Copa Amerika

Copa Amerika

Son dakika Copa Amerika haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Copa Amerika gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Copa Amerika haber sayfamızda...

Copa Amerika

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 374 copa amerika haberi bulunmuştur.
Müthiş iddia: Fenerbahçe, kupa canavarı teknik direktörle görüşmelere başladı! Ünlü yıldızla gelebilir
Müthiş iddia: Fenerbahçe, kupa canavarı teknik direktörle görüşmelere başladı! Ünlü yıldızla gelebilir Fenerbahçe'nin yeni sezonda takımın başına getirmek istediği tecrübeli teknik adamla ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği iddia edildi. Yönetim, kariyeri kupalarla dolu 62 yaşındaki teknik adam ile anlaşması halinde ünlü yıldız da sarı-lacivertli formayı giyebilir.
29.05.2023 Fenerbahçe
Son dakika - Fernando Muslera, Uruguay Milli Takımı'nı bırakıyor!
Son dakika - Fernando Muslera, Uruguay Milli Takımı'nı bırakıyor! Beşiktaş derbisinde yediği hatalı golle eleştirilen Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Uruguay Milli Takımı’nı bırakmaya hazırlanıyor.
28.10.2021 Galatasaray
Son dakika - Arjantin'de tepki! Copa Amerika’nın intikamı
Son dakika - Arjantin'de tepki! Copa Amerika’nın intikamı 2022 Dünya Kupası elemeleri maçında Brezilya’nın Arjantin’e karşı maç esnasında yaptığı davranış, ‘saldırı’ olarak kabul edildi. Arjantin tarafı, yaşananları ‘Copa America’ finalinin intikamı olarak değerlendirdi
7.09.2021 Futbol
Galatasaray'da Muslera'nın Türkiye'ye geliş tarihi netleşti
Galatasaray'da Muslera'nın Türkiye'ye geliş tarihi netleşti Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Copa Amerika sonrası tatiline devam ediyor. Galatasaray taraftarının merak ettiği Muslera, Türkiye'ye ne zaman dönecek sorusunun cevabı belli oldu.
12.07.2021 Galatasaray
Arjantin halkı Copa Amerika zaferini kutluyor
Arjantin halkı Copa Amerika zaferini kutluyor Arjantin’in Copa Amerika finalinde rakibi Brezilya’yı yenerek kupayı kazanmasının ardından başkent Buenos Aires’te binlerce Arjantinli kutlama yapmak için şehir merkezine akın etti.
11.07.2021 Futbol
Arjantin - Brezilya finaline saatler kaldı! Messi ilk peşinde
Arjantin - Brezilya finaline saatler kaldı! Messi ilk peşinde Arjantin ile Brezilya, yarın Copa Amerika finalinde karşı karşıya gelecek.
10.07.2021 Futbol
Son dakika - Brezilya’da Copa Amerika krizi
Son dakika - Brezilya’da Copa Amerika krizi Güney Amerika’da Copa Amerika krizi artarak devam ediyor. Koronavirüs vakalarının ciddi biçimde artış gösterdiği kıtada turnuvanın iptali için tepkiler sürdürülüyor.
4.06.2021 Futbol
Son dakika haberi | EURO 2020 resmen ertelendi! Ceferin'den resmi açıklama... İşte turnuvanın oynanacağı yeni tarih...
Son dakika haberi | EURO 2020 resmen ertelendi! Ceferin'den resmi açıklama... İşte turnuvanın oynanacağı yeni tarih... UEFA bugün yapılan toplantısında EURO 2020'nin ertelenmesine karar verdi. Turnuvanın 2021'de aynı tarihler olan 11 Haziran - 11 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapması planlandı.
1.07.2020 Euro 2020
2019, Katar'ın futbolda altın yılı
2019, Katar'ın futbolda altın yılı Katar, dünyanın en görkemli eğitim merkezlerinden biri olan Aspire Akademi'de kendi futbolcularını yetiştirip, başarıyı yakaladı. Tarihinin en iyi dönemini yaşayan Katar Milli Takımı, Asya Kupası'nı ilk kez müzesine götürdü. FIFA dünya sıralamasında bu yılın en iyi çıkış yapan ülkesi olan Katar, 38 basamak atlayarak 93. sıradan 55'inciliğe yükseldi. 2022 Dünya Kupası'nın düzenleneceği Katar, FIFA'nın önemli organizasyonlarından Kulüpler Dünya Kupası'nın da bu yıl ev sahipliğini üstlendi
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Ballon D’Or kime gidecek?
Ballon D’Or kime gidecek? Ballon D’Or ödülünü kazanan isim bu akşam düzenlenecek törenle belli olacak.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Taffarel için Terim devrede
Taffarel için Terim devrede Taffarel’in ayrılık kararına karşın Fatih Terim’in devreye girip, devam etmesi için iknaya çalışacağı belirtildi.
30.06.2020 Galatasaray
Claudio Taffarel Galatasaray'dan ayrıldı!
Claudio Taffarel Galatasaray'dan ayrıldı! Galatasaray'da bu sezon sözleşme yenilemeyen Claudio Taffarel ülkesine döndü. Brezilyalı eski kaleci, ailesine yakın olmak ve sadece milli takımda çalışmak istiyor.
30.06.2020 Galatasaray
Aynı hataya düşmeyeceğiz
Aynı hataya düşmeyeceğiz Geçen sezon Ankaragücü’nü ecel terleri döktüğü maçta yenip son hafta kıl payıyla kümede kalmayı başaran Göztepe’de Teknik Direktör Tamer Tuna sessizliğini bozdu, “Artık ligde kaldığına sevinen bir takım olmayacağız...
5.07.2019 Ege
Copa Amerika tutkusu minik taraftarları sardı!
Copa Amerika tutkusu minik taraftarları sardı! Copa America yarı final maçı öncesi küçük taraftarların heyecanlı bekleyişi dikkat çekti.
3.07.2019 Futbol
Sampaoli'nin avukatı İstanbul'da!
Sampaoli'nin avukatı İstanbul'da! Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun yerine gelmesi için düşünülen ilk isim olan Jorge Sampaoli'nin avukatı Fernando Barredes, sarı-lacivertli kulüple görüşmek için İstanbul'a geldi.
1.07.2020 Futbol
En çok kupa kazanan yıldızlara sahip takım Beşiktaş
En çok kupa kazanan yıldızlara sahip takım Beşiktaş Şampiyonluk yarışı için analizler üzerinden ve teknik pencereden çeşitli yorumlar yapılıyor. Peki son dönemde sıkça kullandığımız 'winner' yani 'kazanmaya alışkın oyuncu' açısından hangi kulüp şampiyonluğa daha yakın ve hangi takımda daha fazla kupa kaldırmış oyuncu var? sorularının yanıtlarını sizler için derledik. İşte Süper Lig'in ilk 5 sırasında yer alan takımların formasını terleten oyuncuların kazandıkları kupa sayısı...
30.06.2020 Beşiktaş
Messi gözünü Dünya Kupası'na dikti
Messi gözünü Dünya Kupası'na dikti Arjantinli futbolcu Lionel Messi, takım olarak gelişmeye devam ettiklerini ve 2018 FIFA Dünya Kupası'nda daha iyi durumda olacaklarını söyledi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Sağ olasın Sociedad
Sağ olasın Sociedad Danimarka ve İsveç kampında da Cim-Bom’un yıldızı olan Portekizli futbolcu, 5 hazırlık maçında 6 gol atarak, fiyatını her geçen gün katlıyor. Manchester United karşısındaki 5 gollü mağlubiyet ise, futbol takımından ziyade, transfer için yönetime bir uyarı oldu
1.07.2020 İspanya La Liga
Messi'yi fena trollediler!
Messi'yi fena trollediler! Copa Amerika'nın final maçında Arjantin, Şili'ye penaltılar sonunda kupayı kaybetmişti. Maçın ardından Arjantin milli takımını bıraktığını açıklayan Messi, gündeme oturmuştu. Yıldız oyuncu son olarak bir televizyon programına konu oldu ve bir kez daha gündeme oturdu.
8.07.2016 Futbol
Trabzonspor'a Enner Valencia şoku
Trabzonspor'a Enner Valencia şoku Trabzonspor'un kiralık olarak kadrosuna katmak istediği forvet oyuncusu Enner Valencia için İtalya Seri A ekiplerinden Lazio ve Roma'nın devrede olduğu ve bu transferi sonuçlandırmak için yarıştıkları öğrenildi.
30.06.2020 Trabzonspor
Ronaldo: Messi'yi ağlarken görmek bana acı verdi
Ronaldo: Messi'yi ağlarken görmek bana acı verdi Futbol dünyasının halihazırdaki iki büyük yıldızından biri olarak kabul edilen Cristiano Ronaldo'dan Lionel Messi'ye destek geldi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Arjantin Cumhurbaşkanı, Messi’yi döndürebilmek için devrede!
Arjantin Cumhurbaşkanı, Messi’yi döndürebilmek için devrede! Copa Amerika finalinde Şili’ye penaltılarda kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşayan Arjantin, süper yıldız Lionel Messi’nin milli takımı bıraktığını açıklamasıyla ikinci bir şok yaşamıştı. Bu gelişmenin ardından Arjantin Cumhurbaşkanı devreye girerek Lionel Messi’yi kararından döndürmeye çalıştı…
1.07.2020 Dünyadan Futbol
5 isim daha Milli Takım'ı bırakıyor...
5 isim daha Milli Takım'ı bırakıyor... Copa Amerika finalindeki yenilgi sonrası Arjantin'de büyük yıkım yaşanıyor. Sabah saatlerinde Messi'nin milli takımı bıraktığını açıklamasının ardından 5 ismin daha Arjantin Milli Takımı'nı bırakacağı iddia edildi.
27.06.2016 Futbol
ESPN: Messi'nin ardından 5 isim daha Milli Takım'ı bıraktı
ESPN: Messi'nin ardından 5 isim daha Milli Takım'ı bıraktı Copa Amerika finalindeki yenilgi sonrası Arjantin'de büyük yıkım yaşanıyor. Sabah saatlerinde Messi'nin milli takımı bıraktığını açıklamasının ardından 5 ismin daha Arjantin Milli Takımı'nı bırakacağı iddia edildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Copa Amerika'da Altın Ayakkabı Eduardo Vargas'ın oldu
Copa Amerika'da Altın Ayakkabı Eduardo Vargas'ın oldu Copa America'nın finalinde Arjantin'i penaltılar sonucunda 4-2'lik skorla mağlup eden Şili şampiyon olurken, attığı 6 gol ile altın ayakkabının sahibi ise Eduardo Vargas oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Copa Amerika ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.