Fön

Fön

Son dakika fön haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fön gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fön haber sayfamızda...

Fön

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.217 fön haberi bulunmuştur.
'Kredilerde artış aşırı risk yaratmadı'
'Kredilerde artış aşırı risk yaratmadı' ABD Merkez Bankası (Fed) yetkilisi Lisa Cook, banka dışı yatırım şirketlerinin kredilerindeki artışın izlenmesi gerektiğini ancak finansal sistem için aşırı risk yaratmış gibi görünmediğini söyledi.
9.05.2024 Uzmanpara
TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak, kaç lot veriri? Koç Metalurji Borsa kodu ve hisse fiyatı ne kadar?
TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak, kaç lot veriri? Koç Metalurji Borsa kodu ve hisse fiyatı ne kadar? Koç Metalurji A.Ş'nin SPK onayı almasının ardından halka arz olacağı tarihler belli oldu. Bireysel yatırımcıya eşit dağıtım yöntemi ile halka arz olacak olan şirketin halka arz fiyatı 20,50 TL olarak belirlendi. Peki Koç Metalurji A.Ş borsa kodu nedir, fon nerelerde kullanılacak? İşte Koç Metalurji A.Ş halka arzına ilişkin merak edilenler...
8.05.2024 Bilgi Rehberi
Pay senedi yatırımcısı sayısı arttı
Pay senedi yatırımcısı sayısı arttı Pay senedi yatırımcılarının sayısı son bir yılda yüzde 72 artarak 8 milyon 185 bin 723 olarak kaydedildi.
8.05.2024 Ekonomi
Borsada yatırımcı sayısı yüzde 72 arttı
Borsada yatırımcı sayısı yüzde 72 arttı Borsada yatırımcı sayısı son bir yılda yüzde 72 artarak 8 milyon 185 bin 723 olarak kaydedildi.
8.05.2024 Uzmanpara
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Göç konusunda yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Göç konusunda yeni yaklaşımları ortaya koymak durumundayız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu MIKTA'nın, Meksika'nın başkenti Meksiko'da düzenlenen 10. Parlamento Başkanları Toplantısı'nın ‘Uluslararası Göç Akımlarındaki Artış Göz Önüne Alındığında, İnsan Hakları Nasıl Güvence Altına Alınır?’ konulu 4. Oturumunun başkanlığını yaptı.
7.05.2024 Gündem
Bankacılık sektörünün net karı açıklandı
Bankacılık sektörünün net karı açıklandı Bankacılık sektörünün net karı Ocak-Mart döneminde 153,5 milyar TL oldu.
6.05.2024 Ekonomi
Bankacılık sektörünün net karı belli oldu
Bankacılık sektörünün net karı belli oldu Bankacılık sektörünün net karı Ocak-Mart döneminde 153,5 milyar TL oldu.
6.05.2024 Uzmanpara
Wings for Life World Run Türkiye'de düzenlendi! İşte kazananlar
Wings for Life World Run Türkiye'de düzenlendi! İşte kazananlar Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği ‘Wings for Life World Run’da kazananlar belli oldu. Türkiye genelinde 6033 kişinin katılımıyla gerçekleşen koşuda kadınlar kategorisini Kumsal Pınargözü, erkekler kategorisini Yılmaz Tongül galibiyetle tamamladı.
6.05.2024 Diğer
Wings for Life World Run yarın start alıyor
Wings for Life World Run yarın start alıyor Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği ‘Wings for Life World Run’ yarın başlıyor. Farklı spor disiplinlerinde ülkemizi temsil eden başarılı Red Bull sporcularının da katılacağı etkinlik İstanbul Kuruçeşme’de gerçekleşiyor.
4.05.2024 Diğer
Seçil Erzan olayında yeni gelişme! Mağdur sayısı artıyor
Seçil Erzan olayında yeni gelişme! Mağdur sayısı artıyor Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
3.05.2024 Gündem
'Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor'
'Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor' Goldman Sachs'a göre jeopolitik ve faiz oranlarının gidişatına ilişkin belirsizliklerin yanı sıra borsanın Nisan ayındaki düşüşü yatırım uzmanlarını ürküttüğü için hedge fonlar giderek daha savunmacı hale geliyor.
3.05.2024 Uzmanpara
Araç alacaklar dikkat! Zam yasağı geliyor: Piyasayı nasıl etkileyecek?
Araç alacaklar dikkat! Zam yasağı geliyor: Piyasayı nasıl etkileyecek? Otomobil piyasasına yönelik Ticaret Bakanlığı yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Buna göre bayiler sıfır aracı yetkili satıcıya tahsis ettikten sonra vergisi ödendiği andan itibaren fiyatını artıramayacak. Peki zam yasağı piyasayı nasıl etkiler? Sıfır ve ikinci elde fiyat artışı durur mu? İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
Kuaförüm okul! Ünlüler de gidiyor... Fön 150 TL, boya 600 TL
Kuaförüm okul! Ünlüler de gidiyor... Fön 150 TL, boya 600 TL Astronomik seviyelere yükselen kuaför ücretleri nedeniyle meslek lisesi kuaförlerine ilgi artıyor. İstanbul’un en lüks kuaförlerinin bulunduğu Nişantaşı’ndaki Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde piyasada 4.000 TL’ye kadar çıkan saç kesimi 250 TL’ye yapılıyor.
3.05.2024 Eğitim
Bankada parası olanlar dikkat: Stopaj oranları değişti! İşte 1 milyon TL’nin net getirisi
Bankada parası olanlar dikkat: Stopaj oranları değişti! İşte 1 milyon TL’nin net getirisi Mevduat hesaplarında stopaj oranlarında değişikliğe gidildi. Buna göre 6 aya kadar olan vadelerde, 1 yıla kadar olan vadelerde ve 1 yıldan daha uzun süre vadelerdeki mevduatlar için alınan vergiler yükseltildi. Peki şu anda bankada 1 milyon TL parası olan bir kişinin net kazancı ne kadar oldu? Faiz oranları daha da artar mı? İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde CHP lideri Özgür Özel’i kabul etti. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde 8 yıllık aranın ardından bir CHP lideriyle ilk kez yeniden bir araya geldiği görüşme, 1 saat 35 dakika sürdü.
3.05.2024 Gündem
Red Bull sporcuları Pazar günü koşamayanlar için koşacak
Red Bull sporcuları Pazar günü koşamayanlar için koşacak Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği ‘Wings for Life World Run’ 5 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Farklı spor disiplinlerinde ülkemizi temsil eden başarılı Red Bull sporcuları İstanbul Kuruçeşme’de tüm dünyayla aynı anda koşamayanlar için koşacak.
2.05.2024 Diğer
'Faiz indirimi için daha zaman var'
'Faiz indirimi için daha zaman var' ABD Merkez Bankası'nın (Fed) son açıklamaları merkez bankacılarının enflasyonun %2'ye doğru düştüğüne dair daha fazla güven istediklerini gösterdi. Başkan Jerome Powell'a göre Fed henüz faiz indirme noktasında değil.
2.05.2024 Uzmanpara
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası (Fed) ekonominin zayıflamaması halinde yıl boyunca sürebilecek bir bekle ve gör duruşunu uzattı.
2.05.2024 Uzmanpara
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Son dakika: Fed’in faiz kararı belli oldu
Son dakika: Fed’in faiz kararı belli oldu ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu.
1.05.2024 Ekonomi
Türkiye pazar günü iyilik için koşuyor
Türkiye pazar günü iyilik için koşuyor Dünyanın dört bir yanında aynı anda iyilik için koşulan Wings for Life World Run başlıyor. Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği Wings for Life World Run 5 Mayıs Pazar günü İstanbul, Kuruçeşme’de gerçekleşiyor.
30.04.2024 Skorer
Ne altın ne dolar hiçbiri böyle prim yapmadı! İşte bu yılın en çok kazandıranı
Ne altın ne dolar hiçbiri böyle prim yapmadı! İşte bu yılın en çok kazandıranı Finansal araçların yılbaşından bu yana getirileri netleşmeye başladı. Borsa, altın, döviz arasında en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu. Son dönemde özellikle altın fiyatları rekor seviyeleri test ettikten sonra sert düşüş göstermişti. Borsa ise psikolojik sınır olan 10 bin puana emin adımlarla ilerliyor. Peki altın ve borsa için tahminler neler? Ekonomist Hikmet Baydar, ‘altın için son derece önemli’ diyerek rakam verdi. İşte detaylar...
29.04.2024 Ekonomi
'En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı'
'En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı' Sakarya'nın Sapanca ilçesinde katıldığı zirvede konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Küresel ekonomik görünüme baktığınız zaman Türkiye lehine daha olumlu bir arka plan var” dedi.
26.04.2024 Uzmanpara
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor!
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor! Ak Portföy girişim sermayesi yatırım fonları, küresel yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!
26.04.2024 Ekonomi
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama
AB'ye vize muafiyeti ile ilgili Bakan Kacır'dan açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fön ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.