Gülnur Güneş

Gülnur Güneş

Son dakika Gülnur Güneş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gülnur Güneş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gülnur Güneş haber sayfamızda...

Gülnur Güneş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 86 gülnur güneş haberi bulunmuştur.
Tanıtımda bir arada
Tanıtımda bir arada Hasır şapka ve çanta tasarımlarını kişiselleştirilmiş alternatiflerle sunan Hatlovers, markanın kurucusu ve tasarımcısı Melike Altunkum ev sahipliğinde Villa Emma Etiler’de lansman daveti düzenledi.
2.06.2022 Cadde
İşte Yasemin Şefkatli-İdo Tatlıses çiftinin dört katlı lüks villası...
İşte Yasemin Şefkatli-İdo Tatlıses çiftinin dört katlı lüks villası... Geçtiğimiz ekim ayında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, Zekeriyaköy'deki dört katlı villalarının kapılarını ilk kez açtı. Ünlü çiftin evine yakın arkadaşı Gülnur Güneş ile yemeğe giden Mert Vidinli, lüks villadan görüntüleri Youtube kanalında yayınladı.
17.05.2022 Cadde
Lezzetli buluşma
Lezzetli buluşma Şehrin ritmini yansıtan Aqua Restaurant&Bar, kış menüsünü özel bir yemekle tanıttı.
16.11.2021 Cadde
Aleyna Tilki: Üzgünüm Kylie! Önce ben giymiştim
Aleyna Tilki: Üzgünüm Kylie! Önce ben giymiştim ABD'li model Kylie Jenner, şarkıcı Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz sene giydiği elbise ile poz verdi. Tilki, "Önce ben giymiştim. Üzgünüm Kylie" göndermesinde bulundu.
12.10.2020 Cadde
Aleyna Tilki: Arkadaşımın ismi yanlış
Aleyna Tilki: Arkadaşımın ismi yanlış Bodrum'da tatil yapan şarkıcı Aleyna Tilki, bugün hakkında basına yansıyan haberlere ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
16.06.2020 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (16 Haziran 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (16 Haziran 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
16.06.2020 Magazin
Kahraman şehit  dualarla uğurlandı
Kahraman şehit dualarla uğurlandı Tunceli’de Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur Çayı’ndaki tatbikatında botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36), Ankara’da toprağa verildi.
1.05.2020 Siyaset
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in eşi görüntüleri paylaştı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'in eşi görüntüleri paylaştı Tunceli'deki Munzur Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36)'in cansız bedeni 44. gün sonunda bulunmuştu. Şehit andarma Uzman Çavuş'un eşi Gülnur Güneş, Twitter hesabından eşinin saz çaldığı bir videosuna "Hep mi güzel insanlar önce gider" notunu eklediği görüldü.
30.04.2020 Haberler
Şehit eşinden duygulandıran paylaşım: 'Hep mi güzel insanlar önce gider'
Şehit eşinden duygulandıran paylaşım: 'Hep mi güzel insanlar önce gider' Tunceli'deki Munzur Nehri'nde eğitim amaçlı içinde bulunduğu botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş (36)'in cansız bedeni 44. gün sonunda bulunmuştu. Şehit askerin eşi Gülnur Güneş, Twitter hesabından eşinin saz çaldığı bir videosuna "Hep mi güzel insanlar önce gider" notunu eklediği görüldü.
30.04.2020 Gündem
Kuaförde yılbaşı
Kuaförde yılbaşı The Most Kuaför’ün yılbaşı partisinde, ünlü isimler bir araya geldi.
3.01.2020 Cadde
Dört çocuk istiyor
Dört çocuk istiyor Ünlü isimler önceki gün The Most Kuaför’ün yılbaşı partisinde bir araya geldi.
30.12.2019 Cadde
Gülnur Güneş kimdir, kaç yaşında?
Gülnur Güneş kimdir, kaç yaşında? Gülnur Güneş, 19 Ekim Cumartesi akşamı Yiğit Doğan Çelik ile dünya evine girdi. Magazin dünyasında bbüyük yankı uyandıran düğünde Tarkan ve Ebru Gündeş birlikte sahne aldı. Magazin dünyasında büyük yankı uyandıran düğünün ardından Gülnur Güneş kimdir sorusu gündeme geldi. Peki Gülnur Güneş kimdir?
21.10.2019 Gündem
Zehra Çilingiroğlu'nun son görüntüsü şaşırttı
Zehra Çilingiroğlu'nun son görüntüsü şaşırttı Moda tasarımcısı Gülnur Güneş ile iş adamı Yiğit Doğan Çelik dünyaevine girdi. Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu, Four Seasons'ta gerçekleşen görkemli düğüne, sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile birlikte katıldı.
21.10.2019 Cadde
Aleyna Tilki 35 bin TL'lik elbise giydi
Aleyna Tilki 35 bin TL'lik elbise giydi Moda tasarımcısı Gülnur Güneş ile iş adamı Yiğit Doğan Çelik dünyaevine girdi. Four Seasons'ta gerçekleşen görkemli düğüne; sanat, siyaset ve iş dünyası akın etti.
21.10.2019 Cadde
Görkemli düğün
Görkemli düğün Moda tasarımcısı Gülnur Güneş ile iş insanı Yiğit Doğan Çelik’in düğünü, iş, politika ve sanat dünyasını buluşturdu
21.10.2019 Cadde
Muhteşem düet
Muhteşem düet Tarkan ile Ebru Gündeş, Four Seasons Otel’de düzenlenen, tasarımcı Gülnur Güneş ve iş insanı Yiğit Doğan Çelik’in düğününde düet yaptı.
21.10.2019 Cadde
İş, politika ve sanat dünyası bu düğünde buluştu
İş, politika ve sanat dünyası bu düğünde buluştu Moda tasarımcısı Gülnur Güneş ile iş insanı Yiğit Doğan Çelik’in düğününe iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Gelinin şahitliğini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaparken Ebru Gündeş ve Tarkan aynı sahnede buluştu, düet yaptı.
20.10.2019 Cadde
Gülnur Güneş kimdir? Kaç yaşında? Nereli?
Gülnur Güneş kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Modacı Gülnur Güneş dün gece Yiğit Doğan Çelik ile hayatını birleştirdi. Çiftin düğününde Ebru Gündeş ile Tarkan sahne aldı. Bu gelişme sonrası ise Gülnur Güneş hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı.
20.10.2019 Gündem
Zehra Çilingiroğlu kınaya damga vurdu!
Zehra Çilingiroğlu kınaya damga vurdu! Yiğit Doğan Çelik ile 19 Ekim’de nikâh masasına oturacak olan Gülnur Güneş, kına gecesi yaptı.
14.10.2019 Cadde
Paris esintili kına gecesi
Paris esintili kına gecesi 19 Ekim’de Yiğit Doğan Çelik’le evlenecek tasarımcı Gülnur Güneş, kına gecesini 19’uncu yüzyıl Paris konseptiyle gerçekleştirdi
14.10.2019 Cadde
Tarkan 7 konserden 9 milyon TL kazandı
Tarkan 7 konserden 9 milyon TL kazandı Tarkan finali yaptığı Harbiye konserlerinde 39 bin kişi tarafından izlendi. Şarkıcı bu seriden 9 milyon lira kazandı.
29.09.2019 Cadde
Gelinliğini  tasarladı
Gelinliğini tasarladı Gülnur Güneş, evlilik için geri sayıma başladıklarını söyledi.
5.09.2019 Cadde
Amanda Cerny'li tanıtım
Amanda Cerny'li tanıtım Guess Jeans 2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun yüzü olan Amerikalı ünlü oyuncu ve sosyal medya yıldızı Amanda Cerny, Türkiye’nin ünlü isimlerini Guess’in global kampanyasının lansmanını kutlamak için önceki akşam Ulus 29’da düzenlenen özel geceye davet etti.
22.09.2018 Cadde
Amanda Cerny'li tanıtım
Amanda Cerny'li tanıtım Guess Jeans 2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun yüzü olan Amerikalı ünlü oyuncu ve sosyal medya yıldızı Amanda Cerny, Türkiye’nin ünlü isimlerini Guess’in global kampanyasının lansmanını kutlamak için önceki akşam Ulus 29’da düzenlenen özel geceye davet etti.
22.09.2018 Cadde
Güneş’ten tanıtım
Güneş’ten tanıtım Özgün stili ve farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Gigii’s markasının sahibi Gülnur Güneş, 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu Angie Bebek’te düzenlenen davette tanıttı.
16.04.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gülnur Güneş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.