Gipsy Kings

Gipsy Kings

Son dakika Gipsy Kings haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gipsy Kings gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gipsy Kings haber sayfamızda...

Gipsy Kings

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68 gipsy kings haberi bulunmuştur.
‘Bambaleo’nun modası asla geçmez
‘Bambaleo’nun modası asla geçmez Efsane Latin grubu Gipsy Kings, Yapı Kredi’nin 80. yıl kutlamaları kapsamında Türkiye’ye geliyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
'Diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmem için teklifte bulundu!'
'Diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmem için teklifte bulundu!' Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Latin müziğinin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Gipsy Kings grubunun kurucusu ve solisti Nicolas Reyes ile bir turne sırasında tanıştığını söylerken, meslektaşının kendisini şaşkına çeviren teklifini de ilk kez anlattı.
27.03.2024 Cadde
Gipsy Kings solistinden teklif
Gipsy Kings solistinden teklif Demet Sağıroğlu, yaptığı evlilik teklifi itirafıyla hayranlarını şaşırttı.
27.03.2024 Cadde
İnanılmaz gece
İnanılmaz gece Gipsy Kings by Andre Reyes, önceki akşam Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.
21.09.2023 Cadde
Gipsy Kings İstanbul’da
Gipsy Kings İstanbul’da Andre Reyes yönetimindeki Grammy ödüllü Gipsy Kings, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla yarın akşam İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.
18.09.2023 Cadde
Pandemiyi atlattık maliyete takıldık
Pandemiyi atlattık maliyete takıldık Pandeminin sekteye uğrattığı konser takvimi normale döndü. Ünlü yıldızlar konser için Türkiye’de… Fakat yükselen maliyetler organizasyonları zorlaştırıyor, bilet fiyatlarını artırıyor.
7.08.2023 Kültür Sanat
Şehrin yaz ajandası
Şehrin yaz ajandası Yaza giriş yaparken şehrin dört bir yanından yükselen müziğin ritmine kapılmanın, festival ve açıkhava konserlerinin tadını çıkarmanın tam zamanı. Yazın coşkusunu yükseltecek bu konserlere ajandanızda yer açın.
10.06.2023 Pazar
Müzik
Müzik İstersen hayaller gerçek olur Marifetleri saymakla bitmez; kemancı, müzisyen, dansçı, performans sanatçısı, şarkıcı, besteci Lindsey Stirling, 19 Temmuz’da Turkcell Vadi’de İstanbul seyircisinin karşısına çıkıyor...
28.05.2023 Kültür Sanat
Şarkıcı Çelik kimdir, kaç yaşında? Çelik Erişçi albümleri ve şarkıları...
Şarkıcı Çelik kimdir, kaç yaşında? Çelik Erişçi albümleri ve şarkıları... Çelik Erişçi ya da bilinen adıyla Çelik şarkıcı ve besteci kimliği ile tanınmaktadır. 90'lı yıllara damga vuran popüler isimler arasında yer alan Çelik, İzel-Çelik-Ercan üçlüsünün 1991 yılında çıkardığı Özledim albümü ile tanındı. 1992 yılından itibaren kariyerine solo olarak devam etti. En bilinen şarkıları arasında "Hercai", "Ateşteyim" "Dongi Dongi" şarkıları yer almaktadır. İşte Çelik'in hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
22.10.2022 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Çeşme’de çağdaş sanat İzmir’in ünlü gayrimenkul danışmanlığı şirketi Dizayn GMD’nin bu yıl haziran ayında açılışını gerçekleştirdiği Dizayn Art Gallery’de proje direktörlüğünü ve küratörlüğünü Nagihan Özel’in üstlendiği, farklı disiplinlerdeki sanatçıların bir araya geldiği ‘Humor and Human’ isimli karma sergi, izleyicilerle buluştu...
9.08.2022 Cadde
Müziği nabzı
Müziği nabzı Dünya müziğinin kalbi Aspendos Antik Tiyatrosu’nda atacak. Gipsy Kings, Chris De Burgh, Buika, Kovacks sahne alacak.
9.08.2022 Cadde
Atiye: Bizi notalar ve melodiler kavuşturdu
Atiye: Bizi notalar ve melodiler kavuşturdu Üç yıl aradan sonra ‘Ses Seda Yok’ şarkısını çıkaran Atiye, eşi Erol Sebebci için “Müzik aşkı bir araya getirdi bizi. Notalar ve melodiler kavuşturdu” dedi.
8.01.2022 Cadde
Gipsy Kings'in seslendirdiği No Volvere şarksının Türkçe ismi nedir? Kim Milyoner Olmak İster
Gipsy Kings'in seslendirdiği No Volvere şarksının Türkçe ismi nedir? Kim Milyoner Olmak İster ATV'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, bu akşam yepyeni bir bölümle daha izleyenlerin karşısına çıkıyor. Bugün oldukça heyecanlı geçen yarışmada yine çarpıcı bir soru merak konusu oldu. Peki Gipsy Kings'in seslendirdiği No Volvere şarksının Türkçe ismi nedir?
11.05.2020 Gündem
Motivasyonumuz müziğimizi herkese gösterebilmemizde
Motivasyonumuz müziğimizi herkese gösterebilmemizde Gipsy Kings, yıllara meydan okuyan tavrıyla 37 yıldır bir arada. 16 Şubat'ta İstanbullu müzikseverlerle Zorlu PSM'de buluşacak olan Gipsy Kings'in kurucusu Andre Reyes, konser öncesi milliyet.com.tr'ye konuştu.
7.02.2020 Kültür Sanat
Mehmet Sepil kimdir, kaç yaşında? Mehmet Sepil biyografisi
Mehmet Sepil kimdir, kaç yaşında? Mehmet Sepil biyografisi Mehmet Sepil 1955 yılında İzmir'de dünyaya geldi. İş adamı olan Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı oldu. Aynı zamanda Göztepe Spor Kuklübünün 46. başkanı olan Merhmet Sepil, kulübü 2014 yılında 7,5 milyon dolar karşılığında satın aldı. İşte yeni kulüpler birliği başkanı Mehmet Sepil hakkında merak edilenler...
1.07.2020 Futbol
Yalın'dan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde şaşırtan itiraf! Zalim şarkısı...
Yalın'dan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde şaşırtan itiraf! Zalim şarkısı... Yalın bu akşam Hülya Avşar'ın konuğu oluyor. Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde merak edilenleri anlatacak olan Yalın, Zalim şarkısıyla çıkış yaptığı günlere dair bilinmeyen bir anıyı paylaşacak.
30.03.2018 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Cazı pop ve rock’la buluşturan ünlü şarkıcı ve piyanist Jamie Cullum, 24. Akbank Caz Festivali kapsamında Zorlu Center PSM’de. Konser 20.30’da başlıyor.
24.10.2014 Cumartesi
İSTANBUL’A YILDIZ YAĞACAK
İSTANBUL’A YILDIZ YAĞACAK Dün­ya­ca ün­lü sa­nat­çı­lar, 70. yı­lı­nı kut­la­yan Ya­pı Kre­di­’nin ana spon­sor­lu­ğun­da dü­zen­le­nen ‘Go­od Mu­sic In Town Kon­ser­le­ri­’ kap­sa­mın­da ekim ve ka­sım ay­la­rın­da İs­tan­bul­lu sa­nat­se­ver­ler­le bir ara­ya ge­le­cek.
21.10.2014 Cadde
Gipsy Kings geri dönüyor
Gipsy Kings geri dönüyor ‘Seven Kings’, Gipsy Kings repertuarından en güzel şarkılarla 24-25 Ekim 2014’te TİM Show Center’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
8.10.2014 Cadde
Cem Moreno Band BRASS’ta!
Cem Moreno Band BRASS’ta! Cem Moreno Band, 21 Şubat Cuma Akşamı BRASS’ta Sahne Alacak...
20.02.2014 Kültür Sanat
56. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
56. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu Daft Punk ikilisi, Yılın Albümü ve Yılın Kaydı ödülleri ile En İyi Pop Grup Performansı ve En İyi Dans/Elekronik Albümü'nün de sahibi oldu.
27.01.2014 Kültür Sanat
“KALBiMi ÇALMAK KOLAY DEĞİL"
“KALBiMi ÇALMAK KOLAY DEĞİL" Kıpır kıpır hareketli şarkıları, kıvrak dansları ve güzelliğiyle büyülüyor Atiye. Attığı her adımla birlikte müzik kariyerinin zirvesine doğru tırmanıyor. Şimdi de yepyeni albümü “Soygun Var” ile karşımızda. Başarılı şarkıcı, albümünü ve müziğe olan tutkusunu anlattı
12.08.2013 Cadde
VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN
VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN 2012 Türkiye’de büyük bir coşkuyla kutlandı
1.01.2012 Cadde
2012’Yi NEREDE VE NASIL KARŞILAMALI?
2012’Yi NEREDE VE NASIL KARŞILAMALI? 31 Aralık gecesi için şimdiden plan yapılmaya başlandı. Şehir içinden uzaklaşmak ve biraz nefes almak isteyenler için, tercih edebileceğiniz üç farklı tatil konseptini derledik. İşte, Bodrum, Kartalkaya ve Kıbrıs’ta kaçabileceğiniz alternatif noktalar
15.12.2011 Cadde
Gipsy Kings’ten Flamenko Rüzgarı
Gipsy Kings’ten Flamenko Rüzgarı FLEMENKO dansı ve müziğini sevdiren, dünyaca ünlü Gipsy Kings Grubu Kuşadası’nda hayranlarıyla buluştu.
30.07.2011 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Gipsy Kings ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.