Emre Tyler Mays

Emre Tyler Mays

Son dakika Emre Tyler Mays haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Emre Tyler Mays gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Emre Tyler Mays haber sayfamızda...

Emre Tyler Mays

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23 emre tyler mays haberi bulunmuştur.
Aile boyu 'cinayet' davasında karar
Aile boyu 'cinayet' davasında karar Şişli'de 7 Ocak 2020'de Mays çiftinin oğlu 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays'ı getirildiği acil servis girişinde husumetlisine benzediği gerekçesiyle bıçaklayarak öldüren Akın Kutlu'nun ailesinin, akrabaları Ozan Tekcan'ı öldürdükleri, Batuhan Karanlıkoğlu'nu da yaraladıkları iddiasıyla yargılandıkları davada karar çıktı.
14.12.2022 Gündem
Kutlu ailesi hakkında mütalaa açıklandı! Eşi ve iki oğlundan sonra anne de tutuklandı
Kutlu ailesi hakkında mütalaa açıklandı! Eşi ve iki oğlundan sonra anne de tutuklandı Şişli'de Mays çiftinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays'ı getirildiği acil servis girişinde husumetlisine benzediği gerekçesiyle bıçaklayarak öldüren Akın Kutlu'nun ailesinin, akrabaları Ozan Tekcan'ı öldürdükleri, bir kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla yargılandıkları davada, eşi ve iki oğlu tutuklu yargılanan anne Döndü Kutlu'nun da tutuklanmasına karar verildi.
24.10.2022 Gündem
Yeğeninin ölüm emrini veren hala, kardeşine, “Acı var mı?” diye sordu
Yeğeninin ölüm emrini veren hala, kardeşine, “Acı var mı?” diye sordu Mays ailesinin oğulları Emre Tyler Mays’i hastane bahçesinde husumetlisine benzettiği için annesinin gözü önünde bıçaklayarak öldüren Akın Kutlu’nun ağabeyi Muhammed Kutlu’nun husumetli olduğu kuzeni Ozan Tekcan’ı vurarak öldürmesine ilişkin davada polisler tanık olarak dinlendi. Muhammed Kutlu’yu etkisiz hale getiren polis memuru ifadesinde, “Ben sanığı tutarken babası Gazi Kutlu yerde yatan maktule demir sopayla vuruyordu” dedi. Cinayeti azmettirmekle suçlanan anne Döndü Kutlu’nun duruşma çıkışında maktul Ozan Tekcan’ın ailesine, “Acı var mı?” diye sorması ise gerginliğe sebep oldu.
30.09.2021 Gündem
Husumetlisi yerine kuzenini öldürmüş
Husumetlisi yerine kuzenini öldürmüş Hastane bahçesinde geçen yıl Emre Mays’i husumetlisine benzettiği için öldüren Akın Kutlu’nun ağabeyi de, aralarında husumet bulunan kişi yerine kendi kuzenini öldürdü
13.07.2021 Gündem
Öz yeğenlerini öldüren aile hakim karşısında
Öz yeğenlerini öldüren aile hakim karşısında İstanbul Şişli'de hastanede husumetlisine benzettiği Emre Tyler Mays'ı öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Akın Kutlu'nun yargılandığı davanın tanıklarından akrabaları Ozan Tekcan'ın öldürülmesine ilişkin hakkında dava açılan karı-koca ve iki oğlunun yargılanmasın başlandı.
12.07.2021 Haberler
Öz yeğenlerini öldüren aile hakim karşısında “Sen de öleceksin diye bağırdı”
Öz yeğenlerini öldüren aile hakim karşısında “Sen de öleceksin diye bağırdı” Mays ailesinin oğulları Emre Tyler Mays’i hastane bahçesinde husumetlisine benzettiği için annesinin gözü önünde bıçaklayarak öldüren Akın Kutlu’nun ağabeyi Muhammed Kutlu yine aynı husumetlisini vurmak isterken kuzeni Ozan Tekcan’ı vurarak öldürdü. Olayın ardından Muhammed Kutlu, babası Gazi Kutlu ve kardeşi Davut Kutlu tutuklandı. Bugün ilk kez hakim karşısına çıkan sanıklar Gazi ve Davut Kutlu suçlamaları reddetti. Duruşmada ifade veren Ozan Tekcan’ın babası Hacı Tekcan, “Bana, ‘oğlunun kellesini kesip önüne atacağız’ diyorlardı. Dediklerini de yaptılar” dedi.
12.07.2021 Gündem
Yine aynı aile! Bu kez ağabeyi cinayet işledi
Yine aynı aile! Bu kez ağabeyi cinayet işledi Mays ailesinin oğulları Emre Tyler Mays’i hastane bahçesinde husumetlisine benzettiği için annesinin gözü önünde bıçaklayarak öldüren Akın Kutlu’nun ağabeyi Muhammed Kutlu da cinayet işledi. İkinci cinayetle ilgili Muhammed Kutlu, diğer kardeşi ve babası tutuklanırken, annesine de azmettiricilikten dava açıldı.
10.07.2021 Gündem
Ünlü çiftin oğlunu bıçaklayarak öldüren sanığın cezası onandı
Ünlü çiftin oğlunu bıçaklayarak öldüren sanığın cezası onandı Şişli'de geçen yıl dünyaca ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolph Ward Mays çiftinin oğlu Emre Tyler Mays'ı (17) getirildiği hastanede sedyedeyken defalarca bıçaklayarak öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan tutuklu sanık Akın Kutlu'nun cezada indirim yapılması talebiyle yaptığı başvuru üst mahkemece reddedildi. İstinaf Mahkemesi, yerel mahkemenin indirimsiz verdiği cezada hukuka aykırılık bulunmadığı gerekçesiyle kararı onadı.
27.05.2021 Gündem
Şişli'de husumetlisine benzettiği kişiyi öldüren sanık ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı
Şişli'de husumetlisine benzettiği kişiyi öldüren sanık ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı Şişli'de ambulansla hastaneye götürülen Emre Tyler Mays'ı, husumetlisine benzetip bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanık Akın Kutlu'nun yargılandığı davada, sanık Kutlu, "Çocuğa karşı kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
16.12.2020 Gündem
‘Neden engel olmadın?’
‘Neden engel olmadın?’ Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ambulanstan indirildiği sırada husumetlisine benzettiği 17 yaşındaki Emre Tyler Mays’ı bıçaklayarak öldüren Akın Kutlu’nun yargılandığı davada annesi Döndü Kutlu tanık olarak dinlendi.
12.09.2020 Gündem
Ünlü çiftin oğlunun öldürülmesi davasında tanıklar dinlendi
Ünlü çiftin oğlunun öldürülmesi davasında tanıklar dinlendi Şişli'de 7 Ocak 2020 tarihinde, ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolph Ward Mays çiftinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapsi istenen tutuklu sanık Akın Kutlu'nun yargılandığı davada tanıklar dinlendi.
11.09.2020 Haberler
Ünlü çiftin oğlunu öldüren sanık: Keşke ben ölseydim de böyle bir şey yaşanmasaydı
Ünlü çiftin oğlunu öldüren sanık: Keşke ben ölseydim de böyle bir şey yaşanmasaydı Şİşli'de 7 Ocak 2020 tarihinde, ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolph Ward Mays çiftinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapsi istenen tutuklu sanık Akın Kutlu'nun yargılandığı davada tanıklar dinlendi.
11.09.2020 Gündem
Acılı anne: Oğlum kollarıma düştü
Acılı anne: Oğlum kollarıma düştü İstanbul Şişli’de 7 Ocak’ta şarap ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolp Ward Mays çiftinin oğlu Emre Tyler Mays (17) ağabeyinin şiddetine uğrayınca ambulansla hastaneye götürüldü.
18.06.2020 Gündem
Ünlü çiftin oğlunun acil servis önünde ‘yanlışlıkla’ öldürüldüğü saldırı kamerada
Ünlü çiftin oğlunun acil servis önünde ‘yanlışlıkla’ öldürüldüğü saldırı kamerada Şişli'de 7 Ocak tarihinde, ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolph Ward Mays çiftinin oğlu 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapsi istenen tutuklu sanık Akın Kutlu hakim karşısına çıktı. Sanık Akın Kutlu savunmasında, "Aileden özür diliyorum. Yanlışlıkla oldu" dedi. Duruşmada anne Figen Mays ağlayarak verdiği ifadesinde, "Oğlum kollarıma düştü, sonra da yere düştü. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" derken, baba Randolp Ward Mays ise ağlayarak "Şikayetçiyim" dedi.
17.06.2020 Haberler
Kutlu hakkında iddianame hazır
Kutlu hakkında iddianame hazır İstanbul Şişli’deki bir hastanenin acil servisinde ambulanstan indirilen 17 yaşındaki lise öğrencisi Emre Tyler Mays’ı husumetlisine benzettiği gerekçesiyle bıçaklayarak öldüren Akın Kutlu hakkında “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı.
17.03.2020 Gündem
Yanlışlıkla işlenen cinayete müebbet
Yanlışlıkla işlenen cinayete müebbet İstanbul Şişli Etfal Hastanesi’nin acil servisinde ambulanstan indirilirken 17 yaşındaki lise öğrencisi Emre Tyler Mays’ı husumetlisine benzettiği iddiasıyla bıçaklayarak öldüren Akın K. hakkında “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı.
16.03.2020 Gündem
‘Acillik’ acil servisler
‘Acillik’ acil servisler Acil Servislerde çalışanlar can güvenliklerinden endişeli. Doktorlar, acili silahla basan, kavga ettiği kişiyi öldürmek için testereyle gelen hasta yakınları gördüklerini anlatıyor. Güvenlik görevlileri ise “En azından kapılara X-ray cihazı konulsun” diyor
10.01.2020 Gündem
‘Polis bizi korumadı’
‘Polis bizi korumadı’ Kendisini başkasıyla karıştıran saldırgan tarafından öldürülen Emre’nin annesi, oğlunun göz göre göre katledildiğini belirterek isyan etti: “Polisler 10 metre ilerimizdeydi ama kaçtılar. Polislerden şikâyetçiyim”
9.01.2020 Gündem
Yanlışlıkla öldürülen gencin annesi konuştu
Yanlışlıkla öldürülen gencin annesi konuştu Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin önünde bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Emre Tyler Mays'ın annesi Figen Mays cenazede konuştu. Anne Mays, "Polislerin hepsi kaçtı. Bütün polislerden şikayetçiyim. Oğlan tek başınaydı. Polisler 10 metre ötedeydi" dedi.
8.01.2020 Gündem
Ünlü çiftin oğlunun ölümünden önce yaşanan kavga kamerada
Ünlü çiftin oğlunun ölümünden önce yaşanan kavga kamerada Şişli'de, dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan bir firmanın sahiplerinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili önünde, kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı Akın Kutlu, polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, cinayet öncesi Kağıthane'de Kutlu'nun akrabalarının karıştığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.
8.01.2020 Haberler
Ünlü çiftin oğlu İstanbul'da öldürülmüştü! O anlar kamerada...
Ünlü çiftin oğlu İstanbul'da öldürülmüştü! O anlar kamerada... Şişli'de, dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan bir firmanın sahiplerinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili önünde, kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı Akın Kutlu, polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, cinayet öncesi Kağıthane'de Kutlu'nun akrabalarının karıştığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.
8.01.2020 Gündem
Kahreden cinayet
Kahreden cinayet Olay, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinde gece 02.00 sıralarında meydana geldi.
8.01.2020 Gündem
Korkunç olay! Ünlü çiftin oğlu öldürüldü
Korkunç olay! Ünlü çiftin oğlu öldürüldü Dünyaca ünlü şarap ithalatçısı ADCO firmasının sahiplerinin 17 yaşındaki oğulları Emre Tyler Mays, Şişli’de kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın Kutlu (22) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
7.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emre Tyler Mays ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.