Gstv

Gstv

Son dakika GSTV haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan GSTV gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan GSTV haber sayfamızda...

Gstv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 853 gstv haberi bulunmuştur.
Galatasaray'dan GSTV kararı!
Galatasaray'dan GSTV kararı! Galatasaray Kulübü, GSTV'nin 2024 yılından itibaren yayın hayatına dijitalde devam edeceğini açıkladı.
29.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'a dev gelir: 1 milyar TL!
Galatasaray'a dev gelir: 1 milyar TL! Yıldızlarla bezeli kadrosuyla dikkat çeken ve Molde galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi kapısını ardına kadar açan Galatasaray Kulübü, yeni yapılan 15 loca sonrası dev geliri kasasına koyacak.
27.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan gövde gösterisi! 7 yıldız birden imzaladı
Galatasaray'dan gövde gösterisi! 7 yıldız birden imzaladı Galatasaray, 35 bin taraftarının önünde, Icardi, Zaha, Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu ile geçen sezon deprem nedeniyle tören yapılamayan Zaniolo ve Kaan Ayhan için imza töreni düzenledi. Başkan Özbek, kıskanılacak bir kulüp haline geldiklerini söyledi.
31.07.2023 Galatasaray
Wesley Sneijder'den Beşiktaş'a 'Olimpiyat' göndermesi!
Wesley Sneijder'den Beşiktaş'a 'Olimpiyat' göndermesi! Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ve Manchester City maçına ilişkin Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder açıklamalarda bulundu.
10.06.2023 Galatasaray
Fernando Muslera: Bize karşı yüzde 200 ile oynuyorlar
Fernando Muslera: Bize karşı yüzde 200 ile oynuyorlar G.Saray Kaptanı Muslera, son lig maçında Konyaspor’a yenilmelerini hatırlattı, “Bazen kaybetmek de önemli. Gerçeklerle yüzleşmemizi sağlıyorlar. Rakipler bize karşı yüzde 200 ile oynuyor. Tüm maçları kazanıp şampiyonluk yolunda ilerleme hedefimiz var” dedi.
1.04.2023 Galatasaray
Rıza Morova: Volkan Demirel hepimizi ağlattı
Rıza Morova: Volkan Demirel hepimizi ağlattı Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Volkan Demirel'le ilgili konuştu.
11.02.2023 Galatasaray
Galatasaraylı yönetici açıkladı: Volkan Demirel'i aradık
Galatasaraylı yönetici açıkladı: Volkan Demirel'i aradık Galatasaray Yönetim Kurulu Sözcüsü Rıza Morova, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'i GS TV'ye bağlanması için aradıklarını söyledi.
10.02.2023 Galatasaray
Galatasaraylı yıldıza sert eleştiri: Büyük takım oyuncusu değil! Takımı bir kişi eksik oynattı
Galatasaraylı yıldıza sert eleştiri: Büyük takım oyuncusu değil! Takımı bir kişi eksik oynattı Milliyet yazarlarından Osman Şenher, bugünkü yazısında Okan Buruk'a övgüler yağdırırken Galatasaray'ın yıldız oyuncusunu sert eleştirdi. Şenher genç yıldız için "Büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Okan Buruk'un forma verdiği maçlarda takım bir kişi eksik oynadı." ifadelerini kullandı.
18.11.2022 Galatasaray
Victor Nelsson'dan Dünya Kupası sözleri: Fransa’yı iyi tanıyorum
Victor Nelsson'dan Dünya Kupası sözleri: Fransa’yı iyi tanıyorum Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası'nda Danimarka Milli Takımı ile mücadele edecek olan Galatasaray'ın 25 yaşındaki savunmacısı Victor Nelsson, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.11.2022 Dünya Kupası
Galatasaray'ın yeni transferi Milot Rashica İstanbul'da! İşte sözleşme detayı
Galatasaray'ın yeni transferi Milot Rashica İstanbul'da! İşte sözleşme detayı Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray transferin son günlerinde bombaları peş peşe patlattı. Norwich City'den kiraladığı Milot Rashica İstanbul'a gelirken açıklamada bulundu. Öte yandan yıldız ismin transfer detayları belli odlu.
8.09.2022 Galatasaray
Galatasaray izinde, Okan Buruk Florya'da!
Galatasaray izinde, Okan Buruk Florya'da! Süper Lig'de Giresunspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, takım izinli olmasına rağmen gününü Florya'da geçirdi.
16.08.2022 Galatasaray
Sevilla'dan Galatasaray'a resmi teklif! Nelsson'dan şok transfer kararı
Sevilla'dan Galatasaray'a resmi teklif! Nelsson'dan şok transfer kararı Marcao’yu kadrosuna katan Sevilla, Victor Nelsson için de Galatasaray’a resmi teklif yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp, İspanyol ekibinin teklifini geri çevirirken, Danimarkalı savunmacı transferle ilgili kararını verdi.
9.08.2022 Galatasaray
Torreira'nın ardından Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha! Erden Timur transfer için devrede
Torreira'nın ardından Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha! Erden Timur transfer için devrede Galatasaray, Lucas Torreira transferinde son aşamaya geldi. Transferin kısa süre içinde netlik kazanması bekliyor. Sarı Kırmızılılar, Torreira'nın ardından bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak istiyor. Erden Timur transfer için bizzat devrede.
3.08.2022 Galatasaray
Haris Seferovic'in ay-yıldız dövmesi gündem oldu! Türk kızı için anlamlı hareket
Haris Seferovic'in ay-yıldız dövmesi gündem oldu! Türk kızı için anlamlı hareket Galatasaray'ın son olarak açıkladığı İsviçreli golcü Haris Seferovic’in ay-yıldız dövmesi büyük ilgi gördü. Müslüman olduğunu belirten golcü yıldız kulüp televizyonuna konuştu. Öte yandan Seferovic'in Türk kızı Tuğçe Albayrak ile ilgili yıllar önce yaptığı anlamlı hareket tekrar gündeme geldi
21.07.2022 Galatasaray
Haris Seferovic: Şampiyonluğu kazanmaya odaklanacağız
Haris Seferovic: Şampiyonluğu kazanmaya odaklanacağız Cim-Bom’un Benfica’dan resmen kiraladığı Haris Seferovic çok mutlu ve gururlu olduğunu aktardı, “Galatasaray her zaman şampiyonluğa oynar. Elimden geleni yapacağım. Önce takım olarak birbirimize adapte olup, sonra şampiyonluğu kazanmaya odaklanacağız” ifadelerini kullandı.
21.07.2022 Galatasaray
Eşref Hamamcıoğlu’ndan hodri meydan
Eşref Hamamcıoğlu’ndan hodri meydan Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, 11 Haziran’da yapılacak seçim öncesinde Dursun Özbek’i ekrana davet etti.
4.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'tan seçim açıklaması! "Fatih Terim de çıksın konuşsun"
Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'tan seçim açıklaması! "Fatih Terim de çıksın konuşsun" Galatasaray'da seçimin iptal olmasının yankıları sürerken mevcut başkan Burak Elmas basın toplantısı düzenledi. Elmas yeni seçim tarihi ile ilgili gelişmeyi duyurdu. Öte yandan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Fatih Terim ile ilgili çıkışta bulundu.
30.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Nelsson'dan Torrent'e destek
Galatasaray'da Nelsson'dan Torrent'e destek Galatasaray’ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, Teknik Direktör Domenec Torrent’e övgü yağdırdı.
23.04.2022 Galatasaray
Galatasaray Kulübü'nün borcu açıklandı
Galatasaray Kulübü'nün borcu açıklandı Galatasaray'ın 31 Aralık 2021 itibarıyla borcunun 2 milyar 561 milyon lira olduğu açıklandı.
26.03.2022 Galatasaray
G.Saray'da kırılma noktası! Galibiyet çok önemli
G.Saray'da kırılma noktası! Galibiyet çok önemli Galatasaray’da Teknik Direktör Torrent ve yöneticiler bir galibiyetle takımın ayağa kalkacağına inanıyor. Sarı-kırmızılılar, Göztepe maçının kazanılması halinde yükseliş sürecinin başlayacağını düşünüyor.
19.02.2022 Galatasaray
Son dakika haberleri: Galatasaray'ın eski yıldızından bomba iddia! 'Fatih Terim, TFF başkanlığını düşünüyor'
Son dakika haberleri: Galatasaray'ın eski yıldızından bomba iddia! 'Fatih Terim, TFF başkanlığını düşünüyor' Galatasaray Kulübü'nün resmi kulüp televizyonu GSTV'de eski futbolcular Ümit Davala ve Ümit Karan açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim'le birlikte görev yapan efsane isim, tecrübeli çalıştırıcının 'TFF başkanı olma' düşüncesinin varlığını dile getirdi. İşte Fatih Terim hakkında yapılan çarpıcı yorumun detayları...
18.11.2021 Galatasaray
Burak Elmas'tan işbirliği açıklaması! 'Görüşme halindeyiz'
Burak Elmas'tan işbirliği açıklaması! 'Görüşme halindeyiz' Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Kasım ayı olağan divan kurulu toplantısında konuştu
10.11.2021 Galatasaray
Son dakika haberleri: Burak Elmas'tan sert tepki! Morutan transferi için konuştu
Son dakika haberleri: Burak Elmas'tan sert tepki! Morutan transferi için konuştu Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, iptal edilen Florya projesi kaynaklı alınan kredi için yaklaşık 130 milyon lira faiz ödendiğini söyledi.
14.10.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak yayın açıklaması
Son dakika - Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak yayın açıklaması Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüpleri resmi internet sitelerinden bu sezon iki devin Euroleague Women'da yapacakları maçların TRT Spor Yıldız'da yayınlanacağını açıkladı. Derbi bu akşam saat 19.00'da TRT Yıldız'dan naklen yayınlanacak.
6.10.2021 Basketbol
Son dakika haberi - Nurcan Çelik: Galatasaray bir devrim oldu
Son dakika haberi - Nurcan Çelik: Galatasaray bir devrim oldu Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Nurcan Çelik, çok yetenekli bir ekip oluşturduklarını, Avrupa ile aralarındaki kalite farkını kısa sürede kapamak için uğraşacaklarını söyledi.
25.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gstv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.