Emel Ayaydın

Emel Ayaydın

Son dakika Emel Ayaydın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emel Ayaydın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emel Ayaydın haber sayfamızda...

Emel Ayaydın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 100 emel ayaydın haberi bulunmuştur.
Tasarımlar ödüllendirildi
Tasarımlar ödüllendirildi Bu yıl dördüncü kez düzenlenen ‘Ayakkabı Tasarım Yarışması’nın finali görkemli bir törenle gerçekleşti.
22.10.2022 Cadde
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın proje lansmanı görkemli bir gecede gerçekleşti. Cemiyet hayatından yoğun katılımın olduğu etkinlikte, ünlü Piyanist Kerem Görsev orkestrasıyla sahne alarak misafirlere gün batımında keyifli bir dinleti sundu.
8.09.2022 Advertorial
İş birliği kutlaması
İş birliği kutlaması Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Maison Valentino ve Beymen iş birliğini Bodrum’daki davette kutladı
1.08.2022 Cadde
Şık davet
Şık davet Lüks ev tekstili markası Valeron, yeni koleksiyonunu şık bir davet ile tanıttı.
27.05.2022 Cadde
Babaya adanan defile
Babaya adanan defile Sudietuz markasının kreatif direktörü Şansım Adalı, Fashion Week Istanbul’da ‘Dalyan’ adlı koleksiyonunu Kırım Kilisesi’nde sundu.
19.03.2022 Cadde
Koleksiyon kutlaması
Koleksiyon kutlaması Dünyanın ilk tılsım mücevher markası Bee Goddess’ın kurucusu Ece Şirin’in, She’s Mercedes için yarattığı ‘Super She for Beymen Exclusive’ koleksiyonu Beymen Zorlu Center Morini Teras’ta gerçekleştirilen özel bir davetle tanıtıldı.
18.03.2022 Cadde
Davette  buluştular
Davette buluştular Yenilenen Beymen Zorlu Center, geçtiğimiz günlerde özel bir davete ev sahipliği yaptı.
25.02.2022 Cadde
Dost sohbeti
Dost sohbeti İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın’ın eşi Emel Ayaydın, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı.
30.10.2021 Cadde
Emel Ayaydın'ın alışveriş şıklığı
Emel Ayaydın'ın alışveriş şıklığı Cemiyet ve iş dünyasının tanınan simalarından Emel Ayaydın, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
4.09.2021 Cadde
Hem iş hem tatil
Hem iş hem tatil İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın ile Marmaris’e mağaza açılışına katıldı.
31.08.2021 Cadde
Dostlar bir arada
Dostlar bir arada İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Ayaydın, Çeşme tatilinin ardından soluğu Bodrum’da aldı.
18.08.2021 Cadde
Aile buluşması
Aile buluşması İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Ayaydın, yeğenleri Pınar Ayaydın Talay ve eşi Murat Talay ile birlikte olmanın tadını çıkardı...
12.08.2021 Cadde
‘Mutlu yıllar kızım’
‘Mutlu yıllar kızım’ Yaz tatillerini Marmaris’te geçiren İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Ayaydın, kızları Yağmur’un yeni yaşını kutladı.
21.06.2021 Cadde
Virüsü atlattılar
Virüsü atlattılar İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın, çocukları Yağmur ve Doruk ile koronavirüs hastalığını atlattı.
1.04.2021 Cadde
Yeni yaş kutlaması
Yeni yaş kutlaması İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın’ın doğum gününü aile arasında ufak bir pasta keserek kutladı.
1.03.2021 Cadde
Emel Ayaydın her daim şık
Emel Ayaydın her daim şık Cemiyet hayatının tanınan simalarından olan Emel Ayaydın, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
14.01.2021 Cadde
Kısa süreli alışveriş
Kısa süreli alışveriş İpekyol mağazalar zincirinin yönetim kurulu üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Ayaydın, İstinye Park’ta objektiflere takıldı.
11.01.2021 Cadde
Bodrum’da sezon finali yaptı
Bodrum’da sezon finali yaptı Süperstar Ajda Pekkan, önceki gece Bodrum Günay Restaurant’ta sahne aldı.
25.08.2020 Cadde
Emel Ayaydın ve kızı Yağmur Ayaydın'ın alışveriş keyfi
Emel Ayaydın ve kızı Yağmur Ayaydın'ın alışveriş keyfi İş hayatının önemli isimlerinden Nejdet Ayaydın'ın eşi Emel Ayaydın ve kızı Yağmur Ayaydın, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
20.06.2020 Cadde
Emel Ayaydın: Yeni stilimiz bu şekilde
Emel Ayaydın: Yeni stilimiz bu şekilde Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Emel Ayaydın, kızı Yağmur ile birlikte İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
4.06.2020 Cadde
Tedbiri elden bırakmadılar
Tedbiri elden bırakmadılar Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Emel Ayaydın, kızı Yağmur ile bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.
4.06.2020 Cadde
Sanat dolu sohbet
Sanat dolu sohbet Zorlu Center’da, Artkolik’in kurucusu Nazlı Keçili moderatörlüğünde, Sanat Tarihi Eğitmeni Buket Şakarcan’ın katılımıyla ‘Sanat Tarihinde Kadının Yeri’ başlıklı sohbet gerçekleştirildi.
7.03.2020 Cadde
Emel Ayaydın sade ve şık
Emel Ayaydın sade ve şık Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Emel Ayaydın, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
19.02.2020 Cadde
Çanta tasarladılar
Çanta tasarladılar Cemiyet dünyasının ünlü isimleri, Ezra-Tuba Çetin kardeşlerin ekilebilir tohumlu çanta atölyesi için İstinye Park’ta buluştu.
21.12.2019 Cadde
Erken  davet
Erken davet EPOS 7 Derneği, yeni yıl öncesi Serafina Kanyon’da iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin buluştuğu renkli bir davet düzenledi.
20.12.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Emel Ayaydın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.