Cilt Kanseri

Cilt Kanseri

Son dakika cilt kanseri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cilt kanseri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cilt kanseri haber sayfamızda...

Cilt Kanseri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.080 cilt kanseri haberi bulunmuştur.
Güneş olmasa bile kullanın! 2 saatte bir yenileyin
Güneş olmasa bile kullanın! 2 saatte bir yenileyin Güneş kremini yalnızca yaz aylarında sürmek doğru değildir. UV ışınları cildinize zarar verir. Sadece bronzlaşma, erken yaşlanma ve kızarıklık gibi sinir bozucu cilt sorunlarına neden olmakla kalmıyor, aynı zamanda güneş yanığı, cilt hastalıkları ve cilt kanseri gibi ciddi cilt sorunlarına da yol açıyor. Bulutlu bir günde bile cildinizi doğru miktarda SPF ile korumanız gerekiyor.
21.03.2024 Cilt Bakımı
Nicole Eggert meme kanserine yakalandı! 'Küçük kızım için mücadele edeceğim'
Nicole Eggert meme kanserine yakalandı! 'Küçük kızım için mücadele edeceğim' 80'lerin komedi dizisi 'Charles In Charge'daki (Charles İş Başında) rolüyle tanınan, 'Summer Quinn' karakterini canlandırdığı 'Baywatch' (Sahil Güvenlik) dizisiyle hafızalarda yer eden Nicole Eggert (51), başlangıçta menopoz olarak düşündüğü belirtiler sonrası meme kanseri teşhisi aldı. 12 ve 25 yaşlarında iki kız çocuğu olan oyuncu, "en büyük korkum" diyerek, duygusal bir açıklamaya imza attı.
11.01.2024 Cadde
Kırışıklığa karşı günde 3 avuç badem
Kırışıklığa karşı günde 3 avuç badem Bademin içerdiği E vitamini, omega-3 yağ asidi, folik asit ve magnezyum nedeniyle sağlık için çok faydalı olduğu biliniyor.
28.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı koruma polisi hayatını kaybetti! Kanser tedavisi görüyordu
Cumhurbaşkanlığı koruma polisi hayatını kaybetti! Kanser tedavisi görüyordu Kanser tedavisi gören Cumhurbaşkanlığı koruma ekibinde görevli polis memuru Koray Sütçü yaşam savaşını kaybetti.
21.12.2023 Gündem
Zamana meydan okuyabilirsiniz!
Zamana meydan okuyabilirsiniz! Uzmanlara göre, ilerleyen yaşla birlikte hareket ederek kasları güçlendirmek çok önemli. Ayrıca vücuda faydalı bir şekilde beslenmek ve dengeleyici ilaçlar kullanmak da sağlık önerileri arasında yer alıyor.
17.12.2023 Gündem
Atmosferdeki tehlike arttı: Ozon deliği büyüdü
Atmosferdeki tehlike arttı: Ozon deliği büyüdü Antarktika üzerinde yer alan ozon deliğinin son 20 yılda büyüdüğü, bu büyüklüğün son 4 yılda çarpıcı şekilde gerçekleştiği açıklandı.
23.11.2023 Dünya
Bakan Koca'dan Gazze'den getirilen hastalarla ilgili açıklama
Bakan Koca'dan Gazze'den getirilen hastalarla ilgili açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'den getirilen 27 hastanın son durumuna ilişkin açıklama yaptı.
18.11.2023 Haberler
Bakan Koca'dan Gazze'den getirilen hastalarla ilgili açıklama
Bakan Koca'dan Gazze'den getirilen hastalarla ilgili açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'den getirilen 27 hastanın son durumuna ilişkin açıklama yaptı.
18.11.2023 Gündem
Küçük Cemile 6 yıldır karanlık odada yaşıyor! Kabusu iki yaşında başladı
Küçük Cemile 6 yıldır karanlık odada yaşıyor! Kabusu iki yaşında başladı Gaziantep'te yaşayan 8 yaşındaki Cemile Bozkurt, gün ışığı ve güneşin hastalığını daha da tetiklemesi nedeniyle 6 yıldır gün yüzü göremiyor. Yıllardır evden çıkamayan, vaktinin çoğunu karanlık odada geçiren ve okula da gidemeyen küçük Cemile ile hastalığa çare bulunmasını istiyor.
19.10.2023 Gündem
Aynada son halini görünce inanamadı! 2 yaşına kadar 6 ameliyat geçirdi
Aynada son halini görünce inanamadı! 2 yaşına kadar 6 ameliyat geçirdi Her anne-baba adayı gibi kızlarının dünyaya gelmesini heyecanla bekliyorlardı. Ancak doğum sonrası kendilerini büyük bir mücadelenin içinde bulacaklarından haberleri bile yoktu. Yüzünde kocaman ve kapkara bir lekeyle dünyaya gelen bebekleri, genç çifti şaşkına çevirdi. Kısa süre içerisinde tüm dünyada 'Batman maskeli kız' olarak anılan Luna'ya ne olmuştu? İşte 2 yaşına gelene kadar 6 ameliyat geçiren küçük kızın yaşadıkları.
8.10.2023 Genel Sağlık
27 yıllık evlilik bitiyor! Milyonlarca dolarlık serveti nasıl bölüşecekler?
27 yıllık evlilik bitiyor! Milyonlarca dolarlık serveti nasıl bölüşecekler? 'Prestij', 'X-Men', 'Sefiller' ve 'Van Helsing' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, Marvel evreninde 'Wolverine' karakteriyle yıldızı parlayan Hugh Jackman (54) ile kendisinden 13 yaş büyük Deborra-Lee Furness, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. İkilinin milyonlarca dolarlık servetlerini nasıl bölüşecekleriyle ilgili detaylar ortaya çıktı.
21.09.2023 Cadde
Kadın sağlığında ‘kimyasal’ alarmı
Kadın sağlığında ‘kimyasal’ alarmı ABD hükümetinin finanse ettiği araştırmaya göre, kadınların “sonsuz kimyasallar” denilen PFAS’lara çok daha fazla maruz kalması, yumurtalık kanseri ve melanom riskini 2 kat yükseltiyor.
19.09.2023 Dünya
27 yıllık evlilik bitiyor! Hugh Jackman ile Deborra-Lee Furness boşanıyor
27 yıllık evlilik bitiyor! Hugh Jackman ile Deborra-Lee Furness boşanıyor 'Prestij', 'X-Men', 'Sefiller' ve 'Van Helsing' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, Marvel evreninde 'Wolverine' karakteriyle yıldızı parlayan Hugh Jackman (54) ile kendisinden 13 yaş büyük Deborra-Lee Furness, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıkladı.
16.09.2023 Cadde
Güneş kremi sürmek D vitamini eksikliği yaratır mı? Herkes merak ediyor, işte cevabı
Güneş kremi sürmek D vitamini eksikliği yaratır mı? Herkes merak ediyor, işte cevabı İklim koşullarının değişmesiyle birlikte güneş kremi gibi cildi koruyucu ürünlere olan talepte ciddi artış yaşanıyor. Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nursel Dilek, güneş kremi kullanımının D vitamini eksikliğine etkisi olup olmadığına açıklık getirerek güneş kreminin doğru kullanımı ve güneşten korunma yöntemlerini anlattı.
7.09.2023 Genel Sağlık
Güneş yanığı deyip geçmeyin! 'İyileşmeden asla dışarı çıkmayın'
Güneş yanığı deyip geçmeyin! 'İyileşmeden asla dışarı çıkmayın' Masum sandığımız pek çok yöntemin güneş yanığının daha da kötüleşmesine yol açabileceğini söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Ceyda Çaytemel, güneş yanığında dikkat edilmesi gereken 10 kuralı anlatarak önemli öneri ve uyarılarda bulundu.
8.08.2023 Genel Sağlık
Lise öğrencisi geliştirdi! Tek bir fotoğrafla cilt kanseri teşhis edilecek
Lise öğrencisi geliştirdi! Tek bir fotoğrafla cilt kanseri teşhis edilecek Sivas’ta lise öğrencisi Muhammed Emin Korkut, geliştirdiği yapay zeka projesiyle ile birlikte şüpheli alanın fotoğrafının sisteme yüklenmesiyle cilt kanseri erken teşhis edilebilecek.
4.08.2023 Eğitim
Türk uzmanın hayati buluşu
Türk uzmanın hayati buluşu ABD’de görev yapan Canan Dağdeviren ekibiyle birlikte, meme kanserini çok erken teşhis edecek yeni bir ultrason cihazı tasarladı. Cihaz sütyene takarak kullanılacak.
31.07.2023 Dünya
2 yemek kaşığından az olmamalı! 'Dışarıya çıkmadan 30 dakika önce sürün'
2 yemek kaşığından az olmamalı! 'Dışarıya çıkmadan 30 dakika önce sürün' Cilt kanseri, günümüzde sık görülen kanser türlerinden biri. Özellikle sıcak havalarda güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmanın olumsuz yönde etkilediği ve önemli bir risk faktörü oluşturduğu bu kanser türünde güneşten korunma yöntemleri hayati rol üstleniyor. Peki cilt kanserinden korunmak için nelere dikkat edilmeli? İşte özellikle güneşli havalarda yapılması gerekenler.
30.07.2023 Genel Sağlık
Ter kokusundan eser bırakmayan son derece doğal ve etkili 3 yöntem
Ter kokusundan eser bırakmayan son derece doğal ve etkili 3 yöntem Ter kokusu özellikle yaz aylarında herkesin mücadele ettiği bir sorun. Koku gidermek için kullanılan kimyasal ürünler ise o kadar da masum olmayabilir. Cilt yüzeyine doğrudan uygulanan ürünlerin zararları azımsanmayacak derecede. Oysa ter kokusundan doğal yollarla da kurtulabilirsiniz.
21.07.2023 Genel Sağlık
Cilt kanserine dair hayati öneme sahip 6 doğru! 'Güneş koruyucu engellemez'
Cilt kanserine dair hayati öneme sahip 6 doğru! 'Güneş koruyucu engellemez' Cilt hücrelerinin kontrolsüz bir şekilde büyümesi ve çoğalması sonucu ortaya çıkan cilt kanserini tetikleyen birçok faktör bulunuyor. Prof. Dr. Necmettin Akdeniz, cilt kanseri hakkında doğru bilinen yanlışları tek tek sıraladı ve önemli uyarılarda bulundu.
21.07.2023 Genel Sağlık
Pro Beach Tour’un isim sponsoru açıklandı
Pro Beach Tour’un isim sponsoru açıklandı Türkiye Voleybol Federasyonu ile Voleybol Milli Takımlar resmi sponsoru olan Bioderma yeni bir anlaşmaya imza attı ve plaj voleybolu turnuvası Pro Beach Tour’un isim sponsoru oldu.
21.07.2023 Voleybol
Suyumuz ısındı!
Suyumuz ısındı! Dün Adana’da daha öğlen bile olmadan termometreler 50 dereceye yaklaştı. Uzmanlar denizlerde de aşırı sıcaklık artışı yaşadığına dikkat çekerek, özellikle Marmara’da oksijen azlığına karşı önlem alınması gerektiğini söylüyor.
20.07.2023 Gündem
'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım
'Deadpool 3'ten ilk kare! Hugh Jackman'dan sürpriz paylaşım İlki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisinin yıldızı Hugh Jackman (54), yedi yıl aradan sonra yeniden süper kahraman 'Wolverine' olarak hayranlarının karşısına çıkacağı, çekimleri İngiltere'de devam eden 'Deadpool 3' filminin setinden fotoğraf yayınladı. Jackman'ın, Wolverine'i çizgi romandaki ikonik sarı kostümü ilk kez giymesi dikkat çekti.
12.07.2023 Cadde
‘Bebeklere kullanmayın’
‘Bebeklere kullanmayın’ ABD’de yapılan bir araştırma güneş kremindeki kimyasalların yüksek oranlarda kana karıştığını ortaya koydu.
6.07.2023 Gündem
Prof. Dr. Özkan iklim değişikliğine dikkat çekti: Haftada 3-4 cilt kanseri vakası görüyoruz
Prof. Dr. Özkan iklim değişikliğine dikkat çekti: Haftada 3-4 cilt kanseri vakası görüyoruz Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ömer Özkan, iklim değişikliğiyle birlikte cilt kanserinde hem yaş ortalamasının düştüğünü hem de cilt kanseri vakalarının belirgin şekilde arttığını söyledi.
25.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cilt Kanseri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.