Sinovac (coronavac) aşısı kimin? Sinovac aşı faz 3 sonuçları etkinlik oranı ne, kaç derecede saklanır?
Sinovac (coronavac) aşısı kimin? Sinovac aşı faz 3 sonuçları etkinlik oranı ne, kaç derecede saklanır? Bugün son dakika haberleri arasında cinovac aşısının etkinlik oranı yer aldı. Sinovac aşısının Türkiye'deki Faz-3 sonuçları açıklandı. Vatandaşlar ise Sinovac aşısı kimin? Sinovac aşı faz 3 sonuçları etkinlik oranı ne, kaç derecede saklanır? sorularını peş peşe araştırmaya başladı. İşte cinovac aşısı hakkında bilinenler...
3.03.2021 Gündem
Su Kaç Derecede Donar, Kaç Derecede Kaynar Ve Buharlaşır?
Su Kaç Derecede Donar, Kaç Derecede Kaynar Ve Buharlaşır? Yaşamın devam edebilmesi için en önemli maddeler arasında su gelir. Hidrojen ve oksijen atomunun birleşmesi ile oluşan su, aynı zamanda en önemli yaşam kaynaklarından biridir. Diğer yandan fiziksel ve kimyasal olarak da farklı değişimler geçirir. Peki, su kaç derecede donar, kaç derecede kaynar ve buharlaşır? İşte bu konuda bilmesi gerekenler.
22.10.2020 Yaşam
Renkliler Kaç Derecede Ve Hangi Programda Yıkanır?
Renkliler Kaç Derecede Ve Hangi Programda Yıkanır? Kıyafetlerin ilk günkü gibi yeni ve parlak olabilmesini sağlamak adına, doğru yöntemler altında yıkama gerçekleştirmek çok önemlidir. Canlı renkleri koruyabilmek için mutlaka renklerin hangi programda ve kaç derecede yıkanması gerektiği iyi bilinmelidir. Peki, renkliler kaç derecede ve hangi programda yıkanır? İşte detaylar.
22.10.2020 Yaşam
10 derecede ısıtıcıyla eğitim
10 derecede ısıtıcıyla eğitim Isparta'nın Yedişehitler Mahallesi'nde belediye tarafından yaptırılan ilköğretim okulunun 3 ana sınıfı, yapı kullanım ruhsatı alınmayan binanın elektriği olmamasına, bu nedenle ısıtma sisteminin de çalışmamasına rağmen eğitime açıldı.
18.11.2008 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri