntülendi. 'Çocuklar Duymasın' dizisinde 'Zero Tuna' karakterini canlandırarak hafızalara kazınan oyuncu, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi. Severcan, ikinci torunu için heyecanla gün saydığını da belirtti.
11.05.2024 Cadde
Teknoloji liderleri ikinci kez bir arada
Teknoloji liderleri ikinci kez bir arada Teknoloji alanında Türkiye’nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde  bir araya gelecek. Zirvede yapay zekâ ve akıllı şehirler konuşulacak.
11.05.2024 Ekonomi
Lüks sitede kış bahçesi krizi! Dairelerinin metrekarelerini büyüttüler
Lüks sitede kış bahçesi krizi! Dairelerinin metrekarelerini büyüttüler İstanbul Eyüpsultan'da yaklaşık 350 dairenin bulunduğu lüks sitede bazı mülk sahipleri, tahsis alanları kış bahçesi adı altında işgal etti. Sitede yaşayanlar duruma tepki göstererek kaçak yapılarla dairelerin metrekarelerinin arttırıldığını iddia edip, durumu yargıya taşıdı.
10.05.2024 Haberler
Lüks sitede kış bahçesi krizi! Dairelerinin metrekarelerini büyüttüler
Lüks sitede kış bahçesi krizi! Dairelerinin metrekarelerini büyüttüler İstanbul Eyüpsultan'da yaklaşık 350 dairenin bulunduğu lüks sitede bazı mülk sahipleri, tahsis alanları kış bahçesi adı altında işgal etti. Sitede yaşayanlar duruma tepki göstererek kaçak yapılarla dairelerin metrekarelerinin arttırıldığını iddia edip, durumu yargıya taşıdı.
10.05.2024 Gündem
Kadın çiftçiler üretmeye devam ediyor
Kadın çiftçiler üretmeye devam ediyor Antalya’nın örtü altı tarımda başı çeken ilçelerden Aksu’da, sebze üretimi devam ediyor. Yaklaşık 47 bin dekarda gerçekleştirilen örtü altı üretim de hasatlar, haziran ayı sonuna kadar devam edecek.
9.05.2024 Ekonomi
İsmail Kartal'a Emre Mor sözleri: Elinde bir çilingir vardı, onu da Karagümrük’e postaladın!
İsmail Kartal'a Emre Mor sözleri: Elinde bir çilingir vardı, onu da Karagümrük’e postaladın! Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında 2 puan bırakıp Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe bu haftaki köşesinde Başkan Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal'ı eleştirdi. İşte 'İsmail Kartal koca sezonu çöpe attı' başlıklı yazı...
9.05.2024 Fenerbahçe
Levent Kalkan'dan Fenerbahçe başkanlık seçimi öncesi iddia: Aziz Yıldırım girer ve kazanır
Levent Kalkan'dan Fenerbahçe başkanlık seçimi öncesi iddia: Aziz Yıldırım girer ve kazanır Fenerbahçe, Konyaspor'la deplasmanda golsüz berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü ve şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, Başkan Ali Koç'u sert bir dille eleştirirken, Aziz Yıldırım'la ile ilgili dev iddiada bulundu. İşte Kalkan'ın "Yine mi keder artık yeter" başlıklı yazısı...
8.05.2024 Fenerbahçe
Fatih Terim'in yerine gelecek ismi duyurdular! 'Acun Ilıcalı devreye girecek'
Fatih Terim'in yerine gelecek ismi duyurdular! 'Acun Ilıcalı devreye girecek' Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezon takımın başında yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı. Yunan basını, Fatih Terim'in yerine düşünülen ismi duyurdu.
7.05.2024 Dünyadan Futbol
Niğde'de görülen mercek bulutu hayran bıraktı
Niğde'de görülen mercek bulutu hayran bıraktı Gökyüzünde çok katmanlı oluşan mercek bulutu, Niğde'de görüldü. Birçok kişi gökyüzündeki doğa olayını cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.
7.05.2024 Gündem
Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde görüldü! Gökyüzünde ilginç an
Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde görüldü! Gökyüzünde ilginç an İstanbul’da etkili olan yağmurun ardından ortaya çıkan Raf bulutu (shelf cloud) gün batımı sırasında havadan çekilen görüntülerde ilginç manzaralar ortaya çıkarttı. Gün batımı, raf bulutu ve yıldırım ise aynı anda tek karede görüntülere yansıdı.
6.05.2024 Gündem
Erman Öner yazdı: Duygulara hitap eden tur!
Erman Öner yazdı: Duygulara hitap eden tur! Bana sorarsanız; mücadele seviyesi yüksek, keyifli bir yarışın en büyük işaretidir, duygulara hitap eden anların sayıca fazla oluşu. Birçok hikayeye sahip TUR 2024, işte o yarışlardan bir tanesiydi. Ve bence durumun böyle olmasında Mutlu Erçevik’in parkurlara yaptığı dokunuşların da etkisi yadsınamazdı.
5.05.2024 Diğer
Yüzbinler müziğe ücretsiz doyacak
Yüzbinler müziğe ücretsiz doyacak Yenikapı, yüzbinlerin buluşacağı büyük bir müzik şölenine hazırlanıyor.
5.05.2024 Cadde
Konyasporlu N'Zonzi, Fenerbahçe maçı öncesi açıkladı! 'Asla geri çekilmeyeceğiz'
Konyasporlu N'Zonzi, Fenerbahçe maçı öncesi açıkladı! 'Asla geri çekilmeyeceğiz' Konyaspor'un tecrübeli orta sahası Steven N'Zonzi, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu.
3.05.2024 Konyaspor
Erol Bulut yorumu: Pişman olacağını düşünüyorum!
Erol Bulut yorumu: Pişman olacağını düşünüyorum! Carlton Palmer, Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Dünyadan Futbol
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak Teknoloji alanında Türkiye'nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde ikinci kez bir araya gelecek.
3.05.2024 Teknoloji
Turizmde yapay zekanın öncüsü, Türkiye’yi merkez üs seçti
Turizmde yapay zekanın öncüsü, Türkiye’yi merkez üs seçti Dünya genelinde 8 bini aşkın otele tedarik teknolojisi hizmetleri sunan Mövenpick Holding iştiraklerinden dijital satın alma platformu FutureLog, Yunanistan, Mısır ve Türk Cumhuriyetleri operasyonlarında Türkiye’yi merkez üs seçti.
3.05.2024 Advertorial
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız”
Bakan Uraloğlu: “Serbest geçiş sistemi’ni ülke genelinde yayacağız” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri ile ulaşımın daha güvenli ve konforlu sistemler bütünü haline geldiğini belirterek, Bakanlık olarak temel sorumluluk ve misyonlarının Türkiye’de tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan yerli ve milli kaynaklardan yararlanan yenilikçi, dinamik ve sürdürülebilir akıllı ulaşım ağı oluşturmak olduğunu söyledi. Ulusal AUS Mimarisi geliştirme çalışmalarını tamamladıklarının altını çizen Uraloğlu, AUS sistemlerinin uydu üzerinden de birbirleriyle haberleşmesini sağladıklarını açıkladı. Uraloğlu, “Türksat’la birlikte mobil ve sabit antenler ile Karada Hareket Halinde Uydu İletişim Antenleri geliştirdik” şeklinde konuştu.
2.05.2024 Ekonomi
Microsoft, Malezya'ya yatırım yapacak
Microsoft, Malezya'ya yatırım yapacak Microsoft 4 yıl içinde Malezya'ya 2,2 milyar dolar yatırım yapacak.
2.05.2024 Uzmanpara
Yargı dizisinin Canberk’i Çağrı Atakan: Survivor’da gönlüm onlardan yana
Yargı dizisinin Canberk’i Çağrı Atakan: Survivor’da gönlüm onlardan yana İlk olarak Çukur dizisinde izledik onu… Sonrasında 2021 yılında Survivor yarışmasında ünlüler takımında yarıştı. Ancak yarışmadan sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. 
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bulut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.