Filyasyon Nedir

Filyasyon Nedir

Son dakika Filyasyon nedir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Filyasyon nedir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Filyasyon nedir haber sayfamızda...

Filyasyon Nedir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33 filyasyon nedir haberi bulunmuştur.
Fillyasyon nedir? TDK'ya göre Filyasyon ne anlama geliyor, Türkiye'de çalışmalar nasıl yürütülüyor?
Fillyasyon nedir? TDK'ya göre Filyasyon ne anlama geliyor, Türkiye'de çalışmalar nasıl yürütülüyor? Corona virüsün hayatımıza girdiği andan itibaren bazı tıp terimleri sıkça kullanılmaya başlandı. Sıkça kullanılan terimler arasında yer alan Filyasyon terimi vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Filyasyon TDK'ya göre ne anlama geliyor, Türkiye'de filyasyon çalışmaları nasıl yürütülüyor?
22.04.2020 Gündem
Filyasyon nedir, ne anlama geliyor? Tıpta filyasyon ne anlama geliyor. çalışmalar nasıl yürütülüyor?
Filyasyon nedir, ne anlama geliyor? Tıpta filyasyon ne anlama geliyor. çalışmalar nasıl yürütülüyor? Filyasyon nedir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bakan Koca tarafından düzenlenen basın toplantılarında dile getirilen filyasyon terimi hakkında vatandaşlar araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Filyasyon nedir, Türkiye'de corona virüste filyasyon çalışmaları nasıl yürütülüyor?
22.04.2020 Gündem
Filyasyon nedir, ne anlama geliyor? Corona virüs tedavisinde Filyasyon işe yarıyor mu?
Filyasyon nedir, ne anlama geliyor? Corona virüs tedavisinde Filyasyon işe yarıyor mu? Filyasyon son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Peki Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın gün itibariyle açıkladığı Filyasyon nedir, ne anlama geliyor? Filyasyon nasıl oluyor? İşte milyonlarca vatandaşımızın merak ettiği Filyasyon ile ilgil merak edilenler...
20.04.2020 Gündem
Filyasyon nedir, ne anlama gelir? Türkiye'de Filyasyon nasıl uygulanıyor?
Filyasyon nedir, ne anlama gelir? Türkiye'de Filyasyon nasıl uygulanıyor? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 14 Nisan Salı akşamı Bilim Kurulu toplatısının ardından düzenlediği basın toplantısında genel duruma ilişkin değerlendirme yaptı. Bakan açıklamasında Filyasyon çalışmalarını çok hızlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini ve Türkiye'nin 81 ilinde corona virüs vakası tespit edildiğini bir kez daha duyurdu. Peki Filyasyon nedir, ne anlama gelir? Türkiye'de filyasyon çalışmaları nasıl uygulanıyor?
16.04.2020 Gündem
Son dakika: Bakan Koca 'Bu kelimeyi unutmayacaksınız' demişti! İşte o ekip
Son dakika: Bakan Koca 'Bu kelimeyi unutmayacaksınız' demişti! İşte o ekip Son dakika haberlere göre, Bakan Koca’nın vaka artışını düşürdüğünü söylediği filyasyon ekipleri her pozitif vakanın izini sürüyor. Yurt genelinde faal 4 bin 600 ekip bu kişilerin temas ettiği 261 bin 969 kişiye ulaşarak onların takiplerini yaptı.
16.04.2020 Gündem
Filyasyon nedir, ne demek? Filyasyon nasıl uygulanıyor?
Filyasyon nedir, ne demek? Filyasyon nasıl uygulanıyor? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün kameralar karşısına geçti ve halka seslendi. Bakan Koca corona virüs ile ilgili son durumu paylaştı. Koca, dün filyasyon uygulamasının öneminden bahsedince 'Filyasyon nedir, ne demek? Filyasyon nasıl uygulanıyor?' soruları da gündem oldu.
15.04.2020 Gündem
Maymun çiçeği virüsü belirtileri neler, nasıl bulaşır? Maymun çiçeği hastalığı Türkiye'de görüldü mü?
Maymun çiçeği virüsü belirtileri neler, nasıl bulaşır? Maymun çiçeği hastalığı Türkiye'de görüldü mü? Maymun Çiçeği virüsü belirtileri ve tedavi yolları ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Bakan Koca, Türkiye'deki maymun çieçği vakalarına ilişkin 5 hastada virüsün tespit edildiğini duyurdu. Peki, Maymun çiçeği belirtileri nelerdir, nasıl bulaşır?
4.08.2022 Bilgi Rehberi
Karantina kaç gün son dakika? Pozitif karantina süresi düştü mü, kısaldı mı 2022? Aşılı-aşısız ve temaslı karantina süresi
Karantina kaç gün son dakika? Pozitif karantina süresi düştü mü, kısaldı mı 2022? Aşılı-aşısız ve temaslı karantina süresi Aşılı ve aşısız karantina süresi kaç gün? Koronavirüs salgınında Dünya Sağlık Örgütü'nün de önerdiği ve Sağlık Bakanlığı'nın uyguladığı karantina süresi bulunuyor. Son yapılan Bilim Kurulu toplantısında kovid-19 karantina süresinin düzenlendiği belirtildi. Peki, güncel karantina süresi kaç gün oldu?
9.01.2022 Gündem
Ankara'da 12 hamile kadın koronavirüs kurbanı
Ankara'da 12 hamile kadın koronavirüs kurbanı Ankara İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ahmet Zülfikar Akelma, "2021 yılında Ankara'da 12 gebe, yani gebelik döneminde veya doğumdan sonraki 42 gün içinde olan kişi, Kovid-19 enfeksiyonuna bağlı hayatını kaybetti. Gebe olup Kovid-19'a bağlı hayatını kaybeden 12 kişinin hepsi aşısızlardan oluşuyor." dedi.
16.09.2021 Haberler
Ankara'da 12 hamile kadın koronavirüs kurbanı
Ankara'da 12 hamile kadın koronavirüs kurbanı Ankara İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ahmet Zülfikar Akelma, "2021 yılında Ankara'da 12 gebe, yani gebelik döneminde veya doğumdan sonraki 42 gün içinde olan kişi, Kovid-19 enfeksiyonuna bağlı hayatını kaybetti. Gebe olup Kovid-19'a bağlı hayatını kaybeden 12 kişinin hepsi aşısızlardan oluşuyor." dedi.
16.09.2021 Gündem
Emine Erdoğan: Şiddet salgınını ortadan kaldırmak için iş birliğimizi daha da artırmalıyız
Emine Erdoğan: Şiddet salgınını ortadan kaldırmak için iş birliğimizi daha da artırmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, tüm dünyada görülen "şiddet salgınını" ortadan kaldırmak için, iş birliğini artırmak gerektiğini belirterek, şiddete karşı, tek yürek ve tek akıl olmadan bu işin çözülemeyeceğini bildirdi.
9.03.2021 Siyaset
Son dakika haberler: Yetkililer vatandaşı göreve çağırıyor! HES ihbarı...
Son dakika haberler: Yetkililer vatandaşı göreve çağırıyor! HES ihbarı... Gelen son dakika haberine göre, 4 ay sonra çok yüksek riskli iller dışında yeni kontrollü normalleşme dönemi başladı. Ancak kurallara uyulmazsa vakalar her an artabilir, risk haritasında renkler değişebilir. İşte bu yüzden herkesin kurallara uyması gerekiyor, yetkililer de vatandaşı göreve çağırıyor: 'Kurallara uymayanları HES uygulamasından bize ihbar edin ki yeniden kapanmayalım...' Öte yandan uzmanlardan mavi renk kategorisindeki illerle ilgili bir uyarı geldi. İşte koronavirüs ile ilgili son gelişmenin detayları...
5.03.2021 Gündem
Son dakika: Bakan Koca kritik haritayı 'ilan ettik' deyip paylaştı
Son dakika: Bakan Koca kritik haritayı 'ilan ettik' deyip paylaştı Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 20-26 Şubat haftasında illere göre 100 bin nüfusa düşen Kovid-19 vaka sayısının güncel haritasını paylaştı. İllere göre haftalık (20-26 Şubat) Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 89,90, Ankara'da 39,84, İzmir'de 53,42 oldu. Haftalık verilere göre Ordu, Giresun, Samsun, Trabzon ve Rize, 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu.
2.03.2021 Gündem
Son dakika: Mutasyonlu koronavirüs uyarısı! Şimdi de Brezilya varyantı...
Son dakika: Mutasyonlu koronavirüs uyarısı! Şimdi de Brezilya varyantı... Gelen bir son dakika haberine göre; İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, koronavirüsün farklı mutasyonlarının Türkiye'de görülmesinin ardından çok önemli uyarılarda bulundu. Tükek, artık pozitif teşhis alan tüm hastaların evde ya da hastanede farketmeksizin, tek kişi olarak izolasyonda kalması gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Tufan Tükek, yeni tip mutantlar nedeniyle çok dikkatli olunması gerektiği belirtti. Tükek, Brezilya varyantının Türkiye'de ilk kez bir hastada tespit edildiğini de açıkladı.
9.02.2021 Gündem
Son dakika! Ömer Çelik'ten sert tepki: Müsaade etmeyeceğiz
Son dakika! Ömer Çelik'ten sert tepki: Müsaade etmeyeceğiz Gelen bir son dakika haberine göre; AK Parti MYK Toplantısı sonrası, parti sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Siyasette 'militan' tartışmalarına değinen Çelik, "Mülki idare geleneğimizle gurur duyuyoruz. Devlet çarkının sakatlanmasına müsaade etmeyeceğiz." dedi.
26.01.2021 Siyaset
16 Ekim bugünkü koronavirüs tablosu! Son dakika Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?
16 Ekim bugünkü koronavirüs tablosu! Son dakika Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu? Koronavirüs tablosu ile ilgili son detaylar gündemde vatandaşların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tablosu ile ilgili detayları günlük olarak paylaşıyor. Peki 16 Ekim Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı açıklandı mı?
16.10.2020 Gündem
Sınıfta pozitif öğrenci çıkarsa temaslı risk derecesine göre karar verilecek
Sınıfta pozitif öğrenci çıkarsa temaslı risk derecesine göre karar verilecek Okullarda yüz yüze eğitime geçişin kapsamı genişletildi ve bugün Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci, yeni önlemler kapsamında yeniden okul sıralarıyla buluşuyor. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, ailelerin en çok merak ettiği soruların yanıtlarını Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıkladı. Prof. Dr. Yavuz, toplum bağışıklığı gibi bir durumun ise henüz söz konusu olmadığını vurguladı, asemptomatik de olsa pozitif olan her vakanın kesinlikle bulaştırma riski olduğunu ve izole edilmesi gerektiğinin altını çizdi.
12.10.2020 Gündem
Vali Bilmez: HES kodu kaçak vakaları yakalamamıza imkan sağladı
Vali Bilmez: HES kodu kaçak vakaları yakalamamıza imkan sağladı Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez, HES kodunun karantina tedbirlerine uymayan kişilerin yakalanmasına imkan sağladığını söyledi. Kentte yapılan denetimlerde karantina kuralına uymayan 150 kişinin yurda yerleştirildiğini belirten Vali Bilmez, "Bunların 50'si pozitif vakaydı. 100 kişi de temaslı olduğu için izole edilen kişilerdi. Bunları yurda yerleştiriyoruz. Bunun için 3 bin 350 kişi kapasiteli yurdumuzun ayırdık." dedi.
1.10.2020 Gündem
Yeni tedbirler olacak mı? Koronavirüs ile ilgili yeni kararlar mı alınacak? Bakan Koca açıkladı!
Yeni tedbirler olacak mı? Koronavirüs ile ilgili yeni kararlar mı alınacak? Bakan Koca açıkladı! Koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artış sonrasında yeni tedbirlerin alınıp alınmayacağı gündemde vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemlerle ilgili açıklamalar yaptı. Peki koronavirüs ile ilgili yeni kararlar alınacak mı?
10.09.2020 Gündem
Son dakika haberleri: Bakan Koca açıkladı! Koronavirüs vaka sayısının en çok arttığı 10 şehir...
Son dakika haberleri: Bakan Koca açıkladı! Koronavirüs vaka sayısının en çok arttığı 10 şehir... Hastaneler doldu taşıyor mu? Salgın kontrolden çıktı mı? Yoğun bakımlarda alarm zilleri çalıyor mu? Bazı illerde durum felaket mi? İl il, bölge bölge durum nedir? Yeni önlemler kapıda mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a konuştu.
1.09.2020 Gündem
Son dakika... Okullar 21 Eylül'de açılacak mı? Bakan Koca'dan flaş açıklamalar
Son dakika... Okullar 21 Eylül'de açılacak mı? Bakan Koca'dan flaş açıklamalar Son dakika gelen habere göre; Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulundu ve Türkiye'nin corona virüs tablosunu açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte 1303 kişiye corona virüs tanısı konuldu, 23 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 253 bin 108, can kaybı 6 bin 39 oldu. Koca, HES mobil uygulamasına "riskli alan" özelliği kazandırdıklarını, Kırıkkale'de denenen bu özelliğin tüm yurtta hizmete gireceğini bildirdi. Okulların açılmasına ilişkin konuşan Koca, "21 Eylül'de okulların açılması yaklaşımı içindeyiz." dedi. Bakan Koca, "Son 1,5 ayın en yüksek hasta sayısına ulaştık." ifadelerini kullandı.
20.08.2020 Gündem
Son dakika haberi: Bakan Koca alarm veren illeri tek tek açıkladı ve ekledi: Pik seviyesine ulaşılıyor
Son dakika haberi: Bakan Koca alarm veren illeri tek tek açıkladı ve ekledi: Pik seviyesine ulaşılıyor Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası önemli bir açıklama yaptı. Türkiye'nin günlük corona virüs tablosunu açıklayan Sağlık Bakanı Koca, pik seviyesine ulaşan illeri sıraladı. İstanbul'un piki tamamladığının altını çizen Bakan koca, "Anadolu'da halen birinci dalga devam ediyor." dedi. Son 3 günde en fazla ve en az vaka görülen illeri sıralayan Koca, Kurban Bayramı'nda herhangi bir kısıtlama olacak mı sorusuna da yanıt verdi. Okulların açılış tarihine de değinen Koca 'Salgının seyrinde farklılık olmazsa 31 Ağustos'ta okullar açılmış olacak." ifadelerini kullandı. İşte Bakan Koca'nın Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamalar...
8.07.2020 Gündem
Antikor Testi nedir? Antikor Testi kimlere, ne zaman yapılacak?
Antikor Testi nedir? Antikor Testi kimlere, ne zaman yapılacak? Antikor Testi nedir? Bugün yapılmaya başlanacak olan Antikor Testi hakkında meraklı arayış başladı. Test hakkında bilgilenmek isteyenler, antikor testi nedir, kimlere yapılacak sorularına cevap arıyor. 81 ilde uygulanacak olan test sonuçlarında Türkiye'nin bağışıklık oranı öğrenilecek. İşte antikor testi hakkında merak edilenler ve bilinmesi gerekenler...
15.06.2020 Gündem
Son dakika... Türkiye'de 20 milyon kişi kullanıyor! Corona virüse karşı işe yaradı
Son dakika... Türkiye'de 20 milyon kişi kullanıyor! Corona virüse karşı işe yaradı Gelen son dakika haberine göre, Sağlık Bakanlığı’nın dijitalleşmedeki en önemli atılımı ve dünyanın en büyük dijital sağlık kaydı platformu e-Nabız’da kullanıcı sayısı 20 milyonu geçti. e-Nabız sayesinde vatandaşlar, reçete, muayene, rapor, tahlil gibi sağlık kayıtlarına 7 gün 24 saat boyunca ulaşabiliyor. Sağlık hizmetlerinde kağıt ve basılı kullanımını da önemli ölçüde azaltan e-Nabız uygulaması, diğer sistemlerle entegre edilerek Kovidle mücadelenin dijital altyapısını oluşturdu.
12.06.2020 Gündem
Son dakika... e-Nabız corona virüs ile mücadelenin dijital bel kemiği oldu!
Son dakika... e-Nabız corona virüs ile mücadelenin dijital bel kemiği oldu! Gelen son dakika haberine göre, Sağlık Bakanlığı’nın dijitalleşmedeki en önemli atılımı ve dünyanın en büyük dijital sağlık kaydı platformu e-Nabız’da kullanıcı sayısı 20 milyonu geçti. e-Nabız sayesinde vatandaşlar, reçete, muayene, rapor, tahlil gibi sağlık kayıtlarına 7 gün 24 saat boyunca ulaşabiliyor. Sağlık hizmetlerinde kağıt ve basılı kullanımını da önemli ölçüde azaltan e-Nabız uygulaması, diğer sistemlerle entegre edilerek Kovidle mücadelenin dijital altyapısını oluşturdu.
12.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Filyasyon Nedir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.