Cip

Cip

Son dakika cip haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cip gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cip haber sayfamızda...

Cip

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.054 cip haberi bulunmuştur.
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı"
Bakan Kacır Balıkesir'de açılışa katıldı! "Yerlilik oranı yüzde 80’lere çıktı" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çamlık Uydu Kuluçka Merkezi'nin açılış törenine katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır "Savunma sanayiinde yerlilik oranı yüzde 20’den yüzde 80’lere çıktı" dedi.
18.03.2024 Gündem
Tartıştığı sürücünün yolunu kesip tehdit etti
Tartıştığı sürücünün yolunu kesip tehdit etti Ataşehir'de iki sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Sürücülerden biri yol kavgası yaşadığı aracın önünü kesip, kapısını açmayan sürücüyü tehdit etti.
16.03.2024 Haberler
Tartıştığı sürücünün yolunu kesip tehdit etti
Tartıştığı sürücünün yolunu kesip tehdit etti Ataşehir'de iki sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Sürücülerden biri yol kavgası yaşadığı aracın önünü kesip, kapısını açmayan sürücüyü tehdit etti.
16.03.2024 Gündem
"Antalya Havalimanı Genişletme Projesi bu yıl tamamlanacak"
"Antalya Havalimanı Genişletme Projesi bu yıl tamamlanacak" Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Havalimanı Genişletme Projesi'nin 800 milyon eurodan fazla bir yatırım kapasitesiyle bu yıl içinde tamamlanacağını bildirdi.
15.03.2024 Ekonomi
Demokrat Parti il başkanı Maltepe'de kaza yaptı
Demokrat Parti il başkanı Maltepe'de kaza yaptı Alkollü sürücünün kullandığı otomobil, içinde Demokrat Parti İstanbul il başkanı Ekrem Eray Arda'nın da bulunduğu cip ile çarpıştı.
15.03.2024 Gündem
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok!
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok! 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Cadde
Nikkei 225 Endeksi geriledi
Nikkei 225 Endeksi geriledi Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) önümüzdeki hafta negatif faiz politikasını değiştireceğine dair artan beklentiler Tokyo Borsası'nda Nikkei 225 Endeksi'ni geriletti.
12.03.2024 Uzmanpara
Nikkei 225 Endeksi yüzde 3 düştü
Nikkei 225 Endeksi yüzde 3 düştü Japon hisse senetleri yendeki güçlenme, çip ve otomobil hisselerindeki düşüşün etkisiyle sabah işlemlerinde geriledi.
11.03.2024 Uzmanpara
Yeni havalimanının proje çalışmaları sürüyor
Yeni havalimanının proje çalışmaları sürüyor Trabzon’a yapılması planlanan yeni havalimanının proje çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
9.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır: Türkiye’yi yatırımlarla ilmek ilmek dokuduk
Bakan Kacır: Türkiye’yi yatırımlarla ilmek ilmek dokuduk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Şebinkarahisar Halk Eğitim Merkezi’nde Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı 2024 Projeleri İmza Töreni’ne katıldı.
8.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ve sonrasında Mısır’a kaçan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok’un hangi ülkede oldukları belli oldu. Bakan Tunç, konuya ilişkin son dakika açıklamasında bulundu.
7.03.2024 Gündem
Bakan Fatih Kacır: Savunma sanayimizi devler ligine taşıdık
Bakan Fatih Kacır: Savunma sanayimizi devler ligine taşıdık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Zonguldak’taki ziyaretleri kapsamında 11 yıldır kapalı bulunan Belediye Sineması’nın açılış törenine katıldı. Törende Vali Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü İsmail Hakkı Özölçer ile vatandaşlar yer aldı. Törende, ZBEÜ Devlet Konservatuarı Akademik Orkestrası konser verdi.
7.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Mısır'a kaçmıştı! Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Eylem Tok ve oğlu Mısır'a kaçmıştı! Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı Eyüpsultan'da 17 yaşındaki T.C.'nin kullandığı lüks cipin çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın avukatı Hacı Orhan, İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yaptı. Olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
7.03.2024 Gündem
TIR ile cip çarpıştı! 1 polis öldü, 1'i polis, 3 kişi yaralandı
TIR ile cip çarpıştı! 1 polis öldü, 1'i polis, 3 kişi yaralandı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi yakınlarında TIR ile cipin çarpıştığı kazada 1'si polis memuru, 3 kişi yaralandı.
7.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, Türkiye'ye dönmek için şart koştu. Öte yandan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildiği öğrenildi.
7.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bakan Tunç da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 'Kırmızı bültenle ilgili süreç başladı. Mısır adli makamlarına bilgi ve belgeler iletilecek. Sanıkların Mısır’dan Türkiye’ye intikalini sağlamak için çalışıyoruz.' dedi.
7.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
6.03.2024 Haberler
5 kişiye çarpıp Mısır’a kaçtı
5 kişiye çarpıp Mısır’a kaçtı İstanbul’da geçen hafta cuma günü Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27) Sarıyer’den kullandıkları 3 ATV motoru ile gezintiye çıktı.
6.03.2024 Gündem
Çarptı kaçtı Mısır'a gitti
Çarptı kaçtı Mısır'a gitti Eyüpsultan'da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin annesiyle birlikte Mısır'a kaçtığı ortaya çıktı.
5.03.2024 Gündem
Araç 10 metrelik duvardan uçtu, sürücü son anda kurtuldu! Görgü tanığı o anları anlattı
Araç 10 metrelik duvardan uçtu, sürücü son anda kurtuldu! Görgü tanığı o anları anlattı Gümüşhane’de sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu cip, yokuş aşağı hareket ederek 10 metrelik duvardan site bahçesine düştü.
4.03.2024 Gündem
İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı! Karıştığı kazada bir kişi öldü
İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı! Karıştığı kazada bir kişi öldü İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Rahşan Ertuğrul tutuklandı.
4.03.2024 Gündem
Alkollü sürücü yolu şaşırdı! Kaldırımda yürüyen yaya kıl payı kurtuldu
Alkollü sürücü yolu şaşırdı! Kaldırımda yürüyen yaya kıl payı kurtuldu Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, alkollü sürücünün trafiği tehlikeye soktuğu anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
3.03.2024 Haberler
Alkollü sürücü yolu şaşırdı! Kaldırımda yürüyen yaya kıl payı kurtuldu
Alkollü sürücü yolu şaşırdı! Kaldırımda yürüyen yaya kıl payı kurtuldu Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, alkollü sürücünün trafiği tehlikeye soktuğu anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
3.03.2024 Gündem
Lüks cip emniyet şeridinde bekleyenlere çarptı! 1 ölü, 4 yaralı
Lüks cip emniyet şeridinde bekleyenlere çarptı! 1 ölü, 4 yaralı Eyüpsultan'da arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba, lüks ciple çarpan sürücü kaçtı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Polis ekipleri kaçan sürücüyü arıyor.
3.03.2024 Gündem
Yaren Leylek 13. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu
Yaren Leylek 13. kez Balıkçı Adem Amca'ya kavuştu Bursa’nın Karacabey ilçesinde, balıkçı Adem Yılmaz ile kurduğu dostluk hikayesiyle milyonların gönlüne taht kuran Yaren Leylek, 13. yılda da göçten gelip Eskikaraağaç leylek köyündeki dostu Adem Yılmaz’ın kayığına kondu. Yaren Leyleğin geçen senelere nazaran bu sene daha erken gelmesi dikkat çekti. Bölgeyi turizm köyü haline dönüştüren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Adem Amca ve Yaren Leyleği ziyaret ederek bu sevince ortak oldu. Başkan Özkan, Yaren'in yavrularına bu yıl da cip takmayı düşündüklerini ifade etti. Uzak yoldan Yaren'in yorgun olması ise dikkat çekti.
1.03.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cip ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.