Çıkıyor

Çıkıyor

Son dakika çıkıyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çıkıyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çıkıyor haber sayfamızda...

Çıkıyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76.449 çıkıyor haberi bulunmuştur.
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım'
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım' Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte mahsur kalan ve Çorlu ilçesinde yaşayan Makine Teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, “Henüz olay yaşanmamıştı, ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi” dedi.
26.04.2024 Haberler
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım'
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım' Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte mahsur kalan ve Çorlu ilçesinde yaşayan Makine Teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, “Henüz olay yaşanmamıştı, ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi” dedi.
26.04.2024 Gündem
Oya Okar da 'Arka Sokaklar'a geri dönüyor! 'Çok Mesut oluyoruz'
Oya Okar da 'Arka Sokaklar'a geri dönüyor! 'Çok Mesut oluyoruz' Kanal D ekranında 18 sezondur izleyicisiyle buluşan 'Arka Sokaklar'a geri dönen Şevket Çoruh, fenomen dizideki partneri Oya Okar'ın da yeniden oyuncu kadrosuna dahil olduğunu duyurdu.
26.04.2024 Cadde
AB'ye ulaşmak isterken Atlantik Okyanusu'nda sürüklenen göçmenlerin cesetleri Brezilya'da bulundu
AB'ye ulaşmak isterken Atlantik Okyanusu'nda sürüklenen göçmenlerin cesetleri Brezilya'da bulundu Brezilya'nın Amazon bölgesi açıklarında Batı Afrika'dan geldiği sanılan bir teknedeki dokuz göçmen törenle defnedildi.
26.04.2024 Dünya
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
26.04.2024 Futbol
Sanat bahaneden ibarettir
Sanat bahaneden ibarettir Server Demirtaş’ın yeni heykelleri ilk kez CI Bloom’da sanatseverlerle buluştu. Demirtaş, “Sanat bana göre bahaneden ibarettir. Sanat o yapılan şey değildir, yapılan şey araçtır” diyor.
26.04.2024 Kültür Sanat
BUGÜN SATIŞTA! 💥 BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğu raflarda satışa sunuldu! BİM'de bu Cuma hangi ürünler satışta olacak?  Çamaşır Selesi, Deterjan Hazneli Mop, Çöp Kovası...
BUGÜN SATIŞTA! 💥 BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğu raflarda satışa sunuldu! BİM'de bu Cuma hangi ürünler satışta olacak? Çamaşır Selesi, Deterjan Hazneli Mop, Çöp Kovası... BİM mağazalarında Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünleri belirtilen günlerde mağazalarda satışa çıkıyor. Bu hafta Cuma günü BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında Cam Set Üstü Ocak, Cam Kupa Seti, Mini Ütü Masası, Kirli Çamaşır Sepeti, Banyo Seti gibi birçok ürün mağaza raflarında satışta olacak. İşte BİM 26 Nisan Cuma aktüel kataloğunda yer alan ürünlerin tam listesi...
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının bugün öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.
26.04.2024 Eğitim
İNCİ TANELERİ NEHİR KİMDİR, hangi oyuncu oynuyor? Nehir'i canlandıran Sera Kutlubey kaç yaşında? TV dizileri
İNCİ TANELERİ NEHİR KİMDİR, hangi oyuncu oynuyor? Nehir'i canlandıran Sera Kutlubey kaç yaşında? TV dizileri İnci Taneleri dizisi her hafta yeni bölümleri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Selma Ergeç gibi isimler yer alıyor. Diziye Nehir karakteri dahil oluyor. İnci Taneleri Nehir kimdir, nereli?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Duşakabin camı ayna gibi parlayacak! Tek bir fısı ovalamaya gerek bırakmıyor
Duşakabin camı ayna gibi parlayacak! Tek bir fısı ovalamaya gerek bırakmıyor Yeni bir yöntemle duşakabin camındaki kireç lekeleri artık tarih oldu! Saniyeler içinde pratik ve etkili bir çözümle duşakabin camınızı temizlemek mümkün. Bu yöntem sayesinde, duşakabininizdeki tüm lekelerden hızla kurtulacaksınız.
25.04.2024 Püf Noktası
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Cadde
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu Dalış yapmayı sevdiğini belirten genç, suyun dibinde bulduğu taş sayesinde 2,7 milyon dolarlık bir malvarlığına sahip oldu.
25.04.2024 Dünya
Elazığ'da 'yalancı veba' alarmı! İnsanlara bulaşma riski var
Elazığ'da 'yalancı veba' alarmı! İnsanlara bulaşma riski var Elazığ’ın Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü kıyısında binlerce martı telef olurken hayvan ölümlerinin nedeninin yalancı veba hastalığı olduğu belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Beşiktaş derbilerinin en tecrübeli ismi Ferdi Kadıoğlu
Beşiktaş derbilerinin en tecrübeli ismi Ferdi Kadıoğlu Beşiktaş'a karşı Süper Lig'de 8 maçta görev alan milli oyuncu, bu alanda takımının en tecrübeli ismi olarak öne çıkıyor.
25.04.2024 Fenerbahçe
23 Nisan gösterisi karıştı! Esenler'de öğretmene saldırı
23 Nisan gösterisi karıştı! Esenler'de öğretmene saldırı 23 Nisan gösterileri sırasında öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darbedildi.
25.04.2024 Gündem
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkıyor.
25.04.2024 Haberler
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkıyor.
25.04.2024 Gündem
Birbirine bağlantıda dünya lideri
Birbirine bağlantıda dünya lideri Dünyanın lider İnternet Değişim Noktası (IX) operatörü DE-CIX’in Türkiye Bölge Direktörü Bülent Şen, işletmelere yönelik birbirine bağlantı hizmetlerinin ve yakın dönemde genişletip yeniden yapılandırdığını duyurduğu İş Ortağı Programının avantajlarını anlatıyor.
25.04.2024 Advertorial
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Vücudu 'alkol' üretiyor! Eşi benzeri yok: Polis ceza yazınca ortaya çıktı
Vücudu 'alkol' üretiyor! Eşi benzeri yok: Polis ceza yazınca ortaya çıktı Polis tarafından yasal sınırın çok üzerinde içki içtiği gerekçesiyle üst üste ceza yazıldı. Ancak aslında içki içmemişti bile, bir süre sonra son derece nadir görülen bir rahatsızlığı olduğunu ve 'vücudunun alkol' ürettiğini keşfetti.
24.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çıkıyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.