Elon Musk sessizliğini bozdu! Amber Heard-Johnny Depp yorumu
Elon Musk sessizliğini bozdu! Amber Heard-Johnny Depp yorumu ABD'li aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı davada sona gelindi. Jürinin karar vermesi beklenirken; duruşmalarda daha önce de adı geçen, geçtiğimiz yıllarda Heard ile aşk yaşayan SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, sessizliğini bozarak ikili hakkında konuştu. Musk'ın yorumu, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...
30.05.2022 Cadde
1 gün evli kaldı, 4 yıldır nafaka ödüyor
1 gün evli kaldı, 4 yıldır nafaka ödüyor Kastamonu'da nikahın hemen ardından kaçan, boşanmak istediği eşine 4 yıldır tedbir nafakası ödeyen Mustafa Duman, protesto için İstanbul'a yürüyor. Sakarya'ya ulaşan Duman, "4 senedir boşanamadığım, 1 günlük resmi nikahlı eşime aylık 700 TL nafaka ödüyorum. Bir an önce bu işin çözülmesini istiyorum" dedi.
20.04.2021 Haberler
1 gün evli kaldı, 4 yıldır nafaka ödüyor
1 gün evli kaldı, 4 yıldır nafaka ödüyor Kastamonu'da nikahın hemen ardından kaçan, boşanmak istediği eşine 4 yıldır tedbir nafakası ödeyen Mustafa Duman, protesto için İstanbul'a yürüyor. Sakarya'ya ulaşan Duman, "4 senedir boşanamadığım, 1 günlük resmi nikahlı eşime aylık 700 TL nafaka ödüyorum. Bir an önce bu işin çözülmesini istiyorum" dedi.
20.04.2021 Gündem
Son Dakika: Türkiye'nin şehitlerine son görev! Ankara'da devlet töreni
Son Dakika: Türkiye'nin şehitlerine son görev! Ankara'da devlet töreni Son dakika haberlere göre Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile kahroldu. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş da şehit oldu. Bitlis şehitleri için Ankara'da bir devlet töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan törenin sonunda yaptığı konuşmada, "Korgeneral Osman Erbaş komutanımız komutanlığın ötesinde tevazuyla gerçekten duruşuyla çok çok farklı mütevazı bir insandı. Yanındaki yine kardeşlerimle beraber çıktıkları bir yolculuk esnasında meydana gelen bu elim kaza ile emaneti sahibine teslim ettiler." dedi.
5.03.2021 Gündem
Son dakika: Joe Biden koltuğa oturur oturmaz imzaladı! Dakika 1 gol 1: Affetmedi...
Son dakika: Joe Biden koltuğa oturur oturmaz imzaladı! Dakika 1 gol 1: Affetmedi... Son dakika haberlere göre, dünya ABD'deki yemin törenine dikkat kesildi. CNN International, 'ABD'de yeni bir gün' başlığını attı. Başkan seçilen Biden'ın da ilk Twitter mesajının aynı şekilde 'ABD'de yeni bir gün' olması dikkat çekti. Trump, devir teslime saaatler kala, Beyaz Saray'dan ayrıldı. Başkan olarak son konuşmasını yapan Trump yine iddialı ifadeler kullandı ve Biden'a gizemli bir not bıraktı. Biden yemin ederek ABD'nin 46'ncı başkanı oldu. Biden 23.55 (TSİ) sularında Beyaz Saray'a geldi ve peş peşe kararnameleri imzalamaya başladı.
21.01.2021 Dünya
'Döviz yerini bulur, tırmanışımız sürer'
'Döviz yerini bulur, tırmanışımız sürer' Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, piyasalarda yaşanan hareketlilikle ilgili olarak, “Türkiye’de ekonomi sistem olarak oturmuştur. Dövizin de yerini bulacağını inanıyorum. Bunlar gelip geçici şeyler” dedi. Erdoğan, “Türkiye adeta bir uçuşun içinde. Türkiye olarak bu tırmanışımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.
8.08.2020 Ekonomi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolar ve altın açıklaması! 'Dimdik ayaktayız'
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolar ve altın açıklaması! 'Dimdik ayaktayız' Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Ayasofya Camii'nde kıldı. Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin dimdik ayakta olduğunu belirterek, 'Bu dalgalanmalar her zaman olur. İniş ve çıkışlar olur. Bunların hepsi düzelecek TL'nin yerli yerine oturacağına inanıyorum' dedi.
7.08.2020 Siyaset
Trump'ın corona mücadelesinde yeni isim! ABD Müslüman doktoru konuşuyor
Trump'ın corona mücadelesinde yeni isim! ABD Müslüman doktoru konuşuyor ABD Başkanı Donald Trump'ın, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınına karşı oluşturulan aşı programının başına getirdiği Fas asıllı Amerikalı Müslüman doktor Moncef Slaoui Amerikan kamuoyunda ilgi odağı oldu.
17.05.2020 Dünya
Yakalanmasa durmayacaktı!..
Yakalanmasa durmayacaktı!.. Yeni Zelanda’da 50 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların faili Tarrant’ın, başka eylemler yapma niyetinde olduğu, bu yüzden aracında fazladan silah taşıdığı bildirildi. İki saldırıdan da sorumlu tutulan ve cinayetle suçlanan Tarrant’ın, müebbet hapse mahkum olabileceği belirtiliyor...
17.03.2019 Dünya
McCain ‘savaş’a yenik düştü!
McCain ‘savaş’a yenik düştü! Vietnam’da savaşan, ABD’nin eski başkan adayı Senatör John McCain, kanserle mücadelesine yenik düştü ve yaşamını yitirdi. Başkan Trump ile mücadele içinde olan ve onun icraatlarını desteklemeyen McCain, “Cenazeme gelmesin!” demişti
26.08.2018 Dünya
Erdoğan’dan yeni kabinenin şifreleri: Yeni bakanlar partisiz olacak
Erdoğan’dan yeni kabinenin şifreleri: Yeni bakanlar partisiz olacak Yeni kabinenin nasıl oluşacağı merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan “Artık partili olmayan bakanlarımızla bir kabine oluşturuyoruz” açıklaması yaptı. Erdoğan, partisiz bakanların olaylara daha objektif bakma imkânını yakalayacaklarını vurguladı.
6.07.2018 Siyaset
Gitmek için çok erkendi Buket!
Gitmek için çok erkendi Buket! Dostumuz, arkadaşımız Vatan Kitap’ın Genel Yayın Müdürü Buket Aşçı Gürel’i bir süredir mücadele ettiği acımasız hastalık onu henüz 41 yaşındayken aramızdan ayırdı. Eşi Serdar Gürel ise ona böyle veda etti: “ Canımı, yarımı, yârimi, her şeyimi kaybettim.”
29.12.2017 Gündem
Google'da 2017 yılı içinde en çok bu isimler arandı
Google'da 2017 yılı içinde en çok bu isimler arandı Google, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de ve dünyada yükselen arama trendleri içeren listesini açıkladı. Türkiye’de 2017 yılının en trend aramaları sıralamasında Genel kategoride “Milli Piyango”, “Stres Çarkı” ve “YSK”, sorular kategorisindeyse dizide konu edilen “Pestisit nedir?” ilk sıralarda yer aldı. Küresel sonuçlarla ilgili Year in Search 2017 videosunda ise Nusret’in kendisine ve ünlü tuz atma hareketine de yer veriliyor.
14.12.2017 Teknoloji
Google'da 2017 yılında Türkiye'de en çok arananlar listesi belli oldu
Google'da 2017 yılında Türkiye'de en çok arananlar listesi belli oldu Google, 2017 yılında Türkiye'den en çok aranan kelimeleri ve yükselen trendleri paylaştı. Nusret ise Google'a damga vuran en önemli isim oldu. İşte 2017 yılı boyunca Türkiye'de en çok aranan kelimeler ve yükselen trendler...
13.12.2017 Ekonomi
‘Trump aramaya cesaret edemedi’
‘Trump aramaya cesaret edemedi’ 2018 bütçe tasarı görüşmelerinde konuşan Başbakan Yıldırım, muhalefetin sert eleştirilerine yanıt verdi. Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nun Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını Erdoğan’a söylememesini hatırlatması üzerine “Trump, Cumhurbaşkanımızı aramaya cesaret edememiştir” dedi
11.12.2017 Siyaset
En güzel hicri yılbaşı mesajları! İşte en yeni hicri yılbaşı mesajları
En güzel hicri yılbaşı mesajları! İşte en yeni hicri yılbaşı mesajları Hicri Yılbaşına özel en yeni en güzel mesajları sizin için derledik. İslam aleminde çok özel bir yere sahi olan Hicri Yılbaşı mesajları ile bu özel günde sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. İşte Muharrem ayına özel en yeni en güncel hicri yılbaşı mesajları...
21.09.2017 Gündem