Ceylan Çapa

Ceylan Çapa

Son dakika Ceylan Çapa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ceylan Çapa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ceylan Çapa haber sayfamızda...

Ceylan Çapa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 488 ceylan çapa haberi bulunmuştur.
Raisa&Vanessa tasarımını giydi
Raisa&Vanessa tasarımını giydi Beyonce, önceki akşam ‘Rönesans Dünya Turu 2023’ün Kentucky ayağında hayranlarının karşısına çıktı.
19.07.2023 Cadde
Çağla Şıkel'in zayıflıktan kemikleri sayıldı!
Çağla Şıkel'in zayıflıktan kemikleri sayıldı! 1997 yılında katıldığı Miss Turkey'de Türkiye güzeli seçilen, yarışmanın ardından oyunculuk ve sunuculuk kariyerine adım atan Çağla Şıkel, İstanbul'da bir otelde gerçekleşen defileye katıldı. Her daim fitt hali ile adından söz ettiren ve spora düşkünlüğüyle bilinen iki çocuk annesi Şıkel, bu kez zayıflıktan dolayı dikkat çeken bir görüntüsüyle gündem oldu.
4.05.2023 Cadde
1.5 ay eve kapandı
1.5 ay eve kapandı  Ceylan Çapa, önceki akşam Bebek’teydi.
26.12.2022 Cadde
25 yaş kutlaması
25 yaş kutlaması Güzellik dünyasının önde gelen markalarından Kiko Milano, 25 yaşında. Bu kapsamda Ulus 29’da bir etkinlik düzenleyen marka, Leyla Alaton, Aslıhan Koruyan Sabancı, Ceylan Çapa’nın da aralarında yer aldığı konuklara renkli anlar yaşattı.
9.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İsyan etti Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı’yla çıkan aşk iddialarına, sosyal medyadan tepki gösterdi...
15.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Soyadımla gurur duyuyorum’ Jennifer Lopez, Vogue dergisinin aralık sayısına kapak oldu...
10.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yazdı, yönetti, oynadı Okan Bayülgen, Shakespeare’in III...
2.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Muhteşem İkili’ sahnede Tiyatro Ak’la Kara, Yeşilcam yıldızları Ediz Hun ve Selma Güneri’yi yıllar sonra ‘Muhteşem İkili’ adlı romantik komedi oyunuyla ilk kez tiyatro sahnesinde buluşturuyor...
28.10.2022 Cadde
Seda Bakan kızlarını anlattı: Sıkıntılar var çözeceğiz!
Seda Bakan kızlarını anlattı: Sıkıntılar var çözeceğiz! Yaklaşık sekiz yıldır müzisyen eşi Ali Erel ile mutlu bir evliliği olan ve 2 Eylül tarihinde ikinci kızı Ela'yı dünyaya getirerek bir kez daha anne olmanın sevincini yaşayan Seda Bakan, önceki gün iş birliği yaptığı markanın davetinde objektiflere yansıdı. Beyaz şıklığıyla dikkat çeken oyuncu, kozmetiğe para harcamadığını söylerken; Ela bebeğe yaptığı 40 mevlidiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Bakan, çocukları Leyla ve Ela hakkında da konuştu.
21.10.2022 Cadde
Çeşme keyfi
Çeşme keyfi Ceylan Çapa, köpeği Oscar ile önceki gün Çeşme’deki The Beach of Momo’da görüntülendi.
29.07.2022 Cadde
Tanıtımda buluştular
Tanıtımda buluştular Rachel Araz x Koton Koleksiyonu’nun tanıtımı, iş, moda ve sanat dünyasından isimleri bir araya getirdi.
15.06.2022 Cadde
Tanıtım güzeli
Tanıtım güzeli Kanal D’de ekrana gelen ‘Yargı’ dizisinde oynayan Pınar Deniz, mücevher markası Messika’nın koleksiyonlarını Gina Galataport’ta tanıttı.
25.03.2022 Cadde
Şıklık yarışı...
Şıklık yarışı... adLXRaisa Vanessa 2022 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, Küçükçiftlik Park’ta modaseverlere tanıtıldı.
25.03.2022 Cadde
Lezzetli buluşma
Lezzetli buluşma Kiri Ailesi’nin en yeni üyesi Kiri Labne için düzenenlenen gastronomi atölyesinde, ünlü isimler yeni lezzetle buluşarak özgün tariflere imza attı.
17.02.2022 Cadde
Boğaz'da renkli tanıtım
Boğaz'da renkli tanıtım Türkiye pazarına giriş yapan Neostrata ürünleri, Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul’daki etkinlikte ünlü isimleri buluşturdu
13.01.2022 Cadde
Koleksiyon kutlaması
Koleksiyon kutlaması Sosyal yaşamın tanınmış simaları, Prada Zorlu Center mağazasında ‘Prada Holiday 2021 Koleksiyonu’nu kutladı.
29.11.2021 Cadde
Teknolojik davet
Teknolojik davet Sosyal yaşamın tanınmış simaları, Soho House’da düzenlenen bir davette bir araya geldi
20.11.2021 Cadde
Güzellik sohbeti
Güzellik sohbeti Vichy, Liftactiv Supreme serisinin yeni üyesi kırışıklık karşıtı ‘Vichy Liftactiv Kırışıklık Karşıtı Dolgunlaştırıcı Serum’un lansmanını gerçekleştirdi.
21.10.2021 Cadde
Retro trendi
Retro trendi Melis Ağazat’ın Koton için ilham veren seçkisiyle hazırlanan ‘Melis AğazatXKoton’ koleksiyonu cemiyet hayatının ünlü isimlerine tanıtıldı
13.10.2021 Cadde
Ön gösterime büyük ilgi
Ön gösterime büyük ilgi 25. James Bond filmi ‘Ölmek İçin Zaman Yok’un ön gösterimi, önceki akşam Asmalımescit Soho House’da gerçekleştirildi.
1.10.2021 Cadde
Zamansız şıklık
Zamansız şıklık Orka Group, dünyada 200’den fazla mağazada sunacağı yeni koleksiyonunun tanıtımını Novikov İstanbul’da gerçekleştirdi
1.10.2021 Cadde
Aşıklar defilesi! Lider Şahin sevgilisini yalnız bırakmadı
Aşıklar defilesi! Lider Şahin sevgilisini yalnız bırakmadı Raisa VannessaXAdl sonbahar kış koleksiyonu, önceki akşam Hasköy Yün fabrikasında gerçekleştiren defile ile modaseverlerle buluştu. Ece Sükan, Ceylan Çapa, Hande Ataizi, Aslıhan Doğan Turan, Deren, Derin Talu ve Emine Ün gibi isimlerin katıldığı defileye yeni aşıklar damga vurdu.
23.09.2021 Cadde
Işıltılı iş birliği
Işıltılı iş birliği Atasay, Raisa Vanessa ile iş birliğini renkli bir lansmanla tanıttı.
3.09.2021 Cadde
Podyumlarda yeşil ışık yandı
Podyumlarda yeşil ışık yandı Floresan yeşili, kış günlerinin karanlık havasını dağıtmaya geldi. Üstelik sezonu etkisi altına alan bu trend, önümüzdeki yaz aylarında da parlamaya devam edecek
6.02.2021 Cumartesi
‘Oh dünya varmış!’
‘Oh dünya varmış!’ Sosyal medya hesabını takip eden dostları arasında düzenlediği renkli yılbaşı çekilişinde bir hayli yorulan Ceylan Çapa, yeni yılın ilk gününde ayaklarını uzatıp, “Oh dünya varmış” dedi...
1.01.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ceylan Çapa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.