Dönüş

Dönüş

Son dakika dönüş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dönüş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dönüş haber sayfamızda...

Dönüş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.982 dönüş haberi bulunmuştur.
Yıldız Dağı tırmanışında kaybolan öğretim üyesi aranıyor
Yıldız Dağı tırmanışında kaybolan öğretim üyesi aranıyor Mersin Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 3 bin 150 rakımlı Yıldız Dağı'na tırmanış yaptıktan sonra dönüş yolunda kaybolan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar (79) için arama çalışması yürütülüyor.
25.04.2024 Gündem
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin!
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin! Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydin'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu!
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu! Kartal’ın Ankaragücü deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılması teknik heyeti mutlu etti. Olumsuz bir sonuç hem finali tehlikeye atacak hem de derbi öncesi morallerin bozulmasına neden olabilecekti.
25.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'ye İrfan Can Kahveci piyangosu! Avrupa devleri peşinde
Fenerbahçe'ye İrfan Can Kahveci piyangosu! Avrupa devleri peşinde Fenerbahçe’de bu sezon birçok futbolcu vitrine çıkarken, bunların başında milli futbolcu geldi. Hem Konferans Ligi’nde hem de Süper Lig’de fırtına gibi esen İrfan Can Kahveci’nin Avrupa devlerinin transfer listesine girdiği öğrenildi.
25.04.2024 Fenerbahçe
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı
Taş Kağıt Makas'ta doktorun söyledikleri Umut'u yıktı Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' sekizinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku
EuroLeague'de Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Final-Four yolunda sakatlık şoku Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off ilk maçında deplasmanda Monaco'ya konuk oldu. Normal süresi 81-81 eşitlikle biten mücadelenin uzatma bölümünde rakibini 95-91 yenen sarı-lacivertliler avantajı ele geçirdi ancak yıldız basketbolcusunun sakatlığıyla sarsıldı. İşte detaylar...
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Larkin savaşı! 4 milyon dolara 'Evet' dedi
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Larkin savaşı! 4 milyon dolara 'Evet' dedi Uzun yıllardır Anadolu Efes'te forma giyen ve Fenerbahçe Beko'nun da transferi için dahil olduğu Shane Larkin sözleşme kararını verdi. Larkin 4 milyon dolara 'Evet' dedi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var'
Fenerbahçe Opet'te Lavarini'den ayrılık açıklaması! 'Başka dinamikler var' Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunun son maçında Eczacıbaşı'nı mağlup eden Fenerbahçe Opet şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertli takımda başantrenör Lavarini'den ayrılık açıklaması geldi.
24.04.2024 Voleybol
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi Popüler Doğu Ekspresi treninin yaz versiyonu ilk seferini önceki gün tamamladı. Ankara Garı’ndan hareket eden tren Malatya, Diyarbakır, Elazığ ve Kayseri rotasını 4 günde tamamlandı. Yolcular kültürel yolculuğun yanı sıra uğradıkları kentlere özel lezzetleri tatma imkanı buldu.
24.04.2024 Ekonomi
Raylarda yeni rota Diyarbakır
Raylarda yeni rota Diyarbakır Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini dün tamamladı.
23.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi'
Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası İsmail Kartal'a patladı! 'Sezonun emeğini bitirdi' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Zirve yarışında sarı-lacivertlilerin yaşadığı kritik puan kaybını spor yorumcuları değerlendirdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Konya'da yasak noktadan 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse otomobil çarptı: 1 ölü, 3 yaralı Konya'da yasak olduğu halde 'U' dönüşü yapmak isteyen minibüse, otomobil çarptı. Kazada emniyet kemeri takılı olmayan minibüs sürücüsü Yakup Bütün (48) hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Berkay Hardal setlere geri dönüyor! 'Hollywood'da olabilirim'
Berkay Hardal setlere geri dönüyor! 'Hollywood'da olabilirim' 'İstanbullu Gelin', 'Kardeş Çocukları' gibi dizilerde boy gösteren Berkay Hardal, Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Eşi Dilan Telkök ile şehir yaşantısından uzaklaşıp Köyceğiz'e yerleşen çift, İstanbul'a geri dönüş kararı aldığını açıkladı. Ünlü isim, sevenlerine setlere geri döneceği müjdesini de vermeyi ihmal etmedi.
22.04.2024 Cadde
Eskişehir’de polis aracının da karıştığı zincirleme kaza! Yaralılar var
Eskişehir’de polis aracının da karıştığı zincirleme kaza! Yaralılar var Eskişehir’de polis aracı, otomobil ve Polatlı Belediyespor taraftar grubunu taşıyan minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 6’sı ağır 8 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22.04.2024 Haberler
Eskişehir’de polis aracının da karıştığı zincirleme kaza! Yaralılar var
Eskişehir’de polis aracının da karıştığı zincirleme kaza! Yaralılar var Eskişehir’de polis aracı, otomobil ve Polatlı Belediyespor taraftar grubunu taşıyan minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 6’sı ağır 8 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22.04.2024 Gündem
Diş implantı tedavisinde başına gelmeyen kalmadı! 'Psikolojik tedavi görüyorum'
Diş implantı tedavisinde başına gelmeyen kalmadı! 'Psikolojik tedavi görüyorum' Bursa’da özel bir diş kliniğinde tedavi gören ve uygulanan implant, çene kemiği ile sol gözünün arkasındaki 'orbita tabanı' olarak tabir edilen kemik çukurunu delip, beyin omurilik sıvısına giren Ramazan Yılmaz (40), yaşadığı olayı gazetecilere anlattı.
21.04.2024 Gündem
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’'nin 28. haftasında Galatasaray sahasında Ereğli Belediyespor’u 4-2 mağlup etti ve ligde liderliğini sürdürdü.
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Ot Festivali’nde renkli kortej
Ot Festivali’nde renkli kortej Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nin ikinci gününde düzenlenen kortej renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Lal Denizli de binlerce vatandaş ile birlikte korteje katıldı.
20.04.2024 Ege
Amasra’da kuvvetli fırtına esareti
Amasra’da kuvvetli fırtına esareti Bartın’ın en gözde ilçesi olan Amasra’nın tarihi ve turistik yerlerini görmek isteyenler güçlü fırtınada ayakta durmakta güçlük çekti. Yaklaşık 30 metrelik köprüyü geçerken fırtınaya yakalananlar tutunacak yer aradı.
20.04.2024 Haberler
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap! Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti ABD, Cezayir tarafından Filistin'in BM'ye tam üyeliğini talep eden karar tasarısını veto etti.
19.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Dönüş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.