Doğu Nusa Tenggara

Doğu Nusa Tenggara

Son dakika Doğu Nusa Tenggara haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Doğu Nusa Tenggara gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Doğu Nusa Tenggara haber sayfamızda...

Doğu Nusa Tenggara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39 doğu nusa tenggara haberi bulunmuştur.
Endonezya’da yanardağ patladı
Endonezya’da yanardağ patladı Endonezya’da bulunan Lewotobi Laki-Laki Yanardağı’nda patlama meydana geldi. Yanardağ’ın püskürttüğü kül ve duman 2 kilometre yüksekliğe kadar ulaştı.
11.01.2024 Dünya
2 kilometre alanda etkili oldu! Laki-Laki Yanardağı harekete geçti
2 kilometre alanda etkili oldu! Laki-Laki Yanardağı harekete geçti Endonezya’da bulunan Lewotobi Laki-Laki Yanardağı’nda patlama meydana geldi. Yanardağ’ın püskürttüğü kül ve duman 2 kilometre yüksekliğe kadar ulaştı.
10.01.2024 Dünya
Doğayı, turizme feda edecek
Doğayı, turizme feda edecek Endonezya Çevre Bakanlığı, dünya mirası listesinde yer alan Komoda Ulusal Parkı’nı ‘Jurassic Park’a dönüştürmek için inşaat çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Bakanlık, UNESCO’nun uyarılarına rağmen projeden vazgeçmeyeceklerini duyurdu
7.08.2021 Dünya
Felaketin bilançosu artıyor! Sellerde ölü sayısı 155'e yükseldi
Felaketin bilançosu artıyor! Sellerde ölü sayısı 155'e yükseldi Endonezya ve Doğu Timor'da şiddetli yağışların yol açtığı sel ve heyelanlar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 155'e ulaştı.
6.04.2021 Dünya
Endonezya'da sel felaketinde ölü sayısı artıyor!
Endonezya'da sel felaketinde ölü sayısı artıyor! Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 55'e yükseldi.
5.04.2021 Dünya
Endonezya'yı sel aldı: Onlarca ölü
Endonezya'yı sel aldı: Onlarca ölü Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle 44 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.
4.04.2021 Dünya
Ili Lewotolok Yanardağı'nda yeni patlama
Ili Lewotolok Yanardağı'nda yeni patlama Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinin Lembata bölgesindeki Ili Lewotolok Yanardağı’nda yeni patlama meydana geldi.
3.12.2020 Dünya
Ili Lewotolok Yanardağı için 'turuncu' alarm verildi
Ili Lewotolok Yanardağı için 'turuncu' alarm verildi Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinin Lembata bölgesindeki Ili Lewotolok Yanardağı için alarm seviyesi yükseltildi.
30.11.2020 Dünya
Endonezya'da yanardağ patlaması
Endonezya'da yanardağ patlaması Endonezya'nın doğusunda Ili Lewotolok Yanardağı'nda yeni bir patlama meydana geldi.
29.11.2020 Haberler
Korkunç patlama! 28 köyden 3 bine yakın insan etkilendi
Korkunç patlama! 28 köyden 3 bine yakın insan etkilendi Endonezya'nın doğusunda Ili Lewotolok Yanardağı'nda yeni bir patlama meydana geldi.
29.11.2020 Dünya
Endonezya'da art arda yanardağ patlamaları
Endonezya'da art arda yanardağ patlamaları Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinin Lembata bölgesindeki Ili Lewotolok Yanardağında iki günün ardından, bugün de 2 kez patlama meydana geldi.
29.11.2020 Tatil
Yanardağ böyle patladı, halkın kaçışı kameraya yansıdı
Yanardağ böyle patladı, halkın kaçışı kameraya yansıdı Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinin Lembata bölgesindeki Ili Lewotolok Yanardağı'nda iki günün ardından, bugün de 2 kez patlama meydana geldi.
29.11.2020 Haberler
Ili Lewotolok Yanardağı'nda patlama!
Ili Lewotolok Yanardağı'nda patlama! Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinin Lembata bölgesindeki Ili Lewotolok Yanardağı’nda patlama meydana geldi.
27.11.2020 Dünya
Sevgilisiyle aynı evde kalan genci ayaklarından astılar
Sevgilisiyle aynı evde kalan genci ayaklarından astılar Endonezya’da Mario Natriti (23) adlı genç, sevgilisi Desiana (20) ile aynı evde kalmaya başladı. Kızın ailesi bu durumu öğrenince genci bacaklarından ters bir şekilde yarım saat kadar asılı bıraktı.
29.10.2020 Haberler
Sevgilisiyle aynı evde kalan genci ayaklarından astılar!
Sevgilisiyle aynı evde kalan genci ayaklarından astılar! Endonezya’da Mario Natriti (23) adlı genç, sevgilisi Desiana (20) ile aynı evde kalmaya başladı. Kızın ailesi bu durumu öğrenince genci bacaklarından ters bir şekilde yarım saat kadar asılı bıraktı.
29.10.2020 Dünya
Endonezya'da çok şiddetli bir deprem daha! Büyüklüğü...
Endonezya'da çok şiddetli bir deprem daha! Büyüklüğü... Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinde 6,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
21.08.2020 Dünya
Endonezya'da 5,5 büyüklüğünde deprem
Endonezya'da 5,5 büyüklüğünde deprem Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
5.08.2020 Dünya
Feribotta corona virüs paniği! Duyan denize atladı
Feribotta corona virüs paniği! Duyan denize atladı Endonezya'da sefer yapan feribotun çalışanlarında corona virüs tespit edilmesinin ardından durumun anons edilmesiyle yolcular denize atladı. O anlar amatör kameralara yansıdı.
9.04.2020 Haberler
Dünya corona virüsle boğuşurken yeni salgın patladı! 254 ölü
Dünya corona virüsle boğuşurken yeni salgın patladı! 254 ölü Yeni tip corona virüs dünyada etkisini göstermeye devam ederken Endonezya'da dang humması nedeniyle yıl başından bu yana 254 kişi yaşamını yitirdi. Ülkedeki toplam vaka sayısı 39 bin 876'ya ulaştı.
8.04.2020 Dünya
Milliyet'te Gündem (2 Nisan 2020)
Milliyet'te Gündem (2 Nisan 2020) İşte Türkiye ve dünyada gündemin öne çıkan başlıkları...
2.04.2020 Haberler
Endonezya'da deprem! Büyüklüğü...
Endonezya'da deprem! Büyüklüğü... Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
2.04.2020 Dünya
Deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika deprem haberleri
Deprem mi oldu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika deprem haberleri Son dakika deprem haberleri merakla araştırılıyor. Deprem mi oldu? sorusu neredeyse her gün araştırılıyor. Son zamanlarda meydana gelen depremler, vatandaşların tedbirli olmaıs konusunda uyarıcı oluyor. Yurt genelinde yaşanan depremler sonrasında en ufak sarsıntı hissedenler, 'AFAD' ve 'Kandilli Rasathanesi' son dakika deprem bilgilerine erişim sağlamak istiyor. İşte 16 Mart 2020 Pazartesi günü son depremler listesi haberimizde...
16.03.2020 Gündem
Son dakika: Endonezya'da 5,4 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Endonezya'da 5,4 büyüklüğünde deprem Son dakika haberlere göre, Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
16.03.2020 Dünya
Endonezya'da 'dang humması' 94 can aldı
Endonezya'da 'dang humması' 94 can aldı Endonezya'da dang humması nedeniyle yıl başından bu yana 94 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
8.03.2020 Dünya
SON DAKİKA | Endonezya'da 5,9 büyüklüğünde deprem
SON DAKİKA | Endonezya'da 5,9 büyüklüğünde deprem Endonezya'nın Doğu Nusa Tenggara eyaletinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Doğu Nusa Tenggara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.