Emre Aşık

Emre Aşık

Defans mevkisinde görev alan eski Türk futbolcu.   Kulüp kariyeri   Sönmez Filamentspor'da futbola başladı ve 1992'de profesyonel oldu. 1992-93 sezonunda Balıkesirspor'dayken keşfedildi. 1993-94 sezonunda, 20 yaşında Fenerbahçe'ye geçti. Fenerbahçe'den bedelsiz olarak 1996'da İstanbulspor'a transfer oldu. 4 yıl sonra Galatasaray'la anlaştı.Emre, Avrupa'da son derece başarılı günler geçiren Galatasaray savunmasında Kaptan Bülent ile sağlam bir ikili oluşturdu. Ağustos 2003'te Beşiktaş'a transfer oldu. 2005 yılında Teknik Direktör Rıza Çalımbay tarafından kadro dışı bırakıldı.Ve tekrar yuvasının yolunu tuttu. Şubat 2006'da eski kulübü Galatasaray ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Emre, daha çok futbol sahasındaki hırslı, mücadeleci ve zaman zaman sert karakteriyle tanınır. Futbolcunun menejerliğini spor yazarı Ogan Tarhan yapmıştır. Emre Aşık, 1 yıllığına kiralık olarak Ankaraspor'la anlaştı. Ankaraspor'da geçirdiği başarılı bir sezonun ardından Fatih Terim tarafından A Milli Takım'ın EURO 2008 kadrosuna dahil edildi. 2008-2009 sezonunda Galatasaray'a geri döndü. O sezon takımında görev aldığında ne kadar etkili olabileceğini gösterdi. 2009-2010 sezonun 33. haftasında Galatasaray'ın evinde oynadığı Antalyaspor maçında sonradan oyuna girerek Galatasaray formasına ve Ali Samiyen'e taraftarların tezahüratları eşliğinde veda etti. Millî takım kariyeri   29 Mart 1995'teki İsveç maçında attığı golle 2-1'lik galibiyetin mimarlarından biriydi. 2001-02 sezonundaki formuyla 6 yıldan sonra tekrar Türkiye Millî Futbol Takımı'na seçildi. 2002'de dünya 3.sü olan A Milli takımda ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'da 3. olan A Milli takımın kadrosundaydı. 2009-10 sezonunun sonunda futbolu bırakmaya kararı verdi. Bu kararından sonra Türkiye formasıyla 19 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta 9. dakikada Okan Buruk'la beraber oyundan çıkarak jübilesini yaptı. Toplamda 52 kez A Milli formayı giydi. Başarıları   Takım Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu 1993 Türkiye U-21 FIFA Dünya Kupası Üçüncülüğü 2002 Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası Üçüncülüğü 2008 Türkiye UEFA Süper Kupa Şampiyonluğu 2000 Galatasaray 2008 Galatasaray TFF Süper Kupası 2005-2006 Galatasaray Türkcell Süper Ligi Şampiyonluğu

Emre Aşık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.636 emre aşık haberi bulunmuştur.
Süper Lig'de gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde!
Süper Lig'de gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde! Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda Galatasaray’ı 3 Mart Pazar akşamı saat 19.00’da konuk edecek. Dev derbinin heyecanı, her zaman olduğu gibi gün boyu canlı yayınlarla Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta yaşanacak.
2.03.2024 Beşiktaş
Süper Lig'de dev şölen! Gözler Trabzonspor-Galatasaray maçında
Süper Lig'de dev şölen! Gözler Trabzonspor-Galatasaray maçında Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor, ligin 21’inci haftasında Galatasaray’ı Papara Park’ta konuk ediyor. Yarın saat 19.00'da başlayacak derbi heyecanı, gün boyu canlı yayınlarla Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta yaşanacak.
20.01.2024 Trabzonspor
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni
5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni Trendyol Süper Lig'de tüm gözler yarın Ülker Stadı’nda oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00’da başlayacak maçta, lider Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak.
23.12.2023 Fenerbahçe
Süper Lig derbi heyecanı ile başlıyor
Süper Lig derbi heyecanı ile başlıyor A Milli Takım’ın Euro 2024 vizesi aldığı milli ara sonrası Süper Lig, dev derbi heyecanıyla kaldığı yerden devam ediyor. Ligin dokuzuncu haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor. Saat 19.00'da başlayacak derbinin tüm heyecanı özel yayınlarla tüm gün beIN SPORTS ekranlarında olacak.
19.10.2023 Galatasaray
Fatih Terim kadroyu unuttu, Volkan Demirel forvet oynadı!
Fatih Terim kadroyu unuttu, Volkan Demirel forvet oynadı! Depremzedeler için düzenlenen yardım maçında A Milli Takım EURO 2008 kadrosunda yer alan futbolcular sahaya çıktı. Kenarda ise teknik direktör olarak Fatih Terim yer aldı.
9.09.2023 Futbol
Türkiye ile İsviçre 15 yıl sonra anlamlı maçta buluşuyor
Türkiye ile İsviçre 15 yıl sonra anlamlı maçta buluşuyor 2008 Avrupa Şampiyonası'nda karşılaşan iki takımın o dönemde forma giymiş oyuncuları depremzedeler yararına düzenlenen maçta boy gösterecek.
8.09.2023 Milli Takım
Sebastien Perez'den Arda Güler iddiası! 'Cengiz Ünder çoğu insanı şaşırttı'
Sebastien Perez'den Arda Güler iddiası! 'Cengiz Ünder çoğu insanı şaşırttı' Sarı-kırmızılı takımın unutulmaz isimlerinden olan Sebastien Perez hem kariyeri hem gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin yeni transferi Cengiz Ünder için dikkat çeken sözler sarf eden Perez Arda Güler için sürpriz bir iddiada bulundu.
26.08.2023 Galatasaray
Ersun Yanal'dan Galatasaray uyarısı! Yıldız futbolcuyu eleştirdi: Enerjisi çok düşüktü
Ersun Yanal'dan Galatasaray uyarısı! Yıldız futbolcuyu eleştirdi: Enerjisi çok düşüktü Ersun Yanal, Trendyol Süper Lig'in 1'inci haftasındaki Kayserispor maçını değerlendirdi. Ersun Yanal, müsabakanın ardından dikkat çeken ifadeler kullandı.
13.08.2023 Galatasaray
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı'dan yıllar sonra gelen Daum itirafı! 'Maçta oynarsan Fenerbahçe'ye almam'
ÖZEL | Mehmet Yozgatlı'dan yıllar sonra gelen Daum itirafı! 'Maçta oynarsan Fenerbahçe'ye almam' Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen eski futbolcu ve antrenör Mehmet Yozgatlı çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Yozgatlı, Aziz Yıldırım ve Daum ile arasında geçen görüşmeleri Skorer'e anlattı.
28.04.2023 Fenerbahçe
Emre Aşık, milli takım formasını depremzedeler için hediye etti
Emre Aşık, milli takım formasını depremzedeler için hediye etti Galatasaray’ın eski futbolcusu Emre Aşık, depremzedelere destek amacıyla 2002 Dünya Kupası'nda giydiği A Milli Takım formasını sarı-kırmızılıların düzenleyeceği müzayedeye hediye etti.
14.02.2023 Galatasaray
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç "tehdit" davasında bir kez daha mahkemede karşı karşıya geldi
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç "tehdit" davasında bir kez daha mahkemede karşı karşıya geldi Eski milli futbolcu Emre Aşık, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç'a dava açtı. Emre Aşık mahkemedeki beyanında, "Şu an kendisiyle aynı yerde olmaktan ve aynı havayı solumaktan bile rahatsız oluyorum" dedi.
18.01.2023 Haberler
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç "tehdit" davasında bir kez daha mahkemede karşı karşıya geldi
Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç "tehdit" davasında bir kez daha mahkemede karşı karşıya geldi Eski milli futbolcu Emre Aşık, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç'a dava açtı. Emre Aşık mahkemedeki beyanında, "Şu an kendisiyle aynı yerde olmaktan ve aynı havayı solumaktan bile rahatsız oluyorum" dedi.
18.01.2023 Gündem
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için skor verdi! 'Camiada çatlak sesler yükselir'
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için skor verdi! 'Camiada çatlak sesler yükselir' Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında gözler Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde olacak. Spor camiasının önde gelen isimleri Pazar günü oynanacak dev derbi öncesi Skorer'e konuştu.
6.01.2023 Galatasaray
Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi uyardı: Derbide tekrarı hüsran demek!
Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi uyardı: Derbide tekrarı hüsran demek! Türkiye'nin merakla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için geri sayıma geçildi. Kadıköy'deki futbol şöleninde ezeli rakipler tarihte 397'inci kez karşı karşıya gelecek.
6.01.2023 Fenerbahçe
Bilal Meşe, 2002 Dünya Kupası belgeselini ve perde arkasını anlattı: Tüylerim diken diken oldu
Bilal Meşe, 2002 Dünya Kupası belgeselini ve perde arkasını anlattı: Tüylerim diken diken oldu Milliyet yazarlarından Bilal Meşe, Skorer'in 2002 Dünya Kupası belgeseline övgüler yağdırdı. Bilal Meşe köşesinde "Defalarca izledim. Tüylerim diken diken oldu." ifadelerini kullandı.
15.12.2022 Futbol
2002 DÜNYA KUPASI BELGESELİ | Söz artık tarih yazan kahramanlarda...
2002 DÜNYA KUPASI BELGESELİ | Söz artık tarih yazan kahramanlarda... 2022 Dünya Kupası heyecanı tüm sporseverler tarafından büyük bir heyecanla takip edilirken sizleri 20 yıl öncesine götürüyoruz. 2002 yılında Güney Kore ve Japonya'nın ilk kez ortak düzenlediği Dünya Kupası'nda tarih yazan A Milli Takım'ın teknik kurmayları ve bazı yıldızlarını sizler için bir araya getirdik. 2002 Dünya Kupası'nda teknik direktör Şenol Güneş, yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu, A Milli Takım Genel Menajeri Can Çobanoğlu, ay-yıldızlı ekibin o dönemki zaferine katkı sağlayan Okan Buruk, Ümit Davala, Nihat Kahveci, Fatih Akyel, Ergün Penbe ve Emre Aşık gibi eski yıldızlar, bilinmeyen detayları sizler için anlattı. O heyecanı televizyondan futbolseverlere aktaran ünlü spiker Yalçın Çetin'in yanı sıra yorumcu Ömer Üründül, olayları sıcağı sıcağına yerinde takip eden Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe eşsiz anlatımlarıyla tarihe not düşecek belgesele renk kattı.
16.12.2022 Programlar
ÖZEL | 2002 Dünya Kupası belgeseli! Söz artık tarih yazan kahramanlarda
ÖZEL | 2002 Dünya Kupası belgeseli! Söz artık tarih yazan kahramanlarda 2022 Dünya Kupası heyecanı tüm sporseverler tarafından büyük bir heyecanla takip edilirken sizleri 20 yıl öncesine götürüyoruz. 2002 yılında Güney Kore ve Japonya'nın ilk kez ortak düzenlediği Dünya Kupası'nda tarih yazan A Milli Takım'ın teknik kurmayları ve bazı yıldızlarını sizler için bir araya getirdik.
3.12.2022 Milli Takım
Yağmur Sarnıç’ın eski sevgilisi Erdi Sungur'a hapis cezası!
Yağmur Sarnıç’ın eski sevgilisi Erdi Sungur'a hapis cezası! Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet’i ölümle tehdit edip hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Yağmur Sarnıç’ın eski sevgilisi Erdi Sungur'un yargılandığı davada karar açıklandı. Bakırköy 43. Asliye Ceza Mahkemesi, Erdi Sungur’u, ‘Kamu görevlisine hakaret’ ve ‘Tehdit’ suçundan hapis cezasına çarptırdı.
23.11.2022 Cadde
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç polis merkezini birbirine kattı
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç polis merkezini birbirine kattı Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç, noterde işlem yaptırdığı sırada hakkında arama kararı olduğu anlaşılınca ekipler tarafından gözaltına alındı. Karakola götürülen Sarnıç, kendini yere bıraktı, polise ise hakaret ettiği öne sürüldü.
10.11.2022 Haberler
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç polis merkezini birbirine kattı
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç polis merkezini birbirine kattı Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç, noterde işlem yaptırdığı sırada hakkında arama kararı olduğu anlaşılınca ekipler tarafından gözaltına alındı. Karakola götürülen Sarnıç, kendini yere bıraktı, polise ise hakaret ettiği öne sürüldü.
10.11.2022 Gündem
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç ifade verdi: Reklamımı iyi yapın
Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç ifade verdi: Reklamımı iyi yapın Hakkında açılan birçok farklı davada ifade vermediği için yakalama kararı çıkarılan eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, polis eşliğinde getirildiği adliyeden ifadesini verdikten sonra ayrıldı.
1.09.2022 Cadde
Son dakika... Yağmur Sarnıç yakalandı
Son dakika... Yağmur Sarnıç yakalandı Eski eşi milli futbolcu Emre Aşık’ın avukatını tehdit ettiği iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Yağmur Sarnıç Küçükçekmece’de yakalandı. Sarnıç’ın biri kesinleşmiş hapis cezası olmak üzere 6 dosyadan hakkında yakalama kararı olduğu ortaya çıktı.
31.08.2022 Gündem
Galatasaray'a 24'lük orta saha! Transfer için sürpriz aday
Galatasaray'a 24'lük orta saha! Transfer için sürpriz aday Okan Buruk yönetiminde gelecek sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılarla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İngiliz basını, Süper Lig devinin 24 yaşındaki orta sahayı transfer etmek istediğini duyurdu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...
30.07.2022 Galatasaray
Arsenal transfer listesine koydu! Ada basını, Fenerbahçe'yi duyurdu
Arsenal transfer listesine koydu! Ada basını, Fenerbahçe'yi duyurdu Fenerbahçe'de Dinamo Kiev'e karşı alınan mağlubiyetin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesi yönetimi harekete geçirdi. Sarı-lacivertliler, kadrosundaki eksik görülen bölgelere transfer yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer listesinde bulunan tecrübeli futbolcu için Arsenal kararını verdi. İşte transfer haberinin detayları...
30.07.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Emre Aşık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.