Bylock Operasyonu

Bylock Operasyonu

Son dakika bylock operasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bylock operasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bylock operasyonu haber sayfamızda...

Bylock Operasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 362 bylock operasyonu haberi bulunmuştur.
Son dakika! Ankara'da ByLock operasyonu: 15 gözaltı kararı
Son dakika! Ankara'da ByLock operasyonu: 15 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik iki ayrı soruşturmada ByLock kullanıcısı olduğu ileri sürülen 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
31.08.2021 Gündem
İstanbul'da Bylock operasyonu!  37 gözaltı...
İstanbul'da Bylock operasyonu! 37 gözaltı... Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 37 şüphelinin yakalanması için İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 2005'teki Polis Memurluğu Sınavına yönelik FETÖ soruşturması kapsamında 9 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
15.01.2021 Gündem
Son dakika... Peş peşe operasyonlar: Çok sayıda gözaltı kararı
Son dakika... Peş peşe operasyonlar: Çok sayıda gözaltı kararı Gelen son dakika haberine göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığına yönelik ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin 28’i subay, 1’i ‘mahrem imam’ olmak üzere toplam 29 şüpheli için Ankara merkezli 10 ilde gözaltı kararı verdi. Öte yandan Balıkesir merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında ByLock kullanıcısı oldukları iddia edilen 11 kişi için yakalama kararı çıkarıldı.
5.01.2021 Gündem
Son dakika! Ankara'da ByLock operasyonu! Gözaltılar var
Son dakika! Ankara'da ByLock operasyonu! Gözaltılar var Gelen bir son dakika haberine göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 9 şüpheliden 4’ü yakalandı.
27.10.2020 Gündem
Manisa merkezli ByLock operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Manisa merkezli ByLock operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Manisa merkezli 7 ilde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonda, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullanan ve KHK’yla ihraç edilen eski emniyet personeli 16 kişi gözaltına alındı.
14.10.2020 Gündem
Son dakika... İstanbul merkezli 8 ilde ByLock operasyonu!
Son dakika... İstanbul merkezli 8 ilde ByLock operasyonu! Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirlenen 40 şüpheliden 28'i gözaltına alındı.
12.06.2020 Gündem
3 ilde ByLock operasyonu!
3 ilde ByLock operasyonu! Sakarya merkezli 3 ilde FETÖ’nün gizli haberleşme ağı olan ‘ByLock’ kullandığı iddia edilen bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
16.03.2020 Gündem
Operasyon haberleri art arda geliyor! Çok sayıda gözaltı...
Operasyon haberleri art arda geliyor! Çok sayıda gözaltı... İzmir merkezli 5 ilde, 2019 yılında yapılan ‘polis memurluğundan Komiser yardımcılığına yükselme’ sınavlarında yapılan usulsüzlük iddiaları ile ilgili 31 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi. Gaybubet evlerine yapılan operasyonlarda da 53 kişi gözaltına alındı.
4.03.2020 Gündem
Son dakika... Ankara'da Bylock operasyonu! Gözaltılar var
Son dakika... Ankara'da Bylock operasyonu! Gözaltılar var Ankara'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı belirlenen 21 kişiden 13'ü, gözaltına alındı.
21.01.2020 Gündem
Son dakika... Ankara'da büyük operasyon! 10'u doktor 18 kişi...
Son dakika... Ankara'da büyük operasyon! 10'u doktor 18 kişi... Son dakika gelen bilgilere göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında Sağlık Bakanlığı ve bağlı hastanelerinde görevli 5’i aktif görevde olmak üzere 10’u doktor toplam 18 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Öte yandan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Bylock soruşturması kapsamında da, haklarında gözaltı kararı verilen 260 şüpheliden 171'i gözaltına alındı.
17.12.2019 Gündem
Konya'da ByLock operasyonu! 5 zanlı yakalandı
Konya'da ByLock operasyonu! 5 zanlı yakalandı Konya'da FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda ByLock kullanıcısı oldukları öne sürülen 5 zanlı yakalandı.
14.06.2019 Gündem
Son dakika: Peş peşe operasyon haberleri! Çok sayıda gözaltı kararı var
Son dakika: Peş peşe operasyon haberleri! Çok sayıda gözaltı kararı var FETÖ/PDY’nin silahlı kuvvetler yapılanmasına yönelik haklarında gözaltı kararı çıkarılan 14 şahsın yakalanması için Kocaeli merkezli 7 ilde operasyon başlatıldı. Öte yandan Ankara'da FETÖ operasyonunda tamamı görevde olan 34 asker hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında da gözaltı kararı verilen 14 ByLock kullanıcısından 7'si yakalandı.
14.05.2019 Gündem
Başkent’te ByLock operasyonu: 12 gözaltı kararı
Başkent’te ByLock operasyonu: 12 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen özel ve kamu iktisadi işletmeleri çalışanı 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi özel ve kamu iktisadi işletmeleri çalışanı olan sivil, örgütün gizli ve şifreli haberleşme programı olan ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi. Yapılan operasyon sonucunda 11 şüphelinin gözaltına alındığı, firari bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği ifade edildi.
11.09.2019 Yaşam
Son Dakika: Peş peşe operasyon haberleri! Çok sayıda gözaltı kararı var...
Son Dakika: Peş peşe operasyon haberleri! Çok sayıda gözaltı kararı var... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ üyesi özel ve kamu iktisadi işletmeleri çalışanı olan sivil, örgütün gizli ve şifreli haberleşme programı olan ByLock kullanıcısı 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ’nün emniyet yapılanmasına ilişkin soruşturmada da, 51 polis memuru ve emniyet personeli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması için İstanbul merkezli 26 ilde operasyon başlatıldı. Adana merkezli 18 ilde FETÖ/PDY operasyonunda da hakkında gözaltı kararı çıkarılan 22'si muvazzaf 26 şüpheliden 16'sı yakalandı
29.01.2019 Gündem
İzmir'de 'ByLock' operasyonu: 10 gözaltı
İzmir'de 'ByLock' operasyonu: 10 gözaltı İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kriptolu haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı.
17.01.2019 Gündem
Başkent’te ByLock operasyonu: 16 gözaltı kararı
Başkent’te ByLock operasyonu: 16 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’ye yönelik yürütülen operasyonlarda ByLock kullanıcısı 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, özel sektör ve kamu iktisadi işletmeleri çalışanı 16 şüphelinin, FETÖ’nün gizli ve şifreli haberleşme programı olan ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi. Başsavcılığın talimatı ile harekete geçen emniyet güçleri, Ankara ve Çankırı’da düzenledikleri operasyonda 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Firari durumdaki şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Son dakika: İzmir'de ByLock operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Son dakika: İzmir'de ByLock operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İzmir merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ)  yönelik operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.
27.12.2018 Gündem
Son dakika... Deniz Kuvvetleri'nde operasyon! 12'si muvazzaf 34 kişi...
Son dakika... Deniz Kuvvetleri'nde operasyon! 12'si muvazzaf 34 kişi... Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 12'si muvazzaf 34 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 34 kişiden 30'u gözaltına alındı. Ayrıca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen ByLock kullanıcısı 11 kişiden 7'si yakalandı.
13.12.2018 Gündem
Ankara'da 'ByLock' operasyonu: 20 gözaltı
Ankara'da 'ByLock' operasyonu: 20 gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullanıcısı 20 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
23.10.2018 Gündem
10 ilde ByLock operasyonu
10 ilde ByLock operasyonu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ’nün şifreli mesajlaşma programı ByLock’u kullanan 40 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
19.10.2018 Gündem
FETÖ'ye "ByLock" operasyonu
FETÖ'ye "ByLock" operasyonu Adana'da FETÖ'nün gizli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4'ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri (KOM), FETÖ'nün gizli haberleşme programı 'ByLock'u kullandıkları iddia edilen kişilere yönelik 25 Eylül'de şafak vakti operasyon yaptı. Adana merkezli İzmir, Manisa, Hatay, Kütahya ve Şanlıurfa'da 22 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 4'ü kadın 7 kişi gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelilerden bazıları sorgularında, 'Bylock' programını dini sohbetler yapmak amacıyla kullandıklarını söyledi. Bazı zanlıların ise hattı kendilerinin kullanmadığını ancak kimin kullandığını da bilmediğini söylediği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
FETÖ'ye "ByLock" operasyonu
FETÖ'ye "ByLock" operasyonu Adana'da FETÖ'nün gizli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4'ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.
27.09.2018 Gündem
Son dakika... Tamamı aktif görevde! 110 asker hakkında gözaltı kararı
Son dakika... Tamamı aktif görevde! 110 asker hakkında gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı  Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, Hava Kuvvetleri Komutanlığında  görevli muvazzaf 110 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı. Zanlılardan 85'i  gözaltına alındı.
21.09.2018 Gündem
Son dakika: MİT'te FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı
Son dakika: MİT'te FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MİT Sinyal İstihbarat Dairesi bünyesinde görevli askerlere yönelik yürütülen FETÖ soruşturmasında aktif görevde olan 15 astsubay hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı. Haklarında gözaltı kararı verilen 15 muvazzaf astsubaydan 14'ü gözaltına alındı. Öte yandan İstanbul'da FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı 'Bylock' kullandığı ve örgütün mali yapılanmasında bulunduğu belirtilen 60 kişi için gözaltı kararı verildi.
18.09.2018 Gündem
ByLock operasyonu: 55 kişiye gözaltı
ByLock operasyonu: 55 kişiye gözaltı Silahlı terör örgütü FETÖ’ye yönelik İstanbul merkezli 22 ilde düzenlenen operasyonda 55 şüpheli gözaltına alındı...
7.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bylock Operasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.