Galaxy S6

Galaxy S6

Son dakika galaxy s6 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan galaxy s6 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan galaxy s6 haber sayfamızda...

Galaxy S6

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 836 galaxy s6 haberi bulunmuştur.
Android 8.0 Oreo güncellemesini hangi telefonlar alacak?
Android 8.0 Oreo güncellemesini hangi telefonlar alacak? Android P’nin tanıtılmasına kısa bir süre kalsa da üreticiler Android Oreo güncellemesini hala yayınlanmadı. Peki hangi telefonlar Android Oreo güncellemesini alacak? Android 8.0 Oreo güncellemesi ne zaman telefonlara gelecek?
27.07.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 9'un satışa çıkacağı renk seçenekleri belli oldu
Samsung Galaxy Note 9'un satışa çıkacağı renk seçenekleri belli oldu Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'u, 9 Ağustos'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Galaxy Note 9, yerleşik kalem S Pen üzerinden ortaya çıkan kodlara göre beş farklı renk seçeneğiyle geliyor.
4.07.2018 Teknoloji
Samsung'un Project V adlı katlanabilir telefonu ortaya çıktı
Samsung'un Project V adlı katlanabilir telefonu ortaya çıktı Samsung'un iptal edilen Project V adlı katlabilir telefonu, bir Twitter kullanıcısı tarafından ortaya çıkarıldı. Katlanabilir ekrana sahip Project V'nin ZTE Axon M'i andırdığını söyleyebiliriz.
18.06.2018 Teknoloji
Radyasyon değeri en yüksek  telefonlar belli oldu
Radyasyon değeri en yüksek telefonlar belli oldu Radyasyon, tüm dünyada insan sağlığını olumsuz etkileyen en önemli etkenlerden biri olarak biliniyor. Şüphesiz ki radyasyonu sağlayan en yakın cihazlar arasında akıllı telefonlar bulunuyor. Alman Radyasyon Koruma Federal Bürosu (BFS), en fazla ve en az radyasyon yayan akıllı telefonların listesini oluşturdu.
6.06.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge için güncelleme desteği sona erdi
Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge için güncelleme desteği sona erdi Samsung, kendi sitesinde güvenlik açısından güncelleme alan telefonlardan Galaxy S6 ve serideki diğer cihazlardan güncelleme desteğini çekiyor.
3.04.2018 Teknoloji
Samsung kablosuz hızlı şarj standı inceleme
Samsung kablosuz hızlı şarj standı inceleme Samsung, Galaxy S6’dan beri telefonlarında kablosuz şarj desteğini yerleşik olarak sunuyor. Mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için ise şirket, yeni şarj yastığını piyasaya sürdü. Biz de Samsung’un yeni kablosuz şarj aletini sizler için inceledik.
5.01.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy S9+ ilk kez videoda göründü
Samsung Galaxy S9+ ilk kez videoda göründü Samsung Galaxy S9 ve S9+ modellerinin bu yılın ilk yarısında gelmesi beklenirken cihazlar hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Galaxy S9+ ilk kez bir videoda göründü.
4.01.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy S6 Android Oreo'ya kavuşacak
Samsung Galaxy S6 Android Oreo'ya kavuşacak Samsung, Oreo güncellemesinin beta sürümünü Galaxy S8 kullanıcılarına dağıtıyor ve Galaxy S7'nin de güncellemeyi alacağını doğrulandı. Şimdi de 2015 model amiral gemisi Samsung Galaxy S6'nın da Google'ın en son güncellemesi alacağı ortaya çıktı.
24.11.2017 Teknoloji
Samsung, Galaxy'lerdeki kritik güvenlik açığını kapattı
Samsung, Galaxy'lerdeki kritik güvenlik açığını kapattı Samsung, Galaxy Note 8, Galaxy S6, Galaxy S5, Galaxy A5 (2016) ve Galaxy S7 modellerinde yer alan BlueBorne güvenlik açığının kapatıldığını açıkladı.
25.09.2017 Teknoloji
Android 8.0 alacak Samsung modelleri listelendi
Android 8.0 alacak Samsung modelleri listelendi Google Pixel ve Nexus modellerine gelecek olan Android 8.0 güncellemesi için Samsung cephesinden hamle geldi. Samsung, Android 8.0 alacak Galaxy modellerini listeledi.
28.06.2017 Teknoloji
Galaxy S8, Galaxy S7’den iki kat daha hızlı satıyor
Galaxy S8, Galaxy S7’den iki kat daha hızlı satıyor Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve S8+ şirketin satış rekorlarını kırmayı başardı. Firma, Galaxy S8 serisiyle beklentilerin de üzerinde satışlar elde etti.
29.05.2017 Teknoloji
iPhone SE birçok rakibini geride bırakarak birinciliğe oturdu
iPhone SE birçok rakibini geride bırakarak birinciliğe oturdu Yıllık Amerikan Müşteri Memnuniyeti Endeksi'ne (ACSI) göre iPhone SE, birçok modeli geride bırakarak müşterilerin en çok memnun olduğu akıllı telefon seçildi.
23.05.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy S8+ incelemesi (Video)
Samsung Galaxy S8+ incelemesi (Video) Samsung’un 6.2 inç boyutunda ve sınırsız ekran tasarımına sahip yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8+'ı sizler için inceledik. Bakalım Galaxy S8+ bizlere neler sunuyor?
9.05.2017 Teknoloji
Samsung'un en çok kullanılan telefonu belli oldu
Samsung'un en çok kullanılan telefonu belli oldu Samsung'un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü akıllı telefonu Galaxy S7, Samsung'un dünya genelinde en çok kullanılan telefonu oldu.
5.05.2017 Teknoloji
Samsung'un ABD'de en popüler telefonu Galaxy S5
Samsung'un ABD'de en popüler telefonu Galaxy S5 Yapılan son araştırmaya göre Samsung’un ABD’de en popüler telefonu Galaxy S5 oldu. Üç yıl önce piyasaya sürülen Galaxy S5’in hala en çok tercih edilen Samsung telefonu olması ise şaşkınlık yarattı
18.04.2017 Teknoloji
Galaxy S8, kamera uygulamasını hızlı başlat seçeneğiyle gelebilir
Galaxy S8, kamera uygulamasını hızlı başlat seçeneğiyle gelebilir Samsung'un hakkında çok fazla yazılıp çizilen yeni amiral gemisi Galaaxy S8'in tanıtımına saatler kala hala hakkında yeni iddialar ortaya çıkıyor. Galaxy S8, hızlı kamera başlatma seçeneği ile gelecek.
29.03.2017 Teknoloji
AccuWeather'a Samsung Gear VR desteği geldi
AccuWeather'a Samsung Gear VR desteği geldi AccuWeather ile Samsung iş birliğiyle hava durumu uygulaması, sanal gerçeklik başlığı Samsung Gear VR'a taşınıyor.
20.03.2017 Teknoloji
Galaxy Note 5 için Android Nougat güncellemesi yayınlandı
Galaxy Note 5 için Android Nougat güncellemesi yayınlandı Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in ardından Samsung, Galaxy Note 5 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini ülkemizde kullanıma sundu.
17.03.2017 Teknoloji
Galaxy S6 ve S6 Edge için Android Nougat çıktı
Galaxy S6 ve S6 Edge için Android Nougat çıktı Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge sahiplerinin uzun süredir beklediği Android Nougat güncellemesi sunulmaya başlandı. Güncellemeyi ülkemizdeki modellerin de çok yakında alması bekleniyor.
9.03.2017 Teknoloji
Yeni Samsung Gear VR, kablosuz kontrol cihazıyla gelecek
Yeni Samsung Gear VR, kablosuz kontrol cihazıyla gelecek Samsung, Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliği kapsamında Galaxy Tab S3 ve Galaxy Book’un yanında Oculus ile birlikte geliştirilen sanal gerçeklik başlığı Gear VR'ın yeni versiyonunu da görücüye çıkardı.
27.02.2017 Teknoloji
Samsung ne kadar Galaxy S8 üretecek?
Samsung ne kadar Galaxy S8 üretecek? Samsung'un merakla beklenen amiral gemisi Galaxy S8'den ne kadar üretilecek? Samsung’un tedarikçilerine verdiği ilk parti siparişini Galaxy S7’ye kıyasla yüzde 40 oranında artırdığı söyleniyor.
13.02.2017 Teknoloji
Galaxy S8 farklı RAM ve renk seçenekleriyle gelebilir
Galaxy S8 farklı RAM ve renk seçenekleriyle gelebilir Samsung'un kısa bir süre sonra tanıtılacak yeni akıllı telefonu Galaxy S8, iki farklı RAM ve yeni bir renk seçeneği ile gelebilir.
1.02.2017 Teknoloji
Samsung’dan renk körleri için büyük adım
Samsung’dan renk körleri için büyük adım Samsung, SeeColors uygulaması ile renk körlüğü olanların hayatını daha da kolaylaştıracak bir proje başlattı.
24.01.2017 Teknoloji
Samsung'un Android 7.0'ı alacak cihazları belli oldu
Samsung'un Android 7.0'ı alacak cihazları belli oldu Samsung'un Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak tüm akıllı telefonları belli oldu. İşte farklı segmentlerde yer alan o telefonlar..
18.01.2017 Teknoloji
Android Nougat, Galaxy S7 için bu tarihte Türkiye'de
Android Nougat, Galaxy S7 için bu tarihte Türkiye'de Samsung'un Galaxy S7 ve S7 Edge için Android 7.0 Nougat güncellemesini Türkiye'deki kullanıcılara ne zaman dağıtacağı belli oldu.
10.01.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Galaxy S6 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.