Sevgilisini parçalara ayırdı savunması pes dedirtti: HIV pozitifim
Sevgilisini parçalara ayırdı savunması pes dedirtti: HIV pozitifim Hindistan'da 2014 yılından beri ilişkisi olduğu kadını parçalara ayırıp pişiren adamın savunması dünya basınında infial yarattı.
13.06.2023 Dünya
CYBH Nedir, Açılımı Ne Demek? CYBH Belirtileri Nelerdir?
CYBH Nedir, Açılımı Ne Demek? CYBH Belirtileri Nelerdir? Cinsel Yollarla Bulaşan Hastalıklar (CYBH), hastalığı taşıyan kişilerin başka bir kişi ile cinsel ilişkiye girmesi ile bulaşır. Bu hastalıkların en büyük bulaşma nedeni korunmasız ilişkiye girmektir. Peki, CYBH nedir, belirtileri nelerdir? Tüm detayları ile derledik.
14.07.2022 Sağlık
Cinsel yolla bulaşıyor ve kansere yol açıyor! Aşısı...
Cinsel yolla bulaşıyor ve kansere yol açıyor! Aşısı... Rahim ağzı kanserine neden olan Human Papiloma Virüsü’nün (HPV) çok yaygın görülen, belirti göstermeyen ve cinsel yolla bulaşan en yaygın enfeksiyon olarak biliniyor. Jinekolojik Onkoloji ve Kadın Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. İlker Kahramanoğlu, virüse karşı aşı yapılması önerilen yaş grupları ile ilgili de bilgiler verdi.
6.07.2020 Cinsel Sağlık
Fuhuştan gözaltına alınan kadınlarda cinsel hastalık şüphesi
Fuhuştan gözaltına alınan kadınlarda cinsel hastalık şüphesi Edirne’de, polis ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 7 kadından bazılarının cinsel hastalık taşıdığından şüpheleniliyor. Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yaklaşık 3 ay önce gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda 2’si kadın 12 şüpheli şahıs gözaltına aldı. Şahıslardan 8’i tutuklanırken 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Apart ve otelleri mesken tuttular Edirne’de gerçekleştirilen fuhuş operasyonun ikinci ayağında ise Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Teknik-Takip Büro Amirliği ve Ahlak Büro Amirliği ekipleri 7’si kadın toplam 21 şüpheli şahsı gözaltına aldı. Emniyet güçleri tarafından yapılan teknik-takipte söz konusu 7 kadının, fuhuş yaptıkları, birbirlerine müşteri buldukları, ayrıca gözaltına alınan 14 erkek şüphelinin de kadınlara fuhuş için müşteri temin ettikleri, fuhuş için il genelinde bulunan apart ve otelleri ayarladıkları, fuhuş için gelen müşterilerin isimlerini kayıt yapmayarak haksız kazanç elde ettikleri öne sürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Araştırmacılar HIV virüsünü kontrol altında tutmayı başardı
Araştırmacılar HIV virüsünü kontrol altında tutmayı başardı Kişilerdeki HIV düzeyini kontrol altına alabilecek bir aşı üzerine çalışan araştırmacılar, 30 yıldır sonuçsuz kalan çalışmaların ardından ilk kez başarılı test sonuçlarına sahip bir aşı geliştirdi.
27.02.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri