Depeche Mode

Depeche Mode

Son dakika Depeche Mode haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Depeche Mode gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Depeche Mode haber sayfamızda...

Depeche Mode

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 301 depeche mode haberi bulunmuştur.
Sıkıysa Iskala 13: Romy, Gus Dapperton, Ava Max
Sıkıysa Iskala 13: Romy, Gus Dapperton, Ava Max Sıkıysa Iskala'nın 13'üncü konukları minimal tarzıyla bir döneme damga vuran The xx grubunun solisti Romy'nin yeni hit'i 'The Sea', son albümü 'Henge' ile düşman çatlatan Gus Dapperton'dan bir başyapıt değerindeki 'Sunset' ve 'Barbie' albümünün soundtrack'inin en kıyıda köşede kalmış hit'lerinden Ava Max'in 'Choose Your Fighter'... Sıkıysa ıskalayın, hadi bakalım!
15.08.2023 Müzik
Ukrayna taarruzda
Ukrayna taarruzda Ukrayna ordusu işgal altındaki Donetsk’te Rus savunma hatlarına saldırırken, Rusya Savunma Bakanlığı saldırının püskürtüldüğünü duyurdu.
6.06.2023 Dünya
Sıkıysa Iskala 9: Depeche Mode, Cassyette, Rosalía
Sıkıysa Iskala 9: Depeche Mode, Cassyette, Rosalía Sıkıysa Iskala'nın 9'uncu konukları 'Memento Mori' adını verdikleri yeni albümleriyle yıllar sonra karşımıza çıkan efsanevi İngiliz elektronik grup Depeche Mode'un son single'ları 'Ghosts Again', bir süredir "Gümbür gümbür geliyorum" dedirten alternatif rock sahnesinden İngiliz şarkıcı Cassyette ve bombalar bombası 'Boom' ve BBC Sound Of... 2019'un 5'incisi olan, yaratıcılığıyla son dönemde adını her geçen gün daha da fazla duyuran İspanyol şarkıcı Rosalía ve yeni hit'i 'LLYLM'... Sıkıysa ıskalayın, hadi bakalım!
25.04.2023 Müzik
Madonna'yı keşfeden Seymour Stein hayatını kaybetti
Madonna'yı keşfeden Seymour Stein hayatını kaybetti Madonna'nın yanı sıra 'Talking Heads' ve 'Ramones'in müzik kariyerlerini başlatan Seymour Stein, 80 yaşında vefat etti.
3.04.2023 Cadde
Depeche Mode’dan yeni albüm ve dünya turu müjdesi
Depeche Mode’dan yeni albüm ve dünya turu müjdesi Efsane müzik grubu Depeche Mode, 26 Mayıs’ta 60 yaşında vefat eden tarihi klavyeci Andy Fletcher’ın vefatının ardından 2023’te Memento Mori adlı yeni bir albüm ve dünya turu ile dönüyor.
6.10.2022 Dünya
Bir kuşağın fon müziği sustu
Bir kuşağın fon müziği sustu Ünlü elektronik müzik topluluğu Depeche Mode’un kurucularından ve klavyecisi Andy Fletcher 60 yaşında hayatını kaybetti.
28.05.2022 Dünya
Hadi gel buluşalım o eski günlerde
Hadi gel buluşalım o eski günlerde Bir dönem dünyanın 'eğlence' başkenti olmaya aday İstanbul'un çehresi çok değişti. Özellikle de Beyoğlu'nun. "Değişen ben miyim yoksa Beyoğlu mu?" sorusunun peşine düşüp semtin arka sokaklarında gençliğimizi aradım.
13.02.2022 Gündem
Martin Gore'dan yeni şarkı
Martin Gore'dan yeni şarkı Efsanevi grup Depeche Mode’un şarkı yazarı ve kurucu üyelerinden Martin Gore, yeni parçası “Howler”ı Türkiye’de GRGDN Müzik’in temsil ettiği Mute etiketiyle yayınladı. The Third Chimpanzee’de yer alan beş enstrümantal parçadan biri olan “Howler”, sanatçının bu EP için kaydettiği ilk şarkı olma özelliğini taşıyor.
12.01.2021 Kültür Sanat
Martin Gore'dan yeni besteler yolda
Martin Gore'dan yeni besteler yolda Efsanevi grup Depeche Mode’un söz yazarı ve kurucu üyesi Martin Gore, yeni parçası “Mandrill”ı Türkiye’de GRGDN Muzik’in temsil ettiği Mute etiketiyle yayınladı. “Mandrill”, sanatçının 29 Ocak 2021’de çıkacak olan “The Third Chimpanzee” isimli EP’sinde yer alan beş enstrümantal parçadan biri olma özelliğini taşıyor.
23.11.2020 Kültür Sanat
Moodie Petch'ten Depeche Mode şarkıları
Moodie Petch'ten Depeche Mode şarkıları Geçtiğimiz günlerde 40 yılını tamamlayan efsanevi İngiliz Elektronik Müzik devi DEPECHE MODE’un ilk yerli Tribute Grubu MOODIE PETCH, 18 Kasım Çarşamba akşamı Dorock XL Kadıköy’de dinleyicilerle buluşacak.
11.11.2020 Kültür Sanat
Ersin Düzen, canlı yayında Skorer'in sorularını yanıtladı!
Ersin Düzen, canlı yayında Skorer'in sorularını yanıtladı! Türkiye'nin en başarılı spor yorumcu ve sunucularından olan Ersin Düzen, Skorer Instagram hesabının canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
1.07.2020 Futbol
Babylon’da Bu Hafta! – 3-4-5-6-7 Aralık
Babylon’da Bu Hafta! – 3-4-5-6-7 Aralık “Şimdi. Burada. Beraber.” mesajıyla sezona kapılarını açan Babylon’da bu hafta; Avusturyalı indie pop-rock dörtlüsü At Pavillon, caz, blues, soul, funk ve pop’u Türk müziği ile harmanlayan Karsu ve sound’unda Latin Amerika, İspanya, Flemenko etkisi taşıyan folk-pop projesi Blanco White ile müzisyen Josh Edwards var. Radyo Eksen Dj’lerinin içlerinden geldiği gibi çalacağı Radyo Eksen Partisi ve dinleyicileri zamanda yolculuğa çıkaran Oldies But Goldies Babylon’da.
3.12.2019 Kültür Sanat
Karsu Babylon sahnesinde
Karsu Babylon sahnesinde "Şimdi. Burada. Beraber.” mesajıyla sezona kapılarını açan Babylon’da bu hafta; Avusturyalı indie pop-rock dörtlüsü At Pavillon, caz, blues, soul, funk ve pop’u Türk müziği ile harmanlayan Karsu ve sound’unda Latin Amerika, İspanya, Flemenko etkisi taşıyan folk-pop projesi Blanco White ile müzisyen Josh Edwards var.
2.12.2019 Kültür Sanat
Babylon’da Bu Hafta! – 27-28-29-30 Kasım
Babylon’da Bu Hafta! – 27-28-29-30 Kasım “Şimdi. Burada. Beraber.” diyerek sezon kapılarını açan Babylon’da bu hafta; yeni albümü “no:3” ile Multitap, Very Very French Festival XXF kapsamında, Fransız “yeni dalga”sı etkisini müziğinde bir araya getiren Nouvelle Vague ve Rai, funk disco, psikedelia ve elektronik dans müziğini bir araya getiren Sofiane Saidi & Mazalda sahnede!
26.11.2019 Kültür Sanat
Babylon'da bu hafta
Babylon'da bu hafta “Şimdi. Burada. Beraber.” diyerek sezon kapılarını açan Babylon’da bu hafta; yeni albümü “no:3” ile Multitap, Very Very French Festival XXF kapsamında, Fransız “yeni dalga”sı etkisini müziğinde bir araya getiren Nouvelle Vague ve Rai, funk disco, psikedelia ve elektronik dans müziğini bir araya getiren Sofiane Saidi & Mazalda sahnede!
25.11.2019 Kültür Sanat
Babylon’da bu hafta! – 1 Ekim
Babylon’da bu hafta! – 1 Ekim Babylon’da bu hafta; Ortadoğu müzik geleneğiyle folk-rock kalıplarını bir araya getiren yeni albümü “Altüst” / “Ser û bin” ile Bajar, özgün vokal tarzıyla dikkat çeken müzisyen ve şarkı yazarı Kahraman Deniz, Liverpool çıkışlı psych-pop ekibi She Drew The Gun, milenyum kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran; Y2K Millennium Party ve birçok efsane müzisyenin şarkıları arasında mekik dokuyan Oldies But Goldies partisi var.
1.10.2019 Kültür Sanat
Ayrılık sonrası dinlenince fena halde tribe sokan 10 şarkı
Ayrılık sonrası dinlenince fena halde tribe sokan 10 şarkı Bazı şarkıları aslında seversiniz. "Aaa" dersiniz, "ne hoş".  Ama o anda o kadardır. Kanınıza aslında pek de dokunmaz. Ama o şarkıları öyle bir zamanda dinlersiniz ki, mesela bir aşk acısı, bünyenizde 6.4'lük bir deprem etkisi yaratır. Aval aval tavana bakarsınız. Kahveniz dökülür, içkiniz devrilir hiç umursamazsınız. İşte size 10 şarkı... Bu şarkıları dinlerken acı çekmeyeceksiniz ama tribe gireceksiniz...
2.09.2019 Müzik
Babylon Mart 2019 Etkinlikleri
Babylon Mart 2019 Etkinlikleri Babylon’un Mart programında; Etnik Bas serisi kapsamında 47Soul ve Zenobia, Charlie Winston, Balkan Wedding Party No.2 by Kolektif İstanbul, License to Dance serisi kapsamında Weval, Kökler ve Filizler serisi konserlerinin dördüncüsünde Mehmet Güreli ve Kalben, Güneşin Kadınları serisi kapsamında Jülide Özçelik ve Nilüfer Yanya, Oldies But Goldies, Hey Gidi Günler, Radyo Eksen Partisi ve Valeron & Band Live var.
14.02.2019 Kültür Sanat
Suitcase'den indie ve Brit resitali: 'Sustukça Unutuyorum'
Suitcase'den indie ve Brit resitali: 'Sustukça Unutuyorum' Suitcase ikinci albümü 'Sustukça Unutuyorum' albümüyle, indie ve Brit sınırlanırını zorlayarak türün meraklılarını tatmin edecek bir albüm ortaya koyuyor.
5.05.2021 Müzik
Babylon 12 Kasım haftası etkinlikleri
Babylon 12 Kasım haftası etkinlikleri Babylon’da bu hafta 14 Kasım Çarşamba günü Berkant Ali, 15 Kasım Perşembe günü Taksim Trio, 16 Kasım Cuma günü Pantha Du Prince, 17 Kasım Cumartesi günü Nekropsi sahne alacak.
13.11.2018 Kültür Sanat
Babylon 29 Ekim haftası etkinlikleri
Babylon 29 Ekim haftası etkinlikleri Babylon’da bu hafta 30 Ekim Salı günü The Cat Empire, 1 Kasım Perşembe günü Bo Ningen, 2 Kasım Cuma günü fizy Nights kapsamında Oldies But Goldies gecesi, 3 Kasım Cumartesi günü Ilhan Erşahin’s Istanbul Sessions sahne alacak.
30.10.2018 Kültür Sanat
"Kulağıma doğru geliyorsa doğrudur"
"Kulağıma doğru geliyorsa doğrudur" İngiltere'de başarılı işlere imza atan DJ Erol Alkan, bu yıl ikincisi düzenlenen Sonar İstanbul'daydı. Red Bull Music'in kürasyonunu üstlendiği SonarLab sahnesinde performans sergileyen Erol Alkan ile müziği üzerine bir röportaj gerçekleştirdik.
9.04.2018 Yaşam
mor ve ötesi “Sultan-ı Yegah” ile geri döndü!
mor ve ötesi “Sultan-ı Yegah” ile geri döndü! 2016’da iki yeni single ve 9 CD’den oluşan iki boxset ile 20. yılını kutlayan mor ve ötesi, popüler müzik tarihimizin en önemli şarkılarından Sultan-ı Yegah’ı yorumladı.
25.03.2018 Cadde
Hurts grubu 'Wonderful Life' çizgisinden şaşmamalıydı
Hurts grubu 'Wonderful Life' çizgisinden şaşmamalıydı Yıllar önce 'Wonderful Life'la bir anda ortalığı kasıp kavuran İngiliz synth-pop ikilisi Theo Hutchcraft ve Adam Anderson yani Hurts bir kez daha İstanbul'a geliyor. 10 Şubat 2018 demek Hurts demek, 'Wonderful Life' demek. Peki 'Hurts' bugüne kadar hep doğru adımlar mı attı, nerede eksik kaldı?
21.09.2021 Müzik
Milyonların yüreği Abdi İpekçi’de attı
Milyonların yüreği Abdi İpekçi’de attı Basketbolumuzun nabzı uzun süre orada attı, Türkiye tarihi başarılarını orada yaşadı. Efes’in Koraç şampiyonluğu, 12 Dev Adam’ın 2001’deki gümüş madalyası, son olarak Galatasaray’ın kaldırdığı Eurocup Kupası... Nice zafere ev sahipliği yapan Abdi İpekçi Spor Salonu da tarih sayfalarındaki yerini aldı.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Depeche Mode ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.