Dağlık Karabağ

Dağlık Karabağ

Son dakika Dağlık Karabağ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dağlık Karabağ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dağlık Karabağ haber sayfamızda...

Dağlık Karabağ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.834 dağlık karabağ haberi bulunmuştur.
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar
Hintlileri çileden çıkartan Bayraktar TB2 hamlesi: Türklerden aldıkları SİHA'larla ateşle oynuyorlar Uluslararası arenada kendini kanıtlayan Baykar, geçtiğimiz günlerde Maldivlere Bayraktar TB2 model SİHA satışını gerçekleştirdi. Hintli yetkililer ise bu satış sonrası yerel medyaya adeta öfke kustu.
14.03.2024 Dünya
Erivan’dan Rusya’ya: Askerini çek!
Erivan’dan Rusya’ya: Askerini çek! Dağlık Karabağ savaşında Rusya’yı kendisine destek vermemekle suçlayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, başkent Erivan’daki Zvartnots Uluslararası Havaalanı’ndaki Rus askerlerinin çekileceğini açıkladı.
14.03.2024 Dünya
Rusya-Ermenistan hattında ipler koptu! Erivan eksen değiştiriyor: Putin askerlerini geri çek
Rusya-Ermenistan hattında ipler koptu! Erivan eksen değiştiriyor: Putin askerlerini geri çek Ermenistan, Erivan havaalanında konuşlu Rus Sınır Muhafızlarının 1 Ağustos itibarıyla geri çekilmesi için Rusya'ya mektup gönderdi. Erivan, Dağlık Karabağ'da destek vermeyen Rusya'ya karşı Batı'ya yöneliyor.
13.03.2024 Dünya
Ermenistan-Rusya krizinde son nokta: Paşinyan muhafızların geri çekilmesini istedi
Ermenistan-Rusya krizinde son nokta: Paşinyan muhafızların geri çekilmesini istedi Fırtınalı yıllar geçiren Moskova-Erivan ilişkilerinde Kolektif Güvenlik Örgütü Anlaşması'nın askıya alınmasını yeni bir adım izledi.
7.03.2024 Dünya
Hocalı katliamı unutulmadı
Hocalı katliamı unutulmadı Ermenistan silahlı birlikleri tarafından 32. yıl önce Hocalı’da sivillere yönelik yapılan katliam unutulmadı.
27.02.2024 Dünya
KAAN’a ‘Kartal gözü’
KAAN’a ‘Kartal gözü’ Türkiye, savunma sanayiindeki hamleler ile müttefik ülke ambargosunu bir kez daha boşa çıkardı. Aselsan, Kanada’nınTürkiye’ye satmadığı kamera sistemlerinden daha iyisini yaptı. Geliştirdiği Aselflir 500, Akıncı TİHA’ya entegre edildi. Geliştirme aşamasındaki TOYGUN ise milli muharip uçak KAAN ile insansız savaş uçakları Kızılelma ve Anka 3’te kullanılacak.
27.02.2024 Gündem
Üç ülke Türkiye'ye karşı birleşti! Bayraktar TB2'nin adı bile yetti, hemen veto ettiler
Üç ülke Türkiye'ye karşı birleşti! Bayraktar TB2'nin adı bile yetti, hemen veto ettiler Yunan medyası, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali için Kiev'e mühimmat sağlamak için Türkiye'nin kapısının çalınacağını ancak üç ülkenin birleşip bu konuyu veto ettiklerini yazdı. Kathimerini gazetesi, başta Fransa olmak üzere söz konusu vetonun nedenini de yazdı.
19.02.2024 Dünya
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi
Küresel güçlerin Kafkasya planı! 4 ülke Ermenistan'ı silahlandırıyor... Uzman isim 'çok kritik' diyerek tarih verdi Azerbaycan'da geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri İlham Aliyev'in zaferiyle sonuçlandı. İşgalden kurtarılan bölgelerde de 23 bini aşkın seçmen oy kullandı. Peki bu bölgelerde son durum nasıldı? Ermenistan yeniden Azerbaycan'a saldırabilir mi? Milliyet.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Dr. Eray Güçlüer, küresel güçlerin Kafkaslardaki planına dikkat çekti.
11.02.2024 Dünya
F-16’nın yolu açıldı
F-16’nın yolu açıldı ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’ye F-16 savaş uçağı ve mevcut F-16’ları için modernizasyon kiti satışına onay verdiğine dair Kongre’ye resmi bildirimde bulundu. 15 günlük itiraz süresinin ardından satış gerçekleşecek.
28.01.2024 Dünya
Üç lobi birden Türkiye'ye karşı harekete geçti! ABD'nin olumlu F-16 mesajını hazmedemediler!
Üç lobi birden Türkiye'ye karşı harekete geçti! ABD'nin olumlu F-16 mesajını hazmedemediler! Türkiye'nin ABD'den 20 milyar dolara satın almayı planladığı F-16'lara karşı harekete geçen üç farklı ülkenin lobisi "Türkiye'ye savaş uçağına hayır" isimli bir koalisyon kurdu. Söz konusu koalisyon konuyla ilgili skandal ifadeler kullandı.
26.01.2024 Dünya
Fransa'da skandal! İki Azeri diplomat istenmeyen kişi ilan edildi
Fransa'da skandal! İki Azeri diplomat istenmeyen kişi ilan edildi Paris, Bakü'nün iki Fransız diplomatı sınır dışı etme kararının ardından, iki Azeri diplomatı "istenmeyen kişi" ilan etti.
28.12.2023 Dünya
Kırgınlık sonrası Rusya’da...
Kırgınlık sonrası Rusya’da...  Geçtiğimiz aylarda Dağlık Karabağ savaşı sırasında Moskova’yı Bakü’nün yanında yer almakla suçlayan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Avrasya Ekonomik Birliği’nin (AEB) 2024 dönem başkanlığını devralmak üzere Rusya’ya gitti.
27.12.2023 Dünya
Savaştan sonra bir ilk! Görüntü Azerbaycan-Ermenistan sınırından, iki asker evine dönüyor
Savaştan sonra bir ilk! Görüntü Azerbaycan-Ermenistan sınırından, iki asker evine dönüyor Sınır hattında gerçekleşen takas öncesinde silahlı askerlerin ağaçlar arasındaki bir yolda nöbet beklemesi dikkat çekti, aralarında yalnızca onlarca metre vardı.
13.12.2023 Dünya
Bayraktar TB2'den yeni rekor!
Bayraktar TB2'den yeni rekor! Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Haberler
Bayraktar TB2'den yeni rekor!
Bayraktar TB2'den yeni rekor! Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Ekonomi
Son dakika... Paşinyan'dan Azerbaycan açıklaması: Bir iyi bir de kötü haberim var
Son dakika... Paşinyan'dan Azerbaycan açıklaması: Bir iyi bir de kötü haberim var Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan ile barış anlaşmasının temel ilkelerinde ortak noktayı bulduklarını açıkladı. Paşinyan açıklamalarının devamında konuyla ilgili kendisine göre bir iyi bir de kötü haberi olduğunu aktardı.
18.11.2023 Dünya
'TB2 Avcısı' iflas etti! Yunanistan'ın SİHA macerası bir yıl bile sürmedi
'TB2 Avcısı' iflas etti! Yunanistan'ın SİHA macerası bir yıl bile sürmedi Yunanistan'ın Bayraktar TB2'ler için özel olarak geliştirdiği ve milyonlarca avro destek verdiği SİHA şirketinin iflas ettiği ve açık artırmaya çıkacağı bildirildi.
16.11.2023 Dünya
Karabağ'ın 30 yıllık tarihi değişimi! Tunca Bengin: Azerbaycan ve Türk bayrakları yan yana dalgalanıyor
Karabağ'ın 30 yıllık tarihi değişimi! Tunca Bengin: Azerbaycan ve Türk bayrakları yan yana dalgalanıyor Gazeteci Tunca Bengin'in o dönem yaşanan olayları 30 yıl öncesi ve sonrası olarak ele aldığı yazı dizisinin ilk bölümü 'Kadınların yüzü artık gülüyor' başlığıyla bugün Milliyet Gazetesi'nde yayınlandı.
14.11.2023 Gündem
İlham Aliyev: Yeni bir savaş çıkarsa müsebbibi Fransa'dır
İlham Aliyev: Yeni bir savaş çıkarsa müsebbibi Fransa'dır Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel'le görüşen Aliyev, Fransa'nın Azerbaycan'a silah teçhizatı desteğini eleştirdi.
9.10.2023 Dünya
Savaş uçaklarını kaçırıyorlar! İsrail'e saldırı sonrası Özay Şendir'den dikkat çeken yorum
Savaş uçaklarını kaçırıyorlar! İsrail'e saldırı sonrası Özay Şendir'den dikkat çeken yorum Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Komutanı Muhammed ed-Dayf, İsrail'e karşı Aksa Tufanı'nı başlattıklarını duyurdu. İlk aşamada 5 bin roket ve havan fırlatılan operasyona ilişkin Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.
7.10.2023 Dünya
Son dakika...İsrail'de büyük şok! Hamas şehire sızdı, savaş durumu ilan ettiler
Son dakika...İsrail'de büyük şok! Hamas şehire sızdı, savaş durumu ilan ettiler Hamas’ın askeri kanadı İsrail’e karşı Aksa Tufanı operasyonu başlattıkları duyurarak gece boyunca 5 bin roket fırlattıklarını açıkladı. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) ise gece boyunca devam eden roket saldırısı sonrasında bu sabah ‘savaş durumu alarmı’ ilan etti.
7.10.2023 Dünya
Karabağ'da batının ikiyüzlülüğü! Azerbaycan elçisinden Alman televizyonuna açıklama
Karabağ'da batının ikiyüzlülüğü! Azerbaycan elçisinden Alman televizyonuna açıklama Bir Alman televizyonunda Karabağ'da yürütülen operasyon hakkında açıklamalarda bulunan Azerbaycan'ın Almanya Büyükelçisi Nasimi Aghayev, Rusya'nın Ukrayna'yı işgali üzerinden örnek vererek batılı ülkelerin yaşananlar hakkında ikiyüzlü bir tutum sergilediğini aktardı.
6.10.2023 Dünya
Putin: Ermenistan, Karabağ'ın Azerbaycan'a ait olduğunu kabul etti
Putin: Ermenistan, Karabağ'ın Azerbaycan'a ait olduğunu kabul etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin "Ermenistan, Karabağ'ın Azerbaycan'a ait olduğunu kabul etti. Bu o topraklardan vazgeçtiğini kabul etmek demektir.” dedi.
6.10.2023 Dünya
Ermenistan'a darbe üstüne darbe! Adını bile anmadı
Ermenistan'a darbe üstüne darbe! Adını bile anmadı ABD pozisyonunu açıkladı, Zengezur Koridoru'na yeşil ışık yakan Rusya Karabağ'daki barış gücü askerlerinin geleceğinin yalnızca Azerbaycan'la ele alınacağını duyurdu. İşgal rejiminin liderlerine dair soruya verilen yanıt ise, söze gerek bırakmadı.
5.10.2023 Dünya
Ankara çağırılmadı Aliyev de gitmiyor...
Ankara çağırılmadı Aliyev de gitmiyor... Azerbaycan, Türkiye’nin de katılması yönündeki şartı reddedildiği gerekçesiyle İspanya’da Ermenistan ile yapılması planlanan 5’li toplantıya katılmayacağInı bildirdi.
5.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dağlık Karabağ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.