Faruk

Faruk

Son dakika Faruk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Faruk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Faruk haber sayfamızda...

Faruk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.179 faruk haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı!
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı! UEFA, EURO 2024'te hakem Halil Umut Meler ile ilgili kararını resmen açıkladı.
23.04.2024 EURO 2024
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü!
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Antalyaspor
Kan donduran vicdansızlık! Yavrusu öldü, sağ arka bacağı ve kuyruğu kesildi
Kan donduran vicdansızlık! Yavrusu öldü, sağ arka bacağı ve kuyruğu kesildi Zonguldak’ta hayvanseverlerin tüfekle vurulup yaralanmış, 1’i ölü 5 yavrusuyla yeni doğum yapmış halde görerek veteriner kliniğine götürdükleri köpeğin, felç olan sağ arka bacağı ve kuyruğu ameliyatla kesildi, omuriliğinden 2 saçma çıkarıldı.
21.04.2024 Gündem
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı!
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Göztepe, Giresunspor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
20.04.2024 1.Lig
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi!
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi! Fenerbahçe'de daha önce yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve ileride benzeri kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin araştırılması için Meclis Araştırma komisyonu üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.04.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı Bir otelde düzenlenen programa, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü İbrahim Özcoşar, Mardin-Diyarbakır Metropoliti Saliba Özmen, İl Müftüsü Enver Türkmen, ilçe Belediye başkanları, şehit yakınları ve gaziler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kurtulmuş, Gazze'de kundaklardaki bebeklerin çırpına çırpına ölmesine, yaşlı insanların, kadınların hayattan koparılmasına dünyanın sessiz kaldığını belirterek, “Ne yazık ki arkasını dünyadaki bazı güçlü ülkelere ve çevrelere yasladığı için İsrail'in bütün bu saldırganlıkları, acımasız tavırları ve ortaya koyduğu insanlık dışı davranışlar bir şekilde karşılıksız kalmaktadır.
18.04.2024 Haberler
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Mardin'de bir otelde düzenlenen ‘Sivil Toplum Buluşmaları Programı’na katıldı.
18.04.2024 Gündem
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı'
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! 'Görev süremde Fenerbahçe sayısız şampiyonluklar kazandı' Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk Deniz ressamlığının öncülerinden Diyarbakırlı Tahsin Bey’in Galeri Selvin’in aile koleksiyonunda kalan ve çoğu poşad niteliğinde 30 eserinden oluşan sergi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
16.04.2024 Kültür Sanat
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste...
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste... Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum...
Tatilciler geri dönüş yolunda! İşte adım adım son durum... 9 günlük Ramazan bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte, onlarca vatandaş memleketlerinden ve tatil noktalarından eve dönüş için yola çıktı. Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanların yolculuğu adeta çileye dönüştü. İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu. İşte yollarda son durum…
14.04.2024 Gündem
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığını açıkladı! Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
13.04.2024 Fenerbahçe
Ömer Faruk Yurtseven 10 sayıyla oynadı!  Utah Jazz, Houston Rockets'ı devirdi
Ömer Faruk Yurtseven 10 sayıyla oynadı! Utah Jazz, Houston Rockets'ı devirdi NBA'de Utah Jazz, evinde mücadele ettiği Houston Rockets'ı 124-121'lik skorla yendi. Utah'ta milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, 10 sayı, 5 ribaund ile oynadı.
12.04.2024 NBA
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Kaybetti ama pes etmedi!  20 yıllık muhtara karşı kazanıp ilk kadın muhtar oldu
Kaybetti ama pes etmedi! 20 yıllık muhtara karşı kazanıp ilk kadın muhtar oldu Antalya'da yaşayan 4 çocuk annesi Canan Aydın (52), daha önce aday olup kaybettiği muhtarlık seçiminde, kendisini arayan bir seçmene verdiği söz nedeniyle 31 Mart seçimlerinde tekrar aday oldu. 20 yıldır muhtarlık yapan rakibi karşısında seçimi kazanan Aydın, kentin en büyük 3’üncü mahallesinin ilk kadın muhtarı oldu.
7.04.2024 Gündem
Bahar festivaliyle eğitime destek
Bahar festivaliyle eğitime destek Ege İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği “Bahar Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Tasarımcıların eserlerini sergilediği etkinlikte EGİAD Başkan Vekili Kaan Özhelvacı, “Doğanın uyanışını kutladık” dedi
6.04.2024 Ege
İtirazlar yapıldı! İşte seçimlerin iptal edildiği ilçeler...
İtirazlar yapıldı! İşte seçimlerin iptal edildiği ilçeler... 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. YSK'ya yapılan itirazların sonuçları belli oldu. Bazı ilçeler için yeniden seçim kararı verildi. Öte yandan Ardahan’da yeniden seçim olmayacağı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Ardahan’da İlçe Seçim Kurulu seçimin yenilenmesine karar verdi
Ardahan’da İlçe Seçim Kurulu seçimin yenilenmesine karar verdi Ardahan’da mevcut başkan ve CHP adayı Faruk Demir’in kazandığı seçim, AK Parti yönetiminin itirazını değerlendiren İlçe Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek, yenilenmesine karar verildi. CHP yönetiminin yenilenme kararının iptali için İl Seçim Kurulu’na müracaat edeceği bildirildi.
4.04.2024 Gündem
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı!
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı! Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 28'inci haftasında Giresunspor'u 2-1 mağlup etti.
4.04.2024 1.Lig
Togay Bayatlı'ya son görev
Togay Bayatlı'ya son görev Dünya Spor Yazarları Birliği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği eski başkanlarından Togay Bayatlı (85) son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Faruk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.