Çarşaf

Çarşaf

Son dakika çarşaf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çarşaf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çarşaf haber sayfamızda...

Çarşaf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.414 çarşaf haberi bulunmuştur.
Tek toz akarı dahi kalmıyor! Nevresim yıkamanın sırrı, en doğru su sıcaklığı buymuş
Tek toz akarı dahi kalmıyor! Nevresim yıkamanın sırrı, en doğru su sıcaklığı buymuş Nevresimlerde, çarşaflarda ve yastık kılıflarında oluşan bakteri ve toz akarları sağlığı olumsuz yönde etkiliyor. Ortadan kaldırmak için ise yapılması gereken şey maksimum sıcaklıkta yıkamak. Ancak bu, çamaşırlara zarar verebilir. İşte toz akarlarını yok etmenin yolu.
23.03.2024 Püf Noktası
Uyandığınızda çarşaf bozulmuşsa sağlıklı uyumuyorsunuz! Çözümü çok kolay
Uyandığınızda çarşaf bozulmuşsa sağlıklı uyumuyorsunuz! Çözümü çok kolay Geceleri çok uyanıyor, belki de hiç uyanmıyor olabilirsiniz. Uyandığınızda ise savaş alanı gibi dağılmış bir yatakla karşılaşıyorsanız probleminizin çözümü burada. Sağlıklı mı, sağlıksız mı uyuyorsunuz test edelim!
25.02.2024 Püf Noktası
Uyumadan önce faydalıymış! Çarşafın altına sabun koyun, ter kokusuna veda edin
Uyumadan önce faydalıymış! Çarşafın altına sabun koyun, ter kokusuna veda edin Kişisel temizlik ve cilt bakımı için kullanılan doğal sabunlar bambaşka faydalara da sahip. İşte gece uyumadan önce koyacağını kalıp sabun bakın nelere fayda sağlıyor.
23.02.2024 Püf Noktası
Çarşafın altına sabun koyunca bakın ne oluyormuş! O sıkıntıyı şıp diye kesiyor
Çarşafın altına sabun koyunca bakın ne oluyormuş! O sıkıntıyı şıp diye kesiyor Duş veya temizlik için sürekli kullandığımız sabunların çarşaf altına konulduğunu biliyor muydunuz? Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, çarşafın altına sabun koyulmasını öneriyor. Cevabı ise haberimizde…
15.02.2024 Püf Noktası
BBC, El Salvador'da 'insan haklarının kara deliği' olarak anılan mega cezaevine girdi
BBC, El Salvador'da 'insan haklarının kara deliği' olarak anılan mega cezaevine girdi Kafaları kazınmış, bembeyaz kıyafetler içinde sert dövmeleri dikkat çeken mahkumlar onlara yönelen bakışlara direkt olarak karşılık veriyor.
15.02.2024 Dünya
2. katta inanılmaz anlar! Son anda yakaladılar
2. katta inanılmaz anlar! Son anda yakaladılar Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir apartmanın 2’nci katından atlamak isteyen kadını, içeridekiler son anda yakaladı.
30.01.2024 Haberler
2. katta inanılmaz anlar! Son anda yakaladılar
2. katta inanılmaz anlar! Son anda yakaladılar Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir apartmanın 2’nci katından atlamak isteyen kadını, içeridekiler son anda yakaladı.
30.01.2024 Gündem
Bin yıllık gelenek: Koleda! Kırklareli'den renkli görüntüler
Bin yıllık gelenek: Koleda! Kırklareli'den renkli görüntüler Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Beldesi'nde, kötü ruhların kovulduğu düşünülen Balkan geleneği 'Koleda', festival havasında kutlandı. Bin yıllık geçmişe sahip olduğuna inanılan etkinlikte beyaz çarşaflar giyip yüzlerini boyayanlar, evlerin camlarına vurarak mahalleliyi korkuttu.
6.01.2024 Gündem
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
Öldüğünde yalnızca 13 kiloydu! 'Küçük bir iskelet gibiydi'
Öldüğünde yalnızca 13 kiloydu! 'Küçük bir iskelet gibiydi' Halatla bağlanarak yatak odasına kapatıldı, yeme içme gibi tüm insani ihtiyaçları elinden alındı. Akıllara durgunluk veren istismar, kendi ebeveynlerinin elleriyle gerçekleştirildi. Küçük çocuğu ölüme götüren trajedi, dünya medyasında yankı buldu.
15.12.2023 Dünya
Kurutma makinesinde topaklaşan çarşaflara son! 5 yöntemle jilet gibi çamaşırlar
Kurutma makinesinde topaklaşan çarşaflara son! 5 yöntemle jilet gibi çamaşırlar Kurutma makinesinden çıkarılan çarşaf ve nevresimler çoğu zaman tüm çamaşırları içine alıp koca bir top halinde karşımızda çıkıyor. Bu hem kurumayan hem de aşırı kırışmış çamaşır anlamına geliyor. İyi haber; bu sorunu ortadan kaldırmak basit yöntemlerle mümkün. Nasıl mı?
21.11.2023 Püf Noktası
22 yıldır ekmeğini gölden çıkartıyor
22 yıldır ekmeğini gölden çıkartıyor Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 21 Kasım Dünya Balıkçılar Günü’nde 22 yıldır gölden balık tutarak geçimini sağlayan Ömer Bilgi’nin hayatını kısa film haline getirdi.
21.11.2023 Haberler
Puf puf kabaran portakallı kek tarifi! Pastaneleri aratmayan lezzet
Puf puf kabaran portakallı kek tarifi! Pastaneleri aratmayan lezzet Kek çay saatlerinin en güzel lezzetlerinden. Sade, kakaolu derken bir de portakallı olanı deneyin. Mis gibi portakal kokusunu ve tadını alacağınız bu tarif pastanecileri aratmayan türden. İşte puf puf kabaran portakallı kek tarifi.
20.11.2023 Yemek
İncecik pizza hamuru tarifi! İtalyan usta gizli tekniğini açıkladı
İncecik pizza hamuru tarifi! İtalyan usta gizli tekniğini açıkladı Pizza dünya mutfağında sevilen hamur işlerinden birisi. Ancak bu lezzeti evinizde de yapmanız mümkün. İncecik pizza hamuru bu işin püf noktası. İtalyan usta incecik pizza hamuruna dair gizli tekniklerini paylaştı.
20.11.2023 Yemek
Evde pasta yapmak isteyenler için en kolay pandispanya tarifi! Keki sünger gibi yumuşacık oluyor
Evde pasta yapmak isteyenler için en kolay pandispanya tarifi! Keki sünger gibi yumuşacık oluyor Pandispanya, pastacılığın temel taşı olarak bilinen ve yaygın olarak sünger kek olarak adlandırılan bir hamurdur. Lezzetli bir pasta yapımının vazgeçilmez malzemelerinden biridir.
18.11.2023 Yemek
Çat kapı gelen misafire lahmacun tarifi! Saatlerce uğraşmanıza gerek yok
Çat kapı gelen misafire lahmacun tarifi! Saatlerce uğraşmanıza gerek yok Çat kapı gelen misafirlerinize yapabileceğiniz en güzel tarif. Saatlerce hamur yoğurmaya uğraşmadan tava veya fırın fark etmeden şipşak yapabileceğiniz lavaş lahmacun tarifi ve püf noktaları…
17.11.2023 Yemek
Börekçileri aratmayan su böreği tarifi! Hamur çarşaf gibi açılıyor ve yırtılmıyor
Börekçileri aratmayan su böreği tarifi! Hamur çarşaf gibi açılıyor ve yırtılmıyor Su böreğini çarşaf gibi açmak oldukça zor. Börekçilerin kullandığı bu yöntemle çarşaf gibi yufkanızı açıp yırtılmayı önleyebilirsiniz.
17.11.2023 Yemek
Kabus için 15 dakika yeterli: Sarılma, cinsel temas, ortak çarşaf ve yastık en büyük risk
Kabus için 15 dakika yeterli: Sarılma, cinsel temas, ortak çarşaf ve yastık en büyük risk Türkiye’de son dönemde artan uyuz vakalarıyla ilgili uyarı yapan Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Sıla Kılıç Sayar, “Ailede bir kişi hastalandıysa, şikayeti olmasa bile evdeki herkes eş zamanlı tedavi olmalı. dedi.
16.11.2023 Gündem
Anadolu'nun görkemli miraslarına yolculuk! Doğu Ekspresi hakkında bilmeniz gerekenler
Anadolu'nun görkemli miraslarına yolculuk! Doğu Ekspresi hakkında bilmeniz gerekenler Doğu Ekspresi, Türkiye'nin mistik doğasını keşfetmek ve tarihi zenginlikleriyle tanışmak isteyenler için unutulmaz bir tren yolculuğu vaat eden eşsiz bir deneyim sunuyor. Ankara'dan başlayarak Anadolu'nun kalbine doğru uzanan bu yolculuk, sürükleyici manzaraları, kültürel zenginlikleri ve unutulmaz anıları bir araya getiriyor.
15.11.2023 Yaşam
Kılıçdaroğlu, neden 'devam' dedi? Özgür Özel kendisine gelen bilgiyi açıkladı
Kılıçdaroğlu, neden 'devam' dedi? Özgür Özel kendisine gelen bilgiyi açıkladı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili Genel Başkanlık seçiminin ilk turunun ardından ortaya çıkan görüntüler siyasetin gündemine damga vurmuştu. CHP'nin yeni lideri Özgür Özel'den tartışmalarla ilgili ilk açıklama geldi.
7.11.2023 Gündem
Parti Meclisi’nde İstanbul ağırlığı
Parti Meclisi’nde İstanbul ağırlığı CHP’nin PM listesine İstanbul ağırlığı damga vurdu, en yüksek oyları İstanbul adayları aldı. Özel’in 60 kişilik PM listesini, 9 kişi deldi. Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Salıcı, PM’ye giremedi ancak Salıcı’nın hazırladığı anahtar listeden 8 isim PM’ye girmeyi başardı.
7.11.2023 Gündem
Özgür Özel: Mazbatadan sonra devir teslim yapacağız
Özgür Özel: Mazbatadan sonra devir teslim yapacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Kemal Bey ile telefonla görüştük. Önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte, bütün Türkiye'nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız" dedi.
6.11.2023 Gündem
Uyuz, 15 dakikalık temasla bulaşıyor
Uyuz, 15 dakikalık temasla bulaşıyor Türkiye’de uyuz hastalığı vakaları artıyor. Bu artış, uyuz parazitinin ilaçlara direnç göstermesine bağlanıyor. Uzmanlar tedavinin bireysel değil, aynı evi paylaşan tüm aileyi kapsayacak şekilde yapılması gerektiğini belirtiyor.
31.10.2023 Gündem
Hayalet gibi geldi! Kimliği belirlendi
Hayalet gibi geldi! Kimliği belirlendi Yalova’da başına çarşaf geçirerek adeta hayalete benzeyen ve bisiklet hırsızlığına karışan şahıs, polis tarafından yakalandı. Şüpheli adam, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.10.2023 Gündem
Değişimciler kazanırsa ‘İmamoğlu aday’ iddiası
Değişimciler kazanırsa ‘İmamoğlu aday’ iddiası CHP’de tüm gözler bugün, genel merkez yanlıları ile değişimciler arasında kıyasıya bir yarışın yaşanacağı belirtilen İstanbul İl kongresine çevrilmiş durumda.
8.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çarşaf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.