Çav Bella

Çav Bella

Son dakika Çav Bella haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çav Bella gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çav Bella haber sayfamızda...

Çav Bella

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 77 çav bella haberi bulunmuştur.
İzmir’de merkezi ezan sistemine girerek, cami hoparlöründen müzik yayını yaptılar
İzmir’de merkezi ezan sistemine girerek, cami hoparlöründen müzik yayını yaptılar İzmir’in Torbalı ilçesinde, gece saatlerinde, camilerin merkezi ezan sistemlerine girilerek kısa süreli müzik yayını yapıldı. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.05.2022 Haberler
4 caminin hoparlöründen müzik yayını! Soruşturma başlatıldı
4 caminin hoparlöründen müzik yayını! Soruşturma başlatıldı İzmir'in Torbalı ilçesinde, merkezi ezan sistemine girilerek, 4 caminin hoparlöründen müzik yayını yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından müftülük görevlilerinin müdahalesiyle ses sistemi kapatıldı.
26.05.2022 Gündem
Son dakika...İzmir bayrağı ve İzmir parası açıklamasına peş peşe tepkiler
Son dakika...İzmir bayrağı ve İzmir parası açıklamasına peş peşe tepkiler Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'İzmir bayrağı' ve 'İzmir parası' diyen belediye başkanı bağımsızlığımızın ve vatanımızın kurtuluşunun sembol isimlerinden olan İzmir'imizi sürekli zararlı gündemlerin içine çekiyor.' ifadelerini kullandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Bayrak ve paradan bahsetmek, ayrı bir devlet noktasında bir şeyden bahsetmektir. Dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanının, yani bir şehrin seçilmiş en üst noktasındaki görevde bulunan bir kişinin böyle bir düşünceyi ifade etmesi dahi bence sorgulanmaya muhtaçtır." dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş da konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "kente özgü bayrak ve para" açıklamalarını doğru bulmadığını belirtti.
22.06.2020 Siyaset
Son dakika I MHP’den CHP’ye maske tepkisi
Son dakika I MHP’den CHP’ye maske tepkisi Son dakika haberi... MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, CHP'li milletvekillerin TBMM Genel Kurulu'nda taktığı Mustafa Kemal Atatürk imzalı ve Türk bayraklı maskeleri daha sonra çöpe attıklarını ileri sürdü. Çöpe atılan maskelerin fotoğraflarını paylaşan Osmanağaolu, "CHP’li statü sahipleri, maalesef sosyal medyada 3-5 beğeni almak uğruna ay yıldızlı bayrağımızın ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün isminin çöplere atılmasına göz yummuşlardır" dedi.
4.06.2020 Siyaset
Son dakika... Cami hoparlörlerinden müzik yayınına ilişkin paylaşımlar yapan Banu Ö. için hapis talebi!
Son dakika... Cami hoparlörlerinden müzik yayınına ilişkin paylaşımlar yapan Banu Ö. için hapis talebi! Gelen bir son dakika haberine göre, İzmir'de cami hoparlörlerinden müzik yayınına ilişkin sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Banu Ö. hakkında hazırlanan iddianamede, "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar cezalandırılması talep edildi.
4.06.2020 Gündem
Üsküdar'daki kilisenin kapısındaki haçı söken kişi gözaltına alındı
Üsküdar'daki kilisenin kapısındaki haçı söken kişi gözaltına alındı İstanbul Üsküdar'da bulunan Surp Krikor Ermeni Kilisesi'nin giriş kapısı üzerinde bulunan Haç işaretini kıran Mazlum D. isimli 26 yaşındaki saldırgan, polisin 200 ayrı güvenlik kamera görüntüsünü incelemesiyle yakalanıp gözaltına alındı.13 km'lik bir yürüyüşle Kanlıca'dan geldiği Kuzguncuk'taki kilisenin dış kapısının üzerindeki Haç işaretini kırdığı tespit edilen ve çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen saldırganın saldırı sonrası 7 km'lik bir yürüyüş daha yaparak evine gittiği tespit edildi.
28.05.2020 Haberler
Evine gitmiş! Yakalandı
Evine gitmiş! Yakalandı İstanbul Üsküdar'da bulunan Surp Krikor Ermeni Kilisesi'nin giriş kapısı üzerinde bulunan Haç işaretini kıran Mazlum D. isimli 26 yaşındaki saldırgan, polisin 200 ayrı güvenlik kamera görüntüsünü incelemesiyle yakalanıp gözaltına alındı.13 km'lik bir yürüyüşle Kanlıca'dan geldiği Kuzguncuk'taki kilisenin dış kapısının üzerindeki Haç işaretini kırdığı tespit edilen ve çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen saldırganın saldırı sonrası 7 km'lik bir yürüyüş daha yaparak evine gittiği tespit edildi.
28.05.2020 Gündem
Camilerden korsan müzik yayınını 30 kişilik özel ekip araştırıyor
Camilerden korsan müzik yayınını 30 kişilik özel ekip araştırıyor İzmir'de, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce camilerin merkezi sistemine girilerek müzik yayını yapılmasının ardından başlatılan soruşturma devam ediyor. İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan 30 kişilik özel ekip, şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
24.05.2020 Gündem
CHP'li eski başkan yardımcısı Banu Özdemir, adliyeye sevk edildi
CHP'li eski başkan yardımcısı Banu Özdemir, adliyeye sevk edildi İzmir'de, merkezi sistemin frekansına girilip camiden korsan müzik yayını yapılan anları sosyal medya hesabında paylaşınca gözaltına alınan CHP eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, 'dini değerleri aşağılama' suçundan adliyeye sevk edildi.
22.05.2020 Siyaset
Provokasyona büyük tepki
Provokasyona büyük tepki İzmir’de merkezi ezan sisteminin frekansına korsan şekilde giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bazı camilerden Çav Bella marşı çaldı. Polis çirkin provokasyonu gerçekleştirenleri belirlemeye çalışıyor.
22.05.2020 Gündem
Son dakika I İzmir'deki camilerden müzik yayınıyla ilgili yeni gelişme!
Son dakika I İzmir'deki camilerden müzik yayınıyla ilgili yeni gelişme! Son dakika haberine göre; İzmir'de, frekansına korsan yolla girilerek müzik yayını yapılan Hisar Camii'ndeki merkezi sistem frekansına merkezi sistem görüntülendi. Müezzinin ezan, sela ya da duaları okuduğu odada, sinyal kesici 'jammer' bulunmasına rağmen frekansa giriş yapıldığı öğrenildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı da, İzmir'de bazı camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapılmasına ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.
21.05.2020 Gündem
Son dakkika! Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan camilerde müzik yayını yapılmasına ilişkin açıklama
Son dakkika! Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan camilerde müzik yayını yapılmasına ilişkin açıklama Gelen bir son dakika haberine göre; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İzmir'de bazı camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapılmasına ilişkin, "Ses sistemine yasa dışı bir şekilde girerek müdahalede bulunan kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan çirkin saldırı asla kabul edilemez. Mübarek Ramazan ayında tüm Müslümanları derinden yaralayan bu olayla ilgili suç duyurusunda bulunulmuş, bu provakatif eylemi gerçekleştiren, bu çirkin eyleme ilişkin videoları övücü ifadelerle sosyal medya hesaplarından paylaşanlar hakkında yetkili merciler tarafından soruşturma başlatılmıştır" dedi.
21.05.2020 Gündem
Tunç Soyer'den cami hoparlörlerinden müzik yayınına ilişkin açıklama
Tunç Soyer'den cami hoparlörlerinden müzik yayınına ilişkin açıklama Son dakika haberine göre; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, müftülüğün ses sistemine girilerek bazı camilerin hoparlörlerinden müzik yayını yapılmasına tepki gösterdi.
21.05.2020 Gündem
Esra Dermancıoğlu: Evet arkadaşlar kopuyoruz
Esra Dermancıoğlu: Evet arkadaşlar kopuyoruz Corona virüsten korunmak için uzun zamandır evinde kalan oyuncu Esra Dermancıoğlu, paylaşımlarıyla takipçilerini güldürüyor.
20.04.2020 Magazin
Esra Dermancıoğlu: Evet arkadaşlar kopuyoruz
Esra Dermancıoğlu: Evet arkadaşlar kopuyoruz Corona virüsten korunmak için uzun zamandır evinde kalan oyuncu Esra Dermancıoğlu, paylaşımlarıyla takipçilerini güldürüyor.
20.04.2020 Cadde
Ahmet Hakan'dan Fatih Portakal'a: Bu ne telaş böyle
Ahmet Hakan'dan Fatih Portakal'a: Bu ne telaş böyle FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal'ın canlı yayında Türkiye'yi emperyalizmle suçlamasına Ahmet Hakan'dan cevap geldi.
9.01.2020 Gündem
Lüks barda 'Çav Bella' kurşunu
Lüks barda 'Çav Bella' kurşunu İstanbul Beşiktaş'ta, eğlenmek için lüks bara giden 2 gece bekçisi, 'Çav Bella' şarkısının çalınmasına öfkelenip havaya ateş edince açığa alındı.
11.07.2019 Gündem
100 . yıl ruhu canlandı
100 . yıl ruhu canlandı Milli Mücadele’nin 100...
21.05.2019 Ege
İzmir’in yeni  başkanı Soyer
İzmir’in yeni başkanı Soyer Ege’nin incisi İzmir’in yeni Büyükşehir Belediye Başkanı yüzde 58’le Tunç Soyer oldu. Yeni bir sayfa açacaklarını söyleyen Soyer, “Bugünden itibaren belediyemiz, bütün evlatlarını aynı şefkatle kucaklayacak. Hiçbirini bir diğerinden ayırmayacak” dedi.
1.04.2019 Siyaset
Pop Kare: Hilal Cebeci neden 'Çav Bella'yı söyledi? (49. Bölüm)
Pop Kare: Hilal Cebeci neden 'Çav Bella'yı söyledi? (49. Bölüm) Pop Kare'de bu hafta İhsan ve Mayk, 'Çav Bella'nın oryantal versiyonuyla ortalığı karıştıran Hilal Cebeci'yi konuşuyor. Hilal Cebeci neden 'Çav Bella'yı cover'ladı? Hadi diyelim cover'ladı, neden klibinde göbek atma ihtiyacı duydu? Özetle, Hilal Cebeci neyi amaçladı? La Casa de Papel'in konumuzla ne ilgisi var? İhsan Dindar ve Mayk Şişman'lı yeni Pop Kare bölümü sizlerle...
2.11.2018 Trend
'Çav Bella ya da Cevriye'
'Çav Bella ya da Cevriye' Hilal Cebeci, İtalyan 'Çav Bella' şarkısını yeniden yorumlayıp 'La Casa De Papel' dizisinin temasıyla klip çekti. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'dan tepki geldi. Uzun süredir benzer tartışmalara neden olan 'Çav Bella' polemiği, iki şarkıcının birbirini hedef alan açıklamalarıyla birlikte yeniden alevlendi.
26.10.2018 Cadde
'Çav Bella ya da Cevriye'
'Çav Bella ya da Cevriye' Hilal Cebeci, İtalyan 'Çav Bella' şarkısını yeniden yorumlayıp 'La Casa De Papel' dizisinin temasıyla klip çekti. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'dan tepki geldi. Uzun süredir benzer tartışmalara neden olan 'Çav Bella' polemiği, iki şarkıcının birbirini hedef alan açıklamalarıyla birlikte yeniden alevlendi.
26.10.2018 Cadde
‘Kendine göre cevap vermiş’
‘Kendine göre cevap vermiş’ Gökhan Özoğuz, Etiler’de görüntülendi. ‘O Ses Türkiye’nin jüri üyeliğinden ayrılan şarkıcı, “Bu sezon hiç izlemedim. Televizyon seyreden bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı’yı izliyorum” dedi.
24.10.2018 Cadde
‘Kendine göre cevap vermiş’
‘Kendine göre cevap vermiş’ Gökhan Özoğuz, Etiler’de görüntülendi. ‘O Ses Türkiye’nin jüri üyeliğinden ayrılan şarkıcı, “Bu sezon hiç izlemedim. Televizyon seyreden bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı’yı izliyorum” dedi.
24.10.2018 Cadde
Hilal Cebeci neden 'Çırpınırdı Karadeniz'i söylemiyor?
Hilal Cebeci neden 'Çırpınırdı Karadeniz'i söylemiyor? Hilal Cebeci -kabul edelim ya da etmeyelim- 'Çav Bella' olayıyla epey konuşuldu. "Sahi, bir de böyle biri vardı, yaşıyormuş" diyenler çoğunluktaydı. Evet, Hilal Cebeci 'reklamın iyisi-kötüsü olmaz' kategorisinden tekrar hayatlarımıza dahil oldu. Konuşulan bir isim olunca röportaj vermemesi de imkânsızdı tabii ki...
13.11.2018 Geyik

Benzer Haber Etiketleri

Çav Bella ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.