Dünya Güreş Birliği

Dünya Güreş Birliği

Son dakika Dünya Güreş Birliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dünya Güreş Birliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dünya Güreş Birliği haber sayfamızda...

Dünya Güreş Birliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 199 dünya güreş birliği haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Ali Cengiz'den altın madalya skandalına ilk yorum! 'Şaşırdım'
ÖZEL | Ali Cengiz'den altın madalya skandalına ilk yorum! 'Şaşırdım' Güreş tarihine geçen bir kararla finalde mağlup ettiği rakibine de altın madalya takılan dünya şampiyonu Ali Cengiz, konuyu Milliyet’e değerlendirdi, “Neye dayanarak bilmiyorum ancak bu şekilde uygun görmüşler. Benim madalyam baki ama şaşırdım tabii” dedi.
19.11.2023 Diğer
Dünya Güreş Birliği'nden şaşırtan karar! Şampiyonluğu paylaştırdılar
Dünya Güreş Birliği'nden şaşırtan karar! Şampiyonluğu paylaştırdılar Dünya Güreş Birliği Yönetim Kurulu, Dünya Güreş Şampiyonası'nda Ali Cengiz'in ardından David Losonczi'yi de şampiyon ilan etti.
15.11.2023 Güreş
Taha Akgül ve Rıza Kayaalp yöneticiliğe adım attılar
Taha Akgül ve Rıza Kayaalp yöneticiliğe adım attılar 2024 Paris Olimpiyatları'ndan sonra aktif sporu bırakacaklarını açıklayan ağır sıklette dünyanın en iyi güreşçileri olan Taha Akgül ve Rıza Kayaalp, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü'nde yöneticiliğe ilk adımı attılar.
30.06.2023 Güreş
2022'de Türk sporuna damga vuran isimler! Tarihi başarılara imza attılar
2022'de Türk sporuna damga vuran isimler! Tarihi başarılara imza attılar 2022 yılında spor camiasında yaşanan olaylar bir hayli dikkat çekti. Unutulmaz anların yaşandığı 2022'de Türk sporuna damga vuran isimlerde tarihe geçmeyi başardılar.
1.01.2023 Diğer
Rıza Kayaalp ve Taha Akgül üniversiteli gençlerle buluştu
Rıza Kayaalp ve Taha Akgül üniversiteli gençlerle buluştu Güreş kariyerlerinde Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ile Dünya Güreş Birliği MHK Üyesi Prof. Dr. İbrahim Cicioğlu, Lokman Hekim Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşi programında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
29.12.2022 Diğer Sporlar
Rıza Kayaalp ve Taha Akgül üniversiteli gençlerle buluştu
Rıza Kayaalp ve Taha Akgül üniversiteli gençlerle buluştu Güreş kariyerlerinde Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ile Dünya Güreş Birliği MHK Üyesi Prof. Dr. İbrahim Cicioğlu, Lokman Hekim Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşi programında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
29.12.2022 Güreş
Taha Akgül, dünyanın en iyi güreşçisi seçildi
Taha Akgül, dünyanın en iyi güreşçisi seçildi Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından serbest güreşte ‘Dünyanın En İyi Güreşçisi’ seçilen Taha Akgül, “Hedefim 4’üncü kez dünya şampiyonluğu olacak. Rakiplerim bana çalışıyor ama ben de onlara çalışıyorum, bunu unutmasınlar. Onlar bana çalışabilirler ama benim hedefim tekrar onları yenmek olacak. Var gücüyle geçen yıldan daha fazla çalışan bir Taha var” dedi.
28.12.2022 Güreş
Taha Akgül, 2022 yılının en iyi güreşçisi seçildi
Taha Akgül, 2022 yılının en iyi güreşçisi seçildi Dünya Güreş Birliği (UWW) 2022 yılında Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve Yaşar Doğu Turnuvası’nda altın madalyaya ulaşan milli sporcu Taha Akgül’ü ‘2022 yılının Serbest Stil Güreşçisi’ ilan etti.
27.12.2022 Güreş
Taha Akgül dünya şampiyonu oldu! Altın madalya bizim
Taha Akgül dünya şampiyonu oldu! Altın madalya bizim Milli güreşçi Taha Akgül, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’ndaki milli güreşçiler ile millet olarak onur ve gurur duyduklarını söyledi. Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli güreşçi Taha Akgül, “Tüm rakiplerime karşı ezici bir üstünlükle galip gelerek 3'üncü kez dünya şampiyonluğu madalyasına ulaştım. Gerçekten benim için belki de en değerli dünya şampiyonluklarından olabilir. 7 senenin ardından geldiği için, tekrardan gücümü bütün dünyaya gösterdiğim için de ayrıca bir yeri var” dedi.
16.09.2022 Güreş
Türkiye, Ranking Güreş Turnuvası'nı 23 madalya ile tamamladı
Türkiye, Ranking Güreş Turnuvası'nı 23 madalya ile tamamladı İstanbul’da yapılan ve 43 ülkeden 550 sporcunun katıldığı Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Uluslararası Ranking Turnuvası sona erdi. Türkiye serbest stilde 3 altın, 3 gümüş ve 2 bronz; grekoromende de 5 altın, 1 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplam 23 madalya ile turnuvayı tamamladı.
27.02.2022 Güreş
Şeref Eroğlu: Sahip olduğum her şeyi güreşe borçluyum
Şeref Eroğlu: Sahip olduğum her şeyi güreşe borçluyum Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, ay-yıldızlı mayoyu hak edene vereceklerini belirterek, "Ben emeğin, kulak kırılmanın ne olduğunu, terin, emeğin sabrını bilen biriyim. Güçlü Türkiye’m için en iyisi demiyorum, en mükemmel kimse ona o mayoyu teslim edeceğiz" dedi.
25.02.2022 Güreş
Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Uluslararası Ranking Turnuvası'nın açılış töreni yapıldı
Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Uluslararası Ranking Turnuvası'nın açılış töreni yapıldı Türk ve Dünya güreşine büyük başarılarıyla damga vurmuş Yaşar Doğu, Vehbi Emre ile Hamit Kaplan adına düzenlenen ve 43 ülkeden 550 sporcunun katıldığı Uluslararası Ranking Turnuvası'nın açılışı, görkemli bir törenle yapıldı.
24.02.2022 Güreş
Yasemin Adar kimdir, kaç yaşında? Yasemin Adar nereli?
Yasemin Adar kimdir, kaç yaşında? Yasemin Adar nereli? Yasemin Adar'ın yaşamı ile ilgili detaylar gündemde araştırılıyor. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Yasemin Adar, bronz madalya maçına çıkacak. Peki milli sporcu Yasemin Adar kimdir, kaç yaşında?
2.08.2021 Gündem
Tokyo'da görev alacak Türk güreş hakemlerinden açıklama
Tokyo'da görev alacak Türk güreş hakemlerinden açıklama Dünya Güreş Birliği tarafından, Tokyo'da düzenlenecek olimpiyat oyunlarında görevlendirilen Türk hakemler, başarılı olarak ülkeye döneceklerini belirtti.
25.05.2021 Güreş
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti!
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti! 2020 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Kovid-19 sporu da sekteye uğrattı. ABD'li efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, California'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. Futbol efsanesi Diego Armando Maradona da hayata gözlerini yumdu. İşte sporda 2020'nin olayları...
15.12.2020 Skorer
Güreşte MHK Başkanı İbrahim Cicioğlu Kovid-19'a yakalandı
Güreşte MHK Başkanı İbrahim Cicioğlu Kovid-19'a yakalandı Türkiye Güreş Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı ve Dünya Güreş Birliği Hakem Kurulu Üyesi İbrahim Cicioğlu'nun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığına yakalandığı bildirildi.
14.11.2020 Güreş
Boynuz kulağı geçti
Boynuz kulağı geçti Manisa’da futbolun ağırlık merkezi son yıllarda il merkezinden ilçeye kaydı. Futbolda sadece ili değil Ege bölgesini de temsil eden Akhisarspor önemli başarılara imza attı. Manisaspor’un düştüğü sene yükseldiği Süper Lig’de büyük takımlara yıllarca kök söktüren yeşil-siyahlılar, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazanarak tarih yazdı.
27.10.2020 Anadolu Kaplanları
Dünya Güreş Birliği, 30 Haziran'a kadar yapılması planlanan etkinlikleri erteledi
Dünya Güreş Birliği, 30 Haziran'a kadar yapılması planlanan etkinlikleri erteledi Dünya Güreş Birliği, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nın ertelemesinin ardından, 30 Haziran tarihine kadar planlanan bütün etkinlik ve organizasyonları erteleme kararı aldı.
1.07.2020 Güreş
Güreşte Dünya Olimpiyat Elemeleri de ertelendi
Güreşte Dünya Olimpiyat Elemeleri de ertelendi Korona virüs salgını nedeniyle Budapeşte'de yapılması planlanan güreş müsabakaları ertelendi.
1.07.2020 Güreş
Koronavirüs nedeniyle 2 spor organizasyonu daha Çin'den alındı
Koronavirüs nedeniyle 2 spor organizasyonu daha Çin'den alındı Çin'in Xi'an şehrinde yapılacak güreş ve tenis organizasyonları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yarattığı endişe nedeniyle iptal edildi.  
1.07.2020 Diğer
Milli güreşçiler, Roma'da 12 madalya kazandı
Milli güreşçiler, Roma'da 12 madalya kazandı Türkiye, İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen Dünya Güreş Birliği (UWW) Ranking Series niteliğindeki Uluslararası Matteo Pellicone Güreş Turnuvası'nı 12 madalyayla tamamladı.
1.07.2020 Güreş
Rıza Kayaalp kimdir? Kaç yaşında?
Rıza Kayaalp kimdir? Kaç yaşında? Dünya Güreş Şampiyonası'nda dün finale yükselen Rıza Kayaalp bugün Kübalı Oscar Pino Hinds ile karşılaştı. Kayaalp rakibine 3-1 üstünlük sağlayarak altın madalyayı kazandı. Bu gurur verici gelişme sonrası bir kez daha "Rıza Kayaalp kimdir? Kaç yaşında?" soruları sorulmaya başlandı.
1.07.2020 Güreş
Rıza Kayaalp, Avrupa şampiyonu oldu!
Rıza Kayaalp, Avrupa şampiyonu oldu! Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Gürcü rakibi Iakobi Kajaia'yı yenen Rıza Kayaalp, altın madalya kazandı.
1.07.2020 Güreş
Güreş Federasyonundan hakem tepkisi
Güreş Federasyonundan hakem tepkisi Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Dünya Şampiyonası'nda milli sporcuların madalyalarının gasbedildiğini savundu.
1.07.2020 Güreş
Yunusemreli Doğan Bayır dünya beşincisi
Yunusemreli Doğan Bayır dünya beşincisi Muğla’nın Ortaca ilçesinde Ortaca Belediyesinin katkılarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı, Dünya Güreş Birliği (UWW) ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası gerçekleştirildi.
11.10.2018 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Güreş Birliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.