Fiji

Fiji

Son dakika Fiji haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fiji gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fiji haber sayfamızda...

Fiji

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 380 fiji haberi bulunmuştur.
Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım'
Yeni Zelanda'da ırkçı saldırı! 'Terörist' diyerek yumrukladı: 'Türklüğüm için savaşırım' Yiğit Kurt, 10 yıldan fazladır dünyayı gezen hem bir gezgin hem de bir rehber. Ancak son yaptığı Yeni Zelanda seyahatinde kendisini, kaldığı hostelde ırkçı saldırının ortasında yumruklanırken buldu. Kafasına aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırılan Yiğit, “Gurur duyduğum Türklüğüme karşı ne olursa olsun savaşırım” diyerek başına gelenleri Milliyet.com.tr'ye anlattı.
26.03.2024 Yaşam
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Haberler
Son dakika... Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Son dakika... Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Dünya
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması
Dünya Nüfusu 2024: Dünyada Kaç İnsan Var? Ülkelere Göre Dünya Nüfus Sıralaması Dünya üzerinde yaşayan insan sayısı anlamına gelen dünya nüfusu her geçen gün artış gösteriyor. Bu artışlar yıldan yıla ölüm, doğum ve göçlere göre farklılık gösterebiliyor. Dünya üzerinde bu artış bazı ülkelerde daha fazla artış gösteriyor. Ülkelere göre dünya nüfus sıralamasında Çin başı çekerken ikinci sırada Hindistan ve üçüncü sırada Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yer alıyor. Kadın ve erkek doğum, ölüm oranları da ülke içerisinde farklılıklar gösteriyor. Dünyada kaç insan var? Ülkelere göre güncel dünya nüfus sıralaması ve tablosu ile ilgili detaylı bilgilere “Dünya Nüfusu 2024” içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Dünya
Tonga Hakkında Bilgiler; Tonga Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tonga Hakkında Bilgiler; Tonga Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tonga –resmi adıyla Tonga Cumhuriyeti-, Büyük Okyanus’ta bulunan bir ada devletidir. Polinezya ada grubu içinde yer alıyor. Ülke geçmiş yüzyıllarda “Dost Adalar” olarak biliniyordu. Tonga’nın bir özelliği diğer ada devletleri gibi Avrupalılar tarafından kolonileştirilmemiş olmasıdır. Tonga hakkında detaylı bilgiyi sizler için hazırladık.
3.01.2024 Tatil
Tuvalu Hakkında Bilgiler; Tuvalu Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tuvalu Hakkında Bilgiler; Tuvalu Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tuvalu, dünyadaki en küçük dördüncü ülke olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda Birleşmiş Milletlere üye olan nüfusu en az ülkedir. Tuvalu, dokuz adet mercan adasından oluşan bir Polinezya ülkesidir. Tuvalu hakkında detaylı bilgiyi derledik.
3.01.2024 Tatil
Vanuatu Hakkında Bilgiler; Vanuatu Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Vanuatu Hakkında Bilgiler; Vanuatu Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı 83 adadan oluşan Vanuatu, bozulmamış plajlara ve ilgi gören doğaya sahiptir. Dünyanın en mutlu insanlarının yaşamış olduğu ülke seçilen Vanuatu, Büyük Okyanus'un güney tarafında bulunan ada ülkesidir. Vanuatu nerede, para birimi ne, resmi dili hangisi, ülkemiz ile Vanuatu arası saat farkları ne kadar gibi soruları yanıtladık. 
2.01.2024 Gündem
Fiji Hakkında Bilgiler; Fiji Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Fiji Hakkında Bilgiler; Fiji Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Fiji Adaları Cumhuriyeti, 215 tanesi ıssız ada toplamda 322 adadan ve adacıktan oluşur. Yönetim olarak 9 ada olmak üzere bölgelere ayrılır. Fiji nüfusu ne kadar, ülke hangi kıtada, başkenti neresi, resmi dili hangisi gibi soruların cevaplarını derledik.
2.01.2024 Tatil
Cinsiyet eşitliğine 286 yıl daha var!
Cinsiyet eşitliğine 286 yıl daha var! BM’nin verilerine göre, kadına yönelik şiddet ve ayrımcılık devam ederse 2030 yılına kadar 340 milyondan fazla kadın ve kız çocuğu aşırı yoksulluk içinde yaşayacak. Cinsiyet eşitliğine ulaşmak için ise 286 yıl daha gerekecek...
5.12.2023 Gündem
Gazze’ye en ağır bombardıman! Şimdi de hedef Şifa Hastanesi mi?
Gazze’ye en ağır bombardıman! Şimdi de hedef Şifa Hastanesi mi? İsrail, Gazze’ye yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı. Sınırlı kara baskınlarının kapsamını genişleten İsrail ordusu, dün gece kuzeyden Beyt Hanun bölgesine girdi. Bölgede şiddetli çatışmalar yaşanırken, Gazze aynı anda havadan ve denizden de bombalandı.
28.10.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
679 Nerenin Telefon Kodu? +679 Hangi Ülkeye Ait?
679 Nerenin Telefon Kodu? +679 Hangi Ülkeye Ait? Dünyada birçok ülke bulunmaktadır. Bulunan bütün ülkelerin ülke kodları vardır. Uluslararası aramalarda aranacak ülkenin ülke kodu mutlaka girilmelidir. Ayrıca bu ülke kodları ülkemizde bulunan bazı illerin alan kodu olabilir. Peki 679 nerenin telefon kodu? +679 hangi ülkeye ait? İşte 679 alan koduna ait bilinmesi gerekenler.
25.09.2023 Telefon Kodu
Uçağı arızalanan Kanada Başbakanı Trudeau, Hindistan'da bir gece fazla kaldı
Uçağı arızalanan Kanada Başbakanı Trudeau, Hindistan'da bir gece fazla kaldı Kanada Başbakanı Yeni Delhi'deki G20 zirvesinin ardından ülkesine dönecekti ancak uçağındaki mekanik bir arıza nedeniyle gece boyunca Hindistan'da kaldı.
12.09.2023 Dünya
Bir milyon TL'ye Christina Aguilera’yı dinlemek!
Bir milyon TL'ye Christina Aguilera’yı dinlemek! Yedi Grammy ödülü sahibi Amerikalı pop, gospel, caz ve R&B sanatçısı Christina Aguilera; önceki akşam Türk hayranlarıyla buluştu. 2 bin 500 kişi kapasiteli Pearl Event Area’yı tamamen dolduran ünlü ismin konser biletlerinin fiyatı dudak uçuklattı.
10.08.2023 Cadde
Pasifik'te 7,7 büyüklüğünde deprem! Tsunami alarmı verildi
Pasifik'te 7,7 büyüklüğünde deprem! Tsunami alarmı verildi Güney Pasifik’te 7,7 büyüklüğünde saat 05.57’de deprem meydana geldi. Sarsıntının ardından bölgede tsunami alarmı verildi.
19.05.2023 Haberler
Pasifik'te 7,7 büyüklüğünde deprem! Tsunami alarmı verildi
Pasifik'te 7,7 büyüklüğünde deprem! Tsunami alarmı verildi Güney Pasifik’te 7,7 büyüklüğünde saat 05.57’de deprem meydana geldi. Sarsıntının ardından bölgede tsunami alarmı verildi.
19.05.2023 Dünya
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti!
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan Hollywood yıldızı Brooke Shields, yıllar önce rol aldığı 'The Blue Lagoon' (Mavi Göl) adlı filmdeki rol arkadaşı Christopher Atkins ile podcast programı için bir araya geldi. Filmdeki çıplaklık içeren sahnelerle ilgili konuşan ikiliden Shields, prodüksiyon ekibinin rol arkadaşına aşık olmasını istediğini itiraf ederek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Cadde
Rus oligarkın 325 milyon dolarlık yatına böyle el konuldu!
Rus oligarkın 325 milyon dolarlık yatına böyle el konuldu! BBC, Amadea adlı bir Rus süper yatın yakalanma operasyonuna dair daha önce hiç paylaşılmamış bilgilere erişti. Yıllık masrafı 30 milyon dolar olan süper yat uzun bir süre Akdeniz kıyılarını gezdikten sonra bu yıl Mayıs ayında Amerikalı yetkililer tarafından ele geçirildi.
12.11.2022 Dünya
Lisansı çıkarılmamıştı, transferde yeni şans kapısı!
Lisansı çıkarılmamıştı, transferde yeni şans kapısı! Süper Lig'de transfer sezonu tamamlanırken Türkiye'de tam anlamıyla yıldız yağmuru yaşandı. Yabancı kontenjanı nedeniyle bazı kulüpler oyuncularına lisans çıkaramazken Fenerbahçe'de 3 isim dikkat çekti. Liste dışı kalan isimlerle ilgili yeni gelişme yaşandı.
15.09.2022 Fenerbahçe
İnsani Krizler ve Mimarlık
İnsani Krizler ve Mimarlık Afetlerin ve krizlerin ardından insani sosyal sorumluluk üstlenen dünya mimarları, afet yardımı girişimleri başlatıyor, sarsılmaz iradeleri ile acil durumların üstesinden gelme çabalarında kolektifleri ve toplulukları birleştirme misyonu üstleniyorlar. Topluluklar için açık kaynaklı çözümler üreten bu “sığınak uzmanları”nın örnek niteliğindeki kentsel ve mimari üretimlerinden bazıları...
28.08.2022 Mimarlık
Bodrum’un lüksü 1 milyonu geçti
Bodrum’un lüksü 1 milyonu geçti Lüks destinasyon olarak dünya jetset’inin tatil rotasında güçlü bir yer edinen Bodrum, turist hedefinde 1.2 milyon kişiye ilerliyor. Bölgenin marka otellerine en çok İngiliz, Rus ve Amerikalı turistler geliyor.
24.08.2022 Ekonomi
Lüks balayında dehşet... Yaraları o kadar kötüydü ki yakmak zorunda kaldılar!
Lüks balayında dehşet... Yaraları o kadar kötüydü ki yakmak zorunda kaldılar! 36 yaşındaki yeni evli eczacı, Fiji'deki lüks balayı bungalovunun banyosunda dövülerek öldürülmüş halde bulundu. Yaraları o kadar kötüydü ki mumyalanamadı ve ailesi onu evine götürmeden önce yakılması gerekti.
27.07.2022 Dünya
Rusya'dan flaş 'Magnitskiy Yasası' yanıtı! Ülkeye girişleri yasaklandı
Rusya'dan flaş 'Magnitskiy Yasası' yanıtı! Ülkeye girişleri yasaklandı Rusya, Avustralya’nın "Magnitskiy Yasası" çerçevesinde Rusya’ya uyguladığı yaptırımlara karşılık olarak aralarından kolluk kuvvetlerinde görevli isimlerin de bulunduğu 39 Avustralya vatandaşına yaptırım uyguladı.
21.07.2022 Dünya
Lady Diana ve gelini Meghan hakkında çarpıcı iddia!
Lady Diana ve gelini Meghan hakkında çarpıcı iddia! İngiliz Kraliyet ailesinde krize yol açan Meghan Markle'la ilgili yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Bu kez olayın bir diğer tarafında ise Lady Diana var.
18.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fiji ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.