Teknoloji Galaxy S8 farklı RAM ve renk seçenekleriyle gelebilir

Galaxy S8 farklı RAM ve renk seçenekleriyle gelebilir

01.02.2017 - 10:56 | Son Güncellenme:

Samsung'un kısa bir süre sonra tanıtılacak yeni akıllı telefonu Galaxy S8, iki farklı RAM ve yeni bir renk seçeneği ile gelebilir.

Galaxy S8 farklı RAM ve renk seçenekleriyle gelebilir

Samsung Galaxy S8 hakkında yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Galaxy S8‘in 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile geleceği sıkça söyleniyordu. Şimdi ise cihazın RAM ve depolama alanı bölgesel olarak değişebileceği söyleniyor. Güney Kore ve Çin’de satılacak olan cihazların 64 GB depolama alanı ve 4 GB RAM ile geleceği söylenirken 128 GB'lık modelin 6 GB RAM ile satışa çıkacağı iddia ediliyor. Bir süre önce 256 GB’lık özel bir sürümün de 8 GB RAM ile geleceği ifade edilmişti. Ancak yeni gelen bilgiler bu sürümü yalanlıyor ve böyle bir cihazın piyasaya çıkmayacağını ifade ediyor. Dünya genelinde satışa sunulacak olan Samsung Galaxy S8’de 64 GB depolama alanı ve 4 GB RAM olacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Diğer yandan Samsung Galaxy S8 yeni renk seçeneklerine sahip olabilir. Firma, Galaxy S6 ile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum ve Blue Topaz; Galaxy S7 ile de Pink Gold'u renk seçeneklerine ekledi. Şimdi ise Samsung, Galaxy S8 ile var olan renklerin arasına yenilerini ekleyebilir. Bunlardan ilk ikisi Note 7'den bildiğimiz Black Onyx ve Blue Coral. Diğeri ise Crimson Red.

Samsung'un Galaxy S8'i 29 Mart tarihinde tanıtacağı söyleniyor.