Cloud

Cloud

Son dakika cloud haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cloud gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cloud haber sayfamızda...

Cloud

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 460 cloud haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı
Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı CEV Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet deplasmanda Vero Volley Milano’ya 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, İtalyan yıldız Egonu'yu durdurmakta zorlandı. Öte yandan maçın MVP'si Helena Cazaute Eda Erdem itirafında bulundu
13.03.2024 Voleybol
Türkler Stanford’la dünya yıldızı olacak
Türkler Stanford’la dünya yıldızı olacak Türk Telekom, Stanford Üniversitesi’nin özel programı ile yerli girişimlerinin dünyaya açılmasını hızlandıracak. Önal, “Türkiye’yi geleceğe taşıyacak her hamlede varız” dedi.
16.02.2024 Ekonomi
'Neslimizi tanımlayan tehdit': Volt Typhoon
'Neslimizi tanımlayan tehdit': Volt Typhoon ABD'nin yanı sıra müttefikleri İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'ya kadar ulaşan sızıntının arkasında, bir süper güç var. İnternete bağlı binlerce cihazı tehlikeye atan Dev-0391, 2021'den bu yana aktif.
14.02.2024 Dünya
Hedef yeni nesil bağlantı ve dijital servis şirketi
Hedef yeni nesil bağlantı ve dijital servis şirketi Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Arıcan Şeker, "2023, Türkiye'nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedefimiz doğrultusunda önemli adımlar attığımız verimli bir yıl oldu" diyor...
12.02.2024 Milliyet Executive
Hedef yeni nesil bağlantı ve dijital servis şirketi
Hedef yeni nesil bağlantı ve dijital servis şirketi Vodafone, dijital Türkiye vizyonunun hayata geçmesinde önemli rol oynuyor. Teknoloji alanında yaptığınız çalışmalardan bahseder misiniz? 2023 yılını nasıl geçirdiniz?
6.02.2024 Advertorial
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor Günlük yaşamı derinden değiştirmek için geliştirilen Galaxy AI, ikonik S serisini geleceğe taşıyor.
19.01.2024 Advertorial
VakıfBank, İtalya'da Vero Volley Milano’yu yendi!
VakıfBank, İtalya'da Vero Volley Milano’yu yendi! CEV Şampiyonlar Ligi’nde Vero Volley Milano’yu 3-2 mağlup eden VakıfBank grubunu ikinci olarak tamamladı.
16.01.2024 Voleybol
VakıfBank'ın rakibi Egonu'lu Vero Volley Milano!
VakıfBank'ın rakibi Egonu'lu Vero Volley Milano! Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen VakıfBank, A Grubu’ndaki altıncı ve son maçında İtalyan ekibi Vero Volley Milano’ya konuk olacak
15.01.2024 Voleybol
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
2023’te dünya bunları konuştu
2023’te dünya bunları konuştu Dünyaca ünlü isimler, 2023 yılında skandallar ve yasak aşklarla gündeme geldi. Senenin başarılı kadını ise yıl boyunca konuşulan Taylor Swift oldu.
28.12.2023 Cadde
Bulutta liderlik için dijital köprü imzası
Bulutta liderlik için dijital köprü imzası Türkiye ve Katar bulut teknolojilerine liderlik etmeye hazırlanıyor. Doha’da atılan imzayla, Ortadoğu’yu Asya ve Avrupa’ya bağlayan dijital bir koridor oluşturmak için teknoloji ve bulut şirketi DTech Cloud ile Microsoft arasında stratejik iş birliğine gidildi.
11.12.2023 Ekonomi
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar bulut teknolojilere liderlik edecek
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar bulut teknolojilere liderlik edecek Ortadoğu’yu Asya ve Avrupa’ya bağlayan dijital bir koridor oluşturmak için Katar’ın başkenti Doha’da ilk imzalar atıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Katar Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Mohammed El Mannai refakatinde imzalanan mutabakat metni sayesinde Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine liderlik edecek.
10.12.2023 Haberler
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar bulut teknolojilere liderlik edecek
Dijital köprüye ilk imza! Türkiye ve Katar bulut teknolojilere liderlik edecek Ortadoğu’yu Asya ve Avrupa’ya bağlayan dijital bir koridor oluşturmak için Katar’ın başkenti Doha’da ilk imzalar atıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Katar Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanı Mohammed El Mannai refakatinde imzalanan mutabakat metni sayesinde Türkiye ve Katar, bulut teknolojilerine liderlik edecek.
10.12.2023 Ekonomi
Dijitalleşmede 1 puan 26 milyar dolar katkı
Dijitalleşmede 1 puan 26 milyar dolar katkı Vodafone Business’ın, MEXT Teknoloji Merkezi’nde gerçekleştirdiği Vodafone Business Cloud Day etkinliğinin ikincisinde pek çok farklı sektörde faaliyet gösteren şirketlerin yöneticileri bir araya geldi.
1.12.2023 Ekonomi
Yeni çağın adı: 'Yapay zeka'
Yeni çağın adı: 'Yapay zeka' DataExpert ve Milliyet Executive iş birliğinde BMI organizasyonuyla düzenlenen CMO Summit 2023 gerçekleştirildi. 'Resilience Reset’ temasıyla düzenlenen zirvede, iş dünyasının liderleri ve CMO’ları (pazarlama yöneticileri) bir araya geldi. Zirvede pazarlamanın bugünü ve geleceği ele alınırken, pazarlama alanında yapay zekanın önemine vurgu yapıldı. Zirvede, ‘En Etkin 50 CMO’ ödül töreni de gerçekleştirildi.
10.11.2023 Milliyet Executive
Tekno devlerin kârı yapay zekayla uçtu
Tekno devlerin kârı yapay zekayla uçtu Her geçen gün hayatımıza biraz daha fazla giren yapay zeka teknolojisi, küresel teknoloji şirketlerinin de en büyük gelir kapısı haline gelmeye başladı. Microsoft, üçüncü çeyrekte kârını yüzde 27 artırarak 22.3 milyar dolara ulaştırırken Alphabet ise aynı dönem için 19.7 milyar dolar kâr açıkladı. Beklentinin üzerinde kâr açıklayan Microsoft’un kârı geçen senenin aynı döneminde 17.6 milyar dolar olmuştu.
26.10.2023 Teknoloji
Yeni çağın adı: ‘Yapay zeka’
Yeni çağın adı: ‘Yapay zeka’ DataExpert ve Milliyet Executive iş birliği ile BMI organizasyonuyla CMO Summit 2023 düzenlendi. Zirvede pazarlamanın bugünü ve geleceği ele alınırken, pazarlama alanında yapay zekanın önemine vurgu yapıldı.
12.10.2023 Ekonomi
Genç oyuncu aşırı doz alarak hayatını kaybetmişti! Annesi, oğlunun cansız bedenini bulduğu anı anlattı
Genç oyuncu aşırı doz alarak hayatını kaybetmişti! Annesi, oğlunun cansız bedenini bulduğu anı anlattı Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. Ünlü ismin annesi Lisa Cloud, oğlunun cansız bedenini bulduğu anı anlattı.
26.09.2023 Cadde
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı!
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı! Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. Babasının vefatıyla başa çıkma mücadelesi sonucu intihar etmiş olabileceği düşünülen genç oyuncunun ölüm nedeni belli oldu.
23.09.2023 Cadde
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede?
Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede? Hiç şüphesiz dünyanın en büyük ara motoru ve en çok ziyaretçi alan sitesi Google’dır. Arama motoru devinin dünya çapında çalışanı ve binası bulunur. Kuruluşundan bu yana ilk olması nedeniyle büyümesine ivme katan Google’ın arama motoru dışında yeni ürünler ve hizmet geliştirmesine olanak sağladı. Zamanında iki doktora öğrencisi tarafından kurulan Google’ın ABD dahil pek çok ülkede binası bulunur. Google merkez binası hangi ülkede? “Google'ın Merkez Binası Nerededir?” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.08.2023 Teknoloji
Penta Teknoloji'den 215 milyon lira kar
Penta Teknoloji'den 215 milyon lira kar 2023 yılının ilk altı aylık döneminde 7,2 milyar TL ciroya ulaşan Penta Teknoloji’nin brüt kârı 525,4 milyon TL’ye yükselirken, vergi öncesi kârı 215,1 milyon TL olarak gerçekleşti.
17.08.2023 Ekonomi
Zendaya'dan Angus Cloud'a veda! 'Sonsuz güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez'
Zendaya'dan Angus Cloud'a veda! 'Sonsuz güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez' 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan, geçtiğimiz hafta babasını kaybeden oyuncu Angus Cloud (25), önceki gün evinde ölü bulundu. Zendaya, rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı duygu yüklü paylaşımla veda etti.
3.08.2023 Cadde
ANGUS CLOUD KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ? Euphoria'nın Fezco'su Angus Cloud nereli, hangi dizilerde oynadı, nereli? İşte Angus Cloud'un biyografisi...
ANGUS CLOUD KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ? Euphoria'nın Fezco'su Angus Cloud nereli, hangi dizilerde oynadı, nereli? İşte Angus Cloud'un biyografisi... Ünlü oyuncu Angus Cloud yaşamını yitirdi. 'Euphoria' dizisinde Fezco karakterine hayat veren Cloud 25 yaşında hayatını kaybetti. Angus Cloud'un yaşamı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Euphoria'nın Fezco'su Angus Cloud kimdir, neden öldü?
1.08.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Cloud ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.