Gervinho

Gervinho

Son dakika gervinho haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gervinho gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gervinho haber sayfamızda...

Gervinho

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 517 gervinho haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın ağabeyi patladı! 'Bu bir skandal'
Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın ağabeyi patladı! 'Bu bir skandal' Galatasaray'da son dönemde gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Wilfried Zaha'nın ağabeyi konuştu. Yıldız futbolcunun ağabeyi Carin Zaha, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosunda yer almamasını eleştirdi.
27.01.2024 Galatasaray
Zaha için flaş açıklama: Bu gerçek bir skandal!
Zaha için flaş açıklama: Bu gerçek bir skandal! Galatasaraylı Wilfried Zaha'nın Fildişi Sahili Milli Takımı'nda yer almaması ülkede tartışmalara neden olurken yıldız futbolcunun ağabeyi Carin Zaha'dan da bir açıklama geldi.
27.01.2024 Galatasaray
150 milyon euroluk trajedi: Eden Hazard! Fenerbahçe gerçeği ortaya çıktı
150 milyon euroluk trajedi: Eden Hazard! Fenerbahçe gerçeği ortaya çıktı Chelsea’den 115 milyon euro bonservisle Real Madrid’e transfer olduğu 2019 yılında piyasa değeri 150 milyon euroya kadar yükselen Eden Hazard futbol dünyasının son yıllardaki en sert ve dramatik düşüşünü yaşadı. Kulüp bulamadığı için futboldan kopma noktasına gelen Belçikalı 10 numara bir dönemin paylaşılamayan adamıydı.
13.08.2023 Dünyadan Futbol
Nicolo Zaniolo'nun menajeri Gardi açıkladı: En yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı
Nicolo Zaniolo'nun menajeri Gardi açıkladı: En yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı Galatasaray'ın ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo ile ilgili Fenerbahçe gerçeğini menajeri George Gardi İtalyan basınına açıkladı.
23.03.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin rakibi Gardi! Comolli ortalığı karıştırdı, rakiplere çalıştı
Fenerbahçe'nin rakibi Gardi! Comolli ortalığı karıştırdı, rakiplere çalıştı İtalyan menajer ile 2019'da yaşadığı anlaşmazlığın ardından Fenerbahçe'nin adeta rakibi oldu. George Gardi, Trabzonspor ve Galatasaray'a getirdiği yıldızlarla sarı-lacivertli takımın rakiplerinin güçlenmesini sağladı. Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde İtalyan menajerle ile ilgili futbol gündemine yansımayan gerçekleri aktardı. İşte o yazı...
8.03.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan Artem Dovbyk hamlesi!
Trabzonspor'dan Artem Dovbyk hamlesi! Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Bordo-mavili ekibin gündemine Ukraynalı golcünün geldiği iddia edildi.
17.11.2022 Trabzonspor
4 büyüklerde yerli oyuncu gerçeği! İşte oynayacak isimler
4 büyüklerde yerli oyuncu gerçeği! İşte oynayacak isimler Süper Lig’de 17 Haziran'da başlayan yaz transfer dönemi 8 Eylül'de sona erdi. İmzalar art arda gelirken 4 büyüklerin yaptığı önemli hamleler dikkat çekti, Fenerbahçe 12, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 13 transfer yaptı. Takımların sahada en az 3 Türk futbolcu bulundurma zorunluluğu devam ederken futbolseverler, google aramalarına başladı: 4 büyüklerin kadrosunda hangi Türk oyuncular yer alıyor? İşte detaylar...
10.09.2022 Fenerbahçe
Maxi Gomez, Trabzonspor'un 168 yabancısı oldu
Maxi Gomez, Trabzonspor'un 168 yabancısı oldu Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 26 yaşandaki Urugaylı oyuncu Maxi Gomez, bordo-mavililerin 168. yabancı oyuncu transferi oldu. 2018'den beri görevde olan Başkan Ahmet Ağaoğlu ise 44. yabancı transferini gerçekleştirerek kulüp tarihine geçti.
2.09.2022 Trabzonspor
Trabzonspor kabuk değiştiriyor
Trabzonspor kabuk değiştiriyor Trabzonspor’un Süper Lig’de şampiyonluk yaşadığı A takım kadrosu büyük oranda değişti. Sezon bitiminde bordo-mavililere yeni transferler katılırken, yine ayrılıklar da yaşanıyor.
31.08.2022 Trabzonspor
Trabzonspor yeniden harekete geçti! Savunmaya dev transfer
Trabzonspor yeniden harekete geçti! Savunmaya dev transfer Trabzonspor'da kurmaylar yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala transfer çalışmalarına yeniden hız verdi. Bordo-mavililerde Abdullah Avcı'nın takımında görmek istediği tecrübeli futbolcu için yeniden hamle yapıldığı ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...
30.07.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas transfer kararını verdi
Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas transfer kararını verdi Trabzonspor’da sezon öncesi henüz hazır bir görüntü çizmeyen Anastasios Bakasetas’ın geleceği merak konusu olurken, oyuncunun başka bir takıma gitmek yerine bordo-mavililerde kalmayı düşündüğü belirtildi.
19.07.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'dan bir transfer daha! Savunmaya sürpriz isim
Trabzonspor'dan bir transfer daha! Savunmaya sürpriz isim Trabzonspor'da kurmaylar, Abdullah Avcı'nın transfer raporu doğrultusunda çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililerde savunma hattına düşünülen isimler arasında sürpriz bir oyuncu da dahil edildi. Trabzonspor'un 30 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladığı öne sürüldü. İşte transfer haberinin detayları...
18.07.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da Gervinho ile yollar ayrıldı! İşte ödenecek tazminat
Trabzonspor'da Gervinho ile yollar ayrıldı! İşte ödenecek tazminat Trabzonspor, geçen sezon transfer edilen ve uzun süren sakatlığı nedeniyle verin alınamayan Gervinho ile karşılıklı olarak yolları ayırdı.
16.07.2022 Trabzonspor
Gervinho imza için gidiyor! İşte yeni adresi
Gervinho imza için gidiyor! İşte yeni adresi Trabzonspor'da geçen yıl Ekim ayında geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle 7 ay forma giyemeyen Fildişi Sahilli yıldız, Yunan temsilcisi Aris'le el sıkıştı.
12.07.2022 Trabzonspor
Manchester Unitedlı yıldız Trabzonspor'un gündeminde!
Manchester Unitedlı yıldız Trabzonspor'un gündeminde! Trabzonspor, stoper transferinde gaza bastı. 3-4 gün içinde stoper konusunu çözüme kavuşturmak isteyen bordo-mavililer Manchester Unitedlı yıldızı gündemine aldı.
8.07.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da yabancı sıkıntısı
Trabzonspor'da yabancı sıkıntısı Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da, yabancı sıkıntısı yaşanıyor. Bordo-mavililerde, gidecek yabancı oyuncuların durumu yurt dışı transferini şekillendirecek.
5.07.2022 Trabzonspor
Trezeguet: Merhaba Trabzonspor
Trezeguet: Merhaba Trabzonspor Trabzonspor, 4 yıllık anlaşmaya vardığı Mısırlı Trezeguet’i dün resmen açıkladı.
5.07.2022 Trabzonspor
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için Slovenya'ya gitti
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları için Slovenya'ya gitti Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdüreceği 2 etaplı yurt dışı kampı için bugün Slovenya'ya hareket etti.
4.07.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı! 5 yolcu daha
Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı! 5 yolcu daha Son şampiyon bordo-mavili takımda Nwakaeme ve Puchacz'ın ardından 5 ayrılık daha yaşanacak. Yolcular netleşmeye başladı.
3.07.2022 Trabzonspor
Emre Mor kapışması! Fenerbahçe transfer için bastırıyor, ezeli rakip devrede
Emre Mor kapışması! Fenerbahçe transfer için bastırıyor, ezeli rakip devrede Fatih Karagümrük ile gösterdiği başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Emre Mor, Süper Lig devlerinin de dikkatini çekti. Fenerbahçe milli futbolcu için girişimlerine hız verirken ezeli rakip de transfer için devreye girdi.
25.06.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da fırtına gibi üçlü
Trabzonspor'da fırtına gibi üçlü Trabzonspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Cornelius, Nwakaeme ve Djaniny, Süper Lig’in en iyi forvet üçlüsü olarak öne çıktı. Yıldız oyuncular toplam 38 gole imza attı.
25.05.2022 Trabzonspor
Cornelius, Nwakaeme ve Djaniny Süper Lig'in en iyi forvet üçlüsü
Cornelius, Nwakaeme ve Djaniny Süper Lig'in en iyi forvet üçlüsü Trabzonspor'un forvet hattında görev yapan Cornelius, Nwakaeme ve Djaniny Süper Lig'in en iyi forvet üçlüsü olarak ilk sırada yer aldı. Üç oyuncu 38 gole imza atarak gol noktasında yüzde 56.7 katkı sağladı.
24.05.2022 Trabzonspor
Trabzonspor, ligin son maçı için İstanbul’a gitti
Trabzonspor, ligin son maçı için İstanbul’a gitti Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, 38’inci ve son hafta maçı olan Medipol Başakşehir karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a hareket etti.
21.05.2022 Trabzonspor
Trabzonspor’da Uğurcan Çakır idmana katıldı
Trabzonspor’da Uğurcan Çakır idmana katıldı Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına sürdürdü. Rahatsızlığı nedeniyle dün izin alarak idmana çıkmayan kaleci Uğurcan Çakır bugünkü antrenmana katıldı.
20.05.2022 Trabzonspor
Trabzonspor, Başakşehir maçı hazırlıklarına 6 eksikle başladı
Trabzonspor, Başakşehir maçı hazırlıklarına 6 eksikle başladı Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, ligin son haftasında karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına 6 eksikle başladı.
19.05.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Gervinho ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.