Galatsaray

Galatsaray

Son dakika Galatsaray haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Galatsaray gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Galatsaray haber sayfamızda...

Galatsaray

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 217 galatsaray haberi bulunmuştur.
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi!
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi! Galatasaray'da son haftaların parlayan yıldızı Dries Mertens, Pendikspor karşısında alınan 4-1'li galibiyetin mimarlarından oldu. Belçika basını Dries Mertens'e övgüler yağdırdı.
22.04.2024 Galatasaray
Galatasaray derbi haftasında hata yapmadı! Adana Demirspor'u 3 golle geçti
Galatasaray derbi haftasında hata yapmadı! Adana Demirspor'u 3 golle geçti Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Adana Demirspor engelini 3-1'lik skorla geçme başarısı gösterdi.
9.12.2023 Galatasaray
İlker Yağcıoğlu'ndan Okan Buruk'a eleştiri! 'Kerem Aktürkoğlu'nu böyle oynatırsa kaybeder'
İlker Yağcıoğlu'ndan Okan Buruk'a eleştiri! 'Kerem Aktürkoğlu'nu böyle oynatırsa kaybeder' Süper Lig'in 12'nci haftasında Galatasaray'ın Hatayspor deplasmanından puansız ayrıldığı maçı İlker Yağcıoğlu değerlendirdi.
12.11.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni transferi Zaha kulüp satın aldı
Galatasaray'ın yeni transferi Zaha kulüp satın aldı Süper Lig'de sezona bomba transferlerle giren Galatasaray'da Wilfried Zaha'dan sürpriz bir hamle geldi. Aslan'ın yeni transferi kendine kulüp satın aldı
18.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan penaltı tepkisi! Tartışma yarattı
Galatasaray'dan penaltı tepkisi! Tartışma yarattı Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Galatasaray, Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta 2 gol VAR'dan dönerken, sarı-kırmızılı ekibin yoğun penaltı itirazları ve hakem kararları dikkat çekti.
6.04.2023 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
2.04.2023 Futbol
Galibiyet 3'lüsü Lucas Torreira'dan
Galibiyet 3'lüsü Lucas Torreira'dan Spor Toto Süper Lig'de evinde Ümraniyespor'u mağlup eden Galatasaray'da mücadele sonrasında Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira, sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi.
1.02.2023 Galatasaray
Necati Ateş, cezalı duruma düşen Torreira'ya sert çıktı! 'Kart görmek için her şeyi yaptı'
Necati Ateş, cezalı duruma düşen Torreira'ya sert çıktı! 'Kart görmek için her şeyi yaptı' Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılılar 2-1 kazandı. Maçın 89. dakikasında sarı kart gören Lucas Torreira'ya eski Galatasaray futbolcusu Necati Ateş sert çıktı.
26.12.2022 Galatasaray
Marcao, Sevilla'ya transferinin perde arkasını anlattı
Marcao, Sevilla'ya transferinin perde arkasını anlattı Sezon başında Galatsaray'dan ayrılarak İspanyol ekibi Sevilla'ya imza atan Brezilyalı stoper Marcao, transfer sürecinde yaşadıklarını anlattı.
18.10.2022 Galatasaray
Süper Lig'de kadın hakem haftası! Okan Buruk ile diyaloğu damga vurdu
Süper Lig'de kadın hakem haftası! Okan Buruk ile diyaloğu damga vurdu Süper Lig'de 7. hafta geride kalırken İstanbul'da oynanan maçlarda kadın hakemler görev aldı. Galatasaray - Konyaspor maçında Neslihan Muratdağı'nın Okan Buruk ile diyaloğu görüntülere yansıdı. İstanbulspor - Beşiktaş maçında görev alan Gamze Durmuş Pakkan'ın daha öncesinde Türk hakemlik tarihine geçtiği ortaya çıktı. Galatasaray - Konyaspor maçında ise Neslihan Muratdağı'nın Okan Buruk ile diyaloğu görüntülere yansıdı
20.09.2022 Futbol
Antalyaspor'da Sinan Gümüş gelişmesi! Gözler Şahin'de
Antalyaspor'da Sinan Gümüş gelişmesi! Gözler Şahin'de Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da pazar günü oynanacak Kasımpaşa maçında sakatlıkları bulunan Ömer Toprak ile Ndao forma giyemeyecek. Öte yandan Sinan Gümüş ile ilgili gelişme yaşandı
2.09.2022 Alanyaspor
Canlı yayında Galatasaray'daki krizi açıkladı! 'Kelle al Okan hoca'
Canlı yayında Galatasaray'daki krizi açıkladı! 'Kelle al Okan hoca' Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşan ve 0-0 berabere kalan Galatasaray'da transferde yoğun saatler yaşanıyor. Milliyet Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Icardi transferindeki tüm detayları aktarırken sarı-kırmızılı takımda yedek kalan futbolcularla yaşanan krizi anlattı. Öte yandan Dindar, sarı-kırmızılı takımdan ayrılacak ismi duyurdu.
29.08.2022 Galatasaray
Filenin Sultanları'nda İlkin Aydın'ın gözyaşlarını tutamadı!
Filenin Sultanları'nda İlkin Aydın'ın gözyaşlarını tutamadı! Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda Filenin Sultanları Kamerun'u yenerek finale kaldı. Sultanlar'da müsabakaya damga vuran olay ise İlkin Aydın'ın gözyaşları oldu.
15.08.2022 Voleybol
Sinan Bolat'tan Dries Mertens yorumu: Galatasaray'ın inanılmaz olduğunu keşfedecek
Sinan Bolat'tan Dries Mertens yorumu: Galatasaray'ın inanılmaz olduğunu keşfedecek Galatasaray'ın Dries Mertens'i transfer etmesi Avrupa'da büyük ses getirdi. 35 yaşındaki oyuncunun imzasının ardından Sinan Bolat açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın kalesini bir dönem koruyan tecrübeli eldiven, Belçikalı oyuncuyla ilgili konuştu.
14.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan hakeme tepki! Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi
Galatasaray'dan hakeme tepki! Yeni transfer ve Okan Buruk çok sinirlendi Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray özel maçta Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu'ndaki müsabakada Burak Taşkınsoy düdük çaldı. Burak Taşkınsoy'un kararı Galatasaray cephesinden büyük tepki gördü. Sarı-kırmızılılarda yeni transferle birlikte Okan Buruk hakeme çok sinirlendi.
25.07.2022 Galatasaray
ÖZEL - Galatasaray'dan Jason Denayer hamlesi! Teklif yapıldı
ÖZEL - Galatasaray'dan Jason Denayer hamlesi! Teklif yapıldı Olimpik Lyon'dan ayrılan Jason Denayer, İstanbul'a geldi. Tecrübeli futbolcu ile Galatasaray kurmayları arasındaki ilk görüşme gerçekleşti. İşte detaylar...
18.06.2022 Galatasaray
Becali'den son dakika Galatasaray iddiası! 'Transfer olacak ya da kiralanacak'
Becali'den son dakika Galatasaray iddiası! 'Transfer olacak ya da kiralanacak' UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon başarılı bir performans gösteren Galatasaray, son 16 turunda Barcelona'ya elendi. Sarı-kırmızılılarda, Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndaki başarısız sonuçlar da Fatih Terim'le yolların ayrılmasına sebep oldu. Domenec Torrent'in geleceğinin merak konusu olduğu sarı-kırmızılılarla ilgili Victor Becali sürpriz bir transfer iddiasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
9.05.2022 Galatasaray
Burak Elmas: Biz kimseden torpil istemiyoruz, ezeli rakibimizi ‘aslanlar’ gibi bekliyoruz
Burak Elmas: Biz kimseden torpil istemiyoruz, ezeli rakibimizi ‘aslanlar’ gibi bekliyoruz Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'tan erteleme başvurusu hakkında açıklama geldi.
12.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Inaki Pena bombası! Yarım sezon için transfer edilmişti ama...
Galatasaray'da Inaki Pena bombası! Yarım sezon için transfer edilmişti ama... Süper Lig'de son olarak Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray hafta sonu oynanacak Kayserispor maçında 3 puan hasretini sona erdirmek istiyor. Yeni transferlerin ilk 11'de yer alması beklenirken İspanya'dan Inaki Pena ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
10.02.2022 Galatasaray
Şaziye İvegin Üner, kadın milli takımlar sorumlusu oldu
Şaziye İvegin Üner, kadın milli takımlar sorumlusu oldu Türkiye Basketbol Federasyonu, Şaziye İvegin Üner’in kadın milli takımlar sorumlusu olduğunu açıkladı.
2.02.2022 Basketbol
Son dakika haberleri: Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'in gözdesi için transfer görüşmelerine başladı! Devre arası bombası...
Son dakika haberleri: Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'in gözdesi için transfer görüşmelerine başladı! Devre arası bombası... Süper Lig ve Avrupa'nın yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda da mücadele edecek Galatasaray, 3 kulvarda da başarılı sonuçlar elde edebilecek bir kadro oluşturmak için çalışmalara başladı. Bu doğrultuda eksik görülen bölgelere takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılılarda hedef orta saha transferi...
12.11.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Galatasaray'da şok ayrılık! Fatih Terim biletini kesti, geldiği gibi gidiyor...
Son dakika haberi: Galatasaray'da şok ayrılık! Fatih Terim biletini kesti, geldiği gibi gidiyor... Süper Lig ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray'da Ocak ayında yapılacak transfer operasyonun detayları belli oldu. Sarı Kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı genç yıldız ile yolların ayrılması beklenirken yerine iki aday birden var. İşte Galatasaray'daki son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
20.10.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Galatasaraylı yıldızı istedi! 'Alırsak şampiyon oluruz'
Son dakika haberi: Galatasaraylı yıldızı istedi! 'Alırsak şampiyon oluruz' Transferde genç isimlere yönelen Galatasaray'da yıldız isimlerin performansı memnun etti. Devre arasında gençleştirme operasyonuna devam etmesi beklenen Aslan'da yıldız futbolcu için talip çıktı. Sarı-kırmızılı takımın bonservis beklentisi belli oldu
11.10.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Galatasaray'da flaş Morutan gelişmesi! Transferin belgeleri ortaya çıkmıştı, ayrılık açıklaması geldi
Son dakika haberi: Galatasaray'da flaş Morutan gelişmesi! Transferin belgeleri ortaya çıkmıştı, ayrılık açıklaması geldi Galatasaray'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'de 4 maçtır kazanamayan sarı-kırmızılılarda yeni transfer Olimpiu Morutan'ın transferine ilişkin belgeler ortaya çıkmıştı. Morutan'ın menajeri son dakika açıklaması yaptı.
23.09.2021 Galatasaray
Son dakika Galatasaray haberleri - Galatasaray'ın kapısından döndü, transferi duyurdular! Anlaşma sağlandı...
Son dakika Galatasaray haberleri - Galatasaray'ın kapısından döndü, transferi duyurdular! Anlaşma sağlandı... Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz gece tranfser tahtası resmen kapandı. Sarı kırmızılı ekip yaz transfer döneminde birçok transfere imza atarken, istediği bazı isimlerde yetişmedi. Mısır basını Galatasaray ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme getirdi.
10.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatsaray ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.