Dünya Moto3 Şampiyonası

Dünya Moto3 Şampiyonası

Son dakika Dünya Moto3 Şampiyonası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dünya Moto3 Şampiyonası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dünya Moto3 Şampiyonası haber sayfamızda...

Dünya Moto3 Şampiyonası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 111 dünya moto3 şampiyonası haberi bulunmuştur.
Deniz Öncü'nün 2022 yılındaki rakipleri belli oldu
Deniz Öncü'nün 2022 yılındaki rakipleri belli oldu Uluslararası Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Moto3 Şampiyonası'nda mücadele veren milli sporcu Deniz Öncü'nün 2022 yılındaki rakipleri açıklandı.
17.11.2021 Motor Sporları
Deniz Öncü, Moto3 Dünya Şampiyonası'nın son ayağında 5. oldu
Deniz Öncü, Moto3 Dünya Şampiyonası'nın son ayağında 5. oldu Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'nın Valensiya kentinde düzenlenen Dünya Moto3 Şampiyonası'nın son ayağında 5. sırayı aldı.
14.11.2021 Motor Sporları
Milli motosikletçi Deniz Öncü İspanya’da piste çıkacak
Milli motosikletçi Deniz Öncü İspanya’da piste çıkacak Milli motosikletçi Deniz Öncü, hafta sonu İspanya’da kupa mücadelesi verecek.
10.09.2021 Motor Sporları
Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İtalya'da birinci oldu
Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İtalya'da birinci oldu Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İtalya Pist Şampiyonası'nın ilk yarışını birinci sırada tamamladı.
28.08.2021 Motor Sporları
Milli motosikletçi Deniz Öncü sezonun son yarışına Portekiz'de çıkacak
Milli motosikletçi Deniz Öncü sezonun son yarışına Portekiz'de çıkacak Milli motosikletçi Deniz Öncü, Dünya Moto3 Şampiyonası'nın son yarışında Portekiz'de piste çıkacak.
19.11.2020 Motor Sporları
Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'da piste çıkacak
Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'da piste çıkacak Milli motosikletçi Deniz Öncü, Dünya Moto3 Şampiyonası'nın 13. ayağında İspanya'da mücadele edecek.
6.05.2022 Diğer
Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'da piste çıkacak
Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'da piste çıkacak Milli motosikletçi Deniz Öncü, Dünya Moto3 Şampiyonası'nın 12. ayağında İspanya'da mücadele edecek.
22.10.2020 Motor Sporları
Milli motosikletçiler Portekiz ve İspanya'da piste çıkacak
Milli motosikletçiler Portekiz ve İspanya'da piste çıkacak Milli motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü, Bahattin Sofuoğlu ve Deniz Öncü, Portekiz ile İspanya'da yapılacak dünya şampiyonalarında mücadele edecek.
15.10.2020 Motor Sporları
Dünya Moto3 Şampiyonası ve BMU Avrupa Şampiyonalarında 10 milli sporcu yarışacak
Dünya Moto3 Şampiyonası ve BMU Avrupa Şampiyonalarında 10 milli sporcu yarışacak Fransa'da Dünya Moto3 Şampiyonası'nda, Romanya ve Bulgaristan'da BMU Avrupa Şampiyonaları'nda hafta sonu 10 milli sporcu Türkiye'yi temsil edecek.
8.10.2020 Motor Sporları
Deniz Öncü, Dünya Moto3 Şampiyonası’nın 9. ayağında İspanya'da piste çıkacak
Deniz Öncü, Dünya Moto3 Şampiyonası’nın 9. ayağında İspanya'da piste çıkacak Milli sporcu Deniz Öncü, Dünya Moto3 Şampiyonası’nın 9. ayağında İspanya'da yarışacak.
24.09.2020 Motor Sporları
Milli motosikletçiler İspanya ve San Marino'da piste çıkıyor
Milli motosikletçiler İspanya ve San Marino'da piste çıkıyor Milli motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü, Bahattin Sofuoğlu ve Deniz Öncü, İspanya ve San Marino'da yapılacak dünya şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edecek.
16.09.2020 Motor Sporları
Deniz Öncü ve Asrın Rodi Pak, Avrupa'da pistlere çıkıyor
Deniz Öncü ve Asrın Rodi Pak, Avrupa'da pistlere çıkıyor Milli motosikletçiler Deniz Öncü ve Asrın Rodi Pak, hafta sonu Avrupa'da pistlere çıkacak.
9.09.2020 Motor Sporları
Milli motosikletçi Deniz Öncü taburcu edildi
Milli motosikletçi Deniz Öncü taburcu edildi Dünya Moto3 Şampiyonası'nda yaptığı kaza sonrasında hastaneye kaldırılan milli motosikletçi Deniz Öncü, taburcu edildi.
23.08.2020 Motor Sporları
Milli motosikletçi Deniz Öncü, Avusturya'daki yarışta 8. oldu
Milli motosikletçi Deniz Öncü, Avusturya'daki yarışta 8. oldu Dünya Moto3 Şampiyonası'nda yer alan milli motosikletçi Deniz Öncü, 14-16 Ağustos tarihlerinde Avusturya'da düzenlenen yarışta 8. oldu.
16.08.2020 Motor Sporları
Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'daki yarışı tamamlayamadı
Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'daki yarışı tamamlayamadı Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'da düzenlenen Dünya Moto3 Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Andalucia (Endülüs) Grand Prix'sinde düşerek yarışı tamamlayamadı.
26.07.2020 Motor Sporları
Milli motosikletçiler İspanya'da iki farklı yarışta Türkiye'yi temsil edecek
Milli motosikletçiler İspanya'da iki farklı yarışta Türkiye'yi temsil edecek Milli motosikletçiler Deniz Öncü ve Asrın Rodi Pak, İspanya'da iki farklı şampiyonada piste çıkacak.
22.07.2020 Diğer
Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'da istediğini alamadı
Milli motosikletçi Deniz Öncü, İspanya'da istediğini alamadı Milli motosikletçi Deniz Öncü, 4 aylık aranın ardından yeniden başlayan 2020 Dünya Moto3 Şampiyonası'nın İspanya'da düzenlenen ikinci ayağında 25. oldu.
20.07.2020 Motor Sporları
Can Öncü antrenmanda kaza yaptı
Can Öncü antrenmanda kaza yaptı Milli motosikletçi Can Öncü, Dünya Moto3 Şampiyonası San Marino ayağının serbest antrenmanında kaza yaptı.
1.07.2020 Motor Sporları
Kenan Sofuoğlu'nun "muhteşem üçlüsü"
Kenan Sofuoğlu'nun "muhteşem üçlüsü" AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, 2018 yılında katıldıkları yarışlarda büyük başarılara imza atan milli motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Deniz Öncü'ye her alanda desteğinin süreceğini söyledi.
1.07.2020 Motor Sporları
Deniz Öncü Moto2 Dünya Şampiyonası'nda Sezonu Katar’da Açıyor
Deniz Öncü Moto2 Dünya Şampiyonası'nda Sezonu Katar’da Açıyor Dünyanın en önemli motorsporları organizasyonlarından Moto2 Dünya Şampiyonası heyecanı başlıyor. Red Bull sporcusu Deniz Öncü’nün bu yıldan itibaren boy göstereceği şampiyonanın ilk yarışı 10 Mart Pazar günü Katar’daki Lusail Uluslararası Pisti’nde gerçekleşecek.
8.03.2024 Motor Sporları
Deniz Öncü Avustralya’da zirvede
Deniz Öncü Avustralya’da zirvede Red Bull sporcusu Deniz Öncü, 2023 Moto3 Dünya Şampiyonası’nın 16. ayağı olan Avustralya Grand Prix’sini podyumun ilk sırasında tamamladı. Yarışa yedinci sıradan başlayan Öncü, yoğun yağmur ve rüzgar altındaki mücadelede muhteşem bir mücadeleyle son turda rakibi Ayumu Sasaki’yi geçip etabı galibiyetle tamamladı.
22.10.2023 Motor Sporlari
KNN54 Riders Belgeseli izleyicilerle buluşuyor
KNN54 Riders Belgeseli izleyicilerle buluşuyor Türkiye’nin en başarılı 4 motor sporları sporcusunun hikayesine odaklanan KNN54 Riders belgeseli, yarın izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.
2.05.2023 Motor Sporları
Can Öncü, Supersport kariyerinin ilk zaferine ulaştı
Can Öncü, Supersport kariyerinin ilk zaferine ulaştı Endonezya’da düzenlenen Dünya Supersport Şampiyonası’nın ikinci ayağında tüm turları lider geçen Can Öncü, kariyerinin 65. yarışında ilk galibiyetini elde ederek büyük bir zafere imza attı.
4.03.2023 Motor Sporlari
Deniz Öncü'den MotoGP açıklaması! 'Hiçbir engel yok'
Deniz Öncü'den MotoGP açıklaması! 'Hiçbir engel yok' Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Deniz Öncü, 2022 Moto3 Dünya Şampiyonası’nın ardından açıklamalarda bulundu. Öncü, MotoGP'de yarışmak ile ilgili heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.
30.11.2022 Motor Sporları
Deniz Öncü, Red Bull KTM Ajo takımıyla anlaştı
Deniz Öncü, Red Bull KTM Ajo takımıyla anlaştı Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli motosiklet sporcularından biri olan Red Bull sporcusu Deniz Öncü, gelecek sezon da MotoGP’nin alt serilerinden biri olan Moto3’te yarışacak.
29.09.2022 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Dünya Moto3 Şampiyonası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.