Feyzioğlu

Feyzioğlu

Son dakika feyzioğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan feyzioğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan feyzioğlu haber sayfamızda...

Feyzioğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 948 feyzioğlu haberi bulunmuştur.
Bakan Bolat'tan Lefkoşa Büyükelçiliği'ne ziyaret
Bakan Bolat'tan Lefkoşa Büyükelçiliği'ne ziyaret Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliğini ziyaret etti.
19.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan İsias Otel davası hakkında açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan İsias Otel davası hakkında açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsias Otel davasında, yargıya güvendiklerini belirterek, "Yargımız titizlikle bu konuyu ele alacaktır. Yine deprem bölgesine ilişkin yargılamalarda olduğu gibi hukuki süreç gerçekleşecektir. Biz de bu hukuki süreci yakından takip edeceğiz" dedi.
4.01.2024 Gündem
İstanbul için yol haritası! Bakan Özhaseki açıkladı: 15 güne ilan ederiz
İstanbul için yol haritası! Bakan Özhaseki açıkladı: 15 güne ilan ederiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, canlı yayında İstanbul’un dönüşümüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, ‘15 güne ilan ederiz’ dedi.
26.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ersin Tatar ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ersin Tatar ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.
15.11.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ersin Tatar ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ersin Tatar ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.
15.11.2023 Gündem
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Bilim Lefkoşa’yı hizmete açtı. Matematik, teknoloji, astronomi ve havacılık, tasarım, tarım, doğa bilimleri, girişimcilik atölyesi ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini bünyesinde barındıran Bilim Lefkoşa 6-14 yaş aralığındaki çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak.
8.11.2023 Teknoloji
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan KKTC’ye ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan KKTC’ye ziyaret Gençlik ve Spor Bakanı, KKTC’ye ziyarette bulundu. 13. Spor Şurası’nda konuşan Bakan Bak, ‘Şampiyon Melekler’in mezarlarını ziyaret etti, Taksim Sahası’nı inceledi.
8.11.2023 Diğer
Karadeniz'deki deniz suyu sıcaklığına dikkat çekti: Maalesef ortalama 2 derece arttı
Karadeniz'deki deniz suyu sıcaklığına dikkat çekti: Maalesef ortalama 2 derece arttı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Ağırbaş, "Çok önemli bulgular bulduk. Son 2 yıllık ölçümlerimizde özellikle deniz suyu sıcaklığının Karadeniz’de ortalama 2 santigrat derecenin üzerinde artış olduğunu maalesef tespit ettik" ifadelerini kullandı.
31.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: KKTC'nin hak arama girişimini destekliyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: KKTC'nin hak arama girişimini destekliyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Lefkoşa'da düzenlenen, 'KKTC'nin Türk Dünyası Entegrasyonu İçindeki Yeri ve Önemi' konulu panele katıldı. Yılmaz, " KKTC devletinin uluslararası platformlarda her türlü hak arama girişimini destekliyoruz. " dedi.
12.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Türkiye Yüzyılı açıklaması: Aynı zamanda KKTC'nin yüzyılı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Türkiye Yüzyılı açıklaması: Aynı zamanda KKTC'nin yüzyılı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Yüzyılı'nın aynı zamanda KKTC için de geçerli olduğunu belirterek, 'Hem ekonomide, hem demokraside, hem uluslararası ilişkilerde, her bakımdan, teknolojide, tarımda her alanda birlikte yükseleceğimiz ve çok daha güçlü bir geleceği birlikte inşa edeceğimiz bir dönem' ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Gürak'tan ilk ziyaret KKTC'ye
Genelkurmay Başkanı Gürak'tan ilk ziyaret KKTC'ye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, atanmasının ardından ilk ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştirdi.
27.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz KKTC Başbakanı Üstel ile görüştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz KKTC Başbakanı Üstel ile görüştü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ve KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre ile bir araya geldi.
19.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Fazıl Küçük Anıtı'nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Fazıl Küçük Anıtı'nı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ziyaretleri kapsamında Dr. Fazıl Küçük Anıtı'nı ziyaret etti.
19.06.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: Ercan Havalimanı'nın yeni terminali 20 Temmuz'da açılacak
Cevdet Yılmaz: Ercan Havalimanı'nın yeni terminali 20 Temmuz'da açılacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) başkenti Lefkoşa'da bulunan Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin 20 Temmuz'da açılacağını söyledi.
18.06.2023 Haberler
Cevdet Yılmaz: Ercan Havalimanı'nın yeni terminali 20 Temmuz'da açılacak
Cevdet Yılmaz: Ercan Havalimanı'nın yeni terminali 20 Temmuz'da açılacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) başkenti Lefkoşa'da bulunan Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin 20 Temmuz'da açılacağını söyledi.
18.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim sonrası ilk ziyaret KKTC'ye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim sonrası ilk ziyaret KKTC'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerçekleştiriyor.
12.06.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim sonrası ilk ziyaret KKTC'ye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim sonrası ilk ziyaret KKTC'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerçekleştirdi.
12.06.2023 Gündem
Emtia ticareti platformu Proemtia faaliyete girdi
Emtia ticareti platformu Proemtia faaliyete girdi İş Bankası, endüstriyel ürünlerin ticaretine aracılık etmek amacıyla Türkiye’de bir ilk olan dijital pazaryeri platformu Proemtia’yı hayata geçirdi.
26.04.2023 Ekonomi
İktidarın sesi olma gayretkeşliği içinde
İktidarın sesi olma gayretkeşliği içinde Irak ve Suriye tezkeresine “hayır” oyu vermesi nedeniyle CHP’yi eleştiren KKTC Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’na CHP’den tepki geldi.
18.04.2023 Gündem
Oktay’dan acıyı paylaşma ziyareti
Oktay’dan acıyı paylaşma ziyareti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, depremde Adıyaman’daki Isias Otel’in enkazında can veren KKTC’li Şampiyon Melekler’in acısını paylaşmak üzere dün KKTC’ye gitti.
1.04.2023 Gündem
Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kim, konusu nedir? Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekildi?
Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kim, konusu nedir? Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekildi? Halter kategorisinde şampiyonluklara imza atmış olan Naim Süleymanoğlu'nın hayatının anlatıldığı Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi, 2019 yılında beyazperdedeki yerini aldı. TV ekranlarında da ilgi ile takip edilen filmin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Peki, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kim?
19.02.2023 Bilgi Rehberi
Gözyaşı ve hüzün
Gözyaşı ve hüzün Deprem felaketinin ardından hayatını kaybeden vatandaşlarımız gözyaşları ve dualar arasında son yolculuklarına uğurlanıyor, feryatlar yürekleri dağlıyor...
12.02.2023 Gündem
Fuat Oktay: Uluslararası toplumu, KKTC'yi tanımaya çağırıyoruz
Fuat Oktay: Uluslararası toplumu, KKTC'yi tanımaya çağırıyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “BM Güvenlik Konseyi’ni ve uluslararası toplumu bir kez daha Kıbrıs Türklerinin egemen eşitliğini ve eşit uluslararası statüsünü tescil etmeye, Kıbrıs Türk Devleti'ni tanımaya çağırıyoruz" dedi.
3.02.2023 Gündem
Bakan Bilgin, Denktaş ve Küçük'ün anıt mezarlarını ziyaret etti
Bakan Bilgin, Denktaş ve Küçük'ün anıt mezarlarını ziyaret etti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, temaslarda bulunmak üzere gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ile Kıbrıs Türklerinin lideri Fazıl Küçük’ün anıt mezarlarını ziyaret etti.
31.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC Başbakanı Üstel'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC Başbakanı Üstel'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Başbakanı Ünal Üstel'i kabul etti.
17.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feyzioğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.