Haftalık

Haftalık

Son dakika haftalık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haftalık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haftalık haber sayfamızda...

Haftalık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.531 haftalık haberi bulunmuştur.
YENİ A 101 AKTÜEL KATALOG 16 MAYIS 2024 >> a101'deki uygun fiyatlı ürünler nedir, ne kadara satışa çıkacak?
YENİ A 101 AKTÜEL KATALOG 16 MAYIS 2024 >> a101'deki uygun fiyatlı ürünler nedir, ne kadara satışa çıkacak? A 101 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 16 Mayıs 2024 Perşembe günü için geçerli olan a101 aktüel ürünleri kataloğundaki ürünler nedir, fiyatları ne kadar? İşte bu haftalık A 101 aktüel katalog ürünleri ve fiyatları haberimizde...
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Latif Demirci’nin yarım yüzyıllık tebessüm mirası
Latif Demirci’nin yarım yüzyıllık tebessüm mirası İş Sanat Kibele Sanat Galerisi, Türkiye’nin önde gelen karikatüristlerinden Latif Demirci’nin yarım asırlık sanat hayatını, küratörlüğünü kızı Yasemin Demirci ile yakın dostu gazeteci İhsan Yılmaz’ın üstlendiği “Yazan-Çizen LATİF DEMİRCİ” sergisiyle anıyor. Yılmaz ve Demirci ile sergiyi ve hazırlık sürecini konuştuk.
13.05.2024 Advertorial
7 gün sonra kahreden haber! Karnındaki bebeğinden sonra anne de öldü
7 gün sonra kahreden haber! Karnındaki bebeğinden sonra anne de öldü Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, kız kardeşinin düğününde havaya açılan rastgele ateş sonucu yaralanan, kaldırıldığı hastanede doğmamış 3 aylık bebeği ölen Zemzem Özdemir (42) de, 7 gün sonra hayatını kaybetti.
13.05.2024 Gündem
Son dakika! Meteoroloji'den yeni uyarı! Bu kentlerde yaşayanlar dikkat
Son dakika! Meteoroloji'den yeni uyarı! Bu kentlerde yaşayanlar dikkat İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin büyük bölümü soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmişken, Meteoroloji'nin 16 kent için yeni uyarı geldi. Haftalık verilere göre sıcaklıklarda belirgin bir artış yaşanacak. İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere hava durumu detayları...
13.05.2024 Gündem
Çalışan anneler için hak rehberi
Çalışan anneler için hak rehberi Çalışma hayatında cinsiyetler arasında yaşanan istihdam farkı, söz konusu anneler olduğunda uçuruma dönüşüyor.
13.05.2024 Ekonomi
Meteoroloji tek tek saydı: 16 ile uyarı! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tek tek saydı: 16 ile uyarı! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 16 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşlara yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulunuldu. İşte detaylar...
12.05.2024 Gündem
Yurt dışı eğitimde kapılar kapanıyor
Yurt dışı eğitimde kapılar kapanıyor Eğitim için en çok tercih edilen ülkeler, vize şartlarına sıkı kurallar getirdi, bazıları verilen öğrenci vizesi oranını düşürdü. Göçmen sorununa işaret eden uzmanlar, ülkelerin demografik yapı ve iş gücünü korumak için bu kararları aldığını belirtti...
11.05.2024 Eğitim
İlker Kaleli, İspanya gündeminde!
İlker Kaleli, İspanya gündeminde! Başrolünde Maggie Civantos ile yer aldığı 'La Pasion Turca' dizisi Antenna 3 kanalında yayına giren İlker Kaleli, İspanya’da sosyal medya trend listesine girdi.
10.05.2024 Cadde
İşsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı %8,6 seviyesinde gerçekleşti.
10.05.2024 Uzmanpara
İşsizlik rakamları açıklandı
İşsizlik rakamları açıklandı Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti.
10.05.2024 Ekonomi
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Geçtiğimiz iki haftayı üst üste düşüşle tamamlayan altın fiyatları bu hafta itibarıyla daha sakin bir seyir izledi. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
10.05.2024 Uzmanpara
Kredi kartı faizleri artacak mı? Kritik soruyu uzmanlar cevapladı
Kredi kartı faizleri artacak mı? Kritik soruyu uzmanlar cevapladı Geçtiğimiz aylarda kredi kartı azami faiz oranları yükseltilirken, nakit avansa uygulanan taksit sayıları ise düşürülmüştü. Peki kredi kartı faizleri daha da artacak mı? Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş ile Ekonomist Tuğba Ekin merak edilenleri cevapladı. İşte detaylar...
10.05.2024 Ekonomi
Giray Altınok: Bir haftalık planla oyuncakçı soyduk!
Giray Altınok: Bir haftalık planla oyuncakçı soyduk! Oyunculuk kariyerinin dışında senarist ve yönetmen kimliğiyle de ön plan olan Giray Altınok, çocukluk yıllarına dair anlattığı hırsızlık hikayesi ile gündem oldu. Ünlü isim, kuzenleriyle birlikte yaptıkları çok konuşulacak planı ve sonrasında yaşananları ilk kez paylaştı.
10.05.2024 Cadde
İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji'den üst üste hava durumu uyarısı! 13 ile dikkat
İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji'den üst üste hava durumu uyarısı! 13 ile dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda İstanbul ve İzmir dahil olmak üzere 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. CNN Türk Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, ayın 15'inden sonra ülke genelinde havaların değişeceğini belirtti. İşte detaylar...
9.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Rezervlerdeki olumlu seyir devam edecek
Bakan Şimşek: Rezervlerdeki olumlu seyir devam edecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından rezevlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Ekonomi
İlker Erdem: Sayın Mehmet Büyükekşi gereğini yaptı
İlker Erdem: Sayın Mehmet Büyükekşi gereğini yaptı Türk futbolunda altyapıya verdiği önem ve yetiştirdiği yıldızlarla öne çıkan Trabzonspor'da Altyapı Direktörü olarak görev yapan İlker Erdem, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Double Pass iş birliğiyle yürütülen Akademi Projesi'nin önemine vurgu yaptı. Erdem, özellikle Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin projeye olan desteğine dikkat çekti.
9.05.2024 Futbol
BELLİ OLDU >> GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI? Hangi gelin günün birincisi seçildi? 9 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu
BELLİ OLDU >> GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI? Hangi gelin günün birincisi seçildi? 9 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta haftalık finale adım adım ilerliyor. En son Yeşim gelinin ve Beyhan kayınvalidenin elenmesiyle şaşıran izleyiciler ve yarışmacılar, bu hafta yeni bir yarışmacı ile karşılaştı. Her zamanki gibi Gelinim Mutfakta puan durumu yine merak edilmeye başladı. Peki 9 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını kazandı?
9.05.2024 Bilgi Rehberi
Kendilerini polis olarak tanıtıp 12 milyon TL dolandıran 3 şüpheliye operasyon
Kendilerini polis olarak tanıtıp 12 milyon TL dolandıran 3 şüpheliye operasyon Cep telefonu ile aradıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıtıp, toplam 12 milyon TL değerinde dolandırıcılık yaptığı belirlenen 3 şüpheli yakalandı.
9.05.2024 Gündem
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi
Merkez Bankası'nın rezervleri yükseldi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri 124 milyar 80 milyon 70 bin dolardan 126 milyar 855 milyon dolara yükseldi.
9.05.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası'nın rezervleri belli oldu
Merkez Bankası'nın rezervleri belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri 124 milyar 80 milyon 70 bin dolardan 126 milyar 855 milyon dolara yükseldi.
9.05.2024 Ekonomi
KKM hesaplarında düşüş sürüyor
KKM hesaplarında düşüş sürüyor Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarında düşüş yaşandı.
9.05.2024 Uzmanpara
İşte yeni öğretmen mülakat sistemi! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak
İşte yeni öğretmen mülakat sistemi! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak Milli Eğitim Bakanlığı mülakatta sisteminde bir değişiklik yapacak. MEB, yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayınlamaya hazırlanıyor. Düzenlemeye göre mülakat komisyonu öğretmenin kimliğini bilmeyecek. Aday öğretmenden bir ders anlatması istenecek. Öğretmenlere sorumlu olduğu konulara dışından asla soru sorulmayacak.
9.05.2024 Haberler
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken MSB'den son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada, son bir haftada 108 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
9.05.2024 Haberler
İşte yeni öğretmen mülakat sistemi! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak
İşte yeni öğretmen mülakat sistemi! Öğretmenler mülakatta sadece ders anlatacak Milli Eğitim Bakanlığı mülakatta sisteminde bir değişiklik yapacak. MEB, yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayınlamaya hazırlanıyor. Düzenlemeye göre mülakat komisyonu öğretmenin kimliğini bilmeyecek. Aday öğretmenden bir ders anlatması istenecek. Öğretmenlere sorumlu olduğu konulara dışından asla soru sorulmayacak.
9.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haftalık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.