Grup Yorum

Grup Yorum

Son dakika Grup Yorum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Grup Yorum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Grup Yorum haber sayfamızda...

Grup Yorum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.897 grup yorum haberi bulunmuştur.
RTÜK 5 yayın kuruluşuna müeyyide uyguladı
RTÜK 5 yayın kuruluşuna müeyyide uyguladı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yayın ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle FOX TV, Halk TV, TV 100, Tele 1 ve KRT'ye yaptırım uyguladı.
7.07.2021 Gündem
Terör örgütü DHKP/C'nin üst düzey sorumlusu iki kadın hakkında iddianame düzenlendi
Terör örgütü DHKP/C'nin üst düzey sorumlusu iki kadın hakkında iddianame düzenlendi Terör örgütü DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu Yasemin Karadağ ile sözde memur sorumlusu Yeter Gönül Aydın hakkında "silahlı terör örgütü yöneticisi olmak" suçundan 15'er yıldan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
4.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini ve çevresini gizlice fotoğraflarken yakalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evini ve çevresini gizlice fotoğraflarken yakalandı Terör örgütü DHKP-C'nin kirli tezgahı polisler tarafından önlendi. Örgüt üyesi M.K., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki evini ve çevresini gizlice fotoğraflarken yakalandı.
20.12.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 'DHKP/C'nin çöküşü' raporu
İçişleri Bakanlığı'ndan 'DHKP/C'nin çöküşü' raporu Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Daire Başkanlığı, 'Bir Terör Örgütünün Çöküşü: Ölüm Oruçları Ve DHKP/C'nin Kanlı Geçmişi' raporunu hazırladı. Raporda, DHKP/C terör örgütünün kanlı eylemleri, Grup Yorum'la ilişkisi ve örgüt üyelerinin ölüm oruçlarına yer verildi. DHKP/C terör örgütünün sanat ve kültürü terörizm için bir araç, avukatlık mesleğinin getirdiği yetki ve hakları da faaliyetlerine kalkan olarak kullandığı belirtildi.
4.06.2020 Gündem
Yargıçlar Sendikası Başkanı’na uzaklaştırma
Yargıçlar Sendikası Başkanı’na uzaklaştırma Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK), ölüm orucunu sürdürdüğü dönemde Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in yaşatılması yönünde paylaşımlarda bulunan Karşıyaka Hâkimi ve Yargıçlar Sendikası Başkanı Ayşe Sarısu Pehlivan’ı 3 ay süreyle görevden uzaklaştırdı.
16.05.2020 Siyaset
Son dakika I HSK, hakim Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında inceleme başlattı
Son dakika I HSK, hakim Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında inceleme başlattı Son dakika gelen bilgilere göre; İzmir'de Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında, sosyal medya paylaşımları nedeniyle 'terör örgütü propagandası' yapmak suçundan adli soruşturma başlatıldı.
11.05.2020 Gündem
Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesinde gerginlik
Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesinde gerginlik İstanbul Sultangazi'de Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesinin Kayseri'ye gönderilmesi sırasında yürüyüş yapmak isteyen gruba polis müdahale etti.
8.05.2020 Gündem
Grup Yorum üyelerinin yargılandığı davada mütalaa
Grup Yorum üyelerinin yargılandığı davada mütalaa Grup Yorum üyelerinin de aralarında bulunduğu 15 sanığın yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, tüm sanıkların "DHKP-C silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7,5 yıldan 15'er yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
20.11.2019 Gündem
Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin biyografisi
Serkan Keskin kimdir, kaç yaşında? Serkan Keskin biyografisi Serkan Keskin birçok dizi ve filmde rol almasının yanı sıra müzisyenlik ile de uğraşıyor. 25 Kasım 1977 yılında İzmit'de dünyaya gelen Serkan Keskin kariyerinde ilk basamak olan İzmit Şehir Tiyatrosu'nda aldığı irili ufaklı roller ile adım attı. En büyük popülerliği TRT 1 ekranında yayınlanan absürt komedi Leyla İle Mecnun adlı dizide İsmail abi karakteri ile yakalayan Serkan Keskin birçok film ve dizide rol aldı. İşte Serkan Keskin biyografisi...
14.09.2019 Gündem
'Kadın olduğum için gurur duyuyorum'
'Kadın olduğum için gurur duyuyorum' Müzisyen Melek Mosso, uzman klinik psikolog ve yazar Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu 'Katarsis' programına konuk oldu.
6.07.2019 Cadde
Sultangazi'de operasyon: Gözaltılar var
Sultangazi'de operasyon: Gözaltılar var İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultangazi'de Yürüyüş Dergisi'ne helikopter destekli operasyon düzenledi. Terör örgütü DHKP-C üyesi olmak suçundan 'Gri Kategoride' bulunan Ali Aracı isimli örgüt mensubu 3 örgüt üyesiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
14.06.2019 Gündem
Sultangazi'de operasyon: Gözaltılar var
Sultangazi'de operasyon: Gözaltılar var İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultangazi'de Yürüyüş Dergisi'ne helikopter destekli operasyon düzenledi. Terör örgütü DHKP-C üyesi olmak suçundan 'Gri Kategoride' bulunan Ali Aracı isimli örgüt mensubu 3 örgüt üyesiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
14.06.2019 Gündem
Nazım Hikmet 117. yaş gününde anılıyor! Nazım Hikmet'in hayatı...
Nazım Hikmet 117. yaş gününde anılıyor! Nazım Hikmet'in hayatı... Türk şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı olan Nazım Hikmet, 117. yaş gününde anılıyor. Şiirleri elliden fazla dile çevrilmiş ve eserleri birçok ödül alan Nazım Hikmet kaç yaşında vefat etti? Günümüzde, şiirlerine büyük ilgi hala devam eden Nazım Hikmet'in hayatına dair bilinenler...
15.01.2019 Gündem
Çav Bella klibi tartışma yarattı
Çav Bella klibi tartışma yarattı Uzun bir süredir sesi çıkmayan şarkıcı Hilal Cebeci, İtalya’da faşizme karşı direniş marşı olarak bilinen ‘Çav Bella’ adlı halk şarkısını İtalyanca seslendirdiği bir klip yayınlayınca ortalık karıştı. “Rezalet” diyen de var, destek çıkan da.
12.10.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Gelecek hafta için henüz plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivitelerin yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
24.11.2017 Cumartesi
Yorum üyeleri özgür
Yorum üyeleri özgür İstanbul Okmeydanı’ndaki İdil Kültür Merkezi’ne 11 Kasım 2016’da yapılan operasyonda gözaltına alınarak tutuklanan Grup Yorum üyeleri Ali Aracı, İnan Altın, Selma Altın, Helin Bölek, Dilan Poyraz, Sultan Gökçek ve Fırat Kıl ile kültür merkezinde çalışan işçi Abdullah Özgün tahliye edildi.
2.03.2017 Gündem
Grup Yorum davasında 8  tahliye kararı
Grup Yorum davasında 8  tahliye kararı Okmeydanı'ndaki İdil Kültür Merkezi'nde yapılan  operasyon kapsamında gözaltına alınan Grup Yorum üyesi 7 kişinin de aralarında  bulunduğu 11 sanığın, "silahlı terör örgütüne üye olmaksızın bilerek ve isteyerek  yardım etme" suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında tutuklu 8 sanığın  tahliyesine karar verildi.
1.03.2017 Gündem
Türk tutuklandı
Türk tutuklandı Mardin Kızıltepe ve Bitlis belediyelerine dün sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.
24.11.2016 Siyaset
Tarık Akan’a  sevgi seli
Tarık Akan’a sevgi seli Yeşilçam’ın efsanevi jönü Tarık Akan, büyük bir kalabalığın katıldığı törenlerle ebediyete uğurlandı. Teşvikiye Camii’nde gerçekleştirilen cenaze töreninde on binler avluya sığmadı...
18.09.2016 Gündem
Akşener'in iftarında skandal!
Akşener'in iftarında skandal! MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, MHP'lilerle iftar yemeğinde buluştu. Akşener, MHP'lilere Grup Yorum şarkısı dinletti kimse anlamadı.
14.06.2016 Siyaset
Konser alanına alınmayan Grup Yorum, parkta konser verdi
Konser alanına alınmayan Grup Yorum, parkta konser verdi ANTALYA Valiliği’nin kararıyla konseri yasaklanan Grup Yorum, Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu’na alınmayınca Hasan Subaşı Parkı’nda toplanan hayranlarına mini bir konser verdi.
28.05.2016 Gündem
Antalya Emniyeti'nden Grup Yorum konseri açıklaması
Antalya Emniyeti'nden Grup Yorum konseri açıklaması Antalya Emniyet Müdürlüğü, Cumartesi günü yapılacak Grup Yorum konserinin valilik kararıyla yasaklandığını, buna rağmen bilet satışının devam etmesi üzerine açıklama yapılması gereğinin duyulduğunu bildirdi.
27.05.2016 Gündem
Mahkeme 4 akademisyenin tahliyesine karar verdi
Mahkeme 4 akademisyenin tahliyesine karar verdi "Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye imza attıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan, akademisyenler Esra Mungan, Muzaffer Kaya, Kıvanç Ersoy ve Meral Camcı hakim karşısına çıktı. Mahkene 4 akademisyenin tahliyesine karat verdi.
22.04.2016 Gündem
Şarkı söyleme eylemi yapan gruba polis müdahalesi
Şarkı söyleme eylemi yapan gruba polis müdahalesi Grup Yorum'un bugün Yenikapı'da yapmayı planladığı 'bağımsız Türkiye' konserine İstanbul Valiliği'nce için verilmemesinin ardından İstiklal Caddesi'nde, 'şarkı söyleme eylemi' yapan gruba polis müdahale etti.Grup Yorum, valiliğin yasak kararının ardından yaptığı açıklamada dinleyicilerini bugün saat 15:00'te bulundukları her yerde şarkılarını söylemeye çağırmıştı. İstiklal Caddesi'nde toplanan yaklaşık 20 kişi, Grup Yorum'un şarkılarını söyledi. Halay da çeken gruba polis müdahalede bulundu. Müdahale sırasında arbede çıktı. Grup üyeleri, yaka paça gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar polis minibüsüne bindirilerek emniyet müdürlüğüne götürüldü
11.09.2019 Yaşam
Taksim'de 'şarkı söyleme' eylemi yapan gruba polis müdahalesi
Taksim'de 'şarkı söyleme' eylemi yapan gruba polis müdahalesi İstiklal Caddesi'nde, 'şarkı söyleme eylemi' yapan gruba polis müdahale etti. Göstericiler yaka paça gözaltına alındı.
17.04.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Grup Yorum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.