Güneş Lekesi

Güneş Lekesi

Son dakika güneş lekesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan güneş lekesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan güneş lekesi haber sayfamızda...

Güneş Lekesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 128 güneş lekesi haberi bulunmuştur.
Koyu lekeler masum değilmiş, güneşe çıkarken dikkat! Gizlice mahvediyor
Koyu lekeler masum değilmiş, güneşe çıkarken dikkat! Gizlice mahvediyor Muhtemelen güneşin cildinizin en büyük düşmanı olduğunu duymuşsunuzdur. Etkili bir güneş koruma önlemi olmadan güneşe çok fazla maruz kalmak cildinize zarar verebilir. UVA ışınları bronzlaşmaya, kırışıklıklara ve diğer erken yaşlanma belirtilerine neden olurken, UVB ışınları güneş yanığına ve cilt kanserine neden olur.
14.03.2024 Cilt Bakımı
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde RENKLİ BULUŞMA! Cemiyet ve moda dünyasından isimler, Omega’nın 2022 kadın koleksiyonunun tanıtımında buluştu...
20.08.2022 Cadde
GOOGLE'daki görsel ne anlatıyor? İklim Değişikliği (Dünya Günü) nedir? 2022 İklim değişikliğinin sebepleri ve sonuçları
GOOGLE'daki görsel ne anlatıyor? İklim Değişikliği (Dünya Günü) nedir? 2022 İklim değişikliğinin sebepleri ve sonuçları Google bugün iklim değişikliğine yönelik doodle hazırladı. Google kullanıcıları ana sayfada karşılaştığı doodle görseliyle meraklandı. Görselin üstüne gelince Dünya Günü 2022 yazıyor olması vatandaşları arayışa geçirdi. Peki Dünya Günü 2022 nedir? İklim değişikliğinin sebepleri ve sonuçları ne demek, nasıl önlenir? İşte iklim değişikliği etkileri haberimizde...
22.04.2022 Gündem
Fulya Zenginer anne olmak için gün sayıyor: Milan ve ben!
Fulya Zenginer anne olmak için gün sayıyor: Milan ve ben! Üç yıl önce grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Anne olmak için gün sayan güzel yıldız, karnı burnunda yeni karesini paylaştı.
14.03.2022 Cadde
Güneş lekelerine mezoterapi dokunuşu
Güneş lekelerine mezoterapi dokunuşu Yaz aylarının bıraktığı güneş lekeleri, kalıcı izler haline dönüşmeden tedavi edilebiliyor. En az 50 faktörlü bir güneş koruyucu kullanılmadığı takdirde ve genetik yatkınlıkla oluşan güneş lekeleri için çare ise yüz mezoterapisi... Uzm. Dr. Şafak Göktaş yüz mezoterapisi ile ilgili bilgi verdi.
16.09.2021 Estetik
Güneş lekelerinden kurtulmak için yapılacaklar
Güneş lekelerinden kurtulmak için yapılacaklar Yaz mevsimiyle birlikte güneş lekeleri de artıyor. "Güneş lekelerinin ten rengine göre görülme yaşı değişir. Açık ten renklilerde çocukluk çağından itibaren çillenme şeklinde ortaya çıkabilirken koyu ten renklilerde daha ileri yaşlarda görülür ve daha kalıcı olma eğilimindedir. Bu nedenle de güneş koruyucu krem kullanımı ihmal edilmemeli. Güneş lekelerinin oluşmasını engellemek için güneş maruziyetinden ve solaryumdan kaçınılmalı" diyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Kübra Esen Salman, güneş lekelerine karşı alınması gereken önlemler ve güneş lekesi tedavisi hakkında bilgiler paylaştı.
15.07.2021 Güzellik
Boya Koruma Nedir, Ne İşe Yarar? Boya Koruma Yaptırmanın Faydaları Nelerdir?
Boya Koruma Nedir, Ne İşe Yarar? Boya Koruma Yaptırmanın Faydaları Nelerdir? Herkes gibi siz de aracınızın dış görünümüne önem veriyor, bakım ve yıkama işlemlerini büyük bir özenle yapıyorsanız hayalinizdeki dış güzelliği ve kusursuzluğu elde edebilmek için bundan daha fazlasına ihtiyacınız duyabilirsiniz. Çünkü günlük kullanımlarda arabaların yüzeyleri siz farkında olmasanız da güneş lekesi, kuş pisliği toz ve reçine gibi artıklar gibi boyaya zarar veren tehlikelere maruz kalabiliyor. Boya koruma nedir, ne işe yarar? İşte, merak edilen tüm detaylar.
3.04.2021 Otomobil
Güneş Lekesi Nedir, Neden Olur? Ciltteki Güneş Lekeleri Nasıl Geçer?
Güneş Lekesi Nedir, Neden Olur? Ciltteki Güneş Lekeleri Nasıl Geçer? Güneş lekeleri pek çok insan için can sıkıcı bir durum oluşturan cilt sorunları arasında kendisine yer bulmaktadır. Bunun yanında sıklıkla rastlanan cilt sorunlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizin içini Güneş lekesi nedir, neden olur? Ciltteki güneş lekeleri nasıl geçer şeklinde çok sıklıkla sorulan soruların yanıtlarını tüm detayları ile birlikte derledik.
11.03.2021 Sağlık
Ciltte Kahverengi Lekeler Neden Olur? Vücutta Kahverengi Lekeler Nasıl Geçer?
Ciltte Kahverengi Lekeler Neden Olur? Vücutta Kahverengi Lekeler Nasıl Geçer? Cilt üzerinde pek çok farklı hastalılar oluşabilmektedir. Bunlardan birisi de kahverengi lekelerin oluşmasıdır. Cilt üzerinde oluşan kahverengi lekelerin oluşması genellikle günümüzde pek çok kişinin şikayet ettiği bir problem olmaktadır. Peki, ciltte kahverengi lekeler neden olur? Vücutta kahverengi lekeler nasıl geçer? Sizlere vücutta görülen bu lekelerin neden olduğu ve tedavisi hakkında merak edilenleri derledik.
10.02.2021 Sağlık
Güneş lekelerine ne iyi gelir, nasıl geçer? Yüzdeki lekelere doğal çözüm önerileri
Güneş lekelerine ne iyi gelir, nasıl geçer? Yüzdeki lekelere doğal çözüm önerileri Güneş lekeleri, pek çok kişinin etkilendiği bir durumdur. Güneş lekelerinin yol açtığı olumsuz durumlar sonucunda güneş lekelerinin nasıl giderildiği hakkında bilgilenmek isteyen birçok kişi, İnternet çapında araştırmalar yapılmaktadır. Peki, güneş lekelerine ne iyi gelir? Güneş lekeleri nasıl geçer? Yüzdeki lekelere doğal çözüm önerileri nelerdir? İşte güneş lekeleri hakkında tüm detaylar...
6.01.2021 Sağlık
Güneş hasarını temizleyen peeling
Güneş hasarını temizleyen peeling Kimyasal peeling cilt gençleştirme, hafif ve orta düzeydeki kırışıklıkların giderilmesinde, güneşe bağlı deri hasarının ve kanser öncüsü lezyonların giderilmesinde, sivilcelerin tedavisinde gebeliğe, güneşe ve yaşlanmaya bağlı ortaya çıkan lekelenmelerde sıklıkla kullanılır. Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir, kimyasal peeling ve ciltte oluşan güneş hasarı hakkında bilgi verdi.
26.09.2020 Güzellik
Sıcak günlerde görülen baş ağrısı ve kusma güneş çarpması belirtisi mi?
Sıcak günlerde görülen baş ağrısı ve kusma güneş çarpması belirtisi mi? Yaz sıcaklarında güneşe çok fazla maruz kalmak farklı sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor. Bu sorunların en önemlilerinden biri de güneş çarpması… İleri safhalarda kişiyi ölüme kadar götürebilecek güneş çarpmasının baş ağrısı, bulantı, kusma ve halsizlik, bilinç bulanıklığı gibi belirtilerle kendini gösterdiğini söyleyen Uzm. Dr. Hilal Çetin “Güneş çarpmasına maruz kalan kişilerin derhal bir ortama getirilerek alın, koltuk altı gibi bölgelerin ıslak bezlerle soğutulmaya çalışılması faydalı olur” diyor.
24.08.2020 Genel Sağlık
Güneş'teki patlamalar nelere yol açar?
Güneş'teki patlamalar nelere yol açar? Güneş'e dair son dönemde enteresan haberler geliyor. Hem de peş peşe. Güneş patlamasına dair ortaya atılan teoriler korkutucu. Peki Güneş'te yaşanması beklenen bu patlamalar nelere yol açar?
13.08.2020 Bilim
Güneş patlaması nedir? Güneş patlaması ne zaman olacak, sonuçları neler?
Güneş patlaması nedir? Güneş patlaması ne zaman olacak, sonuçları neler? Güneş'te yer alan bir lekenin Dünya’ya doğru döndüğünü bilim insanları açıkladı. Güneş lekesi, Solar Cycle 25'in bir parçası ve üzerinde ufak patlamalar meydana geliyor. Güneş patlaması ile ilgili detaylar araştırılıyor. İşte Güneş patlaması ile ilgili ayrıntılar...
13.08.2020 Gündem
Son dakika... Güneş'te patlama: Gelecek birkaç gün içinde dijital hayat durabilir
Son dakika... Güneş'te patlama: Gelecek birkaç gün içinde dijital hayat durabilir Bilim insanları Güneş’te gözlemlenen ve Mars büyüklüğündeki bir lekenin Dünya’ya doğru döndüğünün açıkladı. Uzmanlar AR2770 adı verilen lekenin gittikçe büyüdüğünü ve gelecek birkaç gün içinde Dünya’daki radyo iletişimini, GPS ve elektromanyetik sistemleri etkileyebileceği konusunda uyardı.
12.08.2020 Dünya
Cildinizde oluşan güneş lekeleri nasıl geçer?
Cildinizde oluşan güneş lekeleri nasıl geçer? Güneş lekeleri, korunmasız güneşe çıkıldığında oluşabilecek ve sıkça karşılaşılan cilt problemlerinden biridir. Peki yüzümüzde oluşan bu kahverengi noktalar için ne yapmamız gerekiyor? İşte detaylar...
5.08.2020 Cilt Bakımı
Güneş lekelerini önlemenin en kolay yolu! - Güneş lekesine kesin çözüm
Güneş lekelerini önlemenin en kolay yolu! - Güneş lekesine kesin çözüm Sıklıkla yüz gibi güneşe yoğun maruz kalan bölgelerde görülen, yaz aylarında belirginleşen kahverengi lekeler daha çok genç kadınlarda güneş maruziyeti, gebelik ve doğum kontrol haplarının kullanımına bağlı oluşabiliyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Kübra Esen Salman, "Güneş lekeleri daha çok genç-orta yaş Latin-İspanyol ya da Asya, Afrika, Orta doğu kökenli kadınlarda görülür. Ten rengine göre görülme yaşı değişir. Açık ten renklilerde çocukluk çağından itibaren çillenme şeklinde ortaya çıkabilirkenkoyu ten renklilerde daha ileri yaşlarda görülür ve daha kalıcı olma eğilimindedir" dedi. Peki, güneş lekelerini önlemek için ne yapmalı? Güneş lekeleri tedavi ile geçer mi? İşte cevabı...
10.07.2020 Genel Sağlık
Antalya'da tatilciler maske takıp sosyal mesafeye uyarak güneşlendi
Antalya'da tatilciler maske takıp sosyal mesafeye uyarak güneşlendi Antalya'da 1 Haziran itibarıyla sahile giriş yasağının kalkmasının ardından dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili tatilcilerin akınına uğradı.
3.06.2020 Haberler
Cildi gençleştiren 10 sihirli besin
Cildi gençleştiren 10 sihirli besin Herkes sağlıklı ve genç bir cilde sahip olmak ister. Dermatoloji Uzmanı Hüseyin Hira, cildi gençleştiren 10 mucizevi besinin listesini paylaştı.
25.09.2018 Cilt Bakımı
Yaz güneşinin lekeleri keyfinizi kaçırmasın
Yaz güneşinin lekeleri keyfinizi kaçırmasın Yaz aylarında maruz kalınan güneş ışınları ve bronzlaşmak uğruna kullanılan havuç ve kakao yağları ciltlerde lekelere davetiye çıkarıyor.
Özge Ulusoy: Gözümde çapak, dudağımda ayran...
Özge Ulusoy: Gözümde çapak, dudağımda ayran... Sosyal medyayı kısa sürede esir alan 'Makyajsız fotoğraf' akımına manken Özge Ulusoy da kayıtsız kalmadı.
21.06.2018 Cadde
Dünya 2021'de mini buzul çağına girebilir
Dünya 2021'de mini buzul çağına girebilir Güneş lekelerinin azalmaya başlamasıyla solar minimum evresine girmeye hazırlanan Güneş, Dünya'nın mini buzul çağına girmesine sebep olabilir.
4.05.2018 Bilim
Cildinizdeki lekeler sağlığınıza dair neler söylüyor
Cildinizdeki lekeler sağlığınıza dair neler söylüyor Cildinizde oluşan bazı renk farklılıklarına güneş lekesi ya da fondöten lekesi deyip geçiştirmemeniz gerekmektedir.Cildinizde gelişen renk farklılıkları vücudunuzda oluşan bir değişimin habercisi olabilir.
17.01.2018 Sağlık
Cildinizdeki lekeler hastalık belirtisi olabilir!
Cildinizdeki lekeler hastalık belirtisi olabilir! Cildinizde oluşan bazı renk farklılıklarına güneş lekesi ya da fondöten lekesi deyip geçiştirmemeniz gerekmektedir. Bunun nedeni ise bu renk farklılıkları vücudunuzda oluşan bir değişimin habercisi olabilir.
19.12.2017 Genel Sağlık
Yazın oluşan güneş lekeleri nasıl geçer?
Yazın oluşan güneş lekeleri nasıl geçer? Yaz ayları bittikten sonra karşımıza çıkan en büyük sorunların başında lekeler geliyor. Dermatoloji Uzmanı Dr Burcu Yamangöktürk Solak, yazın oluşan lekelerden nasıl kurtulacağımızı anlattı...
21.08.2017 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Güneş Lekesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.