Çocuklar

Çocuklar

Son dakika çocuklar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuklar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuklar haber sayfamızda...

Çocuklar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 60.233 çocuklar haberi bulunmuştur.
Çocuklar yalan söylemeye kaç yaşında başlar? Alışkanlık, hastalığa dönüşebilir
Çocuklar yalan söylemeye kaç yaşında başlar? Alışkanlık, hastalığa dönüşebilir Çocukluk çağında başlayan yalan söyleme alışkanlığı ilerleyen yaşlarda 'mitomaniye' dönüşebilir. Uzmanların psikiyatrik bir bozukluk olarak değerlendirdiği bu durum oldukça tehlikeli. İşte ebeveynlerin yapması gerekenler.
15.04.2024 Ebeveyn
Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu
Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu Süper Lig'de Alanya ile karşılaşacak Galatasaray, Antalya'ya dün iniş yaptı. Havalimanında Kerem Demirbay'ın görüntüsü gündem oldu.
15.04.2024 Galatasaray
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmanın öğleden sonraki bölümünde savunma yapan sanık Bayram Ali Aydınlar, müşteki Emirhan D.'nin darbedilmesi olayına ilişkin iddialar üzerine yargılandığını, olaya herhangi bir dahli olmadığını iddia etti. Aydınlar, "Emirhan bizde bodyguarddı, arkadaşlarıyla eğlenmeye geldi, taşkınlık yaptı. Patronumu aradım 'Gelen personel içeride taşkınlık yaptı' diye. Uyardığım için azmettirici olarak benden şikayetçi oldu" dedi.
15.04.2024 Gündem
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi'nin namaz kıldığı sırada dükkana giren 4 çocuğun içecek çalması, güvenlik kamerasına yansıdı.
15.04.2024 Haberler
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi; "Namazdan sonra kamera kayıtlarıma baktığımda gördüm. Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi" diyerek yaşadıklarını anlattı.
15.04.2024 Gündem
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son Fazla kilolarından kurtulmak isteyen ve özel bir diyet uyguladığı belirtilen kadın evinde beyin kanaması geçirdi. Hastanede hayatını yitiren kadının yediği besinler sebebiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Dünya
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu
Teleferikte, korku dolu anları cep telefonu ile çeken anne ve kızı konuştu Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Haberler
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı
Ölümle burun buruna 5,5 saat! Teleferik kabusunu anne-kız anlattı Antalya'da teleferik kazasında 5,5 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan hemşire Rabia Küçük ile üniversitesi öğrencisi kızı Nur Çeken, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
15.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Meghan Markle'ın Prens Harry kıskançlığı! 'Kocasına yapışıp duruyor'
Meghan Markle'ın Prens Harry kıskançlığı! 'Kocasına yapışıp duruyor' Sussex Dükü Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle, bir hayır kurumunu desteklemek üzere Florida'da düzenlenen polo maçına katıldılar. Harry'nin de oynadığı maçın sonunda Prens'e kupa takdim eden Markle'ın, bir kadının eşinin yanında poz vermek istemesi üzerine yaptığı hareket magazin gündemine oturdu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
BM: Gazze'de sıcaklık ve kirlilik nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıklar yayılıyor
BM: Gazze'de sıcaklık ve kirlilik nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıklar yayılıyor Birleşmiş Milletler (UN) Gazze'de temiz suya erişim sıkıntısı ve artan sıcaklıklar nedeniyle su yoluyla bulaşan hastalıkların yayıldığını bildirdi.
15.04.2024 Dünya
Çocukları buluşturan yeni dünya
Çocukları buluşturan yeni dünya Hayal gücünün sınırlarını zorlayan Çocukların Festivali, altıncı kez düzenleniyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
Kitap kurtları yazarlarını seçti
Kitap kurtları yazarlarını seçti Kitapyurdu Türkiye Okur Ödülleri’nin sonuçları açıklandı. 2023’te yayımlanan eserlerin oylamaya açıldığı yarışmada 200 binden fazla kişi favorilerini seçmek için oy kullandı.
15.04.2024 Kültür Sanat
Bayramda Türk Telekom’dan ‘Erişilebilir Tiyatro’ geldi
Bayramda Türk Telekom’dan ‘Erişilebilir Tiyatro’ geldi Türk Telekom kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bayram tatilinde de hayata geçirmeye devam etti.
15.04.2024 Ekonomi
Kız çocukları için güvenli adımlar
Kız çocukları için güvenli adımlar Kız çocukların eşit imkanlarla hayata katılmasını destekleyen Skechers Türkiye, kız çocukların sokakta yürürken kendini güvende hissetmesi için “Güvenli Adımlar” projesini hayata geçirdi. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliği ile hayata geçirilen projenin ana hedefi kız çocukların sokakta yürürken adımlarını güvenle atabilmesi için ihtiyaçlarını ortaya çıkarmak.
15.04.2024 Ekonomi
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun köyü sapağında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
14.04.2024 Gündem
Otomobil kaldırımda yürüyen kadına çarptı! 'Çocuklar vardı facia olabilirdi'
Otomobil kaldırımda yürüyen kadına çarptı! 'Çocuklar vardı facia olabilirdi' Maltepe’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırıma çıktı. Kaldırımdaki 2 kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtulurken, otomobilin çarptığı kadın sürüklendi. Bacaklarından yaralanan kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
14.04.2024 Gündem
Antalya'daki faica sonrası Erciyes'te teleferiğe yoğun ilgi
Antalya'daki faica sonrası Erciyes'te teleferiğe yoğun ilgi Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nın ilk günü açılmazken, ikinci günü 2 bin 800, üçüncü günü 3 bin, dün ise 2 bin 700 ziyaretçiyi ağırladı. Bugün ise, saat 14.00'e kadar 2 bin 600 kişi Erciyes'te teleferiklere bindi.
14.04.2024 Gündem
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Cem Davran'ın sunduğu 'Çarkıfelek' programına konuk oldu. Programdaki stiliyle dikkat çeken güzel oyuncunun tarzının bedeli ortaya çıktı.
15.04.2024 Cadde
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının otomobilini çalan hırsızı etkisiz hale getiren ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz o anları anlattı. Yılmaz, “Kadını bıçaklayacaktı. Müdahale etmek zorunda kaldım ve kişiyi etkisiz hale getirdim” dedi.
14.04.2024 Haberler
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı
'Rambo Berk' hırsızı kıskıvrak yakaladı! Ünlü oyuncu olay anını anlattı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının otomobilini çalan hırsızı etkisiz hale getiren ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz o anları anlattı. Yılmaz, “Kadını bıçaklayacaktı. Müdahale etmek zorunda kaldım ve kişiyi etkisiz hale getirdim” dedi.
14.04.2024 Gündem
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler Kemalettin Tuğcu’nun yeğeni gazeteci yazar Nemika Tuğcu, “Sırça Köşkün Masalcısı” adlı kitabında engelli oluşunu bir kusur sayıp 26 yaşına kadar münzevi bir hayat süren yazarın iç dünyasını anlatıyor
14.04.2024 Kültür Sanat
Macera yeniden...
Macera yeniden... Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek ve Özgün Aydın, ‘Küçük Don Kişot’un Maceraları’ filmi için bir araya geldi.
14.04.2024 Cadde
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik'
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik' Tüm çocukluğu Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen Ümit Kavak, Türkiye’nin pek çok yerinde dağıttığı oyuncaklarla binlerce çocuğun yüzünü güldüren bir fotoğrafçı. Son olarak Midyat'ta zihinsel engelli Ahmet’e yapılan sürpriz doğum günü videosuyla yürekleri ısıtan Ümit, çocuklarla yaşadığı unutulmaz anları anlattı.
14.04.2024 Yaşam
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı!
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı! Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ ile meslektaşı Yağmur Atacan, 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı. İkilinin aşk dolu paylaşımlarına, takipçilerinden yorum yağdı.
14.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.