Dokuzeylül

Dokuzeylül

Son dakika dokuzeylül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dokuzeylül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dokuzeylül haber sayfamızda...

Dokuzeylül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24 dokuzeylül haberi bulunmuştur.
‘Unutulmasına izin vermeyeceğiz’
‘Unutulmasına izin vermeyeceğiz’ Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında düzenlediği programlar dizisinin birincisi, DEÜ Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi.
13.07.2021 Ege
Turizm fakültesi Türkiye’de üçüncü
Turizm fakültesi Türkiye’de üçüncü Dokuz Eylül Üniversitesi, bağımsız araştırma kuruluşlarından Shanghai Ranking Consultancy 2021 listesinde Konaklama ve Turizm İşletmeciliği tematik alanında dünyada 100-150, Türkiye’deki üniversiteler arasında da 3. sırada yer aldı.
9.06.2021 Ege
İyi uluslararası ilişkiler projelerin önünü açar
İyi uluslararası ilişkiler projelerin önünü açar Dokuz Eylül Rotary Kulübü’nün konuğu olan Rotary Bölge Uluslararası Hizmetler Komitesi Başkanı Fevzi Tavus, “Küresel proje ve ürünler, kültürlerin alışverişinden doğar. Dijitalleşme haftada bir katılabileceğimiz uluslararası toplantıların onlarcasına katılabiliyoruz. Kulüp olarak bunu iyi değerlendirmeliyiz,” diye konuştu.
17.04.2021 Ege
DEÜ, engelleri sanatla aşıyor
DEÜ, engelleri sanatla aşıyor Dokuz Eylül Üniversitesi Engelsiz Dokuz Eylül Koordinatörlüğü, Engelleri Sanatla Aşıyoruz etkinliği düzenledi. Programda özel gereksinim grupları hakkında bilgi vermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, Buca Eğitim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğinde Özel Gereksinim Farkındalığı Kamu Spotları Serisi’nin ikinci ürünü olan Otizm Spektrum Bozukluğu Farkındalık Kamu Spotunun ilk gösterimi yapıldı.
3.04.2021 Ege
Alzheimerin 10 belirtisi
Alzheimerin 10 belirtisi Dokuz Eylül Rotary Kulübü tarafından düzenlenen “Normal ve Anormal Yaşlanma” konulu çevrimiçi toplantının bu haftaki konuğu Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Özge oldu.
3.04.2021 Ege
Genel anesteziyle diş tedavisi imkanı
Genel anesteziyle diş tedavisi imkanı Dokuz Eylül Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerini bekliyor.
24.03.2021 Ege
Engelleri birlikte aşıyoruz
Engelleri birlikte aşıyoruz Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar ve Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında özel öğrencileri ağırladı.
20.03.2021 Ege
‘Çıktığınız yolda asla durmayın’
‘Çıktığınız yolda asla durmayın’ LİYAKAT’ın çevrimiçi düzenlediği atölyeyle girişimci kadınlara dijital dünyanın kapıları aralandı, başarıya giden yolda dikkat edilmesi gerekenler paylaşıldı
17.03.2021 Ege
‘Dokuz’ ve ‘Eylül’ literatürde
‘Dokuz’ ve ‘Eylül’ literatürde Dokuz Eylül Üniversitesi’nin (DEÜ) ev sahipliğinde düzenlenen 7. Emrah Özbay Uluslararası Buz ve Kaya Tırmanış Çalıştayı’nda, Buz Etabı’nın son gününde, Dağcılık Literatürü’ne girecek bir başarıya imza atıldı
2.02.2021 Ege
Görme engelliler için sesli kitap...
Görme engelliler için sesli kitap... Dokuz Eylül Üniversitesi, görme engelli kullanıcıların kaynak erişimini kolaylaştırmak üzere ‘Kitabımın Sesi Ol’ kampanyası başlattı.
8.07.2020 Ege
Depremi anlattı
Depremi anlattı Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Ödemiş Belediyesi’nin ev sahipliğindeki söyleşiye katıldı.
26.02.2020 Ege
İzmir'de kaza: 2 ölü, 4 yaralı
İzmir'de kaza: 2 ölü, 4 yaralı İzmir'in Selçuk ilçesi Yoncaköy yol güzergahında meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
17.11.2014 Gündem
Ülkü ocağında silahlı kavga
Ülkü ocağında silahlı kavga İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, ülkü ocağına gelen T.Ç. (30) ve H.K. (25), bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada, iddiaya göre yanında getirdiği tabancayı ateşledi. 47 yaşındaki Cengiz Temizyürek kolundan yaralanırken, çıkan arbedede elindeki tabanca alınan T.Ç. ile arkadaşı H.K. bıçakla ve darp edilerek yaralandı.
2.04.2014 Gündem
Neferlerin ayaklarını öptüler
Neferlerin ayaklarını öptüler Ondokuz gün yemeden içmeden at sürerek İzmir’e gelen neferleri halk görülmemiş bir coşkuyla karşılıyordu. Atları de öpüyor neferlere minnetini haykırarak anlatıyorlardı
11.09.2011 Ege
Düşman ayak basmıştı
Düşman ayak basmıştı Hava epey kararmıştı, nerede ise yağmur indirecek. Kışla ve Konak tarafından silah ve mitralyöz sesleri işitmeye başlamıştık...
9.09.2011 Ege
Kara günden ak güne tanıklık - 1
Kara günden ak güne tanıklık - 1 15 Mayıs 1919 Perşembe günü sabahı saat dokuz sıralarıydı... Yeni kaleden itibaren İzmir Güzelyalı sahili boyunca arkasında Yunan işgal kuvvetlerini taşıyan nakliye gemileri durmaksızın düdük çalarak limana doğru geliyor, adeta yerli Rumları facia yapmaya davet ediyorlardı
8.09.2011 Ege
Avrupa’ya örnek eğitim Beyaz Balon Okulu’nda
Avrupa’ya örnek eğitim Beyaz Balon Okulu’nda 21 yıllık eğitim yuvasında Okul Öncesi Eğitim Programı, birçok çocuk eğitimi kitabı yazmış olan Prof. Dr. Haluk Yavuzer’in danışmanlığında uygulanıyor
26.08.2010 Ege
Park yapılacaktı ama kamyon otoparkı oldu
Park yapılacaktı ama kamyon otoparkı oldu Narlıdere Zafer Sokak'ta TEDAŞ'ın arkasındaki arsa bize aitti...
28.03.2007 Ege
İzmir'deki otobüsler kirli ve bakımsız
İzmir'deki otobüsler kirli ve bakımsız Türkiye'nin üçüncü büyük şehrinde hoş olmayan pek çok durum var...
28.11.2005 Ege
Haber çilesi
Haber çilesi Haber çilesi
20.01.2002 The Others
Sapık bu kez çatıdan indi!
Sapık bu kez çatıdan indi! İzmir Karşıyakadaki 5 katlı bir apartmanın en üst katında oturan G...
9.01.2002 Yaşam
Sapık bu kez çatıdan indi!
Sapık bu kez çatıdan indi! Sapık bu kez çatıdan indi!
Depremden kaçılmaz tedbir alınır
Depremden kaçılmaz tedbir alınır Depremden kaçılmaz tedbir alınır
19.08.1999 The Others
"Tirana'nın Robert Koleji"
"Tirana'nın Robert Koleji" "Tirana'nın Robert Koleji"
3.04.1998 Yazarlar

Benzer Haber Etiketleri

Dokuzeylül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.